• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    Ty jsi taky single???

    Pokud jo, mohla bys tedy radši za sebe sem dát nějaký tipy a zkušenosti ze SEZNAMKY??

    pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance??

    , kolik dostáváŠ/odesílአzpráv, co TĚ v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáŠ, co o sobě TAM zveřejŇUJEŠ, jaké seznamky jsou dobré/špatné.


    Kdo ti píše?

    Nějaký srandovní story, jako já s tim 23 letym, co mi chtěl udělat dítě a tak barvitě to popisoval, jak to bude probíhat??


    Nebo s tim, co by dal za šuk i ledvinu?? Ten už se prej seznámil, ale zda ji unesl do Německa nevim....

    Tak máš něco zábavnýho, vtipnýho??

    A jak jsou na tom tedy s bydlením??

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Že jsme byly spolu na obědě před 14 lety asi a pak spolu dvakrát mluvily??

    A to ještě v době, kdy jsem byla úúplně jiná....

    A tehdy zas jiná než předtím po rozchodu po skoro 3 letech, alew pak zas jiná, když jsme se my spolu znovu bavily??

    No ale stejně to bylo naposled před 14 lety, co jsme se spolu chvíli bavily....a hodně jsem toho říkala spíš o škole, takže neznáš.


    Takže naposledy jsi mě viděla na jedný akci a pak se se mnou asi pár minut bavila před víc jak 12 lety nebo spíš 14 lety??

    Tedy když pominu, že jsem ti teď nedávno na akci řekla, že na to tady nechci tam myslet a proto se s tebou bavit, i když ty asi za to nemůžeš??


    No takže v současnosti, kdo jsem a jaká jsem nevíš takže neznáš...


    Oni lidi se od 18 nebo 20 dost mění. To jako fakt dost, nejen do 30, ale i pak.

    S lidmi jsem se stýkala pravidelně, ale zda jim na mě záleželo, nevím, nebyl důvod, prostě jsme si povídali, nebo tancovali...nebo někde něco jedli a bavili se o počasí nebo co já vim....

    Se známým na kole jsme řešili leda tak dva hajzly z nyxu nebo nepříjemný věci, mě tedy fakt ne, ani terapii určitě ne, nic zvláštního jsem nedělala, jen jsem mluvila, a jeli jsme na kole.

    Pak jsem chvíli žrala něco.






    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: aha, takže radši tu svou rodinu a bejvalýho budeš pořád dokola ztrapňovat VEŘEJNĚ na internetu, kde si to může úplně kdokoli přečíst, místo toho, abys alespoň jednou zkusila jít odborníkovi, kde všechno, co si řeknete, zůstane jen mezi váma dvěma.

    jo, to dává velkej smysl!! *sarkasmus*
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: já ji znám, nabídla jsem jí to 2x. výsledek si tu můžeš sám přečíst.
    táta je úplně mimo a posílá ji k odborníkovi a neví proč, když ona chce jen ty prachy na byt. máma je evidentně mimo nějakým podobným způsobem jako Renata.
    lidi, kterým by na ní nějak záleželo a ona jim důvěřovala, z pochopitelných důvodů nemá, ona totiž nemá čas se s někým stýkat.

    tak to je pak těžký....

    násilím nikoho k žádný terapii nutit nelze. snažím se už asi po stý, ale bohužel tuším, že úplně zbytečně plejtvám svým časem i energií. obávám se toho megaprůseru už teď a jen pevně doufám, že to neodskáče nešťastnou náhodou nebo zcela úmyslně i někdo jinej než Renata....
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CRAZY_IVAN: vem ji kolem Bohnic, tam je to prej dobry
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Ahoj Reborno, velmi jsi mě zaujala. Nechtěla bys jít ven?
    EKG
    EKG --- ---
    EFFKA: Sice nezrozenou nectu, ale s jednou rasistickou kravou jsem se kdysi rozesel. Teda rozesel, ona se odstehovala, kdyz mela taky platit najem. A pak to predvedla jeste parkrat, fakt nevim, kde je ji ted konec. Posledni zprava byla, ze bydlela se dvema Polkama na Narborough Road v nejakym levnym najmu. Devcata si pak nasla pohledne kurdske mladence, coz pry bylo "uplne hrozny". Mozna protoze ji nikdo nechtel...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: zase nestraš, doteď nějak funguje a maká, takže ji by jistačila ambulantní léčba a vyytrvalost. jó, když se to nevyřeší včas, ještě stále to může skončit obyčejnou hospitalizací, ale když se to skutečně posere, tak to může skončit soudně nařízenou léčbou po nějakým megaprůseru a to pak bude mít renatka jiný starosti než mimíse a byt.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ztrapňovat celou rodinu story o tom, jak otec s býv. snoub. na schůzce řešili byt, co teď stojí kolik stojí, fakt nehodlám, mně přišlo původně vtipnější to jako paradox dát sem, třeba aby mu to došlo

    to je veru paradoxni, chtit nekomu neco rict, ale misto toho to verejne milionkrat vylepit cizim lidem na nyx
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ne, za člověka, co chce po něm 2 miliony místo bytu, prostě byt, pže setra sama na večeři s mámou a bývalým snoubencem kdysi řekla, že nechce nic, a její barák v zahr. mě nezajímá...

    a máma nechce, aby měl něco z prodeje bytu po jejích rodičích, táta, a už vůbec ne jeoh přítelkyně a to na můj úkor, což má logiku...
    Ale už se stalo a odnesla jsem to já... i tim textem tady kvůli tomu bytu a zmizení bývalýho ...a odnesla ve finále proto i nepřímo i znásilněním.

    A nikoho muj rozchod před víc jak 12 lety nebo kdy to vlastně bylo a něco, co se mi kdysi dávno stalo, už netankuje a nezajímá a odborníky už vůbec ne, tedy myslím...


    Takže jít tamm ani nevim kam, ztrapňovat celou rodinu story o tom, jak otec s býv. snoub. na schůzce řešili byt, co teď stojí kolik stojí, fakt nehodlám, mně přišlo původně vtipnější to jako paradox dát sem, třeba aby mu to došlo, co táta ve skutečnosti řešil a proč a čím mě do mailů i kvůli němu obtěžoval, i když jemu naopak řekl, že mi dá peníze....ne že mě upíchne do nájmu drahýho....



    EKG
    EKG --- ---
    Cyve 10 novych, ale vidim jen pet prispevku. To je rychlost, jeste ze to nevidim.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *MY si tu psali (mi - fuj)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PALEONTOLOG: ale to ze je Reborna total mesuge tady prece vime uplne vsichni. vi to i jeji rodina, jeji vlastni otec ji ma za blazna co potrebuje obojek a provaz. kdo si dosud nedovedl poruchu osobnosti predstavit, tak tady ma krasny plasticky obrazek toho jak to muze vypadat. dokonce zde probehlo i nekolik diagnoz. Reborna dokazuje kazdym svym prispevkem ze je uplne lunatic bez jakehokoliv naznaku sebereflexe. jenze kdyz se nekdo nechce pro svoje vlastni dobro nechat prikurtovat, a misto toho blouzni o byte a mimisovi, tak to je pak tezky.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Nevim, já mezi ně, např. na jednu tu scénu, nakráčela, když už jsem byla alespoň trochu připravená čelit tomu, že uvidím třeba i lidi od bývalýho snoubence, takže na jdný akci naštěstí byli i kluci, co kdysi znali spíš mě, dali jsme tam pokec, pak i s jedním, kterýho moc neznám panáka a normálně jsem tam pak v klidu tancovala...

    No a na jiný akci mi to zase nesedlo, opila jsem se a byla naštvaná, ale úak se uklidnila a na dalších akcích už byla lepší.

    No a na tý další scéně pařila vesele, v klidu, žádný potíže.

    No a ,,KÁMOŠKA" - to je těžký jako.

    Tak někteří si mě pamatují z dávný doby a nkterý se se mnou baví, některý ne.

    S některými je komunikace obtížná, protože znají jednoho mýho bývalýho přítele....no ale pak mě vídali s bývalým snoubencem a bylo to už fajn.


    A na tý jedná scéně, tam lidi chodí buď v partě, nebo jako většina producentů nebo organizátorů nebo DJs V PÁRU,

    S MANŽELKOU NEBO JAKO MŮJ BÝVALÝ SNOUBENEC A DALŠÍ, V PÁRU S PARTNERKOU....

    Tam ty partičky fungují jak kdy a jak kde, pojem kámoška je složitej...

    Já třeba na festivalu preferovala tu romantiku, být spolu jako na dovolený, spíš v páru. ale někde bylo účelný mít věci u sebe, aby nás neokradli, ale Němci?? No ti neměli důvod.

    Tak se to střídalo:

    Jednu noc pařil se mnou a romantika byla, druhou noc jsme se připojili k partě, ale po dvou hodinách zase oddělili, že jsme byli unavený NEBO JÁ PŘEBRALA TROCHU A BYLA OPILÁ, HI HI a začla trapčit a tak jsme se oddělili a já si vesel běhala a bála bych se tam sama, to by ani nebylo bezpečný, kdyby o mě neměl přehled a byl s nimi, různě.

    Klasický partneři a manželé s dětmi taky, už tam na to kamarádění tolik prostoru nemaj.

    Jsou páry, co žijí v lese, sami, nebo pak s dětmi a na návštěvu za známými vylejzaj jen 1x za rok třeba... a žena si třeba jen s kamarádku nějakou jednou za měsíc zavolá a on s kámošem jen jedenkrát za rok ji na pár dní se společnými známými vyveze...

    Různě.

    ALE PROČ BY SE TU JAKO VŮBEC MĚLO ŘEŠIT, JAKÝCHO CHLAPA TAM JSEM A JAKÝHO TAM NEJSEM DOBRÝ KÁMOŠKA??

    Když nám už není 20, dokonce ani 30 a bývalýmu snoubenci dokonce není už ani 40, TAK PROČ TY ŘEŠÍŠ., KDO JE JAKÁ ZNÁMÁ NEBO KÁMOŠKA, KDYŽ MI SI TU PSALI O SEZNAMCE A SEZNAMOVÁNÍ??!!



    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: no to musej lidi, co ji znají, víš. ideálně pak rodina. ale lidi neví, co je to porucha osobnosti, nebo hluboká deprese.
    znám jednu rodinku, smějou se mladýmu, že se přežírá, pak ráno bleje a sere a nemůže do práce a tak dokola. no a nikoho nenapadne, že ten kluk trpí depresí.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PALEONTOLOG: zvazuj, zkousej... a pak rekni jaky to bylo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: já bych zvážil se s renčou sejít a zkusit ji nasměrovat k odborníkovi
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    jeste bych zvazil tu eventualni moznost ze se cely nyx proti Reborne spiknul a domluvil se se vsema chlapama na svete aby ji zadny nechtel a zadny ji nechtel prenechat byt a udelat mimisa. mohlo to tak byt, takze to tak urcite bylo. co takhle zkusit vysoudit nejake odskodne u mezinarodniho soudu pro lidska prava?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: zastat proti našim údajným pomluvám a potvrdit tady veřejně, že jsi opravdu fajn kámoška a děvče a rádi tě vídají. já bych to pro kohokoli z mých kamarádů i známých udělala.

    opakuji otázku: kvůli jakým mým výhrůžkám se bojíš a ceho?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Proč by se mě měli zastávat? V čem jako??

    Žádný hysteráky na veřejnosti jsem tehdy neměla...jen jsem někde na akci opilá řekla, že se mi nelíbí nějaká konkrétní muzika 1,5 hodiny, předtím se mi to standardně líbilo a chtěla jsem si užít neděli odpoledne, ale to mě odvezli domů dřív.
    To se mi tak občas s partnerem stávalo.

    A před paní v metru jsem jen mluvila o práci, naštvaně, ale hystericky fakt ne, vůbec.

    A ten hysterák po ztrátě práce, to PMS po roce jako?? A proč pak zmizel...no to jsem nejdřív nepochopila ani já! No tak oni s námi v domácnoti nežili, tak nemůžou vědět, stejně jako muj táta ne,

    Proč by se mě měli zastávat? V čem jako?? Jako v tom, že jsem se opila? No na zvracení to nebylo... A opila, na akci?? To se stává myslim...

    A oni vloni na tý akci nebyli a stejně jako já nevěděli, co se stalo....

    No tak třeba J. to tu četl asi jen ze zvědavosti, protože mě zná od 2003 a předtím sem nic nepsal a ani s tím podle mě nehodlal začínat. Asi ze zvědavosti, proč jsme se rozešli, když jsme na obou scénách byli stále spolu a láskyplně v páru. Až na jednu hádčičku někde o matračce, že jsem ji špinavou nechtěla nafukovat a dávat do pusy a chtěla jsem rychle spát, abych jeho hraní nebo další produkci, na kterou jsem se narozdíl od noci velmi těšila, nezaspala, takže malá hádka v nevyspání na párty, kterou možná někdo slyšel, no to je toho...

    F. na tom mi nesejde, ale zdravíme se.

    Kámoši od jednoho mýho bývalýho, se kterým jsem byla 3 roky, to asi úplně nepochopili...ale na akci se mi pak někdo posmíval.

    Pak nějaký DJs v klubu nebo lidi na mě jen měli nejapný poznámky.

    Pak další se tomu smáli.

    Ale pochybuju, že by se třeba smáli slečně, co se opila na diskotéce a pak jí tam zdrogoval nějakej Arabáš, nebo co to bylo, dal jí ven do křoví a pak tam přizval další kumpány, že ve křoví je dívka, co by se ,,dala znásilnit"

    Pak je na nahrávce na mobilu, kam si to natáčeli, slyšet dívčin pláč, když s ní tam souložili 3 hodiny a střídali se na ní, omámený a neschopný se bránit...

    A když to řekla kamrádce, pak se zhroutila a to poslední, co by následující měsíc řešila, by byla práce, a to i kdyby měla tak drahej nájem jako já.

    No a ti sedí, až zčernají ještě víc, než jsou.. a jestli by se tomu nebo tý dívce někdo smál, to tedy velmi pochybuju!!

    A tý učitelce, co jí dali ti dva mladý Taliáni na diskotéce opilou po zenužítí a jejím natočení někam v bolestech, ti sedí tedy každej na 7 let, se taky nikdo nesměje a neuráží jí. A nikdo nic o hanbě neříká.

    Mně spíš nad čtením takovýho článku nepříjemný pocity jímaj....

    Ale já tu jen psala, že jsem byla s klukem v lese, a jsem single, takže i kdybych nebyla zdrogovaná proti svý vůli, i kdybych to chtěla, což fakt ne, stejně nic hanebnýho.

    Tak asi 100 lidí znám od vidění, asi 15 osobně a vždy jsme se bavili a zdravili.


    M. to četl asi kvůli hypotéce, minule jsme kecali o jeho dětech v metru, no a na akci z tý jedný scény mě viděl a viděl mě v pohodě, pak jen naštvanou po rozchodu a to zase jen v reakci na nějakou poznámku nevhodnou někoho tam na mě, kdo mě ani neznal, jen něco plácnul a hned jak jsem se opila, tak jsem se začla divně chovat a něco k tomu naštvaně dodala, ale pak jsem šla čůrat a vyvztekala se tam...prostě ženy, kterým nevyšla svatba, jsou citlivý...tedy to píšu o akci na podzim 2018.

    Pak další člověk, ženatej, co to ale může říct dalším lidem.

    A tak dále.

    No a pak prostě různý lidi na akcích, který jsem znala z dřívějška a zdravili jsme se, se některými jsem tam i šla a s jinými i párkrát kdysi dávno jela a neměla důvod je poznávat, bavit se s nimi, protože jsme se plně sobě věnovali s mým bývalým přítelem na dvou scénách a pak na jiných dvou scénách, tedy jedný stejný stejný a jedný jiný, 4 roky s mým bývalým snoubencem,

    ALE TŘEBA BYCH SE S NIMI CHTĚLA TEĎ VÍC SKAMARÁDIT NEBO DOKONCE I POZNAT S NĚKÝM Z NICH..


    Ale nebyl přeci důvod, aby se me tu někdo z nich zastával.

    Já jen tou prací jim vysvětlovala, proč jsem sama a na seznamce.

    Psali mi nějaký kluci do pošty, to jo..Ale já tu jen přátelsky tou prací všem vysvětlovala, proč jsem sama a na seznamce.A nevim, proč se do mě tady někdo navážel.

    Kór ženská, která má dítě a partnera, nebo ženská, která je zadaná a seznamovat se ani nechce.... A proč ty?? Proč když jsme se tu bavili o bytový otázce kluků ze seznamky, a kdy já jsem, jen popsala důvod zmizení bývalýho snoubence, tedy důvod, proč jsem náhle sama, ses do mě jako navážela??

    Kór ženská, která má dítě a partnera, nebo ženská, která je zadaná a seznamovat se ani nechce....

    A nějaký chlapi, ale to mi pak došlo, že to byl záměr mě znemožňovat a dělat ze mě, je proto, že si dám občas na akci a to obvykle s partnerem víno nebo na konzumačku s býalým snoubencem i třeba koktejl, dělat záměrně kvůli tomu znásilnění nějak jakoby nezodpovědnou nebo psychicky labilní, problémovou nebo alkoholičku...


    Což tak fakt není, bylo jen chvilinku po rozchodu, ale pak fakt ne, ale pak když mě někdo ztrapňuje před desítkami známých, co pravidelně vídám, nebo i před potenciálním budoucím partnerem,l tak jsem měla potřebu tu reagovat a vše vysvětlit.

    Ale právě tohle tady mě dostala na nějakých akcích, kde jsem pak ty lidi, co to četli viděla, do stavů, že jsem se radši opila, než se jít s nimi na jedný scéně ´, kde jsou starší muži a obvykle dětnatí, tak jako obvykle s těmi známými bavit nebo na tý druhý scéně, kde je dost volných, ale i starších než 25, bavit nebo třeba i tam, nejen na seznamce, seznamovat.



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: "TAK SE K TOMU MUSÍM VRACET, A TAK JE TO DOKOLEČKA"

    Nemusíš. Obzvláště, pokud jsi to tu již mnohokráte popisovala.
    A pokud ne, tak postačí jedna věta, nemusíš psát esej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam