TEKKANNE: Jenze s hodinkama je to to samy jako treba s damskyma kabelkama nebo botama..Ja jako chlap taky nechapu proc zensky potrebujou mit dvacet kabelek a tricet paru lodicek..Ale je to tak :)..Proste si vydelaj penize..udelaj si radost..Nejaka si vydela min penez tak si koupi nejaky normalni lodicky..jina si zas vydela vic penez..tak si koupi ty s cervenou podrazkou..Kabelky to samy. Ja mam dva batohy od north face a mel jsem je na dovoleny v exotice i na matterhornu nebo v dolomitech a nemam absolutne potrebu si kupovat batoh treti dokud se mi jeden z tech dvou nezacne rozpadat...Ale plno holek ma tu potrebu mit birkinky a vuitonky apod..Nekteri chlapi zas maji potrebu mit dost hodinek..Ja treba krome hodinek mam rad jeste tenisky, tak mam plno paru tenisek, proste protoze mam rad tenisky :)..Nemam zadny velky limitky za desetitisice..proste mi libej hezky adidasky za dvojku..tak je koupim..uz ted bych rekl ze mam co na noze nosit az do konce zivota :)
mares byl jen priklad jak se nekdo mimodek chlubi tim co ma a co vlastni zejo..Ale ten clovek si to bud neuvedomuje, nebo to vubec neresi...prave z toho duvodu, ze si proste udelal radost hodinkama nebo autem..Tak od ty doby nosi hodinky nebo auto..a je logicky ze si teda obcas vyfoti hodinky nebo auto..kdyz je nosi a jezdi v nem :)...Takze te nejsou fotky stylu "cumte mam RR za deset micuuuu"..ale spis "podivejte jak ma to auto krasnej zadek a jak je hezky udelana tahle linka" :)
a ja jsem z truhlarsky rodiny..Otec je vyucenej umeleckej truhlar a ja jsem v podstate 15 let vyrustal v truhlarsky dilne, kterou jsme meli misto garaze a kde tata se dvema kamosema vyrabel skrine, kuchyne a dalsi veci..Coz asi treba id SITH vubec netusi, tak mu jeho rejp z neznalosti odpustim. Proto se asi i muzu povazovat za truhlare, protoze uz v deseti letech jsem delal ruzny sperkovnice a zkousel prvni veci spojeny na cep a dlab. Dneska je to kazdopadne o dost jine..at uz materialy nebo nastroje k opracovani..Ja delal cely zivot manazersky veci, obchod, mentoring, investice atp, takze jsem rad, ze se tou truhlarinou vracim trochu ke korenum a muzu u toho zaroven vypnout mozek.
PALEONTOLOG: Hele tohle ja treba ani nevim..V zivote by me nenapadlo nekomu na hristi sebrat micek..mel jsem svoji sadu micku se kterejma jsem hral a micky ostatnich mi byly jedno :)