KULA:
I když je to off topic, co píšeš a nevím, proč to píše, tak: Dobře, tak já ti tedy zkusím ODPOVĚDĚT.
V Praze se neděkuje, v Praze se platí.
Příjdeš, nakoupíš, zaplatíš popř. dáš stravenku, ale ty už nemám a pak řekneš buď ,,Nashle." nebo ,,Díky, nashle." ...dobrá...
Takže já jsem slušně vychovaná a směrem k tý Ukrošce nebo co to je nebo dříve k číšníkovi, kterýmu jsem po obědě v práci nebo po večeři s bývalým snoubencem, podávala za mou večeři stravenku, PODĚKOVALA, NEŽ JSEM ŘEKLA TO NASHLE....
A někdy jsem dala tu stovkovou stravenku bývalýmu snoubenci, so zatáhl těch 50-60,- kč, ten zbytek, jako že mě on programátor zve na část večeře a poděkoval tedy pinglovi on.
Stačí??
,,Kdy a za co jsi Reborno někomu naposledy poděkovala? A prosím, zkus se držet té otázky. Povede se ti odpovědět? Děkuju."
,,víš jak jsem se ptal na to, kdy jsi komu naposledy poděkovala. Upřímně by mě to zajímalo.
,,Ty furt píšeš, že za to může byt, pms, sms, paní v metru, ale podle me za to může že jsi prostě nevděčná a sobecká. Říkáš, jak jsi někoho milovala, ale to mu pak děláš scény? Kdy ty jsi komu pomohla, kdy ty jsi někomu řekla děkuju?"
A ZA CO??!!
Já jsem bývalýmu snoubenci programátorovi za to, že mi koupil k 32. narozeninám místo auta, co dostala od přítele nějaká jiná mě podobná, za to, že mi koupil za 2000,- lístek do kempu na festival, kam chtěl jet, co jsem si první rok platila já a druhej rok mi ho k narozeninám koupil on, že tam chtěl za známými jet, PODĚKOVALA.... a taky jsem mu za to pak celej rok vařila a uklízela a nevim, co ještě manželky běžně dělaj.
A třetí rok jsme jeli na festivali dva dokonce, jeden v DE za jeho známými a jeden ten v HU, kam jsem chtěla já, tedy jeden lístek do kempu jsem si platila 2000,- lístek já a druhej mi za 2500,- koupil k narozeninám bývalý snoubenec, za což jsem mu zase poděkovala a za tričko a šaty, co mi tam koupil za zbylý eura taky, moc děkovala, a následovala za to i celá řada sexuálních služeb rozmanitých. A díky tisíceré.
A čtvrtej rok jsme jeli na ten styl zase, ale na po dovolený, co jsem si zase platila já a pak mu dala půlku peněz na jídlo na festival, jsme mi koupil k těm dalším narozeninám, místo druhýho auta, co dostala od přítele modelka, který jsem byla tehdy podobná, mi bývalý přítel programátor zase koupil za 2000,- lístek na ten festival, ale bylo to dál, takže jsem si TISÍCOVKU JÁ K TĚM MÝM NAROZENINÁM NA TEN LÍSTEK MUSELA DOPLATIT A STEJNĚ JSEM MU SRDEČNĚ A VESELE PODĚKOVALA.
No ale já už s ním nejsem, mizel, tak není komu a za co.
A jestli myslíš ZA BYT?? No já ho doplatit chtěla a ráda bych za něj PŘEDKŮM MÝ MÁMY PODĚKOVALA A DOPLATILA HO A ZA TY PŘEDCHOZÍ BYTY, ZE KTERÝCH VZNIKL A TAKY Z DEKRETU, TAKY TOMU ÚŘADU ZE 70. ŽE POMOHL TEN BYT ZVĚTŠIT, BYT CO PAK SE ROZDĚLIL,
RÁDA BYCH MÝM PŘEDKŮM, MRTVÝM PŘEDKŮM MÁMY, ZA TEN BYT PODĚKOVALA, KDYBYCH V NĚM BYDLELA, A MOJE DCERA BY ASI PAK, AŽ BYCH JI PROTO MĚLA, PODĚKOVALA TAKY.
Ale já ho nemám a nebydlím v něm, táta ho totiž prodal, což už tu bylo tolikrát, že to snad nemusím opakovat.
Nebo za co bych jako měla děkovat a komu s čím pomáhat??
Mámě jsem uklízela už 15 let od 12 na gymplu a pak ještě dál musela, že mi nedali kolej, že jsem z Prahy, to snad stačilo ne... A kolej jsem měla mít kvůli sobě, mýmu sudiu, tak ok, státu bych poděkovala, kdybych tu kolej dostala, ale nedostala, že jsem z Prahy.
Pak už jsem chtěla se starat jen o sebe a částečně pomáhat i zatím bývalýmu snoubenci s péčí o něj, než se to líp naučí A BUDE SAMOSTATNEJ, ABYCHOM PAK ZVLÁDALI PÉČI O MIMINO, ale už předtím bydlel sám a jakže takž lemplovsky uklidit uměl, vyprat uměl, nakoupit taky, ale dost blbě a nepromyšleně vůči tomu, co se pak bude z toho vařit a co je na to vše potřeba, uvařit neuměl nic, ale naučila jsem ho to, nebo spíš další tipy a věci užitečný, takže jsem mu pomohla dost...
Jinak tedy babička, jejíž byt táta mohl prodat, protože to je jeho strana rodiny, má dole krámek a zvládala to si nakoupit a uvařit a vyjít ven, ta dříve, když jsem ještě bydlela s bývalým snoubencem, potřebovala jen něco autem občas dovézt, ale to nemám, protože táta ho místo na moje trénovaní po autoškole dal bratrovi jeho přítelkyně, ne mně... to už jsem psala.
A ta babička má už teď nárok na asistenci placenou, že už je potřeba k občasný péči o ní zdravotní vzdělání.
Nebo za co bych jako měla děkovat a komu s čím pomáhat??