PASTAFARIANKA:
REBORNA:
Jo, jak můžeš vidět sama: lidi, co mě nikdy neviděli, nebo pokud někde zahlídli, tak max na jedný párty po rozchodu, kde jsem byla divná, ale to dost pochybuju, protože to bylo na jiný scéně a na další a ne na tý třetí...
A nikdy se mnou nemluvili, dokonce bych i řekla, že ani na tý párty, kde mě někdo zdrogoval a pak znásilnil, jelikož je to jiná scéna, nebyli.... jen to naplánovali a bavěj se tim asi...zdrogováním nebo znásilněním ženy, co se měla vdávat a nevyšlo jí to, přišla o byt, neměla pak kam jít, a je sama a snaží s seznámit... a jeden nechodí pařit vůbec nikam, ale ten mě nikam neposílal, u toho mě úplně šokuje, že takovej člověk by měl na tohle tady žaludek a že by se po tom, co se do něj tu kdysi lidi naváželi, si to ještě vybíjet na mě, kterou tu kdysi někdo šikanoval taky...každopádně - mě neviděli nebo se mnou nikdy nemluvili, vůbec mě neznaj, narozdíl od několika lidí tady, co to jen četli a fakt mě nikam neposílaj...takže mě neznaj, nemluvili se mnou, ale DRŽEJ SE MĚ JAKO KLÍŠŤATA.
Ale pořád mě někam posílaj za nějakými odborníky..jen předtím mi to ani divný nepřišlo, že jsem jen myslela,m že nepochopili, proč mě bývaloý snoubenec opustil...
A pak tady ty absurdity - že mi chtěla SUB. s něčím údajně pomoct??
No s těmi tady?To tedy nevim
No a tím, co psala?? Jak jako? Jako ve vztahu?? ale jak to ona může vědět, co se stalo, když s námi nežila a nezná mě...
A to jí jako nedošlo, že když já vztah nemám a hledám, že tím, že o mně bude nějaký věci negativní psát, mi ve vztahu teď nepomůže, když já navíc ho ještě nemám a ŽE NAOPAK VYTVOŘÍ MYLNEJ DOJEM, I KDYŽ MĚ ANI NEZNÁ, ŽE JSEM SNAD někde NĚJAKÁ NEPŘÍJEMNÁ NEBO ZLÁ (jo, ale to spíš právě kvůli tomu tady!! ) NEBO CO TO PSALA O TÝ JEDNÝ CESTĚ Z OSTRAVY Z PÁRTY, KDE JSEM JEN ŘEKLA NĚCO O MUZICE, CO SE MI ČÁST NOCI NELÍBILA A NA TOM JSME SE I SHODLY, PAK NĚCO BÝVALÝMU SNOUBENCI A PAK JSEM MYSLIM I VĚTŠINU CESTY SPALA??!!
to jí jako nedošlo, že když já vztah nemám a hledám, že tím, že o mně bude nějaký věci negativní psát, mi ve vztahu BUDOUCÍM teď tim nepomůže, když já navíc ho ještě nemám, ale naopak mi pokud bych se pak třeba chtěla seznámit i tady, to seznamování zkazí...mylně špatnej dojem o mně vytvoří...
..no a ještě nějaký bláboly o tom, že maj její známý z akcí nějakou poruchu, a že děti nechtěj (to nevim prčo, když taková porucha je krátkodobá záležitost na pár dní, měsíců nebo max na pár let), takže mě nemyslela, přímo mně to nepsala, to je fakt, ale o mně, která se naopak těšila tehdy dobrýmu duševnímu zdraví, jen řešila bydlení a hledání partnera a ještě měla novou super práci, co který mě tu předtím akorát otravovali, když já byla v tématu o seznamkách,i když bych ráda, aby mi tak max s návratem bývalýho snoubence pomohla, místo se do mě navážet, ale to už pak někoho stejně měl, takže to jí jako nedošlo, že o mně tím jako vytvoří mylný dojem, že mi něco je...stejně jako předtím nějaký grázlové, co naplánovali moje zdrogování a znásilnění a psali mi to, že jsem alkoholička anebo že bych se měla léčit nebo že mám jít na terapii leda proto??!! Tak jsem měla dojem, že ona to věděla, ale přesto se k nim přidala!!! a nedošlo jí, že nám tím pak zkazí vztahy tam, kde se budem potkávat??!
Ne s bývalým snoubencem, co je dávno na Moravě, ale SE MNOU! Se mnou, co jsem na tý scéně byla dřív než on a ona taky! a ŽE ZLOU KREV VYTVOŘÍ a náladu mi krom těch grázlů a dementů leda tak všude, kde se budem vídat, zkazí??!!
Jen doufám, že to bylo nedorozumění a jen to jako pár ženských tady, a já, nejdřív nepochopila, proč mě tam posílaj, i když mě ani neznaj a nikdy se mnou nemluvili.