TOREIP: Bych zapomněla... ,,jak se vubec opovazujes srovnavat se Sibille ty psychoticka nulo"
REBORNA:
REBORNA:
REBORNA:
PSYCHOTICKÁ?
Já chápu, že jsi buď zblblej z týhle diskuse, kde ze mě potřebovali dělat magora...
Ale to už jsme tu probrali na 5 stránkách toto OTčko, a to jsem ještě tomu věnovala čas v práci, jak když jsme se tam nudila, ale i ve dnech, kdy jsem toho měla dost, neměla na to čas a už mě to nebavilo.
Takže když jsem se v poště dozvěděla, že tu je někdo, kdo psal, že měl psychický potíže a měla jsem podezření, že by to mohlo být třeba z drog, tak kvůli tomu člověku a i kvůli dalším, co by to tu mohli číst, jsem SUB., co mě ani nezná a jen jednou se mnou jela v autě, kdy jsem byla dozajista v dobrém psychickém rozpoleží, což ona moc dobře ví, že mi nic není a co mi jen něco napsala z legrace v návaznosti na jednu 100 let starou diskusi s jedním blbečkem, co mě ani nezná a nikdy se mnou nemluvil, plus ale dál něco o dětech a o jejích údajně duševně nemocných kámoškách z párty, co se rozhodly nemít prej děti, ABY SI DALA POZOR, ŽE TO TU ČTOU LIDI, co užívali třeba kdysi nějaký drogy, pak měli z toho psychický problémy, ale dělaj běžnou práci a nemaj na to vzdělání A ŽE ONA JE TAKHLE JEN STRAŠÍ, ŽE BY NEMĚLI MÍT DĚTI, to aby tady někdo nepropadl kvůli ní a jejím výblitkům o nějaký holce z párty panice nebo beznaději, že by neměl mít děti...ona není doktor těch lidí a ví prd, což sama hned v počátku přeci psala.....
A pak mě napadlo, zda si mě tu někdo, kdo zahlídl fotku co vyštrachali, nespletl s tou mrtvou slečnou o který se tu psalo, JÁ SLUŠNĚ ANONYMNĚ A JMÉNO JSEM NEPSALA....
Přeci jen - obě dlouhovlasý brunety, obě hezký, lidem z akcí, co znaj stovky lidí od vidění jako já, se ty obličeje pletou, tak mě to napadlo..
Do tý se totiž někdo ze srandy navážel a nějakou její udajnou promiskuitou, když kdysi co jsem se doslechla, byla po rozchodu a pak jen asi taky někdo nepochopil, že jen hledá přítele, nevim, to už jsem se s ní léta nebavila, nevim, ale vim, že ona někoho právě sejmula, proč je na ní hnusnej jen proto, že ho nechtěla...
Tak když mi tu psali nějaký narážky, mně, co jsem tehdy za předchozích 10 let měla přeci, jak jsem psala jen dva sexuální partnery a vybavila jsem si, co psal někdo jí, tak mě napadlo, že si mě s ní snad někdo spletl, když jsme se občas na stejným stylu vyskytovaly...
Pak mě napadlo leda, že by někdo myslel to vážně a tahal sem muj rozchod po letech před víc jak 10 lety a co se mi pak stalo a nějaký problém se škole pak kvůli tomu, ale pak byly prázdniny a já o tom, jakej problém jsem měla a proč naopak nechtěla nikomu říkat, něco jsem si chtěla nechat pro sebe schválně, tak jsem o tom, co se za zavřenými dveřmi řešilo řekla naopak v dojmu, že to bude v muj prospěch, neco trochu jinýho, takže každej ví prd právě, i člověk, kterej mi byl tehdy blízkej...
A krom něho jsem to řekla dvěma lidem a schválně něco si přidala a zdramatizovala a dělala ze sebe člověka nějakýho psychicky labilního nebo tak nějak, něco jsem jen před nimi schválně na párty plácla a to záměrně, že jsme se zatím poznávali, i když jsme se kolem sebe pohybovali namátkou léty a řekla jsem to tak záměrně proto, aby mě vynechali, kdyby snad do vína nějaký drogy chtěli přidat, aby mi to napít nedávali, takže jsem je jen zblbnout chtěla, abych měla jistotu, že mě z drog úplně vynechaj...a jen pak někoho nějakejma pohádkama spíš varovat chtěla, že se mi nelíbilo, že ten člověk má děti a drogu nějakou lehkou měl, ale když se vysvětlilo, že on jen jendou za rok na zahraničním festivalu a jinak celej rok ne, tak jsem uznala, že jim do toho kecat nemám a že žádnej dramatizovanej warning nepotřebuje,..a že zbytečně jsem ho nějakými varovnými story o nějakých lidech tam u večeře krmila a ještě jakoby sebe k tomu použila - jako stylem že účel toho co řeknu a zkreslím, světí prostředky, právě že jsem si myslela, že hodná tam budu, že nikoho nenapadne, že já neřešila drogy, ale rozchod s člověkem, o kterým by se pak mohli dozvědět a něco právě úplně jinýho, což nemůže nikdo vědět, že takový věci jsem si nechala čistě jen pro sebe a jak co bylo nevěděl právě vůůůbec, ale vůůůbec nikdo, a i člověk mě blízkej se dozvěděl tehdy vše trochu jinak, jak se mi to tehdy lepší zdálo mu to vysvětlit, to je viď...
No a pak jsem něco ještě schválně tu kdysi napsala člověku o mě, co vůbec nebyla pravda, protože jsem věděla, že má něco s drogama a chtěla jsem ho varovat a jen jakoby použila jakoby vlastní zkušenost, přitom kdysi dávno šlo u mě o úplně něco jinýho, jen rozchod nepříjemnej a nějaký věci velmi nepříjemný a jen pak nějakej problém ve škole, což jsem naopak proto, že tu byla jedna slečna, co byla moje bývalá spolužačka, nechtěla přizant, že jsem pak po tom po rozchodu a co se mi stalo a co jsem pak zažívala i ve škole vůbec nějakej problém ve zkouškovym před prázdninama chvíli měla, že ona si mě pamatovala jako dobrou studentku a já se kvůli práci možný co by šla i možná tehdy přes ní v budoucnu domluvit, nechtěla ztrapňovat a psát, že jsem snad měla vůbec jeden semestr po rozchodu s něčim nějaký problémy...
To je zamotaný, viď.
Ale asi jsi zblblej z týhle diskuse, nebo mi chceš taky schválně škodit těmahle blbinama, ale to nevim jako proč.