• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: zase nestraš, doteď nějak funguje a maká, takže ji by jistačila ambulantní léčba a vyytrvalost. jó, když se to nevyřeší včas, ještě stále to může skončit obyčejnou hospitalizací, ale když se to skutečně posere, tak to může skončit soudně nařízenou léčbou po nějakým megaprůseru a to pak bude mít renatka jiný starosti než mimíse a byt.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PALEONTOLOG: ale to ze je Reborna total mesuge tady prece vime uplne vsichni. vi to i jeji rodina, jeji vlastni otec ji ma za blazna co potrebuje obojek a provaz. kdo si dosud nedovedl poruchu osobnosti predstavit, tak tady ma krasny plasticky obrazek toho jak to muze vypadat. dokonce zde probehlo i nekolik diagnoz. Reborna dokazuje kazdym svym prispevkem ze je uplne lunatic bez jakehokoliv naznaku sebereflexe. jenze kdyz se nekdo nechce pro svoje vlastni dobro nechat prikurtovat, a misto toho blouzni o byte a mimisovi, tak to je pak tezky.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Nevim, já mezi ně, např. na jednu tu scénu, nakráčela, když už jsem byla alespoň trochu připravená čelit tomu, že uvidím třeba i lidi od bývalýho snoubence, takže na jdný akci naštěstí byli i kluci, co kdysi znali spíš mě, dali jsme tam pokec, pak i s jedním, kterýho moc neznám panáka a normálně jsem tam pak v klidu tancovala...

    No a na jiný akci mi to zase nesedlo, opila jsem se a byla naštvaná, ale úak se uklidnila a na dalších akcích už byla lepší.

    No a na tý další scéně pařila vesele, v klidu, žádný potíže.

    No a ,,KÁMOŠKA" - to je těžký jako.

    Tak někteří si mě pamatují z dávný doby a nkterý se se mnou baví, některý ne.

    S některými je komunikace obtížná, protože znají jednoho mýho bývalýho přítele....no ale pak mě vídali s bývalým snoubencem a bylo to už fajn.


    A na tý jedná scéně, tam lidi chodí buď v partě, nebo jako většina producentů nebo organizátorů nebo DJs V PÁRU,

    S MANŽELKOU NEBO JAKO MŮJ BÝVALÝ SNOUBENEC A DALŠÍ, V PÁRU S PARTNERKOU....

    Tam ty partičky fungují jak kdy a jak kde, pojem kámoška je složitej...

    Já třeba na festivalu preferovala tu romantiku, být spolu jako na dovolený, spíš v páru. ale někde bylo účelný mít věci u sebe, aby nás neokradli, ale Němci?? No ti neměli důvod.

    Tak se to střídalo:

    Jednu noc pařil se mnou a romantika byla, druhou noc jsme se připojili k partě, ale po dvou hodinách zase oddělili, že jsme byli unavený NEBO JÁ PŘEBRALA TROCHU A BYLA OPILÁ, HI HI a začla trapčit a tak jsme se oddělili a já si vesel běhala a bála bych se tam sama, to by ani nebylo bezpečný, kdyby o mě neměl přehled a byl s nimi, různě.

    Klasický partneři a manželé s dětmi taky, už tam na to kamarádění tolik prostoru nemaj.

    Jsou páry, co žijí v lese, sami, nebo pak s dětmi a na návštěvu za známými vylejzaj jen 1x za rok třeba... a žena si třeba jen s kamarádku nějakou jednou za měsíc zavolá a on s kámošem jen jedenkrát za rok ji na pár dní se společnými známými vyveze...

    Různě.

    ALE PROČ BY SE TU JAKO VŮBEC MĚLO ŘEŠIT, JAKÝCHO CHLAPA TAM JSEM A JAKÝHO TAM NEJSEM DOBRÝ KÁMOŠKA??

    Když nám už není 20, dokonce ani 30 a bývalýmu snoubenci dokonce není už ani 40, TAK PROČ TY ŘEŠÍŠ., KDO JE JAKÁ ZNÁMÁ NEBO KÁMOŠKA, KDYŽ MI SI TU PSALI O SEZNAMCE A SEZNAMOVÁNÍ??!!



    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: no to musej lidi, co ji znají, víš. ideálně pak rodina. ale lidi neví, co je to porucha osobnosti, nebo hluboká deprese.
    znám jednu rodinku, smějou se mladýmu, že se přežírá, pak ráno bleje a sere a nemůže do práce a tak dokola. no a nikoho nenapadne, že ten kluk trpí depresí.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PALEONTOLOG: zvazuj, zkousej... a pak rekni jaky to bylo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: já bych zvážil se s renčou sejít a zkusit ji nasměrovat k odborníkovi
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    jeste bych zvazil tu eventualni moznost ze se cely nyx proti Reborne spiknul a domluvil se se vsema chlapama na svete aby ji zadny nechtel a zadny ji nechtel prenechat byt a udelat mimisa. mohlo to tak byt, takze to tak urcite bylo. co takhle zkusit vysoudit nejake odskodne u mezinarodniho soudu pro lidska prava?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: zastat proti našim údajným pomluvám a potvrdit tady veřejně, že jsi opravdu fajn kámoška a děvče a rádi tě vídají. já bych to pro kohokoli z mých kamarádů i známých udělala.

    opakuji otázku: kvůli jakým mým výhrůžkám se bojíš a ceho?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Proč by se mě měli zastávat? V čem jako??

    Žádný hysteráky na veřejnosti jsem tehdy neměla...jen jsem někde na akci opilá řekla, že se mi nelíbí nějaká konkrétní muzika 1,5 hodiny, předtím se mi to standardně líbilo a chtěla jsem si užít neděli odpoledne, ale to mě odvezli domů dřív.
    To se mi tak občas s partnerem stávalo.

    A před paní v metru jsem jen mluvila o práci, naštvaně, ale hystericky fakt ne, vůbec.

    A ten hysterák po ztrátě práce, to PMS po roce jako?? A proč pak zmizel...no to jsem nejdřív nepochopila ani já! No tak oni s námi v domácnoti nežili, tak nemůžou vědět, stejně jako muj táta ne,

    Proč by se mě měli zastávat? V čem jako?? Jako v tom, že jsem se opila? No na zvracení to nebylo... A opila, na akci?? To se stává myslim...

    A oni vloni na tý akci nebyli a stejně jako já nevěděli, co se stalo....

    No tak třeba J. to tu četl asi jen ze zvědavosti, protože mě zná od 2003 a předtím sem nic nepsal a ani s tím podle mě nehodlal začínat. Asi ze zvědavosti, proč jsme se rozešli, když jsme na obou scénách byli stále spolu a láskyplně v páru. Až na jednu hádčičku někde o matračce, že jsem ji špinavou nechtěla nafukovat a dávat do pusy a chtěla jsem rychle spát, abych jeho hraní nebo další produkci, na kterou jsem se narozdíl od noci velmi těšila, nezaspala, takže malá hádka v nevyspání na párty, kterou možná někdo slyšel, no to je toho...

    F. na tom mi nesejde, ale zdravíme se.

    Kámoši od jednoho mýho bývalýho, se kterým jsem byla 3 roky, to asi úplně nepochopili...ale na akci se mi pak někdo posmíval.

    Pak nějaký DJs v klubu nebo lidi na mě jen měli nejapný poznámky.

    Pak další se tomu smáli.

    Ale pochybuju, že by se třeba smáli slečně, co se opila na diskotéce a pak jí tam zdrogoval nějakej Arabáš, nebo co to bylo, dal jí ven do křoví a pak tam přizval další kumpány, že ve křoví je dívka, co by se ,,dala znásilnit"

    Pak je na nahrávce na mobilu, kam si to natáčeli, slyšet dívčin pláč, když s ní tam souložili 3 hodiny a střídali se na ní, omámený a neschopný se bránit...

    A když to řekla kamrádce, pak se zhroutila a to poslední, co by následující měsíc řešila, by byla práce, a to i kdyby měla tak drahej nájem jako já.

    No a ti sedí, až zčernají ještě víc, než jsou.. a jestli by se tomu nebo tý dívce někdo smál, to tedy velmi pochybuju!!

    A tý učitelce, co jí dali ti dva mladý Taliáni na diskotéce opilou po zenužítí a jejím natočení někam v bolestech, ti sedí tedy každej na 7 let, se taky nikdo nesměje a neuráží jí. A nikdo nic o hanbě neříká.

    Mně spíš nad čtením takovýho článku nepříjemný pocity jímaj....

    Ale já tu jen psala, že jsem byla s klukem v lese, a jsem single, takže i kdybych nebyla zdrogovaná proti svý vůli, i kdybych to chtěla, což fakt ne, stejně nic hanebnýho.

    Tak asi 100 lidí znám od vidění, asi 15 osobně a vždy jsme se bavili a zdravili.


    M. to četl asi kvůli hypotéce, minule jsme kecali o jeho dětech v metru, no a na akci z tý jedný scény mě viděl a viděl mě v pohodě, pak jen naštvanou po rozchodu a to zase jen v reakci na nějakou poznámku nevhodnou někoho tam na mě, kdo mě ani neznal, jen něco plácnul a hned jak jsem se opila, tak jsem se začla divně chovat a něco k tomu naštvaně dodala, ale pak jsem šla čůrat a vyvztekala se tam...prostě ženy, kterým nevyšla svatba, jsou citlivý...tedy to píšu o akci na podzim 2018.

    Pak další člověk, ženatej, co to ale může říct dalším lidem.

    A tak dále.

    No a pak prostě různý lidi na akcích, který jsem znala z dřívějška a zdravili jsme se, se některými jsem tam i šla a s jinými i párkrát kdysi dávno jela a neměla důvod je poznávat, bavit se s nimi, protože jsme se plně sobě věnovali s mým bývalým přítelem na dvou scénách a pak na jiných dvou scénách, tedy jedný stejný stejný a jedný jiný, 4 roky s mým bývalým snoubencem,

    ALE TŘEBA BYCH SE S NIMI CHTĚLA TEĎ VÍC SKAMARÁDIT NEBO DOKONCE I POZNAT S NĚKÝM Z NICH..


    Ale nebyl přeci důvod, aby se me tu někdo z nich zastával.

    Já jen tou prací jim vysvětlovala, proč jsem sama a na seznamce.

    Psali mi nějaký kluci do pošty, to jo..Ale já tu jen přátelsky tou prací všem vysvětlovala, proč jsem sama a na seznamce.A nevim, proč se do mě tady někdo navážel.

    Kór ženská, která má dítě a partnera, nebo ženská, která je zadaná a seznamovat se ani nechce.... A proč ty?? Proč když jsme se tu bavili o bytový otázce kluků ze seznamky, a kdy já jsem, jen popsala důvod zmizení bývalýho snoubence, tedy důvod, proč jsem náhle sama, ses do mě jako navážela??

    Kór ženská, která má dítě a partnera, nebo ženská, která je zadaná a seznamovat se ani nechce....

    A nějaký chlapi, ale to mi pak došlo, že to byl záměr mě znemožňovat a dělat ze mě, je proto, že si dám občas na akci a to obvykle s partnerem víno nebo na konzumačku s býalým snoubencem i třeba koktejl, dělat záměrně kvůli tomu znásilnění nějak jakoby nezodpovědnou nebo psychicky labilní, problémovou nebo alkoholičku...


    Což tak fakt není, bylo jen chvilinku po rozchodu, ale pak fakt ne, ale pak když mě někdo ztrapňuje před desítkami známých, co pravidelně vídám, nebo i před potenciálním budoucím partnerem,l tak jsem měla potřebu tu reagovat a vše vysvětlit.

    Ale právě tohle tady mě dostala na nějakých akcích, kde jsem pak ty lidi, co to četli viděla, do stavů, že jsem se radši opila, než se jít s nimi na jedný scéně ´, kde jsou starší muži a obvykle dětnatí, tak jako obvykle s těmi známými bavit nebo na tý druhý scéně, kde je dost volných, ale i starších než 25, bavit nebo třeba i tam, nejen na seznamce, seznamovat.



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: "TAK SE K TOMU MUSÍM VRACET, A TAK JE TO DOKOLEČKA"

    Nemusíš. Obzvláště, pokud jsi to tu již mnohokráte popisovala.
    A pokud ne, tak postačí jedna věta, nemusíš psát esej.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Víš kolik bys ušetřila času, kdyby jsi sem každou věc napsala jen jednou a neopakovala ji až 130x.
    Určitě si to umíš jako inženýrka spočítat a následně až to obrovské číslo uvidíš, tak i pořešit aby ses takového plyncání času nedoupouštěla.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:
    REBORNA:


    ,,napravo nahoře je "odhlásit", na to klikneš a máš klid. nemusíš nic číst a na nikoho reagovat, nic vysvětlovat. to bys mohla jako inženýrka znát, tenhle jednoduchej trik."


    No jo, ale já tu dala spoustu užitečných rad vloni, opravdu, rad, co měly vést k tomu, aby to nějaký muži nevzdávali, ale jaký je pohled žen ze seznamek na to vše tam...

    A jinak jsem sem opravdu vtipný přspěvky jeden čas dávala a k tématu byly.

    A S TIM ODHLÁSIT??

    No ale to je talčítko na odhlášení ze serveru celýho, ne z týhle siskuse. A zatímco tys byla v zahraničí, já i po 2002 a 2003 ještě znovu po VŠ od ca 2008 nebo 2011 chodila mezi lidi a některý poznávala....takže známí dělaj akce, jak ti mojik, co už ale na ty akce moc nechoděj, tak ti společní, co ale maj děti a omezili to, tak ti známí, co byli spíš od bývalýho snoubence...

    Takže co ty po mně de facto chceš nebo mi radíš, je odhlásit se z týhle diskuse a psát a bejt tady na nyxu všude jinde...

    Jo, i tak jsem to v případě šikany, co mi byla nepříjemná, že mě někdo někam zatáhl do diskuse nějaký, kam jsem nešla dobrovolně, ale našla tam sebe, tak jsem to udělala - šla jsem do auditek jiných, psala do auditek vtipných, co založil jeden známej, i do auditek jiných, ale lidi mě tam dohledávali a uráželi a já nechápala proč...

    Tak jsem se pak stáhla už do jedinýho auditka a byla tam a psala k tématu, ale někdo mě tam místo oponování a diskuse taky napadal, tak jsem šla jinam.

    Takže co ty po mně de facto chceš nebo mi radíš, je odhlásit se z týhle diskuse a psát do diskusí jiných, do událostí a bejt tady na nyxu všude jinde...

    Jenže někdo tu vyslovil přání, že já a nějaký troglodyti, máme bejt naopak jen a pouze tady a do jiných diskusí nechodit a to jsem chvíli respektovala...

    A přímo mi přístálo do pošty, že pomsty, nebo odplaty (no spíš tresty, ne? ) SI MÁME RADŠI ŘEŠIT JINDE A POKRAČIVAT V ON TOPIC DISKUSI O SEZNAMCE....

    Tak jsem najela na finančního fetišistu už zase....

    Třeba si toho holky všimnou a byly by třeba i další tipy užitečný, jak pro mě tak pro ostatní.

    Ale tady je problém v tom, že když už to rozseknu a vrátím se k tématu, ŽE MI TU ZPĚTNĚ NAPADAJ REAKCE NA TO, CO JSEM PSALA MIMO TÉMA UŽ PŘED TÝDNEM A TAK SE K TOMU MUSÍM VRACET, A TAK JE TO DOKOLEČKA.

    Sama asi víš, koho bych ráda odhlásila, abych ho tu neviděla už, a ani jeho známí na akcích, z jiný sény nebo i na akcích tý naší scény, tam už vůbec, ale to já nemůžu.

    JISTŠ BYCHOM SE SHODLI, ŽE TAKOVÝ LIDI NA AKCÍCH NECHCEME, ANI NA SERVERU ANI NIKDE, ŽE CHCEME MÍT JAKO ŽENY KLID A BEZPEČÍ A KAŽDEJ BY MI DAL ZA PRAVDU.

    ,,všichni do jednoho ti říkáme, ať vypneš Nyx a vyhledáš odbornou pomoc .... a o tvoje rady tu nestojíme, pro normální jedince jsou neaplikovatelný totiž."

    Cedulí, že nechceme na akcích dealery, narkomany, nebo snad dokonce lidi ohrožující drogama ostatní lidi, jsme tehdy dávali všude plno, ale jak jsem někde psala, já jsem tolerantní, když ten člověk tim neobtěžuje ostatní, že paradoxně mi skoro víc kouření, než nekuřák voňavej co paří vedle mě, na nějaký látce, paradoxně míň vadí.

    CEDULI, ABY NA AKCE NEBO NA SERVER, NECHODILI ŽENY OHROŽUJÍCÍ ÚCHYLÁCI A PSYCHOPATICKÝ DEVIANTI A NEVHODNÝ PROFILY, JEŠTĚ NEMÁME...

    ALE JISTĚ O NĚ ANI NA AKCÍCH, ANI NA SEZNAMCE, ANI TADY NESTOJÍME, A TO V DISKUSI LIBOVOLNÝ!!

    Protože celej vývoj týhle diskuse jiným směrem, než k pokecu o seznamkách, byl zaviněnej tím....



    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: kdo jsou ti tví známí a proč už se tě dávno někdo z nich nezastal? položila jsem ti tuhle otázku už někdy minimálně před půl rokem a překvapivě za celou tu dobu ani jeden, ANI JEDEN!!!!!! tvůj známej se tě ani tady, ani nikde jinde nezastal.

    ztrapňuješ se tu jen ty sama. nikdo tě tu nepomlouvá, máš to úplně s přehledem ve vlastní režii. všechno, co o tvým PMS, hysterákách doma či na veřejnosti, chování k rodičům, chování k partnerům, chování k neznámým lidem, chování k typkům na seznamce, chování ke kolegům v práci...atd.....víme, víme jen a jen od tebe.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:
    REBORNA:

    ,,no, třeba i tenhle příspěvek, ostuda a hanba od začátku do konce." - Já myslela, že 3x se pozvracet je málo...co by měli říkat tedy ostatní?? Co já na akcích viděla, to bylo fakt daleko horší tedy... No tam já přeci naopak popsala, že jsem se kdysi dáávno asi před víc jak 10 lety jako mladá holka, když jsme byli na akci se známými, pozvracela.

    A že jen 3x v životě, což by mi snad každej potvrdil, že je málo.

    A že bych se vloni nepozvracela sama od sebe a svýho pití, který obvykle dobře zvládám.

    To je toho... já myslim, že nikdo si nemyslí, že prostě jako člověk, co nepije pivo, jen jako slečna. co drinčík výjimečně si dá nebo prostě trochu vínka, že když jednou prostě z nezkušenosti do toho před víc jak 10 lety panáka dala a nesedlo to, a tak se pozvracela, že BYCH SE SNAD MĚLA KVŮLI TOMU, ŽE JSEM SE KDYSI DÁVNO JAKO MLADŠÍ POZVRACELA, HANBOU KVŮLI TOMU PROPADNOUT.

    Fakt ne!

    Naopak jsem psala, že jsem na scéně/scénách, i když s dlouhou pauzou na studium, kdy jsem 3 royk nika nchodila a pak na to při první práci neměla peníze, že jsem na scénách ca 15 let a že jsem se víc opila nebo pozvracela, NAOPAK JEN 3x v životě, což když tedy s ostatními porovnám, tak fakt je velmi málo, osatní by jistě potvrdili.

    No a černý blitky kdysi před 10 nebo kolika lety, připadaj vtipný všem - protože zrovna nedávno jsme probíraly, že nějaký pani bylo zle, dala si na žaludek Colu a pak se pozvracela, no a začla panikařit, že zvrací černou krev, a smáli se tomu asi tři lidi.

    Tak myslím, že se za mě nemusíš stydět, že jsem se kdysi pozvarcela po alkoholu, je to přeci jen přes 10 let.

    Ten můj partner kdysi na VŠ, se naopak jednou sám pozvracel, že měl narozky, někde hrál a přebral a já se za něj tedy nestyděla vůbec....

    No a ti známí mi fakt nic o hanbě kvůli pozvracení jednomu jedinýmu, co u mě kdysi před víc jak 10 lety viděli, neříkali....

    A od tý doby jsem pila s mírou... A když jsem to na festivalu s bývalým snoubencem v průběhu těch čtyř let tam hodně přepískla, že jsme se potřebovali vína zbavit a on v těch vedrech spíš pivo si koupit chtěl, tak to jsem jako hodně hodně přehnala, Porto a víno , ale žádný zvracení, opravdu.... a fakt ani podpírat mě nemusel... normálně jsem odtančila do stanu a tulili jsme se pak a jen byl druhej den trochu naštvanej, co jako blbnu, co to mělo být...

    A vloni, protože zmizel, jsem se v jednom klubu opila, ale zvracení žádný.

    No a pak na akci venku vloni bych jistě nezvracela taky, to mi bylo divný... po půl litru vína, který jsem měla dvojčičku za hodinu a dvojčičku za druhou a třetí hodinu?? Těžko...

    No a po tom tvrdym ráno na zahřátí, to nevim, tys žila, což se ke mě doneslo, jinde, ale tady bývá k ránu na jaře taková ZIMA, ŽE TO PAK ANI NEOPÍJÍ, JEN JAKOBY ZAHŘEJE, NATOŽ ABY PO TOM NĚKDO ZVRACEL...

    A že jsem jen na trochu vínka zvyklá a že mimo párty zásadně nepiju a že nejsem feťačka nebo alkoholička nebo pivní hospodská povalečka, že jen s bývalým snoubencem jsem si trochu vína dala, je spíš plus, myslím.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:


    ,,chceš super práci v oboru, ale když ji získáš, začneš se točit na jedný nepodstatný kravině a prudíš služebně starší kolegyni " Ale ona prudila mě, ne já jí.
    Ale to byla věc podstatná, i kolegyně v zahraničí, co byla nová, se na tom zasekla, já to měla dobře na první dobrou a že tomu rozumím ta kolegyně věděla, ale jiná kolegyně, co odcházela na dobro z firmy a tak spěchala, mi to špatně vrátila, když já už to tak, jak to bylo původně správně, chtěla uložit, v tom byl ten problém...

    ...a nadřízená mě nevyhodila, ta mě zvala na služebku...mě pomluvila kolegyně, co tak šachovala s naší dovolenou, že to vyšlo tak, že jsme se po tý mojí dovolený měsíc neviděly a pak, když jsem po ní něco chtěla, po měsíci, co byla pryč, což by se dalo pochopit, mě pomluvila... a proto mě nadřízená vyhodila.

    To ne já jí, ale to ona prudila mě...

    Jo a tamto?? - Podobnej případ... No kolegyně to tam dělala 4 měsíce sama, a firma malá ušetřila, ale aby tam byla sama celou dobu se nesmí, musí to být na sobě dvě nezávislý a vzájemně se kontrolující osoby, ale vše tam bylo správně, takže oni maj vše ok, hodně práce jsem odvedla, a hodně věcí jsem zlepšila, pár nedostatků v dokumentaci vychytala, něco se i na muj popud změnilo, snad ku prospěchu, povinný školení jsem zaměstnancům udělala, abychom my dvě jednoho člověk nevyhodily, jsem se ho zastala, tak jsem kus práce odvedla a něco se naučila, školení mám a důležitej papír taky, jen neni kde ho teď využít.

    NO A POZNÁMKA S ČASEM BYLA ABSURDNÍ, PROTOŽE JÁ TAM OBVYKLE NEMĚLA TOHO MOC NA PRÁCI, TŘEBA 3 HODINY KAŽDEJ DEN, ALE MOHLO TO MÍŘIT NA MOJE TRÁVENÍ ČASU TADY.

    Tak ono je to nepříjemný, když tě někdo, kdo tě ani nezná, pomluví nebo uráží před známými, co to čtou, zkresluje věci, jak kdyby tě znal, píše ti ošklivý věci do práce nebo když se z práce večer vrátíš...tak pak prostě reaguješ.

    A bylo to prostě k tématu seznamování ta práce, jako důvod, proč jsem sama a na seznamce - proč jsem dělala doma scénu a muž mě popíchl a vznikla 20 minut moje scéna....a DO TOHO PMS.

    A tak mě pak opustil. I když jsme se měli brát. Ale figurovalo tam to jeho rodiště...

    A proč se to tu psalo??


    No protože mi někdo psal nějaký kraviny, jako kdybych snad byla špatná partnerka nebo žena! No s normálním oddaným mužem fakt ne, mi byli obvykle šťastní a spokojení, 90 % času, což je dost, ale pak se to pokazilo a on opravdu neměl srovnání, že všichni se doma hádaj někdy, do tý doby se ženou žádnou nežil a já se nechala vytočit, byla v krizi prostě, chtěla dítě a byla to velká čára přes rozpočet toho odchodu do bytu mýho a na mateřskou, ten konec v práci, tak jsem podlehla stresu, ale opravdu rychle jsem se uklidnila a začla hledat jinou, i lepší nabídky v tý době byly, ale pak jsem jen zanadávala 10 min o tátových SMS o bytě a on prostě zmizel.

    A proč to tu pak bylo zase??

    No protože mě (kvůli tomu, že mě dali najít, zdrogovat a možná i znásilnit), což já nevěděla,posílali na psychiatrii a já jen psala, že přeci jsem měla PMS a co to je...

    a že jsem ho opravdu neměla před tím celý rok.


    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: čeho se bojíš? kvůli jakým mým výhrůžkám?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TUILE:

    ,,wow. s timhle xenofobnim postojem miris velmi spatnym smerem." Možná, ale s těmi cizinci, co tu skupujou ty byty, BYDLET ANI DĚTI FAKT NECHCI, TO JE MUJ SMĚR, KTERÝM CHCI JÍT A MYSLÍM SI, ŽE SMĚR DOBRÝ.

    (A ještě jedna věcná poznámečka, co mě tu při psaní kdysi napadla a vim, že by to jednoho uživatele asi naštvalo, nicméně - pokud bych něco měla s Čecho-taliánem, ale ten je víc Čech než Ital, tak bych měla dát spíš jinej příklad, ale dobře...

    Pokud bych s nějakým cizákem opravdu něco měla, TAK JÁ JSEM ŽENA A POHLÍDAT, ŽE SE PAK NECHTĚNÝ PŘÍVAŽEK, A ZKŘÍŽENÝ SPLETENEC NECHTĚNÝ Z TOHO NENARODÍ, JE JEN A POUZE V RUKOU MÝCH (viz stať o postinoru vs Escapelle, ne že bych tyhle tfujtably kupovala)

    Ale když je to chlap, co cizáckou buchtu klátí, tak .... )


    Vim, kam to adresovat, abych naštvala ještě jednoho člověka, co si to možná zaslouží, ale nevim, třeba tu byl ve všem nevinně, ale radši to pošlu takhle obecně do plenéru, třeba tobě, chi chi...


    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: no, třeba i tenhle příspěvek, ostuda a hanba od začátku do konce. nikdo tady nikde dokola nerozebírá barvu a konzistenci svých blitek, jsi jediná..... není ti to divný ani trochu?
    v auditku o internetovým seznamování ještě k tomu?

    pořád dokola z tebe padaj ty stejný hovna, ze kterých mi je občas až fyzicky ouzko (čtu to a stydím se za tebe), zatímco ty máš pocit, že z tebe padaj samý krásně vyleštěný diamanty. přičemž vskutečnosti jen znovu vypočítáváš, kolikrát ses kde poblila a jakou měly ty blitky barvu.

    ruku na srdce: nemáš mentální kapacitu ani na to, abys rozpoznala, co už je za hranou. hledáš týpka pro založení rodiny, ale zanecháváš tady slohový práce plný odporností a důkazů, že jsi úplně mešuge a odtržená od reality.
    chceš super práci v oboru, ale když ji získáš, začneš se točit na jedný nepodstatný kravině a prudíš služebně starší kolegyni (což je super nápad takhle ve zkušebce). z tý skvělý práce tě vyhodili, protože jsi tak mimo, že ses místo práci věnovala tapetování nyxu - za což opět samozřejmě můžeme my, že jo, kdo jinej :) (to je ironie a sarkasmus, kdybys to náhodou nepoznala) - a tak vyšlo najevo, že tě fakt nepotřebujou, protože samotná kolegyně v pohodě zastane práci za obě levou zadní.

    my se tě snažíme nasměrovat k odborný pomoci, protože všichni do jednoho vidíme, jak jsi úplně mimodějná, nerozumíš světu kolem sebe a tím se dost trápíš. všichni do jednoho ti říkáme, ať vypneš Nyx a vyhledáš odbornou pomoc a řešíš svou situaci. a ty děláš dál co? sedíš u nyxu, píšeš pořád blitky o svejch blitkách a obviňuješ nás, že tě tu držíme proti tvý vůli.
    nedržíme. a o tvoje rady tu nestojíme, pro normální jedince jsou neaplikovatelný totiž.

    napravo nahoře je "odhlásit", na to klikneš a máš klid. nemusíš nic číst a na nikoho reagovat, nic vysvětlovat. to bys mohla jako inženýrka znát, tenhle jednoduchej trik.

    nikdo tě tu nedrží.
    jen ty sama.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TUILE: viděl bych to spíš na agrometalistu
    TUILE
    TUILE --- ---
    REBORNA: wow. s timhle xenofobnim postojem miris velmi spatnym smerem.
    myslim, ze prazsky tricetileti intelektualove nejsou ta spravna voda. zkus spis naky malomesto.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ne, to tedy fakt není.

    Protože ten tlustonosej, jak psal, tu o byt taky přišel.

    A ty cizinky, třeba ú káčkový nebo já nevim jaký všechny, pozval na kafe nebo na spolubydlení a tvorbu mimíse leda tak ruský spoluobčan, co tu má firmu, nebo bohatej cizáckej korporáťák co narozdíl od toho českýho tlusto-nosého na ten byt tady ty 4-6 mega má.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam