TEKKANNE:
Nevim, já mezi ně, např. na jednu tu scénu, nakráčela, když už jsem byla alespoň trochu připravená čelit tomu, že uvidím třeba i lidi od bývalýho snoubence, takže na jdný akci naštěstí byli i kluci, co kdysi znali spíš mě, dali jsme tam pokec, pak i s jedním, kterýho moc neznám panáka a normálně jsem tam pak v klidu tancovala...
No a na jiný akci mi to zase nesedlo, opila jsem se a byla naštvaná, ale úak se uklidnila a na dalších akcích už byla lepší.
No a na tý další scéně pařila vesele, v klidu, žádný potíže.
No a ,,KÁMOŠKA" - to je těžký jako.
Tak někteří si mě pamatují z dávný doby a nkterý se se mnou baví, některý ne.
S některými je komunikace obtížná, protože znají jednoho mýho bývalýho přítele....no ale pak mě vídali s bývalým snoubencem a bylo to už fajn.
A na tý jedná scéně, tam lidi chodí buď v partě, nebo jako většina producentů nebo organizátorů nebo DJs V PÁRU,
S MANŽELKOU NEBO JAKO MŮJ BÝVALÝ SNOUBENEC A DALŠÍ, V PÁRU S PARTNERKOU....
Tam ty partičky fungují jak kdy a jak kde, pojem kámoška je složitej...
Já třeba na festivalu preferovala tu romantiku, být spolu jako na dovolený, spíš v páru. ale někde bylo účelný mít věci u sebe, aby nás neokradli, ale Němci?? No ti neměli důvod.
Tak se to střídalo:
Jednu noc pařil se mnou a romantika byla, druhou noc jsme se připojili k partě, ale po dvou hodinách zase oddělili, že jsme byli unavený NEBO JÁ PŘEBRALA TROCHU A BYLA OPILÁ, HI HI a začla trapčit a tak jsme se oddělili a já si vesel běhala a bála bych se tam sama, to by ani nebylo bezpečný, kdyby o mě neměl přehled a byl s nimi, různě.
Klasický partneři a manželé s dětmi taky, už tam na to kamarádění tolik prostoru nemaj.
Jsou páry, co žijí v lese, sami, nebo pak s dětmi a na návštěvu za známými vylejzaj jen 1x za rok třeba... a žena si třeba jen s kamarádku nějakou jednou za měsíc zavolá a on s kámošem jen jedenkrát za rok ji na pár dní se společnými známými vyveze...
Různě.
ALE PROČ BY SE TU JAKO VŮBEC MĚLO ŘEŠIT, JAKÝCHO CHLAPA TAM JSEM A JAKÝHO TAM NEJSEM DOBRÝ KÁMOŠKA??
Když nám už není 20, dokonce ani 30 a bývalýmu snoubenci dokonce není už ani 40, TAK PROČ TY ŘEŠÍŠ., KDO JE JAKÁ ZNÁMÁ NEBO KÁMOŠKA, KDYŽ MI SI TU PSALI O SEZNAMCE A SEZNAMOVÁNÍ??!!