SHARKIE:
Von mi to totiž někdo psal, že mám tu přestat tapetovat mými problémy, ano, to bylo, že se tu objevil někdo od nás a taky, že jsem se zatím neseznámila a že jsem po roce viděla bývalýho snoubence a nebyla zatím o jeho spokojenosti s novou známostí ze seznamky přesvědčená .. přeci jen na dotaz na její vzhled rozpačité: Důležitý je to, co má uvnitř .. no a další věci, jako že spolu nebydlí atd. atd....no to nejsem ani teď, ale to už se asi nebudu mít šanci dozvědět)
ALE VON TEN, KDO PSAL, ŽE MÁM PŘESTAT TAPETOVAT SVÝMI PROBLÉMY, ASI NEPOCHOPIL, ŽE TEN BYT V PRAZE NENÍ JEN NEBO ANI TAK PROBLÉM MŮJ, ALE JE TO PROBLÉM TĚCH MLÁDENCŮ, MLÁDENCL ZE SEZNAMKY, CO MI PÍŠOU NEBO CO JÁ PÍŠU JIM A ZJIŠŤUJU, ŽE VE 30 LETECH BYDLÍ:
1. U RODIČŮ
2. SE ČTYŘMI DALŠÍMI LIDMI V BYTĚ: OD FIRMY, OD KÁMOŠE
3. SAMI, ALE DALEKO OD PRAHY
4. V BYTĚ, KAM CHODÍ ČASTO JEJICH POTOMEK (ZA MĚ imho NEJHORŠÍ VARIANTA)
5. SAMI, ALE VZTAH NEHLEDAJ
protože:
1 a.
Jsou po vážný známosti
1 b.
Často cestují
1 c.
Často cestují kvůli práci, kamárádům, dokonce padlo, že i s kámoškama...
No a na dotaz, zda by nebylo lepší na dovolený romantika, sex...
Že ten přeci mají, s tou kámoškou, KÁMOŠKOU PO 30, CO JEŠTĚ NEMÁ DÍTĚ... ale prej jí to nevadí, že ji má jen na sex (chtěla bych tu jeho vidět, kdyby to četla, jak by se tvářila....)
1 d.
Neláká je rodinný život...
a tak dále a tak podobě
až
1 psí, fí, chí, ksí, kočičí.
Na smyčku o tom, zda jim vadí vztah proto, že je nebaví sporty a výlety nebo párty nebo koukat s holkou na TV nebo zda snad neplánují někdy miminko, neumí odpovědět a točí se v kruhu jak já s bytem....
No a když chci mít jistotu, že píšu Pražákům, co se mi líbí a bydlej sami, ti v 99 % neodpovídaj.
Buď že tam rok nebyli anebo prostě nevim, asi to jsou ti pod 30, co dobře vypadaj, který maj asi v konverzaci dvacítky.... a když jim píše žena po 30, i když na fotkách pěkná, nereagujou..
celý měsíce....
Odepsal jeden a tomu bylo 24...
ale já měla tehdy tendenci, když se nic kloudnýho nenašlo v těch po třicítce, psát i těm kolem 20, co se mi prostě líbili...čehož jsem už nechala, že je mi fakt zas o rok víc a tak ty pod 29/30 už by fakt bylo divný lovit.