KOUDY: HOSANA!!!!!!
já nestudovala data, promiň. a ano, s truhlařením se Tvůj content proměnil v o dost zajímavější, sympatičtější a víc z reálnýho světa, proto taky říkám, že truhlařením jsi v mých očích stoupnul, protože narozdíl od kolekce hodinek za randál, co mi vůbec nic neříká (jo, ty strojky vevnitř jsou neuvěřitelnej mazec, tomu úžasu rozumím, ale nechápu vůbec potřebu topit v nich peníze a mít to jako motivaci, když už mám jiný čtrnáctery doma a ten strojek je uvnitř a není vidět; je to prostě okázalá známka prosperity a bohatsví, stejně jako syichrhajsky jsou okázalá známka punku), je ta truhlařina investicí času a úsilí do něčeho pěknýho, smysluplnýho, kreativního, do něčeho, co bude někomu jinýmu sloužit a dělat radost.
to je oproti sadě hodinek, co si vyfotíš spolu s doutníkama a klíčkama od jaguara, mnohem víc sexy a reprezentuje to úplně jiný hodnoty a mindset, než když si představím, jak si ráno álibně prohlížíš svojí sadu a vybíráš, kterej půlmeloun si dneska navlíkneš na ruku, aby ti ručičky ladily s manžetama.
tak fajn uznáváš, že to občas děláš/dělals. tos mohl rovnou a ušetřili bychom si celou sáhodlouhou debatu ;)
a o Mareše se mi vůbec neotírej, jo? :-D