SNOWWHITE: Hele je mi lito, ze ti nekdo strasne ublizil a ty tu bezmoc kricis do sveta svym sarkazmem a britkosti. Chlapi jsou prasata a zivot v neustalym strachu sis nezaslouzila. Mou empatickou dusicku to boli a kdyby tu ten zmrd dnes byl, dal bych mu to sezrat.
Nicmene, verim ze koudy ma co nabidnout a jeho pozadavky jsou spis uprimne, nez prehnane. Nepochybuju, ze az narazi na tu pravou, nektere pozadavky dokaze prekousnout a bude mit i ty deti.
Verim, ze se do nej lidi na nyxu strefujou i kdyz jim nikdy neudelal nic spatnyho, nebyl na ne sprostej a diskuzi vede na urovni, kterou mnoho z tech, kteri mu nadavaj do bezmozku, nezahlidne ani z vlaku.
Verim, ze pokud nekdo napise neco necitlivyho a je mu receno, ze to zabolelo, tak se za to ma omluvit (diky GT).
Verim, ze kdyz nekdo dava nevyzadane rady, je to vetsi ztrata casu, nez moje boje s vetrnymi mlyny.
Verim, ze to pastafarianka mysli dobre a chapu, ze je vydesena z budoucnosti, kterou nam prognozy malujou cerne (ostatne ja taky), ale presto jsem presvedcenej, ze delat z lidi, co muj svetonazor nesdileji, zmrdy je spatne, aaano...