• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Aha tak to je tvůj projekt.
    No já různé seznamky zkouším nebo spíše jsem zkoušel prakticky od jejich počátků takže asi tak 20 let? Teď už je to jen čas od času když mám náladu a že to zkusím, ale už jsem za zenitem.

    Seznamku s hlasem si nevybavuji asi žádnou, krom těch co jsou video. X žen a slečen říkalo jak se můj hlas krásně poslouchá nebo přijde sexy. Pak jsme se třeba i sešli a byla to konečná hlas nehlas. A osobně mě se můj hlas zrovna nelíbí, ale asi jsem zhýčkaný od hlasových legend od filmu a her.
    A i hlasový projev není časově úplně stabilní, i když dá se z něj odhadovat dost věcí i základní postava.

    Už jak před více než 10 lety většina žen chtěla fotku že se ani jinak nepustí do žádné konverzace. A jak šel čas tak požadavky na fotku byly častější a pokud si neměl nebo nemáš fotku tak už ti na takový inzerát prakticky nikdo ani nezareaguje, leda tak nějaká zoufalka, kterou nikdo nechce.

    V dnešní době je to extra složité protože, když to zjednoduším tak lžou informace i fotografie. Kolikrát jsem viděl holku co na fotce se mi líbila, ale v reálu vůbec. A někdy zase na fotkách nic moc, ale v reálu super. Jako prostě někdo je fotogenický a někdo ne. A protože už jsem pár modelek v reálu viděl, tak si troufám říct, že modelky nejsou nejhezčí ženy. Na fotkách ano a případně dopomůže photoshop. Ale kdo by asi tak chtěl v reálu randit a chodit s fotografií?

    Jako okamžitá interakce při seznamování je řekl bych asi nejdůležitější. Proto já většinou nějaké reálné rande měl z různých online chatů než online seznamek.

    Za mě ti přeji hodně štěstí s projektem, jen si nejsem jist jak to chceš financovat. Já osobně neznám žádnou placenou seznamku která by za něco stála. Je to pro mě něco jako zaplatit si prostitutku, ale u té prostitutky máš reálnou šanci alespoň toho styku a stejně není o co stát protože hlídáš čas a některé věci stejně nemůžeš. Takže jsou to za mě vyhozené peníze, které lze vyhodit i příjemněji.

    V dnešní době vrcholné povrchnosti, netrpělivosti a pohodlnosti, kdy subjekty zajímají hlavně vzhled, zda máš peníze nebo říkejme tomu pravomoc a život s tebou bude o žití v nějaké představě luxusu to vidím bledě. Nějaké ty nejdůležitější kvality pro fungující vztah dojdou až po čase a často když už je pozdě.

    Když by tam byla nějaká jasná pravidla a informace a parametry hledání pak by to i mohlo fungovat.
    Ale nejdřív by si se potřeboval zbavit nebo najít účinný systém na vyčlenění různých řekněme úchylů apod.
    Dnes když si dá holka inzerát tak odhadem z mých bývalých zkušeností cca 60-80% reakcí jsou otřesné, cca 17-30% jako ok a možno použitelné s přimhouřením oka a cca 3-15% to nad čím se dá plně přemýšlet. Ale jako žena prokousávej se tím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AREX: mě ten koncept připadá jako manželství s prvním sexem až po svatbě.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AREX: Jak jsou ty formy učení - poslechem, pozorováním, čtením - tak jsem ten vizuální typ a moc si neumím představit seznámení bez alespoň orientačně fotky. Dá se toho spousta ukecat, ale zcela bez informace - to je pro mne asi příliš velké riziko :) Zato holku, kterou bych nedal na hlas (příliš vysoký), jsem potkal zatím jen jednu.
    AREX
    AREX --- ---
    Před 10 lety jsem se seznámil se svojí současnou manželkou na tehdy klasické seznamka.cz. Ani jeden z nás jsme tam neměli fotku (ani nevím jestli to tehdy šlo).

    Celý půl roku jsme si psali maily nebo si volali. Povídali jsme si a poznávali se než jsme vůbec šli na první rande naživo. Fotku jsme si poslali až den předtím jen abychom se poznali. Dodnes na to mám příjemné vzpomínky.

    Upřímně mohu říct, že si nedovedu představit jak bych se seznamoval v dnešní době. Bez fotek to dneska nikdo zdá se neumí. Pokud narazíte na někoho kdo nemá dobře vyplněný Facebook profil, tak to zpravidla působí podezřele. Opravdu potřebujete znát všechna fakta o vašem budoucím partnerovi či partnerce předem?

    Dovolte mi, abych vám představil můj vlastní projekt, který se snaží o revoluci v seznamování. Chci vám všem nabídnout podobné možnosti jako jsem měl já s manželkou a jsem přesvědčen o tom, že se vám vrátí radost do života.

    Aplikace je aktuálně stále ve vývoji, ale očekávám, že do měsíce začnu s prvními testy. K tomu potřebuji co nejvíc ochotných lidí, kterým nevadí průměrně vypadající design a pár chyb. Pojdťe mi pomoct a je dost možné, že cestou najdete spřízněnou duši na kterou tak dlouho čekáte.

    https://lovemyvoice.app
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PALEONTOLOG: Opravdu, milý Watsone?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ROLAND: proč, ona má poruchu osobnosti, evidentně

    KOUDY: nekecej, kdybys věděl na co letí poctivý baby, koupíš si lamu vikuňu ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: me to staci. Jsem skromny hoch.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    PALEONTOLOG: Trolling?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: a není to málo, antone pavloviči ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Aktualne pet kolousku a dve srnky.

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: vejde se tam dost koloušků ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: a má dost metrů ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    THEODORT: Ono ... to ... existuje?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TEKKANNE: ty Bohnice tam ještě nevidím :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ROLAND: a co když má poruchu osobnosti ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ty máš zahradu ?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PSYCHO: standard, chlastala každej den od úterý do pátku a všude dělala ostudu. Jedinou novinkou je, že sama zhodnotila, že už je to na Bohnice.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    je trošku svérázná, no, já si pamatuju jak se k nám někdy vloni přiřítila jak uragán, někdo ji představil coby rebornu, vynadala nám že kourime, pronesla něco ve smyslu že nás zbali, což nás vyděsilo(a IMHO potěšilo toho kdo ji k nám nasměroval), následně seznala že je s náma nuda a zmizela. všichni byli rádi
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Skoncil jsem u “Nechlastam - jen v UT na kuraz”

    Ma ten zbytek nejaky TL;DR?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Do kolouska jdi. Kolousci jsou supr. Par jich mam na zahrade.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    BTW podle Z., co to tu nějak valila a ani taky nevim proč, mám prej něco společnýho s každym z NYXu...až teď stíhám zpětně po x měsících na to reagovat - no pravda...někdo tomu všemu říká techno...tý elektron. muzice.

    Z toho jsme si dělali právě s bývalým snoubencem srandu, jak prej jeho kolega řikal: No vy posloucháte to techno??

    Přitom šlo o úplně jinej styl el. muziky. I když technu podobnější než třeba dramec, ale tempem nevim, jak který techno a jak kterej dramec, to se bpm dost liší, že...ale o řikal ,,techno" tomu všemu prostě.

    A já jsem v potanciálním balení a orientaci na scény právě už dost flexibilní - slevuju z nároků.

    Sice jsem ponedělním lahváčí a následnym maximálním vykrasení a vínovým vyprasení a stalkování bubeníka punkový kapely (má holku :( ) a středečním psy chtěla na raggajungle a plácnout sebou pak do rybníka, ale nějak nemám náladu dnes na vlak a prochajdu, takže dnes mam zas s těma z NYXu společnýho, že mě s kouloušema bude spojovat drum and bass.

    Jedééém!

    Jo a nechlastam - v ÚT na dodání kuráže vínem k tomu začít se válet po punkovym bubeníkovi a zjistit, jestli je zadanej (nosem a lokalitou samozřejmě viz bývalý snoub., jen severněji) a zas jsem to bohužel nevychytala a přepískla a valila tam spontánně do nějakýho punka, že nemá kouřit, že je to zbytečný a pak do nějakýho Taloše, že principem rasismu je, že s nim třeba já, co jsem tu doma, nechci děti -to už jsem jako měla docela hladinku (a právě schválně, že tu má prej byt a byl šukézní) a pak vyhlášení slečny, na kteoru jsem žárlila, že mi zabrala bubeníka u baru, že má hnusný šaty, a po středě, kdy jsem se opila a přidala k jiný partě, že lidi ode mě tam nebyli, že byli v kempu o víkendu, nebo už byli pryč, byla pak pozvaná a spala skoro nahá jen ve spoďárech vedle nějakýho maníka z vily a nad námi v patře byl jeho kámoš z nejmenovaný vily, a po čtvrtku, kdy jsem s omladinou šla po párty kalit do parku a to na jejich popud a pak tam po zádech na mol hladila maníka, o kterym jsem pak zjistila, že mít ho v 17, mohla bych být jeho matka, a možná byl zadanej, tak mě nějak urazil, což mě tedy dost nasralo, ale za to si fakt můžu sama, protože kolouš 27-30 a kolouš 18-20, to už je fakt diference a pedofilie a na Bohnice, UŽ FAKT DNES NEPIJU!

    Doufám, že jsou všichni z toho happy. Mír a lásku.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam