KOUDY: no já reagovala na tu hromadu otázek a obhajob v Tvý odpovědi - promiň, ale trochu tím neustálým obhajováním se a vysvětlováním připomínáš R., včetně toho absolutního míjení pointy sdělení (na druhou stranu chápu, že to asi nemůžeš chápat a vidět)....tvrdohlavě objasňuješ a vysvětluješ a vypadá to, že se nad tím ani na chvíli nezastavíš, nezamyslíš....přitom evidentně tenhle dojem nevzbuzuješ jen ve mně....tak čím to je? nestojí za to si nad tím zarozjímat na chvíli?
totiž pokud máš úplně v piči, protože názory nějakejch nyxáků Ti jsou úplně šumák - jak se nám tu opakovaně snažíš vysvětlit - v tom případě fakt nechápu tu potřebu pořád vysvětlovat, obhajovat, vyčíslovat....pokud seš tak vyzrálej a na úrovni, proč vůbec tady tímhle neustálým obhajováním a uváděním na "správnou míru" trávíš svůj čas a energii? (ano, v tomhle je ta pointa)
dejchá z toho hrozná nevyzrálost, nevyrovnanost, potřeba si vnějšíma materiálníma statkama dokazovat, že seš dobrej....
příklad: můžeš milionkrát tvrdit, jak si jen děláš radost, ale prostě promiň, je rozdíl milovat golf a nakoupit si super výbavu, protože jasně, superfunkční výbava je lepší než ta levná a když na ni máš, tak proč by ses upejpal, že jo. je to ale pořád sport a na rozdíl od superkvalitního bagu s nejnovější technologií v kolečkách (funkce = naprosto rozumím) nevidím důvod, proč si k takovýhle zábavě pořizovat hadry "těch správnejch golfovejch značek" (a every now and then trousit fotky "jakoby mimochodem deník z mýho života" na IG ve stylu zámožnýho oligarchy, kde je zrovna shodou náhod všechno tohle luxusní zboží v záběru), když ty hadry nejsou ani nijak funkční, ani vůbec nijak originální designem, jen na sobě maj ty loga a proto stojej 5x víc než (zbohatlická image, prostě jen proto, že na to mám).
někteří mí kamarádi se za ty léta dopracovali ke slušným výdělkům a takhle se nechovaj a neprezentujou. i já sama jsem byla chvíli se dvěma klukama, co byli dost za vodou.....a dostali mě právě tím, že bych to do nich jinak vůbec neřekla - ani podle hadrů, ani podle chování....já naprosto rozumím, že pro chlapa jsou vymazlený silný auta fetiš (a tyhle auta samozřejmě bejvaj taky už automaticky v luxusním provedení) a když Ti přebejvá 10 míčů, tak proč si nesplnit klukovskej sen, jasný, ale když kromě radosti z koupi auta (chápu, všichni máme radost, když si koupíme něco, po čem jsme dlouho prahli) sdílíš taky fotky z výletu (krásný výhled do krajiny a na vinici, ale před ní AUTO), auto před barákem, budíky s jedněma hodinkama, budíky s druhejma hodinkama, nový boty - asi úplně omylem a nechtěně - zrovna na potvoru nad znakem jaguara včetně patřičnejch hashtagů, to samý každý přezutí a návštěva servisu....jako já nevim :-D je to úsměvný, a to především proto, jak se strašně snažíš přesvědčit nás a asi i sebe, že to je úplně mimoděk, ale přitom je to úplně do očí bijící
AVATAR: no, tak holt někdo umí z každýho hovna vykutat zlato, někdo ne....tím Tě nijak nesoudím (kecat umí každej, dokud na něj nedojde, žejo), jen chci říct, že samozřejmě traumatickým zkušenostem člověk nechce dobrovolně nadbíhatč, ale když už se tak stane, může to bejt dost katarzní a obohacující. hodně lidem takováhle zkušenost změnila život o 180° a zásadně k lepšímu, opravdovějšímu