• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PASTAFARIANKA: To je ale mnohem vic povrchni, nez to cos rikala o Koudym. Ja na to mit, tak si taky koupim Nissan GTR, proste protoze se mi libi a co si o tom mysli ostatni, tak je mi ukradeny. Jestli kvuli tomu budu za pozera pred nekym... tak je to jeho problem.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: a jsme doma. Ano, jestli potřebuje někdo ferrari nebo RR, je to pro mě vysamponovany pozer. Není to o závisti, ale prostě o žebříčku hodnot... Stejně podle mě přistupuješ i k lidem, posuzuješ jejich kvalitu a vhodnost podle parametrů jako pračku. O tom byla celá diskuze. Ale v pořádku. Všechno v pořádku... Měj to klidně tak.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NJAL: Coz mne privadi k otazce: Reborna dostala konecne ban? :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ale tak mejte zase trosku uznani. V programu konecne nastala zmena, tohle se alespon jaksi da cist a prispevky nedosahuji delky spotrebitelskeho baleni tapet.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Nechcete to tu přejmenovat na Milionář hledá ženu?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale zbytecny tady v seznamce resit neuspesny zadatele o praci :)..Kdo je na nyxu stejne dlouho jako ja..tak vi jak jsem tu v zacatcich prodaval lidem notebooky, vozil je az k nim domu..instaloval jim tam aplikace apod..Nikdo mi nic do klina nehodil a jsem za to rad :)..A samozrejme chapu, ze plno nyxaku muzou moje vydelany penize a to co si za ne koupim srat a zavidej..Stejne jako plno lidi sere ze si Leos Mares koupil ferrari nebo RR..S tim ale ja ani on nic neudelame zejo..Kazdej ma prece moznost utracet svy penize za to co jemu nebo jeho okoli dela radost. Nedela to z nas nejaky povrchni vysamponovany pozery..:)
    NJAL
    NJAL --- ---
    ZUULUU: Take si myslim, ze dnes je dobry program :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    PSYCHO: ja nevim, ja ty jeho pozadavky necet, on me ma v DI, protoze se mu do jeho sveta nehodim:))

    ja ti jen odpovidam na to trochu prehnane "Z nejakyho duvodu se tu na nej rozjel po celym nyxu silenej witchhunt". tak ti vysvetluju ten nejakej duvod , jedna se o obycejny zakon akce a reakce.) kdyz se chovas jako kokot, tak s tebou budou lidi jednat jako s kokotem no.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PSYCHO: Neres Amanta..On o mych zacatcich podnikani a o tom jak jsem v zacatcich spal ve firme na karimatce a zral cinske polivky na sto zpusobu nic nevi. Nikdo mi samozrejme nic nezaridil ani nevymyslel..naopak to bylo mnohalety zkouseni business modelu pokus-omly. On prisel az kdyz jsem mel prvniho jaguara, par hodinek a kancl moji firmy na vinohradech a myslel si, ze mu dam velkej plat ikdyz nic neumi..protoze mam prece penez dost. Kdyz jsem ho poslal dohajzlu tak klasicky zacal kydat ublizeneckej hnuj. Zbytecna existence..:)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    AMANT: 1) nemyslim si, ze mas pravdu, prece jen ho znam fakt circa tech 12-15 let
    2) i kdybys mel, tak co? Byt to v jinem klubu, tak budiz, ale v klubu o seznamovani? Takovy lidi nemaj pravo na stesti a lasku? Jsou ty pozadavky, ktery vypsal tak sileny?

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A tady je jasne videt rozdil mezi id psycho..coz je clovek kterej me zna osobne...a mezi id amant..coz je takovej drogovej zavislacek, kterej se u me pred asi deseti lety hlasil neuspesne o praci (jelikoz nic neumel, tak jsem ho neprijal)
    AMANT
    AMANT --- ---
    *prostackovsky
    AMANT
    AMANT --- ---
    PSYCHO: no to ja ti muzu rict presne, z jakyho duvodu:)) kdyz se tenhleten dement na nyxu zacal objevovat, tak strasne touzil a dodnes chorobne touzi po uznani, ktereho se snazi dosahnout tema nejvekslactejsima hochstaplerskejma trikama. machrovanim atributama uspechu, jako jsou auta, hodinky a podobne, ve kterejch se ale vubec nevyzna a neumi v tom chodit ani nosit. ale chce bejt s temahle atributama spojovanej, protoze se protackovsky domniva, ze to ma kazdej jako on a automaticky bude obdivovan a respektovan, ve skutecnosti ale dosahl u mnoha lidi praveho opaku:) a ze tech 15 nebo kolik se neposunul ani o pid, vzdyt i ten jeho stolovej byznys je odjinud vykradenej uspesnej model.

    nevim, co jako si myslis, ze dokazal? vydelal prachy diky byznysu, kterej mu zaridil a vymyslel nekdo jinej a on to jen dostatecne dlouho opakoval. jako jo, dobry, ma diky tomu slusnou zivotni uroven, ale porad je to ten ulhanej hochstaplerek, co se sam pri slozitejsi konverzaci nejpozdejc ve tretim prispevku usvedci ze lzi a pak dela, ze je to vsechno nejakej metavtip, kterej obecenstvo nechape.

    snad je ti to tedka o neco jasnejsi:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: To zalezi na socialni bubline a i tady ti jich nekolik napsalo, ze jim je tricet a vic a deti nechteji, nebo jeste nemaji..pripadne je nechteji s kazdym koho potkaji na autobusovy zastavce. Pritom se jedna o normalni zensky. Nejsou to urcite nejake privesky kopacek ani to nejsou egoisticke a samponske nany, ktere mysli jen na sebe a sva ega ze. Proste maji jen jine priority a ja osobne nevidim nic spatnyho, kdyz clovek kteremu je 35+ a mel za svuj zivot uz treba 5 dlouhodobejsich a nekolik kratkodobych vztahu vi co chce a co nechce. Samozrejme je ochotnej delat kompromisy, ale kdyz sam nekourim a kuraci mi smrdi, tak nevidim nic spatnyho na tom napsat ze nechci holku ktera bude kourit denne krabicku cigaret. Neznamena to nic povrchniho ani egoistickyho ani ze hledam nejakej privesek nebo ze hledam skrinku do mezery apod. Nebudu proste celej zivot ve vztahu s nekym kdo kouri krabku cig denne..stejne jako plno holek nebude celej zivot ve vztahu s chlapem kterej chodi kazdej den na deset piv a pak je ozralej doma mlati aby si to druhej den nepamatoval..Na tom prece neni nic egoistickyho nebo pozerskyho ci samponovskyho apod ze kazdej ma jiny preference ve vyberu partneru.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: tak je všechno v nejlepším pořádku... ;) jen prostě ty holky po 30 nechtěj děti.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jako pardon, ze do toho vstupuju, ale neprijde mi, ze by se Koudy nejak extra zmenil od doby co jsem ho videl naposledy aspon podle vystupovani na nyxu (je to uz nejaka ta petiletka) a jen bych si dovolil rict, ze spis nez ego ma svoji hrdost, a jakoze ma bejt hrdej na co. Ohledne slecen si myslim, ze mu vzdycky slo spis o to aby si sedli nez jak vypadala, ale w/e.

    A to, ze se obcas necim pochlubi, ruku na srdce, kdo z vas to obcas neudela, kdyz se vam neco povede? Z nejakyho duvodu se tu na nej rozjel po celym nyxu silenej witchhunt a presto, ze se tu vsichni ohani smyslem pro cerny humor, ironii a sarkasmus, tak u nej je to najednou spatne.

    Mne na jeho narocich neprijde nic zvlastniho, vlastne myslim, ze mam i dost podobny, shrnutelny do “nebud krava” a “zvladni se o sebe postarat/zabavit se i sama” (a to se takhle normalne nevyjadruju, jen je to asi nejvystiznejsi shrnuti myho mindsetu).

    Na tom prece neni nic spatnyho, chodil jsem se slecnou co to nezvladla a ja ji pro zmenu zas nezvladl mit celou dobu jen jako hezkej privesek do sebe zavesenej. Vsechno bylo jinak super, ale to, ze se sama neumi ve spolecnosti zabavit a jediny jidlo co umi byly michany vajicka na 20 zpusobu jsem proste nedal.

    /rant
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: KOUDY: melu o tom, že naprostá většina z tvého žertovného inzerátu jsou tvé skutečné požadavky, jak jsi podrobně rozepsal, k sexuálním praktikám a uším ses nevyjádřil, protože by ti to v tomhle kontextu už přišlo trapný... Ale myslíš si to. Uvádíš rozměry cm a kg, to je prostě stejný, jako když si pořizuješ skříňku na míru do mezery mezi trezorem a americkou ledničkou :D. To je prostě úsměvný. Ano, předpokládám, že ty centimetry hrály roli v určitých polohách. Change my mind! :))
    Takže jsi možná hodnej kluk s velkym srdcem, co touží po rodině, ale vhodný inteligentní protějšky na celoživotní projekt odradíš. Asi jsou holky, který na tenhle typ obchodu, kdy si zaškrtneš položky jak při výběru pračky, přistupují. Viz vztahy modelka a hokejista. Jestli to někomu klape, netuším. Možná jsou to jen výhodné obchodně-praktické vztahy bez ambice hlubšího citového spojení...

    Poslední Cha1ndlerův odstavec vyjadřuje velmi přesně, jaký typ uvažování schází... Taková hypotéza, proč se kolem tebe nemotají charakterní protějšky, ale spíš nějaký mindy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Asi bych si mel vsechny tezce vydelany penize zasit do polstare a bydlet u rodicu no, protoze jakmile si za ne neco koupim nebo si dovolim za ne nekam vycestovat a pak to nahodit na socialni site nebo o tom napsat..tak jsem okamzite povrchni materialistickej pozer..:(..achjo..proc musim podnikat a delat truhlarinu a nemuzu jen tridit baliky v amazonu za minimalni plat..Mel bych zivot o tolik lehci.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: ty to nechapes, ty NESMIS nikde ani zminit, ze neco mas, protoze jinak se chlubis a jsi narcista, kterej chce jen krasnej privesek a vubec ne samostatnou zenskou.

    Vubec, co si dovolujes mit na zensky nejaky pozadavky? To, ze mas drahou karu prece neznamena, ze muzes mit nejaky pozadavky! Misto aby sis nasel milou baculku (lol, jeste jsem nepotkal), co ti za 9 mesicu vyprdne ctyrcata, tak chces nakou vysportovanou kozu! Chapes, jak vsechny ostatni svyma nerealnyma pozadavkama urazis? Styd se!

    Kurva, nemuzete se na tyhle osobni vylevy na koudyho ucet vysrat? Pokud vas jeho zivot triggeruje, dejte si ho do ignore. Uprimne nechapu jeho trpelivost, ja bych vas poslal do prdele uz davno.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Tady mas treba duvod proc plno chlapu sbira hodinky..a ne..neni to kvuli tomu aby se jima nekde chlubili.

    How a Patek Philippe Grandmaster watch is made
    https://www.youtube.com/watch?v=j5eif94JRbc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam