TEKKANNE:
REBORNA:
No a je to tu tolikrát kvůli reakci další S., co mi psala něco, že jsem se prej ,,nechala" osahávat poblitá.
Tak jsem jí to vysvětlila, že já fakt spala.
A příspěvek byl jeden, ale to oni pořád reagovali a reagovali a sám se ho tu jeden člověk ptal, proč to pořád řeší a odepisuje mi, a je tu když já byla v tématu, řešila jen to ze seznamky, no a on ho odkázal na muj příspěvek, kde píšu o ,,důkazech" což tak tehdy ani nebylo myšlený jako nějaký důkazy, jen prostě že mám něčí bundu a že je to někdo, kdo spíš patří do krimu, a že ho tu někdo snad zná nebo spíš že domluvili moje zdrogování, jsem nevěděla a pak na příspěvek, kde byl popis pachatele, reagoval on.
Takže celý to množství příspěvků iniciovali oni svými rekacemi. Když já už byla zase v tématu, on topic o seznamce. Co divnýho nebo nevhodnýho píšou kluci a jaký jsou tam šance v mym věku a v čem je zádrhel a pořizováním dětí a že je zádrhel hlavně to:
Že jakmile si holka profil aktivuje, riskuje, že jí bude psát kupa chlápků stará´ých nebo z jiných lokalit a řada úchylů a sexuálních loudilů a dalších obejdů.
Ale já s tim rozpatláváním mýho příspěvku o osahání v lese nezačala, já to vůbec nevěděla, co se proč stalo a možná ani vědět nechtěla, bylo by to lepší asi.
Tak já dát ženskou, co bydlela s dlouholetym druhem a měla se vdávat ale pak chudák skončila na seznamce, o čemž se tu chtěla pobavit a chtěla něčí pomoc, aby se k ní bývalý snoubenec vrátil, nebo si jen postěžovat na situaci s otcem zabedněným, co prodal byt a ještě mi původně slíbil jakýsi podíl, co pak nechtěl vydat a místo toho si vymýšlel něco s odborníky, i když ani u mý ztráty práce nebyl, ani se mnou za celý léta žádnej problém neměl ani nemohl, protože se mnou od mých 12 let nebydlel a že naproti s mámou se křičelo spíš kvlůli jejímu problému s ním, věděl, a pak mě ani posledních 6 let krom odvozu lyží někam neviděl, takže žesnkou, co si tu chtěla popovídat, postěžovat na demenci na seznamce a pobavit se se známými nebo lidmi, KTERÝ PAK ZAS BUDE VÍDAT NA AKCÍCH A S POTENCIONÁLNÍMI PŘÁTELI,
možná třeba časem i nějakým potenciálním partnerem s úzkým nosem a stejným hudebním vkusem...
...prostě ale spíš popsat marný pachtění na seznamce...
TAK DÁT MÍSTO POMOCI TAKOVOU ŽENU NAJÍT, ZDROGOVAT A ZNÁSILNIT, TAK TAKY OTRAVUJU DOKOLA POŘÁD.
Ale já se k tomu vrátila v zimě, že jsem jen slyšela nějaký lidi na akci, jak se o tom bavěj, s humorem, protože četli jen to ode mě a nic hrůznýho nebo otřesnýho, trestnej čin skoro nejvyšší závažnosti a trestu, za tím tedy neviděli stejně jako tehdy já...a že se mě tu zase drželi zuby nehty a nedali pokoj a pořád to rozpatlávali, a ještě ženský mě urážely, to jsem opravdu nepochopila proč a zkoušela je jen varovat., když vim, kolik jich má auta a sami na akce jezdí, nebo i o kámoškách co jezdí busem/vlakem stopují bezpečně, ale pak sami na akci se pohybují a anebo od přátel na jiný stage sami oddělují, ale snažila jsem se pak držet tématu...zakládání rodiny přes seznamku a jaký problém s bydlením v Praze kluci ze seznamky i já máme...já jediná...
No ale pak mi to došlo, našla jsem to, což mění situaci, ale náprava, že tu jistý lidi už nebudou figurovat, aby mi to nepřipomínali nebo než se to vyřeší, ale asi ne, tak ta náprava jaksi nebyla zatim.,..ale do pošty mi to píšeš ty...já se vrátila k seznamce!
Ale já s tim nezačala, já to vůbec nevěděla a možná ani vědět nechtěla, bylo by to lepší asi.
Ale bála bych se pak někam jezdit, kdybych si mysela, že to byla náhoda...
Ale takhle se bojim taky, třebas i kvůli tvým výhružkám a výhružný poznámce další osoby.
Jinak tu od člověka, co se má leda tak stydět nebo v kriminále oběsit, ještě padlo doporučení, s kým bych měla na akce jezdit, ale fór je v tom, že většina z nás už má děti a i když nemá, třeba jako já, my prostě celý léta jezdíme na akce slušně v páru, protože jsme prostě spořádaný slušný lidi. A když jsem byla mladší a bylo ještě na pořadu dne jezdit se známými, tak když mi po 3 letech tehdy krachnul vztah, tak jsem opravdu chvíli, než jsem se zase našla přítele, jezdila chvíli se známými, ale ne každýmu se líbí všechna muzika, tak i sama jsem někdy jít/jet musela a jelikož nebylo debilů z internetu, tak se mi ani tak, i když jsem jela sama, nic nikdy nestalo.