SHARKIE:
REBORNA:
Zlusím ti to přiblížit - v poště jsem našla:
,,poslyš: když jsme se před těmi 3 týdny po 14 letech potkaly, musím upřímně říct, že jsem byla překvapená, jak dobře a pohledně pořád vypadáš, protože podle toho, co tady produkuješ za bláznivý slohy, bych čekala něco fakt hroznýho a šílenýho na první pohled. slušelo ti to a překvapilo mě i to, že se dokážeš v klidu vymezit - bez scének, pokřikování, insane divadla....jako normální člověk..
ale proč už s tím sakra nechceš konečně něco udělat? když sama vidíš, jak jsi nešťastná a jak jsi v tom pořád zaseklá. proč se v tom pořád rochníš a vyvoláváš zpátky všechny křivdy, když v reálným životě chceš jít dál a hledět do budoucnosti, najít si partnera a založit rodinu?
(K TOMU JSEM JÍ ODPOVĚDĚLA NĚCO V TOM SMYSLU, ŽE JSEM POŘÁD SAMA A POROTOŽE POŘÁD ČEKÁM NA TY PRACHY, UŽ 2 ROKY)
jsem přesvědčená, že když dokážeš tohle trauma nějak zpracovat, máš pořád dobrou šanci potkat nějakýho fajn chlapa, se kterým si tu rodinu budeš moc za rok až dva až tři pořídit. věř mi, že žádnej příčetnej chlap si neudělá dítě s holkou, co mu bude pořád dokoloa vyprávět o bejvalým, zakaleným bytu, zlým tátovi, zlý sestře, zlý babičce, protože něco, co se stalo před 2 rokama a něco jinýho, co se stalo před 14 rokama, blablablabla.....prostě ne! proč by to dělal?
jdi na terapii, vyhledej odbornou pomoc, nech se vést odborníkem. nech si pomoct vymotat se z toho uzavřenýho kruhu, ve kterým se pořád dokola točíš. není na tom nic ostudnýho: když máš zlomenou nohu, tak taky jdeš k doktorovi přece, tak když máš zlomenou duši, proč si nenecháš pomoct někým, kdo je na to školený?
(PROTOŽE MI NIC NENÍ A JEN NEMÁM NA NÁJEM A ČEKÁM NA TY PRACHY!!!)
říká ti to vlastní otec, (NE, NEŘÍKÁ, JEN TO PSAL, ANIŽ BY MĚ VIDĚL, PROTOŽE MI DLUŽÍ TY PRACHY)
říká ti to každý, kdo si přečte 3 libovolný příspěvky od tebe....ne proto, abychom ti nějak ubližovali, ale protože všichni vidíme, že to reálně potřebuješ a zdá se, že je to jediná cesta, jak by ses mohla z týhle vnitřní mizérie vyhrabat (protože evidentně sama to nedokážeš)
(NE , PSALI TO SEM JEN PROTO, ŽE MĚ DALI ZNÁSILNIT A MOC DOBŘE TO VÍŠ! )
pokud se prostě jen nedokážeš odhodlat, nabízím ti pomocnou ruku - ráda s tebou zajdu soukromně na kafe anebo pomůžu najít nějakýho schopnýho terapeuta, klidně tam s tebou i zajdu. tohle myslím naprosto upřímně, nabízím ti nezištnou pomoc a svůj čas, nic za to nechci a nebudu to nikde veřejně propírat, to ti slibuju.
(ALE JÁ UŽ TAM KVŮLI ZNÁSILNĚNÍ BYLA A NA PČR KVŮLI PROFILU TAKY A NEPOMOHLI MI, ZNÁSILNĚNÍ NEŘEŠÍM NAROZDÍL OD KRIMINÁLKY, KTEROU ZAJÍMALO JEN A POUZE TO A NE JÁ A POMOC MNĚ S PROFILEM A CO SE TÝČE OSTATNÍHO, ŘEŠÍM JEN NÁJEM A S TÁTOU TY PRACHY! A budu!)
když si prolistuješ to auditko (v absolutní střízlivosti, prosím), tak přece sama musíš vidět, že seš už skoro 2 roky zacyklená na tom stejným a neudělala jsi vůbec, ale vůbec žádný krok vpřed (spíš naopak), pořád se točíš na minulosti, bytu, bejvalým, tátově podvodu, blablabla......pojď s tím něco udělat, dokud se z toho fakt regulérně nezblázníš ;)
(NE, NAŠLA JSEM SI SUPR PRÁCI A PAK O NÍ ZASE PŘIŠLA, ALE S TÍM NIC TEĎ NEUDĚLÁM A S TÍM ZBYTKEM TADY TAKY NE)
nemáš ani žádný stud o sobě takovýhle věci veřejně psát a zanechávat je volně dostupný na internetu. (ZA TO, ŽE MĚ NĚKDO ZDROGOVAL A NĚJAKEJ DEMENT MĚ OHRABAL NEBO ZNÁSILNIL, SE OPRAVDU NEMUSÍM STYDĚT JÁ, ALE LEDA PACHATEL, JE 21. století .
(a PSALA NĚCO TAKY O TOM, ŽE JSEM PREJ NA SEBE NĚCO NAPRÁSKALA, CO BYLA HANBA - JÁ O NIČEM NEVÍM, PSALA JSEM JEN O SEZNAMOVÁNÍ, O RANDE, PSANÍ NA SEZNAMCE A NE O SEXU NEBO NĚČEM HANEBNÝM)
A dávno bych to smazala, ale mazala jsem naopak on topic a tamto nechala, aby se v tom kriminálka líp zorientovala, ale na tu já od odborníka nebo odbornice vůbec nechtěla!! Mě vadilo něco jinýho tady, profil na serveruk, kde mám spoustu známých. a že je spiknutí absurdní?? Ne, mám na to dlkazy, ale jsou to jen obrázky a nemám vyšetření, ale stejně bych nechtěla, aby ten kluk seděl, byl mladej a třeba hezkej, ale TY PRACHY BY SE ŠIKLY...ať už na zvíře, co mi tu mym vyčerpáním, jak jsem tu nad tím bezmocně celý noce plačící a rozklepaná seděla, když jsem na to přišla, de facto zabili, tak už na byt, nebo cokoli...A PRACHY BY ŘEŠIL PRÁVNÍK, TŘEBA I KDYŽ MĚ FYZICKY KROM MODŘÍN S ŠKRÁBANCŮ NA HLAVĚ A KOMATU NEPOŠKODIL NIJAK FYZICKY, STEJNĚ BY TO NA TO ODŠKODNĚNÍ PODLE MĚ BYLO, TO SI PIŠ!)
PaK zase psala něco o terapii...
atd.