• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: "Trocha soustrasti by nezaškodilo"

    Zaškodilo! Ty nepotřebuješ cukr, ale dlouhej bič a malej dvorek…
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    EFFKA:
    REBORNA:

    Jo tys to asi psala kvůli jinýmu příspěvku. No ten byl tak trochu absurdně do extrému vyhnanej....No k tématu o senamování.

    Tak se mi nediv. Trocha soustrasti by nezaškodila. Měla jsem roky věrnýho a oddanýho českýho přítele, poctivýho hocha moravskýho.

    Taky by to mohlo být podvědomě, že když oni tu byty a rodiny a děti mít můžou, že já i proto, že jsem s nimi nebo pak pro ně pracovala, i kvůli tý práci, a že mě i proto opustil, ne. Ale nevim, to jse tak cítila jsem chvíli, jen několik měsíců, teď ještě víc vnímám ten problém jinej.

    Už když jsme bydleli v novostavbě, kde měl garsonku, v okolí bylo hodně cizinců, tedy těch movitějších a AJ hovořících.

    Pak jsme byli v drahym nájmu, kde mě zanechal, tedy nezanechal, chtěl, abych se odstěhovala, zmizel, i když jsme byli domluvený, že se budeme brát, blíž jeho rodišti, důvody jsem psala a taky mu tu shodou okolností končil projekt...ale byl tu snad 15 let...

    No a zanechal mě v nájmu v bytě, kde okolí tvořili ruský a šikmooký, pak taky vedle z bytů udělaný ubytovny pro různý cizáky, co tu ale pracují narozdíl od těch ostatních, co tu maj byty, jen krátkodobě.

    O osazenstvu, co má byty na P-5 asi všichni víme.

    A teď bydlim v nájmu menšího bytu v Romajzlišti a Ukrajinsko-různo-šikmooko-rusákovišti + Fin a spol. O multi-kulti pracovištím jsem tu už taky psala.

    No a když se jdu bavit ve svym městě, tak samí cizáci tam, některý jsou turisti, ale většina ne, maj tu byty oni.
    A já co jsem odsud ne.

    A chtěla bych se navíc seznamovat a mít miminko. Tak pokud jsi sama a pokud jsi v Praze, se zkus občas rozhlídnout a koho vidíš a slyšíš zaposlouchat.

    Jenže já se chci seznamovat. A množit. A tak m,ě štve, že tu jsou všude okolo oni a ne potenciální partneři.

    Tak trocha pochopení a soustrasti by neškodilo...

    Ale o tom bych se spíš měla poradit v nějaký správňácký nacionalistický lize a ne na nyxu, jasně.

    Ale já psala o toleranci a že je to něco jinýho ta tolerance, než se tahat a kurvit s Vietnamkou nebo pářit z cizáky, z klubu nebo odkudkoli.

    A myselal jsem to tak, že tolerance je, že toho člověka přejdu očima, bez povšimnutí přehlídnu, tedy že místo abych mu vrazila jednu mezi oči, co tu jako překáží a ještě zabírá byt nebo bere práci, že ne, že ho toleruju.

    Což je ale něco jinýho, než že mě budou zvát na drink nebo mi snad dokonce psát na seznamce a nebo že bych se snad pářila s někým z korporátu nebo nějakým sousedem, co tu má byty, nějakým cizincem..

    Protože když už jsem zůstala v Praze, doma a nešla do zahraničí, tak proč bych to jako dělala nebo dělat musela??!!

    Takže trocha soustrasti s ženou, co přišla o českýho přítele a teď se tu jinej volnej českej těžko hledá a trocha pochopení, by neškodilo.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Máš pravdu, Effka zapomněla ještě zmínit, že závistivá a sobecká. O Sub v tom vůbec nejde…



    Kdy jsi se naposled podívala do zrcadla, co jsi tam viděla? Nezžírá už tě ta zloba a nenávist zevnitř?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Nápodobně. Vono psaní hovnama taky není nic moc, nehledě na sloh a strukturu.

    Pořád lepší potajmu na podzim a na začátku zimy z práce a po očku s překlikáváním na práci a pak do textu tady koukat, o seznamce on topic psát, a bránit se nad časovej rámec, co bych tomu chtěla a směla tehdy věnovat, nesmyslnýmu navážení se do mě, a to před mými známými, co to mohli číst, potajmu, s překlikáváním a tak ne úplně slohově vzorně, než z polepšovny nebo z vykastrovanej z blázince nebo z krimu vlastníma smradlavejma hovnama 5 let psát. Ale oni už tam maj asi bloky a pastelky, možná i ntb, ale bez netu asi.




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    EFFKA:

    Ty to celý nechápeš - no není divu.

    Jestli SUB. bude mít druhýho mimíse, je mi u ní konkrétně, úplně jedno.

    Použila jsem ji jako příklad, že bylo dost hnusný, co mi tu ona sama od sebe v zimě napsala. Jako v situaci, když jsem kvůli bývalýmu snoubenci ještě přišla o byt a mám rodinný vztahy v rozkladu?? Třeba mámy se sestrou a s tátou??!

    Ale já se sestrou byla za dobře.

    Takže co mi ona napsala a proč se do mě navážela, když já tu tehdy ani nezmínila jeho identitu, jen jsem vysvětlila, jak se stalo, že mi nevyšly vdavky, nemám dítě, co jsme už plánovali a proč jsem sama, takže co mi tu ona psala hnusnýho a proč vlastně, jsem fakt nepochopila

    A POUŽILA JSEM JAKO PŘÍKLAD JÍ TAKY PROTO, ŽE JSEM NECHTĚLA POUŽÍT NĚKOHO, KDO V DISKUSI ANI NA NYXU NENÍ ANI JSEM NECHTĚLA POUŽÍT PŘÍKLAD OSOBY, CO V DISKUSI JE NEBO BYLA A NĚJAKÝ PSYCHICKÝ PROBLÉMY PŘECHODNÝ KDYSI MĚLA.

    Psali mi tu do pošty dva lidi, že měli, zřejmě jeden kvůli drogám, ale jedno z toho byl kluk, takže tamty ženský syndromy způsobený a dočasný se ho opravdu netýkaj a za příklad jsem ho dát tedy nemohla ani nechtěla, jsem ráda, že už sem nepíše, protože on za nic asi nemhl taky, nevim, ale ublížil mi a zhoršil to tu asi nejvíc....zhroutila jsem se i kvůli jeho pšíspěvkům, jak mě tu obtěžoval on.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: no tys tomu ontopicu svými traktáty bez úvodu, strukturi, závěru či pointy jako takové, rozhodně nepomohla ;)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    No a je to tu tolikrát kvůli reakci další S., co mi psala něco, že jsem se prej ,,nechala" osahávat poblitá.

    Tak jsem jí to vysvětlila, že já fakt spala.

    A příspěvek byl jeden, ale to oni pořád reagovali a reagovali a sám se ho tu jeden člověk ptal, proč to pořád řeší a odepisuje mi, a je tu když já byla v tématu, řešila jen to ze seznamky, no a on ho odkázal na muj příspěvek, kde píšu o ,,důkazech" což tak tehdy ani nebylo myšlený jako nějaký důkazy, jen prostě že mám něčí bundu a že je to někdo, kdo spíš patří do krimu, a že ho tu někdo snad zná nebo spíš že domluvili moje zdrogování, jsem nevěděla a pak na příspěvek, kde byl popis pachatele, reagoval on.

    Takže celý to množství příspěvků iniciovali oni svými rekacemi. Když já už byla zase v tématu, on topic o seznamce. Co divnýho nebo nevhodnýho píšou kluci a jaký jsou tam šance v mym věku a v čem je zádrhel a pořizováním dětí a že je zádrhel hlavně to:

    Že jakmile si holka profil aktivuje, riskuje, že jí bude psát kupa chlápků stará´ých nebo z jiných lokalit a řada úchylů a sexuálních loudilů a dalších obejdů.

    Ale já s tim rozpatláváním mýho příspěvku o osahání v lese nezačala, já to vůbec nevěděla, co se proč stalo a možná ani vědět nechtěla, bylo by to lepší asi.

    Tak já dát ženskou, co bydlela s dlouholetym druhem a měla se vdávat ale pak chudák skončila na seznamce, o čemž se tu chtěla pobavit a chtěla něčí pomoc, aby se k ní bývalý snoubenec vrátil, nebo si jen postěžovat na situaci s otcem zabedněným, co prodal byt a ještě mi původně slíbil jakýsi podíl, co pak nechtěl vydat a místo toho si vymýšlel něco s odborníky, i když ani u mý ztráty práce nebyl, ani se mnou za celý léta žádnej problém neměl ani nemohl, protože se mnou od mých 12 let nebydlel a že naproti s mámou se křičelo spíš kvlůli jejímu problému s ním, věděl, a pak mě ani posledních 6 let krom odvozu lyží někam neviděl, takže žesnkou, co si tu chtěla popovídat, postěžovat na demenci na seznamce a pobavit se se známými nebo lidmi, KTERÝ PAK ZAS BUDE VÍDAT NA AKCÍCH A S POTENCIONÁLNÍMI PŘÁTELI,

    možná třeba časem i nějakým potenciálním partnerem s úzkým nosem a stejným hudebním vkusem...

    ...prostě ale spíš popsat marný pachtění na seznamce...

    TAK DÁT MÍSTO POMOCI TAKOVOU ŽENU NAJÍT, ZDROGOVAT A ZNÁSILNIT, TAK TAKY OTRAVUJU DOKOLA POŘÁD.
    Ale já se k tomu vrátila v zimě, že jsem jen slyšela nějaký lidi na akci, jak se o tom bavěj, s humorem, protože četli jen to ode mě a nic hrůznýho nebo otřesnýho, trestnej čin skoro nejvyšší závažnosti a trestu, za tím tedy neviděli stejně jako tehdy já...a že se mě tu zase drželi zuby nehty a nedali pokoj a pořád to rozpatlávali, a ještě ženský mě urážely, to jsem opravdu nepochopila proč a zkoušela je jen varovat., když vim, kolik jich má auta a sami na akce jezdí, nebo i o kámoškách co jezdí busem/vlakem stopují bezpečně, ale pak sami na akci se pohybují a anebo od přátel na jiný stage sami oddělují, ale snažila jsem se pak držet tématu...zakládání rodiny přes seznamku a jaký problém s bydlením v Praze kluci ze seznamky i já máme...já jediná...

    No ale pak mi to došlo, našla jsem to, což mění situaci, ale náprava, že tu jistý lidi už nebudou figurovat, aby mi to nepřipomínali nebo než se to vyřeší, ale asi ne, tak ta náprava jaksi nebyla zatim.,..ale do pošty mi to píšeš ty...já se vrátila k seznamce!

    Ale já s tim nezačala, já to vůbec nevěděla a možná ani vědět nechtěla, bylo by to lepší asi.

    Ale bála bych se pak někam jezdit, kdybych si mysela, že to byla náhoda...

    Ale takhle se bojim taky, třebas i kvůli tvým výhružkám a výhružný poznámce další osoby.

    Jinak tu od člověka, co se má leda tak stydět nebo v kriminále oběsit, ještě padlo doporučení, s kým bych měla na akce jezdit, ale fór je v tom, že většina z nás už má děti a i když nemá, třeba jako já, my prostě celý léta jezdíme na akce slušně v páru, protože jsme prostě spořádaný slušný lidi. A když jsem byla mladší a bylo ještě na pořadu dne jezdit se známými, tak když mi po 3 letech tehdy krachnul vztah, tak jsem opravdu chvíli, než jsem se zase našla přítele, jezdila chvíli se známými, ale ne každýmu se líbí všechna muzika, tak i sama jsem někdy jít/jet musela a jelikož nebylo debilů z internetu, tak se mi ani tak, i když jsem jela sama, nic nikdy nestalo.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    Ale já auto nepoužívám ani nechci, já chtěla bydlení. Měla jsem se vdávat a chtěla mimino a to musí někde bydlet, no stejně jako já.

    Tys asi věděla, když jsi šla do zahraničí, tedy k nám do ČR, že musíš buď být v nájmu nebo si dát hypotéku.

    Stejně jako to věděla moje sestra, když šla pracovat z Prahy ven, že až jí skončí ubytování od firmy zdarma, že má jen dvě možnosti: nájem nebo hypotéku...a tu ani nedoplatila, jen sotva třetinu a odešla do zahraničí za jejím manželem.

    Odešla do zahraničí stejně jako ty... no a já jen vim, že dítě nechtěla kvůli vydělávání na barák tam, že měla velmi vysokej plat zahraniční, že kdybych byla na jejím místě, dítě bych si pořídila, jenže ona pak říkala, že ho nechce, pak zas že její manželem ho nechce, no a je o 5 let starší a nemá ho.

    Každopádně já do zahraničí jako ty nešla, jsem ve městě, kde jsme rodově z obou rodů po staletí a měli jsme tu 3 byty.

    Tedy v jednom malinkym sídlištnim, kterej dostala tátova rodina místo většího bytu v centru, je jeho maminka 92 letá...

    Já měla slíbenej jeden z těch dvou, ve kterým byl po odchodu sestry táta jen na půl...pak se odstěhoval a byl tam nájemník...no a kdyby nějakej byt potřeboval - bydlet v něm nebo prodat, pak to měl být ten tý jeho maminky...to bylo tak prostě.


    On mi řekl, že mi byt přenechá, no nebyl jeho- BYL NA PŮL MŮJ A SESTRY, ALE TA BYLA V ZAHRANIČÍ, TAKŽE AŤ UŽ JSEM POČÍTALAS PŮLKOU TOHO BYTU NEBO S CELYM....

    ..tak já jsem doma, ve městě, kde jsem se narodila a kde měla naše rodina byty, tedy tamty možnost mít díky máme velmi výhodně, protože nás předtím připravili Italové a spol. o byty v centru.

    ..tak já jsem doma, ve městě, kde jsem se narodila a kde měla naše rodina byty, tedy tamty možnost mít díky máme velmi výhodně, protože nás předtím připravili Italové a spol. o byty v centru. Byt jsem měla slíbenej, ani z města ani do zahraničí jsem jako ty neodešla, jen na pár let prakticky jen do jiný části města kvůli bývalýmu snoubenci...

    Ale to nic nemění na tom, že já nikam do zahraničí tak jako ty neodešla, jeden z bytů jsem měla slíbenej, takže za mě hypotéka vůbec nepřipadala do úvahu, tedy nikdo mě nevaroval, že bych si ji měla kdysi, když byly ty byty za milion, jako byl ten muj jen díky máme, nikdo mě nevaroval, že bych si ji měla založit.


    JINAK CO SE TÝČE PRÁCE, JÁ SI JI ZASE TEHDY VLONI NAŠLA A BYLA JSEM MANAŽERKA,...VE SVYM OBORU, PROSTĚ PARÁDA...

    ALE PAK MĚ DO NÍ NĚJAKÝ TROGLODYTI na netu OTRAVOVALI, PO VEČERECH TAKY, A O TAKOVÝ MÍSTO BYL I S KOLEGYNÍ, CO BYLA POVÝŠENÁ, ŽE SE MÝ PŘEDCHŮDKYNĚ ZBAVILA, BOJ...A ONA TO TAM TEĎ ZVLÁDÁ SAMA, I KDYŽ SE TO NESMÍ, MUSÍ TAM BÝT DVĚ NEZÁVISLÝ OSOBY,.


    ALE JE KORONA KRIZE, BYL STOP STAV, A BUDE HŮŘ, A JÁ S TIM NIC NEUDĚLÁM..

    JINAK TEDY NASPOŘENO JSEM MĚLA DOST, NA PŮLKU BYTU BY TO KDYSI DÁVNO STAČILO, ALE TEĎ TO JDE NA DRAHEJ NÁJEM A UBÝVÁ A UBÝVÁ.

    Nájem, ve kterým jsem ale já, když jsem odsud a moje rodina tu měla byty, tedy mámy rodina, nájem, ve kterým jsem já nidky neměla být, já měla slíbenej byt...že budu v nájmu, rozhodl táta, co prodal muj byt, na kterej dal jen 350 tis., to tedy nebyl de facto majitel...

    že bych měla jít do nájmu nebo si dávat místo toho si pořídit někdy teď po pětatřicítce miminko, hypotéku na několik milionů, zpunktovali táta a bývalý snoubenec, co byl s tátou místo mě na schůzce, když já chtěla si byt doplatit....

    NO A CO SE TÝČE HYPOTÉKY...ASI RADŠI TO POŘEŠIM PAK S TÁTOU, AŽ BABIČKA ZEMŘE, ON MI PROSTĚ DLUŽÍ BYT, MYSLÍ SI TO I MÁMA A KAŽDEJ BY MI DAL ZA PRAVDU.

    A HYPOTÉKU? v MYM VĚKU?? NE, JÁ BYCH TEN PŮVODNÍ PLÁN NEMĚNILA, NECHCI HYPOTÉKU NA 4 MILIONY, CHTĚLA BYCH RADŠI KONEČNĚ VE SVYM MĚSTĚ A SVYM STÁTĚ TO DÍTĚ.

    Takže já měla byt slíbenej, když se to tátovi nepodařilo, tak jsem si ho chtěla už doplatit sama, takže za mě hypotéka prostě vůbec nepřipadala v úvahu a nájem taky ne.

    Celkově?

    Když má něčí rodina byty nebo třeba dvougenerační barák, tak je přeci obvykle na volbě toho potomka, zda půjde po smrti prarodičů do toho bytu třetího (viz Grantorino) nebo zda založí rodinu třeba v tom dvougeneračním baráku (viz asi 4 páry ze scény, co maj dítě a co bydlí v dvougeneračním baráku s rodiči v oddělenym bytě).



    Porovnávání mě s lidmi, co odešli/y ze svýho města nebo státu jinam nebo do zahraničí jako ty a někdo tady další, bych do toho mýho problému radši vůbec netahala.

    A ne, opravdu tě nesrovnávám ani s Číňanem nebo Vietnamcem ani s Ruskou SUB. nebo se Španělem, zažila jsem jako malinká ještě dobu, kdy jsme byli jeden stát...

    A proto jsem psala, že i moje sestra přeci, protože se hnula za lepší líp placenou prací v oboru, mohla volit leda mezi nájmem nebo hypotékou jako ty...

    Ale ona byt nepotřebovala pak ani peníze z něj nechtěla!! A pro mě za mě, kdyby se vrátila ze zahraničí rozvedená, já bych jí pustila a byt bychom na dva malý rozdělily a jí bych se s bývalým snoubencem a miminem uskromnila - pak bychom to s ní řešily, ale s ní, ne tátou!! Byt byl rodově můj a setry, ne tátův a jeho přítelkyně už vůbec.

    Prodej inicioval táta a jeho přítelkyně, což mě původně ani nenapadlo, že by to třeba iniciovala ona, ale to byl byt de facto po mámině mamince a tatínkovi, to je ten zádrhel!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    No ale do toho klubu mě opilou divnou nechtěli pustit zpět já nevím proč...

    A proč jsem tam tak chtěla zpět? No měla jsem tam známýho a chtěla za ním, on to žehlil, ale pak zhoršil..

    A taky proto, že jsem zaplatila 700,- , což je pro mě teď díky výši nájmu, dost vysoká částka a byla jsem tam ze 7 hodin sotva 2,5 h , protože jsem dorazila až v 1:00.

    A proč jsem se tam taky opila a divně chovala??

    No že tam byli lidi od bývalýho snoubence...něco mi přelítlo přes nos.

    Ale taky proto, že tam byla osoba, co mi toho času nedávno naspsala dost hnusný věci do tohohle auditka...možná tušíš která.

    A co se zvracení týče??

    No stalo se mi celkem 3x , když jsem byla mladší šla jsem do klubu pařit blbě najedená a nějak alkohol zkombinovala a pak když jsme jeli kdysi dávno s partou na openair a kluci mi poslali nějakej tvrdej alkohol, že jsem se opravdu pozvracela z alkoholu.

    Co tak vzpomínám, tak já jsem lehce popíjela už od 19 nebo 20 let, pak studovala ještě pilně zase a moc nepila, na akci s klukem, se kterým jsem chodila 3 roky na VŠ se mi to nestalo nikdy, s tím druhým, se kterým jsem chodila 2 roky zbytek studia, se mi to stalo JEDNOU JEDINKRÁT...

    Pak se mi to stalo v tom klubu jednou, po cestě domů a to proto, že jsem se napila, že jsem byla po první práci a prvně v životě na úřadě práce a dělala jen brigádu za čtyřku povolenou, než jsem si zase práci našla, prostě bez práce, napila nějaký koly plný tam a v ní byl VAJGL.

    Tak jsem se to stalo - blitka byla černá.

    S bývalým snoubencem se mi za celý 4 roky to, že bych se na nějakých akcích, kam jsme jezdili nebo chodili, kde hrál anebo na jiný scéně, kam mě doprovázel ani na tý další, kam jsme občas zašli, ŽE BYCH SE POZVRACELA, NESTALO MYSLIM NIKDY.

    Ale co si tak vzpomenu, tak když se mi to stalo 1x z těch 3 případů před těma klukama na akci, tak pak mi dali napít vody a smáli se tomu a vyprávěli vtipný story, kde se poblinkali oni, ALE TO, ŽE BYCH SE MĚLA PROPADNOUT HANBOU, OPRAVDU NEŘÍKALI.

    Nicméně na tamtý akci jsem se chovala normálně, byla jen přiopilá z vína, pak si dala toho loka k ránu na zahřátí a pili to i holky a noc v tom určo nebylo, to už jsem vysvětlila...

    No a trochu jsem se tedy při paření zapotácela, pak byla opilá, to jo, ALE ZVRACENÍ NEBO POCIT NA ZVRACENÍ ŽÁDNEJ, PŘECI JEN Z TĚCH DVOU DVOJEK VÍNA, CO JSEM MĚLA PO PŮLNOSI, KDYŽ JSEM PŘIJELA, UŽ JSEM ZA TY 3 HODINY VYSTŘÍZLIVĚLA A NORMÁLNĚ JSEM PŘEDTIM SOUVISLE MLUVILA A MILE SE USMÍVALA, ŘEŠILA PŘÁTELSKY POČASÍ A MUZIKU A JEHO ŠKOLU A MOU PRÁCI A CO PIJE A ODKUD JOSU S KLUCÍMA A TAK DÁLE...A PAK JEN TANCOVALA....JEDEN MLADÍK, CO TAM BYL, BY TI TO POTVRDIL.

    No takže ten lok z láhve byl už v době, kdy jsem byla z toho půl litru vína, tedy dvou dvojek vína, po 3 hodinách střízlivá a že jsem si k ránu víc lokla z láhve, jako opilo mě to, ale pocit na zvracení žádnej a do stanu bych pak po chvíli sezení a odpočinutí, kdyby bylo kde, došla.....

    TAKŽE NEZBÝVÁ NEŽ DODAT, ŽE BY JSTE SI SE S. MĚLI JÍT STOUPNOUT PŘED NĚJAKOU NEMOCNICI A DOJÍT SI K NĚJAKÝMU OPERAČNÍMU SÁLU.

    NO A KAŽDÝMU, CO BY SE PROBRAL PO OPERACI SE TAM JÍT SMÁT NEBO NADÁVAT, NEVIM, NEVIDIM PŘES NET EEMOCE, KAŽDÝMU BYSTE TAM MĚLI JÍT ŘÍKAT PO PROBRÁNÍ PO TÝ OPERACI, ŽE BY SE MĚL HANBOU PROPADNOUT...

    Mně krom jedný věci na VŠ docela nepříjemný, pak ještě pár let po ní brali v narkóze ZUBY MOUDROSTI, ALIAS MOUDRÁKY A KDYŽ JSEM SE PO TÝ CHVILCE, CO JE VYTOČILI, PROBRALA, TAK TAM DOKTOR NIC O TOM, ŽE BYCH SE MĚLA PROTO HANBOU PROPADNOUT, NEŘIKAL.

    JESTLI MĚ BĚHEM OPERACE ZNÁSILNIL (JAKO TAMTEN KLUK, CO MI POMÁHAL, PODPÍRAL A DAL MĚ SPÁT A MATNĚ JSEM SI VYBAVILA, ŽE SE MĚ ASI NA SEX PTAL, ALE POKUD BY PADLO SVOLENÍ, NEŽ JSEM SE mu na zádech POZVRACELA, TAK MUSEL VĚDĚT, V JAKYM JSEM STAVU)...ALE JSTLI MĚ CHIRURG, co mi bral moudráky, ZNÁSILNIL, NEVIM,

    ALE ASI NE..

    A ANI NIC NEŘÍKAL TEN DOKTOR O TOM, ŽE BYCH SE MĚLA PROPADNOUT HANBOU, ŽE MI MUSELI DÁT ANESTEZII, ANI MĚ NEPOSÍLAL NA PSYCHIATRII.





    A to už jsme tu byly zase předtim pěkně v tématu :/



    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    wtf is going on here


    Reborno, podívej jaký jsem pro tebe dnes našla citát:
    “When you think everything is someone else's fault, you will suffer a lot. When you realize that everything springs only from yourself, you will learn both peace and joy.” 14th Dalai Lama
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: jak jistě vidíš ve své praxi, slušný kluci s tebou dělají to samé :D
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    EFFKA: Neboj, naživo je to ještě mnohem lepší :)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Reborno, jsi hnusna rasisticka krava a odporna osobnost.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    NAVARA: presne tak. ona milionkrat otirana Sub ma narozdil od Nonborny biologicky vykazano, a muze s cistym svedomim cokoliv.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Hele, ale Sub už děcko má, tak kam se na ní hrabeš? ;)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    NAVARA: ooooooo děkuji! usnadnils mi to neskutečně!

    REBORNA: tak jo, tady máš připravený tématický filtr NAVARA:

    v rychlosti jsem to očima prolítla a prakticky v každým tvým příspěvku je něco. co filtr nepokrývá, je sada o tom, jak tě vyhazovači vyhazovali z klubu za použití pepřáku, to je taky výživný příběh.

    no a ještě jedna věc: pokud ti opravdu přijdou všechny tvý příspěvky po obsahový stránce úplně v pořádkuby ses mohla aspoň pozastavit nad tím, kolikrát jsi do jednoho jedinýho auditka schopná pořád dokola popisovat, jak jsi byla poblitá (je úplně jedno, jestli z vína, jaegera nebo ketaminu)

    nápověda: klikneš na Navarův odkaz "poblila" a koukej na tu žlutou parádu......okdu kam až vede

    hustý, co?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    FOTKY! Tedy pardon: ON TOPIC!!!

    Takže s finančním fetišistou jsme se posunuli na seznamce DÁL:

    VČERA: Ok a dokázala bys mi klidně i naplivat do obličeje? :)

    dnes 05:55

    Klidně :) :D A to se chceš jako seznámit nebo jen platit? :)


    dnes 07:20 Vážně to dáš? :)

    dnes 07:21

    Líbilo by se mi, když bys mě obírala osobně jednou za čas. Když by ses postavila do role, že ty jsi nejlepší, dokonalá a já jsem pro tebe naprostá nula, ubožák, kterého tě baví tak akorát ponižovat a obírat a odkopnout :)

    Já, právě teď:

    To je pro mě každej muž a vždycky byl, ta NULA, tedy až taková, že jsem v jeho ubohosti ani neměla potřebu ho obírat nebo po něm něco chtít...ale jak jsem dopadla :D

    (v návaznosti na pasáž s příspěvkem na bydlení a že kvůli němu mi nebude moct asi dost platit, tak jak by ke svému uspokojení potřeboval)

    ...burany odpálkovávám rychleji a efektivněji, tak mám čas i na takovýhle pitchoviny.,..tedy spíš voloviny.





    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Keby si necitala kazdu tretiu vetu, tak by si ten vek vedela. Ale teda neviem, co mi "nic neni". A ten zbytok za tym uz nechapem teda vobec.

    Inac teda mam pocit, ze si o sebe myslis, ze si nieco viac a fakt kus. Trosku pokory by to chcelo.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Vazne? Niekto iny dostal auto, tak ty mas narok tiez? Niekto dostal druhe, tak ty taky? Otec dal auto niekomu inemu ale tebe nie?

    Holka, fakt si uvedom, ze na nic z toho ten narok fakt nemas. A aj keby si naaaaaahodou na nieco mala, tak to nie vzdy staci. Holt nedostane kazdy vsetko. Obzvlast, ked len hrabe prstom a nic nespravi pre druhych. Nauc sa s tym zit. Nikto nie je povinny ti nieco davat len preto, ze to ty chces.

    Najdi si poriadnu pracu, zacni setrit a konecne sa spravaj dospelo a zodpovedne. Ona potom pojde aj ta hypo a byt. Uz si prepasla 2 roky (ak som to pochopila spravne), tak skus neprepasnut dalsie.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak teraz som sa uz stratila uplne..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam