• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    AVATAR:
    REBORNA:

    A já se tu nechtěla dočkat sympatií, jen původně cesty, jak by se možná ke mně vrátil muj muž - bývalý snoubenec, což byla tehdy po prodeji mýho bytu už jediná možnost na lásku, na bydlení a pořízení dítěte..vzhledem k tý situaci i mýmu věku....a když to pak ne, tak jen vysvětlení, lidem, co něco třeba špatně pochopili nebo zaslechli...a když ani to ne, tak pak možná ne sympatií, ale SPÍŠ TOHO SEZNÁMENÍ, I KDYŽ PŮVODNĚ MĚ ZAJÍMALA JEN SEZNAMKA a psala jsem o ní a reagovala na to, co mi tu k tomu lidi psali, myslim dost věcně a ke všem OTčkům skoupě, abychom se drželi tématu, a I KDYŽ PŮVODNĚ MĚ ZAJÍMALA JEN SEZNAMKA, pak by mohl jako seznamka zafungovat teoreticky i nyx, na který jsem ovšem kdysi s tímto z pochopitelných důvodů zanevřela, ale proč ne...když se mezi těmi lidmi občas pohybuju, což tedy narozdíl od některých lidí, kteří se tím jen z povzdálí bavili, kteří mezi nás ani nechodí a neznaj mě stejně jako ostatní, což nechápu čím jako se bavili, zdrogovaný znásilnění pozvracený ženský, co se předtim měla vdávat, poškrábaný na hlavě od větví od krve, poškrábaný po těle, s roztrženym tričkem a ztracenýma věcma a okradený navíc o peníze na jídlo na celý den a bezpečnou cestu domů, a s modřinama, a v komatu, co mohla umřít a mít poškozenej mozek??!!


    Nebo tomu, že někomu hrozí 3-7 let vězení a popotahovaček, a to až do konce jeho života? Stejně tak, jako já na to asi nezapomenu a nevim tedy, proč mi to tu vlastně někdo dokola cpal a chtěl, abych to vůbec věděla, jak to vzniklo a řešila??

    ...jenže do toho prostě musel někdo do mých vztahů a dalších možností seznámení, ať už kdekoli, svévolně sprostě drze a zločinecky tady zasáhnout, že! A pak mě tim zdržovat a obtěžovat dokola v práci, když já držela do října tématu a pak jen dala dva příspěvky o bytě, ale pak se vrátila zase k příběhům ze seznamky, ale zase mě tím tu obtěžovali a zdržovali.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: přečetla jsi si ten článek - víš v jaké fázi se nacházíš a co máš dělat?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    AVATAR:

    Ale já myslim něco před víc jak 10 lety.

    A G. jsem sem jen původně psala něco, co se týká seznamování a pořízení dítěte teď, i když zas o bytě....

    A pak spíš řešim něco, co jsem slyšela od jednoho člověka na párty o víkendu, co se nyxu týče, co mi totál zkazilo opět na tý párty náladu, natož se tam pak zkoušet seznámit, ale stejně ani jedna z těch dvou párty nebyla k tomu vhodná, každá z jiných důvodů a já si i říkala, že na tu jednu bych neměla jet, že mi to třeba nesedne (...+ na tý třetí, kam jsem se šla juknout na jednoho DJe od známých, byl zase Čecho-talián - dříve se mi dvořící a teď zvedal oči v sloup, jen co mě viděl a byl na mě hnusnej - což je ale vlastně u těchhle ,,polo-černejch" klasika - když ptáčka lapají...no a pak ještě ptáček lapená dostane držkovou, že...., nebo jsem spíš na něj stará a došlo mu to až pak - ale nevim, proč to jako vadí, když stejně za měsíc ani ne odjíždí, tak věk by neměl hrát roli a o nic s nim nešlo...), ale až do hlášky toho člověka o něčem z nyxu naopak mi nevadilo nic tam na tý další párty, a vrací mě to leda k loňsku....a s mym vztahem nebo rozchodem (ani potenciálním dítětem ve vztahu před víc jak 10 lety ani potenciálním dítětem plánovanym s bývalým snoubencem nebo plánovanym teď přes seznamku nebo s někým z akcí, kde bych se ráda seznámila, ale kde se mi lidi leda tak smějou kvůli mýmu zdrogování a znásilnění nějakým demem a pak obtěžování přes nyx), to TU DNES PŮVODNĚ NEMĚLO NIC SPOLEČNÝHO...JÁ PSALA G. původně jen o bytě, pořizování mimina a seznamování, což se de facto týkalo i seznamky...tam teď jsem byla zase v dost zajímavý konverzaci o tý problematice totiž, ale zatím to sem dávat nechci a nestojíš o to ani ty.

    Jinak chápu, ale nevim, zda jsi měl se smrtí bráchy něco společnýho, byl u toho nějak, nebo třeba nějak bezdůvodně za to cítil vinu, vyčítal si to, i když to třeba nešlo moc ovlivnit, nešlo jinak, a jak to souviselo se vztahem tvym v tu chvíli tehdy taky nevim....

    ( a moje matka a já se teď zas kvůli bytu, co dohnojil jegho prodejem táta s bývalým snoubencem, zas nebavíme s mou sestrou, co ještě žije...jen tak k tomu bráchovi tvýmu mě napadá... a pro mě jsou teď bývalý snoubenec a i sestra, protože i ta měla vliv na prodej toho bytu, v podstatě jako pocitově i lidi, kvůli kterým jsem sem něco se vztahy, bytem a seznamováním a miminem něco vůbec napsala, takže lidi, kvůli kterým jsem vlastně i nepřímo kvůli nim, byla vloni zdrogovaná a znásilněná, i když s psychikou jsem samozřejmě krom smutku s rozchodu, do tý doby neměla tehdy toho času vůbec nic...což mi ještě víc brání sestru kontaktovat, když mám pocit, že v tom svinstvu zneužívat snad informaci o mym dočasnym psychickym stavu po rozchodu a pak traumatu před víc jak 10 lety zneužila snad k prodeji a zašmelení peněz z bytu snad společně s tátou a jeho přítelkyní...)

    Spíš se to tedy týká něčeho, co jsem řešila předloni, co se táhne doteď kvůli bytu a třeba fakt fatálně ovlivní, že paradoxně dítě, který jsem dřív kdysi dávno ani moc nechtěla nebo spíš nemohla a nesměla kvůli škole a penězům mít, už třeba fakt nikdy mít nebudu - a to kvůli muži, se kterým jsem si myslela, jak jsem si naopak narozdíl od těch dvou, co přišli po mý tragédii po tříletym vztahu před víc jak 10 lety, tím mužem, bývalým snoubencem, narozdíl od těch dvou, moc polepšila, ale pak přišla kvůli němu i tátovi v době, kdy už fakt potřebuju dítě, o byt a možnost to dítě vůbec mít a někde to dítě mít, což je fatál.


    AVATAR
    AVATAR --- ---
    REBORNA:
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Až na tehdy ten look, postavu a tehdy ty blond a předtim i do pasu dlouhý vlasy...

    Kdyby jenom vztahem...

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    REBORNA: Prisel jsem o strejdu, se kterym jsem travil fakt hromadu casu. Prisel jsem o brachu, kterej mi byl vzorem. Prisel jsem o byt po babicce, ve kterym jsem bydlel. Podedila ho brachova zena, se kterou byl rok. Ten byt byl psanej na brachu, aby mel cim rucit za byt, co si koupil na hypnu. Prisel jsem o zenu, se kterou jsem zil 8 let a mam s ni dvojcata. Vrazila mi kudlu do zad, kdyz bylo detem 3, pak znovu, kdyz jim bylo pet. Prisel jsem o dalsi zenu, se kterou jsem byl tri roky, behem kterych jsem s ni prozil spoustu krasnyho, ale i nechutnou diagnozu, ktera celej ten vztah temne provazela. Prisel jsem o vsechen majetek a skoncil v podstate jako bezdomovec - bydlel jsem pul roku v kamosove zahradni chatce, ve ktery nebyla ani voda a byla tam kosa jak v zime (bylo to v zime), takze jsem svy deti mohl vidat jen obcas vecer po praci.

    Shit happens...

    O tri roky pozdeji mam splaceny dluhy, sedim ve svym byte (no, jeste 10 let bude banky) na svym gauci, koukam pres xbox na netflix na svy tv. Mam staly prijem dostacujici na deti, bydleni, jidlo a vsechny slozenky a splaceni dluhu a zbyva i na nejakej ten Zivot. Zenu nehledam, protoze jsem se svym zivotem spokojenej, jako nikdy a nechci ho menit.

    Flex...

    Ztraty se daji prezit. Zaziva je kazdej, clovek na svete. Jeden do posledniho. Nekteri to maji dramatictejsi, nez jini a kazdej se se ztratou srovnava jinak. Nekdo to zvlada dobre, jinej hur. Jenze pak jsou tu i lidi, kteri se ze ztraty regulerne zblazni. Neco jim v mozku preskoci a v tom lepsim pripade jen uz nikdy nejsou, jaci byli predtim. V tom horsim pachaji sebevrazdy ci konci dozivotne v psychiatricke lecebne.

    Rok a pul je "zdrava" doba na to, aby se clovek srovnal s rozchodem, ale ty ses nepohla ani o milimetr za celou tu dobu, co nam tu porad dokola vypisujes do posledniho slova to same. Trapis sama sebe tim, ze to porad dokola opakujes. Porad se hnipes v otevrene rane, ktera uz mohla byt davno zahojena. Nech to minulosti, nech svuj mozek zapomenout na to zle. Zavri tu knizku, kterou ctes porad dokola a hod ji do reky. Vypni nyx, je to toxicka zumpa, na kterou musi mit clovek nervy, ktery ti ted chybi. Sympatii se tu nikdy nedockas a jen te to provokuje.

    Zajdi za psychologem, nedokazes se s tou ztratou a krivdou srovnat sama a nejsi kvuli tomu o nic horsi, nez ja. Proste to nedavas a nelepsi se to. Nech si pomoct, je to par minut tydne. I kdybysme byli uplne mimo a ty jsi psychicky v poho, muze ti byt jeste lip. Proc tu radu tak zatvrzele ignorujes? Prijde ti tak spatna?

    Kdybys zacala kaslat krev, asi bys za doktorem sla, ze? Tohle je podobny, jen je to zakernejsi v tom, ze nemoc ovlivnuje tvuj mozek. Takze pro tebe jsou tvoje myslenkovy pochody naprosto v poradku, davaji jasnej smysl a jsi zcela racionalni. Vsichni ti ru rikame, ze nejsou. Ze ti obcas neni ani po dvacate uprave rozumet, vety nedavaji smysl, chybi v nich slova, vety a pokazdy urcite i milion tvych naspeedovanych myslenek, ktery nyx nepobere. Odpovidas uplne mimo a na veci, na ktery se nikdo neptal, reagujes naprosto selektivne a vse skonci ve stejnem kolovratku a hnipani se v otevrene rane.

    Tvuj mozek ti lze! Vsichni tu vidime, ze kasles krev, ale tvuj mozek ti rika, ze nekasles vubec. Bez pomoci se z toho nedostanes a v tom lepsim pripade se budes v padesati hnipat v otevrene rane. V te horsi...

    Ja vim, ze mas strach, ale neni takova budoucnost strasidelnejsi?

    Prosim neodpovidej, zavri nyx a objednej se. Az se budes citit lepe, az se nebudes hnipat ve svych ranach, prijd si popovidat. Hodne sil!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak se vyrovnat s rozchodem – Psycholog a psychoterapeut ROVENA
    https://rovena.info/jak-se-vyrovnat-s-rozchodem.html
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Lidi co mají problém se vypořádat s ukončeným vztahem zajdou k psychologovi, jen ty jsi z nějakého důvodu přesvědčena, že jsi princezna co se jí něco takového netýká; přestože tu sama píšeš "jelikož jsem hodnej člověk citlivej, fakt ne"…

    Btw. s touhle koč nemáš ty ale VŮBEC NIC společného ;)
    The Big Short scene - Margot Robbie explains finance terms
    https://www.youtube.com/watch?v=anSPG0TPf84
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Jinak tedy odpovídám místo ignoru: ,,dětnatý" je bežný výraz.

    Ale ještě jsem ho vygooglila - a jasný, kam to vedlo.

    Více viz mimibazar - sektor gama-zéta-théta 9, druhý časový kvadrant x, na ose y je to fáze mimís 1 (tj. ten, co se má z důvodu bezpečnosti matky i životaschopnosti/zdraví dítěte dle gyn. nutně stihnout do těch 35-38 let - viz já a muj náhlý problém s bytem, teď když se mi potom, co jsem jen chtěla holky varovat, směje část okolí, co potkávám, kvůli mýmu znásilnění nějakým demem, už i problém s hledáním partnera, ovšem na seznamce byl problém i předtim...ale mohlo to pak být jinak všechno, že, to i s mou prací, morčetem, i dalším vývojem situace s hledáním partnera, ať už tam, kam se chodím bavit, nebo i jinde v okolí...):

    https://www.modrykonik.cz/...volne-diskuze/snazilky-o-prvni-mimi-prvotehulky-a-prvomaminky/?page=636

    cituji:

    ,,My ze čtvrté Bé už po několikátééé ))

    ,,Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky
    prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

    jen pojďte mezi nás holky jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

    ******************************************

    (následují obrazce znázorňující zřejmě nějaká mimozemská tělesa, vyskytující se zřejmě poblíž hvězdy Antares ze souhvězdí Štíra):

    _____88888b_________888888b
    __d88?____d88b___d88b____`88b
    _d8?_________d888b_________`8b
    _8b_________________________d8
    _b8__________________d8888b___d8888b
    __d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
    ___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
    ____`8da___________8b_______________d8
    ______`Y8b__________d8_____________8b
    ________`8b__________8ba_________ad8
    __________`88_____88__`8da_____ab8?
    ____________8b___d8_____`Y8___8Y?
    _____________`b_d?________`8_8?
    ______________`8?__________`8?

    (Ctrl F pak háže v této vědecké disputaci jen jediný výsledek: )

    cituji: ,,jasně holky budem to mít v pohodě, podívejte se na maminy atd a jak to zvládaj.-)
    hehe: to chce klid a nohy v teple, já ma jen dvě dětnatý kamarádky"

    konec citace.


    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REBORNA: Samozrejme..muj prvni osmivalec Jaguar XK jsem fakt miloval..krasna modra metaliza..vevnitr svetlej interier..uz je to deset let co ho nemam a porad se mi stejska.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Nevim, dál
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Byl tu někdo někdy v dlouhym třeba tříletym vztahu hodně zamilovanej kdysi dávno? A pak z toho nešťastnej, smutnej z rozchodu, budící se s pláčem do každýho rána, než měl jít do školy na přednášky, ale pak už lepší, jenže pak se třeba stalo něco smutnýho?
    Měl někdo smutek, žal, nějaký problémy kvůli něčemu smutnýmu?

    Že by byl třeba na tom tak, že by nemohl ven mezi lidi třeba týden nebo měsíc a prostě nemohl tam, kam chtěl, třeba část práznin, léta krásnýho, co by jinak mohl strávit líp? Ono třeba může stačit i pár dní.

    Přáli byste někomu, o kom jste si mysleli, že je třeba jedním z lidí, který máte rádi, máte k nim jistej vztah, třeba někomu mladšímu, o kom víte, že jste nad ním měli navrch a bylo Vám ho i v podstatě líto v jeho hlouposti svym způsobem, přáli byste mu něco podobnýho??

    Tak to já, jelikož jsem hodnej člověk citlivej, fakt ne... A v tom byla ta potíž. A vědět, že to nebyl člověk hodnej, ale nepřítel, to by byla jiná věc. A mohl bejt klid. A já pořád v tý nej supr práci, i když tehdy dočasně vloni zase sama. Pozdě bycha honit.



    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kde bychom bez tohohle klubu byli.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SIBILLE: Sama vis, ze to nepomaha, zacne odpovidat sama sobe - v listopadu urcite jeste neco nedoresila a je potreba to doplnit;)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Ježiši už na ní nereagujte.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    EFFKA:

    ,,jsi normalni?"

    Asi stejně, jako šmejdi tady, co zamilovanou nešťastnou opuštěnou ženskou, co se měla vdávat (a chtěla miminko, ale přišla o práci, (o byt), a tak nervama a pláčem v PMS po jeho vyhecování blbou poznámkou o snoubence a střechu nad hlavou), sotva co se zmátoří, vyřeší i provizorní práci, najde ucházející nájem do 15 tis. a vzpamatuje se na dovolený s maminkou, dá trochu dohromady a je už veselejší (, pak sotva si založí prvně v životě seznamku a napíše tu o tom) a vyjede ven stanovat na akci, daj NAPÍCHAT KEŤÁKEM a znásilnit nějakym týpkem.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PALEONTOLOG:

    Já tam ale v tu dobu měla být objednávat svatební koláčky od jeho babičky zrovna.

    Tak to byl v rámci toho čekání na něj v tom našem (mym a jeho) drahym nájemním bytě, že to snad nemyslí vážně, akt čirýho zoufalství a poslední naděje na záchranu toho vztahu a tý lásky. Pokus o nějakou komunikaci, když jsme se měli brát, byli na dovče a na festivalu a pak jen dva týdny v práci, to bylo vše fajn mezi námi a po tý mý ztrátě práce jen na párty, ale on mě měl po tom, jak jsem vyváděla ty dva dny (kvůli tý ztrátě práce a kvůli tomu PMS a po těch SMSkách od táty o bytě) náhle po tom týdnu zablokovanou a zmizel. Já tam ale v tu dobu měla být řešit, jak tam udělat veselku, aby si taky užili, když mimís by pak pendloval a časem byl spíš na škole a studiích v Praze když on byl přes 15 let v Praze a a byt malej měl tady a kámoše taky a mě říkal ten čtvrtej rok, co jsme spolu žili, ještě než jsme se měli brát ca měsíc před tím, když jsme někde jeli kolem bytovek na kole u Počernic směr ČM a Kyje a kolem těch bytovek tam, o kterých jsme mluvili, zda by bylo na založení rodiny nutný něco tak velkýho, že to bych snad ani uklízet s nim nechtěla, říkal a usmíval se, že o nic nejde s bytem, že by pak koupil pro mě větší byt taky tady v Praze, a my bychom tam na Moravu zase jen dojížděli občas na zahrádku, ale už oba, a radši bych svatbu tam, než za asistence mých rozvedených rodičů v Praze, o tom jsem i s ním mluvila, že nechci žádný drahý prsteny, co bych ještě ztratila na párty, kde hrával, žádný zbytečný výdaje, nebo rodinný spory, takže jsem tam měla řašit, jak uděláme na podzim 2018 levně TU SVATBU u nich v baráku, a místo toho jsem tam jela řešit tuhle hrůzu - že zmizel do Brna a že už nemám kvůli tátovi a že byl na schůzce o mym bytě, doplacení mýho bytu, jen on, bývalý snoubenec, místo mě, co jsem na to měla našetřeno taky, už pak po jeho odchodu kde bydlet, natož pak si tedy pořídit v těch 35 letech tedy hned obratem dítě s jiným, což sám musel vědět, že jen tak nepůjde, že mi život zničil. Že nejen jsem přišla o práci a pak díky tátovi a vzápětí po jeho zmizení o bydlení, ale ještě asi i o možnost si tedy obratem vzít, jak si pak už přál, že ať si ,,no tak si najdeš někoho jinýho" a mít případně v mých loňských 35 v tom mym bytě hned obratem, aby se to bezpečně stihlo, tedy dítě s jiným (ale bytě, co už byl přeci prodanej).

    EFFKA
    EFFKA --- ---
    REBORNA: jsi normalni? kolikrat to jeste budes mazat a vkladat znova? kazis mi mou zed sledovanych auditek bez prectenych prispevku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA: omg, tohleto otravování přes rodiče, to dělá i moje bejvalka. a to je něco hroznýho.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:

    Maminku nemá... dyť já na tý Moravě tehdy na prodloužený víkend stalkovat byla za jeho tatínkem..za závěsem jeho macecha a tatínek přeci po telefonátu s ním, pak otevřel a řekl to: ,,On už s Vami nechce byt", ale pak se asi zamyslel, když mě krásnou a plačící viděl a opravil se na zbylé: ,,on už v Praze nechce byt (=být)." a řikal něco o tom, že mu na Vinohradu musej pomáhat sousedi, ale já kontrovala (s myšlenkou na: ,,co je mi do vinohradu, řešte, že ho miluju a měli jsme se brát, neřeště vinohrad, řešte lásku a mimíse), plačící, jsem vzlykala, že on řekl, že si mě vezme a pak taky to, že jsem přišla o práci a že jsem nekřičela přeci na jeho syna (, jen na tu situaci, co mi kolegyně v tý práci způsobila, když už mi to šlo, už jsem rozuměla tak 99 % a umim to nazpaměť) a zvládala jsem to tam během její měsíční dovolený i za ní) a on na kontr, že by mě pustil dál, ale že mám jet v noci zpět do Prahy (těch 300 km, bez peněz a vlaku, co by ještě jel), tak já na to, že už taky táta prodal ten byt v Praze (=že nemám už přeci po schůzce jeho syna s mym tátou kam v Praze jít, což nevim, zda z toho pochopil).

    (oprava V ve vinohradu, to já jsem jen zblblá, že jsem z Vinohrad tedy vlastně z Nuslí od Apolináře, ale školou jednou dříve Vinohrady).

    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: takže ty teď někoho, koho jsi měla ráda, necháš chodit s nějakou jinou? Proč už jsi dávno nejela za jeho rodiči aby jsi jim to řekla? Proč ho necháváš takhle si kazit život? Mohla by jsi mu pomoc, pak by viděl jak ti na něm záleží a dítě by pak s tebou měl hned.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam