TRISSIE:
Jo, o hlídání, s tím se počítalo, jen bych jí ho radši svěřila na noc (a měla případně do druhýho bytu chůvičku, net tam šel kdysi pro oba byty jeden sig. , tak nevim), radši svěřila na noc v těch prvních letech, než abych jí ho svěřila na ulici, prostě na ven...což je zodpovědnost nechat důchodkyni s dítětem na veřejnosti, kde ho spíš může něco ohrozit, někdo ukrást to dítě...to bych si odbyla sama a psala jsem, že jsem chtěla radši kluka...abych ho hodila na krk bývalýmu na fotbal, florbal atp.
Tak my bychom nevyspávali totiž, my bychom se v průběhu let střídali s chozením do práce... Ale 3-5 let doma/ pak part time (=zkrácenej úvazek) na pár hodin denně jen nějaký dny v týdnu asi jen za desítku, jsem plánovala od toho plánovanýho porodu, co měl být 2019, určo = tgž za mě NO HYPOTÉKA, HYPOTÉKA URČO NOT!
Jen právě když byl krom programování i DJ, tak na ty akce bychom vyspávat a po nich dospávat o víkendu mohli klííďo - mimís by byl vedle u matky a hluk z kvílení a pohádek od 5:00 by nás tedy nechával chladnými a my bychom si chrněli standardně do těch 7/8 nebo o víkendech standardně do mých ovlíbených 10-11, někdy i do 13 h, ale to už jen velmi výjimečně.
ale že já měla fakt plán, jak mít dítě a nezbláznit ani nerozvést ze z toho šílenství kolem toho.
A do toho neměli ani jeden z chlapů = otec/býv. snoub. zasahovat a tátova přítelkyně už vůbec ne, ale ta ani nevěděla, že táta k bytu přišel vlastně přes mámu a že na něj dal jen těch 350 tis. a nebyl vlastně ve vztahu dědictví bytů předchozích a dekretu jeho, ale z historickýho hlediska bytů předchozích vlastně mý mámy...