• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KULA: Oceňuju to mňoukání kočky v pozadí.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRILIAN_: ja s tou posledni vetou moc nesouhlasim, ale stoji za to podniknout neco tak, aby byla udrzena lidska dustojnost.
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    PALEONTOLOG: K smíchu ne, ale k frustraci ano. A že mraky lidí co tu teď píšou byly loni v dubnu hodný, nápomocný, radili, trpělivě vysvětlovali. Pak se dostavila frustrace, vztek, obranná reakce dělání humorů (protože to pořád vypadá líp než agrese), pak lítost, obava a tak. Blbý je, že ignorace taky úplně nepomáhá.

    Zbývá jen smíření s faktem, že osobě, která si nechce nechat pomoc, pomoci nelze. A to je smutný.
    AMANT
    AMANT --- ---
    PALEONTOLOG: no neni no.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Vendule nemuselas to mazat. Ja s tebou souhlasim! Protoze nyx neumi opravit bug v poslednich smazanych prispevcich, tak to vidim.
    Tady se taky ukazuje komunita v cely nahy krase. Nemocnej clovek je... vlastne k smichu?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AMANT: ty jako nic ve zlym, hyenismus a internetovej cynismus je jedna vec, ale za to, ze reborna trpi rozvinutou poruchou osobnosti, za to tady nikdo nemuze. Proc to doslo do takovyho stavu je otazka, co s tim dal je taky otazka, ale pokud se problem nebude resit, tak pri atace muze nekomu ublizit.
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    Ale tak já zase oceňuji, že jak se tu baví sama se sebou, tak se i posílá z nyxu pryč, sama sobě si říká jak by měla mít sebereflexi a už sem nelézt a tak.

    I když pořád se nevzdávám naděje, že to celé má nějaký hlubší smysl, třeba že se rozhodla vytvořit kauzu, že jsme se teda všichni spikli, nechali jí zdrogovat a znásilnit (někdy před rokem, jestli jsem to dobře pochopila) a teď nás všechny zažaluje a bude po nás chtít bolestný, aby měla na byt a na mimíse.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    smutné je hlavně to, že se to Reborně zase povedlo – strhnout všechno pozornost opět na sebe, já ty její cancy už dávno nečtu, ale metadiskuze je něco jiného, takže jsem tím stejně nedobrovolně poznamenán.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NICOLLETTE: By se to mohlo používat v psychoterapii k redukci přílišného štěstí a pocitu, že je vše v pořádku a jak má být! :)
    EKG
    EKG --- ---
    KULA: Minutove shrnuti v poradku, dalsich dilu netreba.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Hlavne to nectete na dobrou noc, bude vam pak ke smrti smutno a budete snit o beznadeji...
    Papappapapapm lalalala liililili
    AMANT
    AMANT --- ---
    PALEONTOLOG: nejhorsi je, ze ten idiot, co ji tady loni na podzim mesic krmil a dodaval odvahy se tu predvadet, az z toho vzniklo tohle, se tu uz neprojevuje. vyhajpoval ji do zacykleny megapsychozy, zjistil, ze ji teda asi ani krze svoje premoudrely egomansky kecy nevosuka, pac to asi nedela ten spravnej intelektualskej dojem a tak se prestal angazovat. zustal tu jen prisernej opakujici se bordel.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: smaz to, prosim. je to smutny :(
    KULA
    KULA --- ---
    Já jsem si dovolil, když třeba pojedete na fesťák a cesta bude dlouhá, při řízení se nedá číst, tak kdyby jste přijali tuto audioknihu....Merch soon.
    Reborniny lapálie - Pilot - O nájmu a práci
    http://www.youtube.com/watch?v=yHp6rr6Hrtw
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nepatří to spíše do [ Na co právě myslíte? ] ? Páč to všechno vypadá spíše na výblitky do deníčku, než komunikace (natož nad tématem)…
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    To já jen, že jsem ji skutečně zase po těch 12 letech viděla, ale nechtěla se s ní kvůli Vám vůbec bavit... abych si ještě víc nekazila náladu někde, kam jsem se šla rozptýlit a pobavit naopak.

    A to i přesto, že ona za to tady vlastně nemohla a i přesto, že co se stalo před 14 lety po mym rozchodu ani vědět nemohla, že toho člověka ani neznala a nikdy předtim neviděla, poznala jsem ji až potom a moc dobře viděla, že jsem byla ten další rok psychicky naprosto v pořádku a i celou dobu, co jsem s ní byla pár dní v kontaktu.

    A normálně jsme se spolu předtim chvíli učili, takže že to, že jsem až do toho rozchodu a událostí po něm byla naprosto v pořádku a že jsem taky žádný drogy nebrala, rozhodně žádná feťačka, co by nějaký drogy do toho rozchodu pravidelně užívala nebyla a potom taky ne a byla jsem i po tom rozchodu ještě chvilu, než jsem se něco dozvěděla a pak se mi něcon stalo, krom smutku z rozchodu běžnýho, do tý doby v pohodě... a byla předtím jedna ze studentek v mnoha předmětech nejlepší, to tedy na gymplu a pak v prváku a druháku na VŠ, což pak myslim viděla, musela vědět taky. A spolužáci z gymplu by jí to potvrdili, protože ti mě práv narozdíl od ní znali. I přesto, že sem na základě zřejmě drbu člověka, kterýmu možná věří, ale kterej ovšem u toho nebyl a nevěděl, co se dělo v tom vztahu, nebo pak u mě doma za zavřenými dvěřmi nebo dělo a řešilo někde jinde za zavřenými dveřmi a proč vlastně, nemohl tudíž vědět taky a tak věděl jen verzi mou a jeho verze, kterou mi chtěl třeba ve svých problémech záměrně škodit nebo spíš trochu pomluvit, třebas i ze srandy, nebo záměrný verze lidí, který prostě řešili problémy jiný a tak na ostatní schválně špínu házet chtěli, a tak vše třeba překroutil, když měl informací jen asi jednu setinu ze všeho ode mě, jak a proč vše bylo, takže jeho verze a zkreslení informací, co se k ní možná donesly od něj nebo přes někoho, mě nezajímá.

    A nevim, proč jí jo a proč mě tu tim otravovala, když sama ví, že pořádně nic neví, že krom svou rozhovorů o učení jsme neřešily o tom mym vztahu ani tom, co se mi stalo potom a proč a jak se to zkomplikovalo a kvůli čemu vlastně pak, vůbec nic. Protože ani nemůže, protože jsou věci, co si lidi třeba nechávaj pro sebe a jinou verzi se pak každej dozví, třeba i tu, co se lidem, co vědi houbelec, hodí do krámu nebo ve sváých vlastních problémech záměrně o osatatních pomluvy šířej, aby si připadali lepší nebo ve svym neštěstí lepší, nevim.

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    umbambajo umbambaeeja umbabaajo eej...kviitdzangooo
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    To je tedy pro TE., která vůbec nepochopila, že se mnou s penězi neměl problém můj snoubenec, ale to táta nebo spíš jeho přítelkyně, která chtěla, aby ještě za jeho života prodal ten byt po rodičích a prarodičích a z dekretu mý mámy, MOŽNÁ TROCHU I PODVĚDOMĚ, ŽE BY SNAD ŽÁRLILA NA MÁMU A CHTĚLA NÁM DEFINITIVNĚ ROZESRAT RODINU, ABYCH JÁ NEMĚLA DÍTĚ PROTO, ŽE NEBUDU MÍT TEN BYT A BYDLENÍ DÍTĚ A TÍM PÁDEM TÁTA VNOUČE ŽÁDNÝ, TEDY UŽ ŽÁDNÝ GENETICKÝ POJÍTKO S NAŠÍ RODINOU, TÍM ŽE JÁ PRODEJEM TOHO BYTU NEBUDU MOCT MÍT DÍTĚ, A UŽ JEN POJÍTKO S TOU JEJÍ, CO MĚLA BYT PO JEJÍM MRTVYM MANŽELOVI A DÍTĚ S TÁTOU NEMĚLA A JEMU CPALA JEHO SYNA, KTERÝMU TÁTA NAŠEL PRÁCI JEŠTĚ A JEHO BRATRA, CO MĚL ŽENU A DÍTĚ A PAK SE ROZVEDLI, PROSTĚ TÁTOVI CPALA SYNA TOHO JEJÍHO SYNA JAKO VNOUČE A ON HO BRAL AUTEM DO ZOO A ŽE JE TEN KLUK PREJ ROZTOMILEJ A TO I PAK BABIČKA, MAMINKA Z TÁTOVÝ STRANY PROVALILA DO TELEFONU, KDYŽ JSEM JÍ VOLALA, AŤ TÁTOVI JEŠTĚ DOMLUVÍ, AŤ BYT NEPRODÁVÁ, NĚJAKÝ ŘEČI, ŽE TÁTA UŽ MÁ JINOU RODINU A ŽE MÁMA MU PREJ NĚKDY NEUVAŘILA, COŽ ALE NEVIM, JAK SE TÝKALO BYTU, O KTERYM BYLA ŘEČ, TEDY BYTU Z MÁMINA RODU A NE TÁTY A BYTU JEJÍHO PŘECI...


    Takže to je ten hnus, jak psala jedna ze S. mně , že třeba i když asi věděla, že ten byt blokovali a já musela sedávat s klukem léta na schodech a ani na návstěvu ho pozvat nemohla, že v tom mym bytě byl stále táta a ona, ale pak se to rýsovalo, že prostě byt po jeho mámě bude jejich objektem zájmu, jenže mě zajímal ten 2+kk z dekretů MÝ RODINY, TEDY BABIČKY Z MÁMINÝ STRANY, a ona asi věděla, že bych jinak ten byt zdědila a chtěla jsem ho tátovi doplatit, a že bych tak konečně bydlení byt a dítě měla a ještě snad po tátovi něco chtěla, ale tomu ona chtěla třeba podvědomě zabránit, aby měl vnouče, což by bylo dítě moje a vnouče mámy taky, že, prostě naší rodiny, ne její, co s tátou dítě nemá a vydává cizí lidi, co já ani neznam, za jeho rodinu, ale to mě ani nenapadlo, protože já měla od něj byt léta slíbenej a pak i mu ho chtěla doplatit a že mi bylo jasný, že se ona bude sápat na revanž po bytě maminky z jeho strany, tak to jsem řekla, že to ať pak prodaj, tomu jsem se nebránila, to jsem tátovi řekla a ségře předtim na večeři taky...

    Ano, je to tak, bylo mi 36, tedy skoro 37, jsem už 2 roky od zmizení bývalýho snoubence, se kterým už byla svatba a mateřství na spadnutí sama, tedy rok od přestěhování sama, tak dlouho jsem nikdy sama nebyla, nemám partnera a nemám byt ani dítě.

    A bylo víc faktorů, co za to mohli, celej ten vývoj tý situace kvůli mý práci, bytu, všemu.

    A jak psala S. něco o hnusu, tak podle mě je hnus, že přítelkyně táty i on ví, že jsem kdysi kvůli penězům a více věcem dítě mít nemohla a nesměla a taky něco o tom, že když jsem to potřebovala, nikdo mi neposkytl výživný, nebo malou částku, a když jsem to pak proto potřebovala, ipo rozchodu a z mnoha důvodů, nikdo mi preventivně neposkytl psychologickou pomoc, nikoho jsem nezajímala, moje problémy možný a tak jsem prostě chodila dál, jako by se nechumelilo, do školy, bez uvolnění, pomoci nebo opory...a to pak právě vedlo do stavu přetížení a vyčerpání ještě shodou okolností v tý škole, jak se mi to tam předtim kvůli tomu rozchodu, tomu po tom, i že jsem neměla výživný, natož pak neváhat o malý částce peněz a třeba zbytečně je vydhodit, a všmu tomu po tom a tomu mýmu traumatu a po tom a dalšímu stavu z toho všeho postupně zkomplikovalo a to mě pak opravdu už přivedlo do nějakýho psychickýho stavu takovýho, že to psychologa už na konci zkouškovýho chtělo, tedy o prázdninách,...

    A když pak jsem dostudovala a peníze našetřila a byt si konečně mohla doplatit a TO DÍTĚ KONEČNĚ MÍT, sice až 10 let poté, ale konečně, a s bydlením a bez problémů a mát ho a být tak už bez jakýchkoli problémů, TAK MI PŘIJDE PRÁVĚ NAOPAK FASCINUJÍCÍ A ŠÍLENÝ TO, ŽE SE VŮBEC TÁTA NEBO JEHO PŘÍTELKYNĚ, CO INICIOVALI PRODEJ TOHO MÝHO BYTU NA MIMINO, MI TU DOBY PŘED VÍC JAK 10 LETY PŘIPOMÍNAT A CELOU TU VĚC EVOKOVAT A POSÍLAT MĚ ZA NĚJAKÝMI ODBORNÍKY FORMOU MAILŮ, JEN PROTO
    , ŽE PRODALI DE FACTO DĚDICKY MUJ BYT PO RODIČÍCH MÁMY A CELOU TU VĚC TAK STAROU MI JEŠTĚ EVOKOVAT A PŘIPOMÍNAT A STARÝ ROZCHODY, FINANCE A MOŽNOSTI A NEMOŽNOSTI MIMIN, V DOBĚ, KDY JSEM NEMĚLA OD TÁTY PENÍZE, ALE S BYTEM JSEM POČÍTALA, MI PŘIPOMÍNAT....

    A o zrůdách, který si dělali ještě legraci z toho, že muj táta to myslel dobře, ale pak mě po prodeji bytu s vytáčkama, aby mi nemusel dávat peníze z prodeje bytu, za nějakými odborníky posílal a jáí mu na to chvíli skákala, nebo jeho právníkovi, co si na vlastní dceru, co se předtim měla vdávat a chtěla miminko z penez z prodeje jejího bytu a tak ještě toho z legrace zneužili a zdrogovali a znásilnili, už lze jen napsat, že dokonání toho nsvinstva na mě, abych zase se zhroutila, je fakt něco tak zrůdnýho a bezcitnýho, že ani nevim, co by se snad ještě mělo ženský, co se nesoudila prostě, ale jen se dala obelhat části vlastní rodiny,když už chtěla miminko, provést, než ji po ztrátě snoubence, tedy milovanýho muže, co si jen tak zmizel, a bytu a ještě jejího bytu a možnosti mít miminko ještě zdrogovat a znásilnit, kdo jako tohle vymyslel, kterej póvl, bezcitnej pošahanej nemocnej, svinstvo takový.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Pro velký úspěch once again:

    Bývalý soubenec pak neměl problém (narozdíl od táty, co chtěl, abych si v 35 letech místo mimina dávala hypotéku, nebo to spíš chtěla jeho přítelkyně, nebo snad ségra, co dostavěla s manželem barák pro kočky a chtěla snad podíl z prodeje bytu, abych neměla byt a dítě, nevim, ale to mohla radši prodat její byt, kretej měla levně, že měla bydlení kdysi ve filrmě zadarmo a pak jí hypo doplatil nájemník a pak prácvě místo mimina ještě až do těch 42 normálně práci a kariéru a zahraniční plat měla, tak ona ne, ona říkala, že je jí to jedno, že táta byt prodá, aby on měl peníze, ne ona a já nechápala a říkala jsem, že tehdy pracuju sice konečně už za lepší plat, ale tolik duchapřítomnosti jí říct, že jestli si jako myslí, že kvůli tátově přilepšení na důchod pak půjdu, kdyby mě ten moula programátorskej, co sedí naproti ní a prvně ho vidí, když přiletěla, pak opustil, že pak půjdu s tim budoucim miminem do azyláku, aby měl snad tatínek, co už tak měl 2x vyšší důchod než máma a ještě měl mít byt po jeho mámě, že bych snad kvůli tomu šla do azyláku nebo dala dítě do děcáku nebo nevim, co, že prostě ne a že ať klidně táta i s jeho přítelkyní, kterou ani neznam a pro mě za mě i babička, jejíž byt jsem nechtěla, já chtěla ten druhej, 2+kk, co táta plánoval prodat a ten byl de facto původně z bytů babičky a dědy z máminý strany, co už byli mrtvý, že radši než abych šla pak s nějakejma pičama kvůli nim do azyláku s miminem bydlet, až by se programátor případně zdejchnul, že RADŠI AŤ ZHEBNOU NA MÍSTĚ, A TO I S KOČKOU JEJÍ ....zatímco mě pak ale po jeho zmizení po mym zhroucení a starchu vyjít z bytu, pošlo časem pak morče i kvůli tomu naopak, ale možná blbá strava a možná se i leklo, jak jsem tam plakala a kvůli tátovým vyděračským mailům s mámou do telefonu bezmocně křičela ) ...ale prostě bývalej snoubenec předtím neměla problém s tím, že jsem šla na pár měsíců prvně v životě na podporu a nedávala mu na nějakej předraženej nájem a s tim, že bych chvíli neměla práci...

    ON MĚL NAOPAK PROBLÉM S TOU MOU PRACÍ, ŽE JSEM JÍ MĚLA A DO JAKEJCH STAVŮ MĚ KONTAKT S NĚKTERÝMI LIDI, zejména s některými ženštinami TAM, PAK DOSTÁVAL... Ale v jedný firmě to byl problém, co vznikl po výmeně dvou lidí a do tý doby to tam vše s kolegyní, co pak odcházela a měnila se za jinýho člověka, vyšlapovalo...no ale pak v tamtý práci v oboru, to byla opravdu jen otázka 20 min vyvztekání, že jsem o tu práci přišla a že jsme možná neměli jet někam kam chtěl, i když já vim, že to drze začla ta kolegyně, co mi přehodila dovolenou, co jsem už měla domluvenou a s nim sesynchronizovanou a mou nadřízenou mailem schválenou, ale ona místo toho to bez vědomí mýho a tý mý nadřízený přepsala a mně a mýmu snoubenci dovolenou změnila a na měsíc s rodiči a pak sama ještě jinam odjela, i když věděla, že to neni dobrý, ale já to tam všchno zvládla a když byla zpět, jsem si oddychla, že na to zase budeme dvě a že mi s něčim pomůže, něco co mi dali blbě a nejasně právěpochopit, co jediný jsem nevěděla, ale on schválně ne. A i když mě nadřízená zvala na služebku a to právě, že se mnou byla spokojená, tak ta kolegyně mě v zápětí u ní pomluvila a dala vyhodit, i když věděla, že u vše chápu a dobře dělám a že jsem něci chtěla po měsíci, co tam nebyla, jednu věc, mohla pochopit, to tak snad bejvá, když tem člověk na měsíc zmizí a přijde něco, s čím jsem se v dosavadní praxi několikaměsíční 6 let před tím anebo ani tam, zatím nesetkala.






    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam