AREX: Já se na jednu stranu ženám nedivím. Kdysi jsme si dělal i s pár lidma průzkum. A také mi stačí ty random náhledy. I když, když je fakt pěkný chlap, tak to jsou někdy creepy i ženy nebo spíše častěji psycho creepy. A nebavím se o tom, když sem tam někdy někomu něco nevhodného vypadne.
A obávám se že creepy lidi neodradí žádná částka. To spíše nějaké cílené horentní vyplňování údajů.
Mě třeba kromě vzhledu na ženě zajímá, její inteligence, jaké má vzdělání, schopnosti, co má ráda co ne abych to mohl porovnat se svými zájmy.
To financování by mě ze zvědavosti zajímalo. Třeba bych ti pak mohl dát i nějaký zajímavý nápad či inspiraci.
Jako určitě tam budeš muset mít - věk (ať už kvůli zákonosti). tak i pohlaví a orientaci a pak i lokaci.
AREX: Nesouhlasím úplně, i v hlase probíhají signály. A já bohužel s hlasovým projevem a pak vizualizací jako výměna fotky, nebo setkání nemám min z 90% pozitivní zkušenosti. Ale tak já jsem nikdo. Jako určitě ti fandím a jsem zvědav jak dopadneš.
I když, když mi prvně byly ty stránky ukázány hned to ve mě evokovalo někoho ala Badoo, B2, Tinder apod.