• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    BURKHAR: Hele, ona očividně není ve stavu, aby se dokázala jakkoli reflektovat. Má bludy (a kdo ví, co ještě). Na každý příspěvek jí tady adresovaný reaguje ještě větší hromadou nesmyslného textu, obohacenou navíc rasistickými nadávkami, které které tu visí a nikdo je nesmaže (protože sem nechodí admin). To nejlepší, co můžeme udělat je na ní vůbec nereagovat. Ostatně, už to nejlépe shrnul Avatar [ AVATAR @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    (mám jí v DI, to, co píšu, nevidí)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REBORNA: Přestaň fňukat, chyba je v tobě, ne v těch blbcích, kteří tě prokoukli až když bylo pozdě. Začni kurva u sebe. Jsi egoistická namyšlená blbka, která se v 35 chová jak ve 20. Máš v tý hlavě fakt nasráno. Když začneš pracovat na sobě a přestaneš pořád házet vinu na ostatní, bude ti líp. Ale pro svět by bylo lepší, kdybys zdechla. Pizdo.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PASTAFARIANKA:

    Nemohla jsem odpovědět, že to nebylo adresovaný mně. Ale teď mužu, takže:

    ,,Nehledě na ty neustále opakující se zneužití ve vztazích." Zneužití?? Ty říkáš 3 letým vztahům a 4 letýmu vztahu, kterej skoro skončil svatbou a miminkem, zneužití ve vztazích?? Muj první kluk byl velmi slušnej, chodili jsme mimo jiné na plesy a do divadel a byli spolu 2 roky, mladá láska, ale ne na celej život.

    A pak jsem byla s každým 3 roky nebo 2 roky a s bývalým snoubencem když to vezmu suma sumárum až do mýho odstěhování z toho nájemního bytu, kde jsem se pak ještě málem dohodli na návratu, to byly 4 roky.

    Jo a nějaký dva nebo tři kluky, nebo blbečka jednoho, tehdy v roce 2003 nebo 2007 v mých 20 nebo 23 letech nebo 2010 nebo kdy to vůbec bylo, to jako nepočítám, to je fakt dávno...

    Jako teď to mělo skončit svatbou a miminem, ale prostě neskončilo, ale že bych tomu 4 letýmu vztahu a 3 letýmu soužití, když to pak nevyšlo, říkala zneužití, to asi ne.

    Takže ti odpovím a ano, bude to klasický DLOUHÝ - HODNĚ SLOV... právě čekám na kámoše s autem anebo bych měla frčet tryskem na vlak s běžet s plavkama v zubech a párty hadry věšet na sebe za pochodu, nevi, dilema, on mě tam možná nevezme,...ale dnes už nechci pít jako včera, kde jsem si zase na něco po opití vzpomněla a chvíli tam nadávala, i kvůli týhle blbý diskusi - zajebanej internet!, ale za 5 min byl klid!, ale odpovím ti:

    1. Ne

    2. ,,Tohle tady ti rozhodně prospívat nemůže." Tak to máš sakra pravdu. Jen vidim kohokoli, co tu figuroval a mám chuť jednu švíknout přes palici...ani známýho jsem nešla kvůli tomu pozdravit, jak mě našlapavá, když si na to vzpomenu, minule jsem kvůli tomu na párty probrečela hodinu na záchodě.

    3. nevysvětluju, to už jsem udělala, ale bohužel tak získala informace (jo hold, kdo se moc ptá, nebo neptá, ale moc píše, moc se dozví, třebas i, že byl znásiněnej), informaci takovou, i o kterou jsem nestála a která mě zklamala, že jsem byla v šoku a úplně paralyzovaná a pak se zhroutila, apk zas byla děsně naštvaná a střídá se to, se smutkem různě, ale je třeba rozlišti, kdo je přítel a kdo nepřítel a pak to přejde... a dozvědět se to navíc teď?? když jsem se po letech uklidnila po šikaně na naxu kdysi dávno...a začla si zase vytvářet kdesi vztahy, byla součástí nějakýho kolektivu částečně(, což je i pro magory důležitý, což tedy já fakt nejsem, tedy minimálně 10 let ne, můj rozchod kdysi a události po něm, co mě zasáhly, jsou už fakt dáávno, to bylo víc jak 14 let. ), ale tohle se dozvědět, a navíc o lidech, co mám de facto ráda, i když je neznám, to bylo strašný, to tedy jo!

    4. o party s masturbujícím mladíkem jsem psala proto, že to on měl možná tu manii, která byla adresovaná mně, já fakt ne! Ale spíš měl nějakou drogu nebo byl opilej a dělal to z legrace.

    Napadlo mě i, že by to byl jeden z lidí, co pak na mě osnovali tady znásilnění, ale snad ne.

    A psala jsem o tom proto, že jsem tam na sobě měla tričko, mohlo to být to, co jsem koupili s bývalým snoubencem na festivalu za peníze, který nám zbyly jen proto, ŽE JSEM KLASICKY ŠETŘILA, LEVNĚ NAKOUPILA DOMA A PAK ANI NEJCHTĚLA ABY MI ZA CELÝ TŘI DNY KOUPIL JEDINEJ DRINK! Ani nic k jídlu = je moje, ale to je jedno...

    Já do něj nebo do toho druhýho našeho trička, co jsem mu objednala po netu a na tamtom byl ještě jho pot a on cítit, lehávala v posteli a probrečela tehdy celý noce, až do toho mýho stěhování a loňskýho února, kdy byla ta párty v hale, kde byl masturbant....

    a MĚ I NAPADLO, že on dostal pak od securiťáku asi po čuni, když ho odtáhli, aby se probral, přitom já mu ještě nesla boty a prosila je, aby ho netáhli po zemi takovým nasilím.

    Tak mě i napadlo, že by mě snad tady někdo dal zdrogovat a znásilnit kvůli krámu bývalýho soubence za pár tisíc, co ani doma nikdy nepoužíval, to já!, on čuměl věčně jen do phonu nebo do ntb!! Celý 4 roky nepoužil, měl ještě druhej, ten použil za 4 roky jednou!! a já doma u mámy to měla taky, takže ani nepotřebovala, jen chtěla, aby se ukázal a vrátil!!, anebo kvůli volovině, co ani nemůže tam, kam zmizel používat, nebo kvůli umolousanýmu triku, do kterýho jsem ještě předtim probrečela celý noce, když jsem v něm spala, PROPLAKALA DO NĚJ CELÝ NOCE, takže je dost ZANUDLENÝ. Když já přišla o byt, co by mě teď stál 3 miliony!! ...ale asi ne, protože on byl opravdu off line a tamto byli jiný lidi z jiný scény, ale jeden člověk je z obou...



    TEN MASTURBANT BY MĚ MOHL POMOCT LEDA TAK, ŽE BY SI MĚ VZAL A UBYTOVAL - byl to mladej kluk, třeba už má pořádnou práci, a třeba je mimo párty taky zcela normání jako já, která jsem se ale jen trochu opila a normálně tam pařila a nedělala divnýho vůbec nic... to jen kdysi dáávno na jedný jsem něco opilá zavolala a kopala tam do něčeho naštvaně a pod.

    5. S odborníkem fakt rodinu neplánuju, žádnýho ani neznam, a 2 ROKY???!! No to už bych pak to dítě možná fakt nemohla třeba mít, už by to šlo asi těžko, kór pak za pár let v mých 40 a navíc by mohlo být už fakt postižený, jak mi cpal otec do mailu, co prodal byt na moje založení rodiny a to v mých 34 nebo 35, ale pak za 2 roky už by to tak fakt mohlo být, to by mi na psychice nepomohlo..

    To jediný - nemít dítě anebo aby bylo postižený.

    No a každá ženská do mateřství jde s tím, že na to třeba pak bude sama, to je jasný, to neprospěje psychicky asi žádný z nás být sama na dítě, to jo, ale to to pak piš všem těm ,,snažilkám" na mimibazaru třeba, že proč jako chtěj dítě??

    A že jim to pak neprospěje bejt na to sami - uvidíš, co ti odepíšou ty snažilky všechny.


    ,,Co si zažít terapeutický léčivý vztah a zajistit si možnost se poradit, jak dál" ... no to vim sama, SEZNÁMIT SE ALE JDE TO BLBĚ, 35, hledat toho bez dětí a s bydlením v Praze, nějakýho alespoň trochu přitažlivýho, na tamtý zapastěný SEZNAMCE...TO JÁ VĚDĚLA HNED, že TO PŮJDE BLBĚ ...Proto jsem nechápala tu laxní poznámku bývalýho snoubence: ,,No tak si najdeš jinýho." Řekl to jako by nic, jako by to bylo tak lehký, když mě opustil v tomhle mym věku.

    Já věděla, že to bude těžký, a že asi prožiju i nějaký zklamání ještě zase místo mít konečně klid...




    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SUBVERSION: a v kolik ji vyrazili ven? bylo to uz pred treti rano?
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    SUBVERSION: to je pech, ze podle jejich prispevku ty, jakozto jeji uhlavni nepritelkyne (predpokladam, ze jsi ta SUB:), ji tam zrovna vyhmatnes:)))) psychicky se pripravuji na naloz prispevku:)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Reborna včera v crossu vlezla na stage k djům a dělala tam go go s nějakým Indem o:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CRAZY_IVAN: má vejšku, trikolora
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: tak bacha abys omylem nedostala popelnikem do hlavy
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    REBORNA: Nic ve zlym proti turistům!
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    REBORNA: ona je určitě krásná fyzicky, ale ty jsi krásná na duši!!!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REBORNA: uka
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    No nic. Tak bývalý snoubenec asi právě uléhá vedle své krasomily na Moravě (ehm, (šereda, určitě je to šereda!) a já tedy v plné kráse v šatech s výstřihem, co mi kdysi na feťáku za 50 éček koupil, vyrážim...

    Buď za jeho kámoši nebo jinam.

    A bij a bij, bij turistu do hlavy! A bij a bi a BIJ TURISTU DO HLAVY! A bij a bij, bij CIZÁKY do hlavy! A bij a bi a BIJ TURISTU DO HLAVY!

    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SPD/KSČM crossover imo
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Tak děti a tady vidíte voliče SPD
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    tohle je neuveritelne fascinujici auditko. akorat trochu smutny teda.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: já tu ani blbej byteček a dítě nemůžu mít

    Co lepší práce nebo jiné město? Lidi se běžně stěhují, viz. tvá sestra
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:
    REBORNA:

    ,,a navíc cizince mám dost ráda."

    Ok, tak s nima bydli a počni, byla jsi dlouho pryč, tak tam jsi asi možnosti jiný neměla. Každopádně, já nejsem psycholog.

    S cizinci jsem pracovala, a pak zase ne... pak spíš pro ně...různě...A jak ten krach mýho vztahu a skoromanželství a že mě muž po letech opustil, souviselo s tou prací už jsem psala.

    A krom přistěhovalců a různých cizinců, co byli sousedy, nebo v krámě, nebo v metru nebo mě jinde balili a někteří na seznmace balili, to byla složitá věc.

    ALE ABYCH TI TO VYSVĚTLILA:

    Já žila léta s programátorem, černovlasym, co vypadal trochu jako Francouz, nebo Žid nebo já nevimm když byl opálenej, tmavší typ, i když Čech, nejdřív průměrně movitym, měl garsonku, ale pak po změně zaměstnání bohatym.

    No a pak mě vystěhovávali, společně s mym otcem, co prodal ten byt.

    NO A MIMO JINÝCH FEELINGŮ MĚ NAPADL PODVĚDOMEJ:

    KDYŽ JSEM PAK TAK VIDĚLA VŠECHNY TY CIZOJAZYČNĚ MLUVÍCÍ A JEMU PODOBNÝ CHLÁPKY, VIDĚLA S MOU HLAVOU PLNOU STAROSTÍ, KAM PŮJDU BYDLET A JAK TO TU PAK UTÁHNU, TAK KDYŽ JSEM VIDĚLA VYKUKOVAT TY CIZINCE Z TĚCH VŠECH BYTŮ, CO SI TU V PRAZE KOUPILI...

    A VIDĚLA JE STÁT TAKY S TĚMA PORTMONKAMA NADITEJMA PO TĚCH KLUBCH, RESTAURACÍCH, NO VŠUDE...

    Tak když jsem si vybavila, jak mě bohatý jim podobný DJ a programátor po mailech, aniž by se podívali, v jakym jsem z toho stavu, vystěhovávali, za instrukcí mého otce, co předtím prodal ten byt, co jsem měla původně slíbenej a chtěla doplatit, taky do mailu...

    ...ještě za doprovodu toho, že mě vystěhovávali a k tomu otec posílal k nějakým odborníkům, nebo snad do blázince, ale to asi ne...a bývalý snoubenec se k tomu asi ještě jako provokaci přidal...



    Tak potom jedna z možností odporu k těm cizincům, co tu maj ty byty, a jsou všude a stojí bohatý na těch barech nebo na místech kAM SE JDU BAVIT, PO TOM, CO MĚ BOHATÝ JIM PODOBNÝ ČERNOVLASÝ PROGRAMÁTORMÍSTO SVATBY A MIMINKA MAILEM VYSTĚHOVÁVAL :

    Tedy nejsem psycholog, ale:
    TO NEMUSELO BÝT ANI TAK OPOVRHOVÁNÍ JEJICH TĚLY, ALE MOHLO TO BÝT OPOVRHOVÁNÍ JEJICH M*A*J*E*T*K*E*M ! Jejich majetkem v mym městě, když já tu ani blbej byteček a dítě nemůžu mít.


    Já snad dneska neodejdu!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: jo, to byl dobrej fuck up...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak jako chvíli se doufalo, že s tím pohne správce diskuze, ale… poslední přihlášení 19:16:45 21.6.2020
    EKG
    EKG --- ---
    AVATAR: Tak treba to k necemu bude. Osobne se obavam, ze tady uz se fakt jen ceka na kolaps systemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam