• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: jak s tatarem...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: to je prace policie, ze musi reagovat i na volani babicky, ktera to nema v hlave v poradku. alzhaimer je zlo....
    predstav si, ze by policie nezareagovala a ty by ses pak na internetu cilil, ze je babicka volala, protoze vidi ufony a voni neprijeli, protoze to vyhodnotili jako volani opilce nebo debila.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: p.s. chapu, ze coby policajt, mas vic zkusenosti, ale ja jsem zil x let s babickou, ktera mela podobny stavy a policajti museli dorazit i kdyz jim volala, ze ji chtej unest ufoni. Ve tri rano je chutovka, kdyz ti zvonej policajti u dveri se slovy: asi vite, proc tu jsme...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    KOUDY: Jeste by tam sedla nejaka 20-21 v bikinach, jako obsluha grilu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Uff.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    My nacionalisti radši snídáme vejce od volně pobíhající slepičky, co jsme vykořistili z vesnice a přivezla je nějaká podobná nula jako je truhlář, tim smrdutym vehiklem, co my tu v tomhle našem ,,zaprděným městečku zaprděný zemičky" nepoužíváme.

    A k tomu avokádo VYKOŘISTĚNÝ od negrů za pouhých 30 kč, 15 kč v akci!

    CENA MANGA V AKCI NEZJIŠTĚNA. Peníze na něj jsem v pátek propila... zbytek jsem dala v sobotu na vstup na after.

    Na negra jsem byla hodná a usmívala se už, protože to den předtím jsem chtěla kompenzovat jinýmu, stejně nejsou k rozlišení, negr z Londýna nebo Ind, to už je jedno, stejně vypadaj všichni stejně a mimíse a bydlet nechci ani s jednim ani druhym, ale snad pořád víc s nima, než mít dítě s Rusem nebo lesbiclý vztah se SUB. Tedy speciálně vůči tomu, co mi tu vloni bezohledně k mý situaci napsala.

    A ne! Skutečně nejsem Ivanka Trump, co by nechtěla makat a jen se projíždět na střeše Hiltonu tatínka na in lajnech, zatímco mi SUB. nebo Ukrajinka vytře podlahu!

    A navíc Ivanka je v USA přistěhovalec, přistěhovalec k původním Indiánům.

    Já jsem tu doma , normálně jsem pak zas 3-5 let po mimísovi chtěla chodit opět 9-18 do práce a jen jsem tu chtěla malý 2+kk čko. Klidně i v lokalitě, kde vlastní každej druhej byt negr, Číňan nebo soukmenovec SUB., ale hlavně nějakej!





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION:

    Na tvoje dítě kašlu, zda budeš mít druhý nebo nebudeš, ale to jsi asi zase nepochopila, chápu, ty jinotaje jsou dost složitý, byla jsi jen uvedena jako příklad v mý reakci na nějaký kecy o poruchách a údajných ,,magorech", příklad s možným post-interrupčním syndromem, i když žádnej nemáš....jako příklad s poruchou po drogách bych taky mohla uvést konkrétní osobu, ale neudělám to.

    A jako příklad PMS jsem se klidně uvedla, protože PMDD opravdu nemám, nesnesitelná doma fkat nejsem, bylo to PMS po roce!! A mimořádná situace po ztrátě práce....

    To jen aby troglodyti pochopili, že ty jejich srandičky O ,,PSYCHOTICKÝCH NULÁCH" A POD. tu ne můžou, ale přímo čtou, co vim z pošty i jiných auditek, i skutečně duševně a jen momentálně, ale opravdu aktuálně v současnosti porouchaný lidi, tak by si to mohli nechat a nedělat si z toho legraci!

    Nebyla to výhružka.

    Jen moje diplomacie se tak trochu ztratila pom tom zločinu a v nasranosti a v opilosti na párty...

    Stejně budeš zas minimálně měsíc u plotny s mimísem smolit palačinky a další akce bude až na podzim, tak se mě nemusíš bát...a třeba mě fakt někdo sbalí, dám si fakt už jen tu limonádu a budu v klidu, co ty víš...

    Nebo se zase začnu bavit se známými, který teď kvůli nyxí aféře a taky tý párty před koronou, nechci ani vidět, natož pak s nimi mluvit, i když za to mohl security! A to ještě jen ten jeden z nich dvou!

    Tak to, že bych nechtěla dítě ani bydlet s turistou nebo cizákem, si jedu od jak živa...nezávisle na týhle diskusi - TA TO JEN ZESÍLILA A DALA TOMU V OPILOSTI PRŮCHOD!

    A co si mylsí 90 % lidí tady tajně, já jen řekla opilá na celou hubu...a je to spíš ,,provokace", provokace cynický osoby, co přišla o práci, o muže, o byt, o možnost mít dítě, provokace osoby se syndromem vyhoření - ne z práce, ale ze života a tý smůly.

    Ale když by e toho chytli? Fajn!

    Třeba pak bude v klubech víc místa, třeba se mě fakt leknou....ale pochybuju, stejně i když jsem ho nacionalicky vyhlásila, že už mě tu fakt serete, stejně mi jen čuměl do výstřihu a na kozy!! ale nevim, kdo za ně udělá útratu! Chce to, aby to naši chcípáci víc vydělávali a aby si šli koupit drink a balit R. víc ti naši český kluci, ale ÚTRATU RADŠI ZA NEALKO! Víno vypiju já, pivo vylijem do polí!

    ksenofobnima * xenofobníma

    Jinak se poraď s Landou.

    A kvůli svini, co mě dala zdrogovat, se na finální doladění mé politické orientace a invazi na pátou, pro mě zcela NOVOU scénu s chorály typu ,,a bij a bij cigána do hlavy"

    nebo tolerantní, ale ne tak úplně, aby jim nevadilo 20 % přistěhovalců, ale tolerantní scénu s chorály typu :

    ,,stálo ti to vůbec za to vrazit jehlu do ruky (do R.), zradit matku, zradit sebe, vykašlat se na kluky."

    atd.

    s nějakým pekně stavěným a dobře vyvinutým nacionalistou, TEPRVE CHYSTAM.

    Hadry od bývalýho snoubence a jeho umolousaný triko polijeme petrákem a zapálíme..

    A když nacionalistovi povim, jak bývalý snoubenec protestoval proti mý hlášce, že by bylo dobrý tehdy v době prosperity poslat do vykořisťovaných zemí s teroristy finanční příspěvky, že maj v něčem pravdu, tak by třeba triko bývalýho snoubence bylo ušetřeno....

    Ale i my jsme ta vykořisťovaná země, na to jsem přišla až v jednom korporátu.

    Ale v hadrech z techno nebo tý naší scény si budu na nacionalistickejch a protidrogovejch demoškách připadat divně, to abych šla leda pak z práce a v límečku...

    Sice to nežeru a nechci to ani na hadrech, ale na ornamentu jednoho trika, co mi pořídil bývalý snoubenec, jsem nedávno objevila skrytou houbu!! Ne hříbek, ale tu pro K*E*D*R*Y.

    Jenže houbou člověka, abys ho mohl znásilnit a nai o tom nevděl, píchneš těžko, ty někomu ještě toleruju. A kór ty barevný na hadrech!




    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    KOUDY: Ta snídaně vypadá fantasticky chutně. Člověk by snědl obrazovku. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: no dobre.... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: tyvle, proc ma v ty pocitacce takovy socka drobny.. tos nemel v kapse par petilitru?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AREX: je to jako sledovat srážku vlaku, trochu nechutné a trochu fascinující. Vlastně se cítíš provinile, že na to koukáš, ale nemůžeš si pomoct!
    no a zatímco vlaky (pokud nejsou od ČD) bourají jen jednou za čas, tak Reborna bourá každý den, tak se k tomu navíc přidá zvědavost, kam až to může vygradovat, případně touha zjistit, jestli to má nějakou pointu, protože to přeci není možný, že by to bylo jako opravdu?
    akorát že po nějaké době každý zjistí, že to je furt totéž, pointu to nemá, a že reakce jsou škoda písmenek.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION:

    ,,tady zadne napadniky mit nemuzes, to bys sem mela davat jen fotky a zadny text.
    Pokud se chystas psat - na napadniky zapomen. Kazdy vidi co jsi zac i podle jednoho prispevku."

    Tak já tu tři nápadníky V POŠTĚ MĚLA. Úplně na začátku, co jsem sem začla znovu po létech psát... ještě vloni ...Tedy jeden to třeba vážně nemyslel, ale ty další dva určitě.

    A jelikož mám na obličeje specifickej vkus, TAK BYCH PAK RADŠI ZAČLA OSLOVOVAT MUŽE SAMA, KDYBYCH OVŠEM MĚLA možnost sem jen psát svoje zkušenosti ze seznamky a pak vpřípadě neúspěchu na seznamce se zadívala i do fotek mužů a začla hledat i tady, pokud bych ovšem nebyla tady od loňska obtěžovaná něčím jiným, ale za to ty jsi nemohla, to neříkám.

    To jen po tom, co mi provedli, se to trochu zkompikovalo, že.

    A za rozpor mezi námi může osoba, co byla 14 let mimo kontakt se mnou, pak mimo ČR, vlastně mě nezná a TO VLASTNĚ ONA, NE TY! To ona mi nechápavě psala a navážela se do mě! To ona psala, že já snad TOBĚ závidím!

    Jenže proto, že ona neviděla, že tehdy před tím mohl práci i peníze i lásku leda tak každej nebo tak polovina lidí ze scény, závidět nám.

    ,,a taky, Reborno, jeste jednou mi tu napises neco agresivniho/ utocneho, treba ze mi popelnikem rozseknes lebku atd. - a dostanes ban, to proste zaridim."

    Zajímavý!

    A že bys radši předtím zařídila, aby ban dostal člověk, CO DAL NAJÍT A ZDROGOVAT A MOŽNÁ I ZNÁSILNIT BUDOUCÍ MANŽELKU ZNÁMÝHO TVÝHO A MANŽELA TVÝ KÁMOŠKY, co zůstala sama a bez bydlení,

    to tě tehdy ani nenapadlo, viď.

    A místo toho ses tady do mě taky navážela!

    Tak pak se nediv, jí předtím neměla s tebou ani s tvou druhou ruskou kámoškou sebemenší problém a na Vás jsem byla milá.

    A pak se sice bavila na akcích jen s jinými lidmi, ale na ně jsem až do rozchodu a hlavně toho tady, byla milá a hodná taky, obvykle veselá a nekonfliktní a moc dobře to víš!


    ALE KYBERŠIKANOVANÝ A TERORIZOVANÝ OBĚTI TRESTNÝCH ČINŮ MAJ OBČAS NA TOHLE TADY I NA TEN TRESTNEJ ČIN TEHDY, NEVYZPYTATLENÝ A CITLIVÝ REAKCE, KOR ŽENY....

    ...A NECHAJ SE TŘEBA I VYPROVOKOVAT..


    A fakt nemám potřebu tě něčím mlátit po hlavě a ani to nebylo myšlený vážně. To byla nadsázka....A fakt nemám potřebu.

    Jakožto ke známý holky, která byla manželka známýho mých známých mých známých z roku 2003, jsem k tobě měla na dálku zcela neutrální vztah.

    Tak fakt nevim, proč jsi mi sem psala svoje dojmy, kor když mě bývalý snoubenec opustil prakticky před svatbou a myslim DOST SOBECKY A TAKY BEZOHLEDNĚ VŮČI TOMU, JAK NÁM TO UŽ PAK KLAPALO DOMA A VŮČI TOMU, ŽE SE PRÁVĚ PŘEVÁDĚL MUJ BYT A UDĚLALA TO ZÁHY PO TOM, CO JSEM NEMĚLA UŽ KAM JÍT!

    Tím ovšem nechci říct, že by mě sadisticky nechal v klidu, počkal až se prodá můj byt a pak mě vystěhoval schválně, abych byla místo tý svatby a mimina bezdomovec..to netvrdím.

    Tohle jednání je spíš asi typický pro svině z internetu...a tebe tím nemyslím!

    Jen jsi jaksi asi nepochopila, ŽE JÁ NEZMÍNILA IDENTITU BÝVALÝHO SNOUBENCE NEJDŘÍV A TADY V PRAZE JSEM DOMA JÁ, ZŮSTÁVÁM JÁ, NE ON A TO SAMÝ NA SERVERU, TAKŽE JSI ASI NEPOCHOPILA, ŽE MI SEM NEMÁŠ NIC Z TVÝCH DOJMŮ NA ZÁKLADĚ JEDNÝ CESTY Z PÁRTY PSÁT!!

    Že se tu pak jinde budu chtít třeba seznamovat!

    TAKŽE JSI ASI NEPOCHOPILA, ŽE MI SEM NEMÁŠ NIC Z TVÝCH DOJMŮ NA ZÁKLADĚ JEDNÝ CESTY Z PÁRTY PSÁT!! Typu blbin, co asi cítil muj otec, CO BÝVALÝ SNOUBENEC - ne! Já jen přišla o práci a měla nervy a PMS! Otec kvůli jeho přítelkyni a jeho přilepšení před důchodem leda prodal můj byt!


    A sama jsi asi viděla, že jáí se držela a i přesto jsem ti velmi dlouho nic hnusnýho nepsala a ani ti to, i když mě tu k tomu vyprovokovali, neřvala nic do xichtu, spíš jsem si tě nevšímala, ALE JÁ TĚ TEĎ MÁM ZA ČLOVĚKA, CO V TOM SVINSTVU, CO MI PROVEDLI, JEL S NIMI, TO SE NA MĚ NEZLOB!!

    A tvou kámošku, co mi nic nepsala, jsem na akci jako obvykle nejdřív střízlivá SLUŠNĚ POZDRAVILA! což ty nevíš.



    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TEKKANNE: jeden malý, ale významý překlep v předposlední větě, tak raději ještě jednou:


    NÁPOVĚDA, NEŽ MI NĚCO ODEPÍŠEŠ: na tohle všechno nechci znova dlouhej popis toho, co se kdy stalo a četla jsem to už 100x. jediný, co bych si teď o tebe ráda přečetla, je ujištění, žes pochopila obsah mýho varování a rozumíš, že to není zle myšlený zastrašování, ani proti tobě neorganizuju žádnou kampaň nebo znásilnění, ale snažím se ti vysvětlit, že jsi s tímhle momentálním poškozeným mindsetem snadná oběť a měla bys s tím něco dělat, aby pro tebe byl pohyb ve společnosti bezpečnější a taky dřív, než budeš mít tu smůlu a opravdu narazíš na někoho zlýho a špatnýho, co se nebude váhat tenhle tvůj stav Zneužít.

    rozumíme si?

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: nekteri se ji snazi pomoct, jini si chtej kopnout a dalsi resi, proc se resi :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: ja to neprozivam. Ona jo...
    AREX
    AREX --- ---
    Teda jakozto nahodny kolemjdouci co vubec nevi co se tu resi, tak kdyz jsem videl prvni elaborat od zminene R, tak jsem hned citil, ze takove toxicke chovani neni pro me a ignore to resil. Uprimne netusim, proc co se tu tak moc resi, prijde mi to jak nejaka telenovela kdo komu, s kym, za kolik a proc.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyve tady to zas jede :D
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: nevím, co je "fufínek", ale máš pravdu v tom, že existují takoví, co by klátili klidně i holku v takovým stavu. nedá se ani vyloučit, že někdo takový by se zrovna objevil na nějakým takovým open-airu.

    JENŽE: pokud nechceš listovat zpět a pročítat všech svých tisíc příspěvků a stopovat, kde ses od poměrně galantního mladíka, co tě uložil k spánku, protože viděl, žes přebrala, dostala k znásilnění organizovaným na dálku tady Navarou, tak v tomhle v tomhle jediným příspěvku se skrývá odpověď

    "Ale já si matně vybavuju stromy a měsíc a že jsem dýchala volně...

    Tak jsem napsala, že jsem se během toho pozvracela prakticky hned a že toho snad proto pak zanechal!!

    Protože by pak skutečně musel mít muj pozvracenej obličej on v obličeji, kterým nade mnou začal dýchat.
    Já jen vim, že předtím říkal normálně česky: ,,Pojď, chyť se mě." A dal mě do lesa....a říkal to mile a ochranitelsky.
    .................
    A pak jsem...........domyslela nebo dovybavila zřejmě nějaký dotaz na sex, a to říkal spíš zvídavě a nejistě a pobaveně a ne jako zločinec!!"
    ".......já cítila jen osahávání a oblíkání!"
    "....A doufám, že snad slušný mládenec toho opravdu po pozvracení zanechal...ale když už mě tam tak měl, tak mě osahal...a nevim co dál..."

    myslím si, že se to stalo přesně tak, jak jsi barvitě mnohokrát popsala. klukovi ses možná i líbila a doufal, že třeba u lesíčka něco proběhne, ale protože jsi nebyla ve formě a většina normálních kluků prostě fakt netouží znásilňovat pozvracenou holku v bezvědomí, tak toho nechal. pak jsi asi usnula a třeba tě i chodil kontrolovat, jestli jsi v pořádku. ale NIKDE v tom tvým vyprávění nefigurovalo žádný násilí nebo náznak pokusu o znásilnění.

    to přišlo až později a evidentně je to úplně smyšlená paranoia, co vyprodukoval tvůj mozek na základě fórků zde. všechny ty teorie o tom, jak tě někdo naháněol s injekcí ketaminu, sis tady postupně sama vymyslela, stokrát napsala a následně jim uvěřila. už vůbec nerozumím, jak se mohlo stát, že kápo tohoto spiknutí je Navara, protože ten tě tady jen opakovaně, stejně jako já, vyzývá k tomu, aby ses už konečně obrátila nna nějakýho odborníka a opakovaně ti tu posílá kontakty na psychologický poradny.

    takže ne, jsem si 100% jistá, že k žádný intoxikaci ketaminem nedošlo a k znásilnění taky ne. máš strašný bludy a měla bys s těma hlasama ve svý hlavě něco dělat:
    "o kterých jsem pak slyšela na párty anebo dokonce i od dvou procházejících kluků na ulici, co jen nabyli dojmu o nějakým brutálním hromadným znásilnění nějakými technaři. Tak jsem to totiž zaslechla, ale tak jsem to já přeci vůbec nepsala..jen jsem psala, že to svedem na Francouze...."
    jinde jsi tu popisovala, jak jsi slyšela nějaký náhodný lidi na ulici v okolí svýho bydliště, jak o tobě mluví a ukazují si na tebe. tomu se říká paranoia a evidetně se ti rozjíždí čím dál tím víc. není to žádná hanba a ostuda, je to signál, že nejsi duševně v pohodě a měla bys to začít řešit!

    *************************************************
    "Psala jsi, že mi někdo ublíží, že si o to koleduju. Ale nevím, jak jsi to myslela."

    myslela jsem to tak, že tím, jak postupně víc a víc ztrácíš kontakt s realitou, jsi velmi snadno manipulovatelná a zneužitelná. je možný tě přesvědčit, že se stalo něco, co se vůbec nestalo, jen tím, že někdo řjkne neuváženě nějakej fórek. to je fakt nebezpečný. ty si tu jedeš trauma z něčeho, co se vůbec nestalo, brečíš kvůli tomu, skládáš se kvůli tomu.....škodíš si a nechceš to zastavit tím, že ten svůj sychický rozkol začneš řešit s odbornou pomocí.

    1) když jsi popisovala něco o kámošoví, co má plnej trezor kvérů a vyndal je kromě kvéru na tebe mával taky svým pérem.....no prostě sorry, ale takhle se kamarádi normálně moc nechovaj.

    2) barvitě jsi tu celý týden popisovala, cos prováděla a jak se tě snažila ochranka dostat ven, až na tebe nakonec museli použít pepřák.

    ne všichni lidi jsou dobrý a může se stát, že uděláš nějakou podobnou show před někým, kdo se s tebou prostě nebude mazat anebo tě dokonce záměrně zneužije. to není zastrašování, to je dobře míněný varování, že podle toho, co tu všichni čteme, ta paranoia a odtržení od reality u tebe celý poslední rok nezadržitelně eskaluje a sama sebe dostáváš do nebezpečí.
    i ty tvoje vykalenecký demence, kdy se opiješ a začneš vykřikovat rasistický urážky, není v pořádku - on se opravdu nějakej negenleman brzo může naprosto adekvátně nasrat a bouchnout v zcela neadekvátní násilný reakci a ublížit ti.

    od nás všech se jedná o dobře míněný varování, že si svým chováním koleduješ o průser. nikdo tady proti tobě nic nepunktuje, jen čteme tvoje příběhy a vidíme, že je to čím dál tím horší. proto, prosím, použij některý z kontaktů, co ti tu všichni opakovaně postujeme, a řeš svůj momentální psychický stav, sama vidíš, že jsi v háji na sama to v posledních příspěvcích přiznáváš.
    tady GRANTORINO: ti navrhla skvělý řešení, jak místo 700 za jednu noc, ze který si pak půlku ani nepamatuješ a stane se ti tam spousta nepříjemností, můžeš ty stejný peníze investovat do 7mi návštěv terapeuta, kde můžeš začít pomalu rozplétat celý to zašmodrchaný klubko křivd, aby ses konečně mohla přestat babrat v minulosti, vymýšlet si věci, co se nestaly, a dokázala se postarat o sebe svůj blahobyt dnes a v budoucnu.

    *********************************************
    NÁPOVĚDA, NEŽ MI NĚCO ODEPÍŠEŠ: na tohle všechno nechci znova dlouhej popis toho, co se kdy stalo a četla jsem to už 100x. jediný, co bych si teď o tebe ráda přečetla, je ujištění, žes pochopila obsah mýho varování a rozumíš, že to není zle myšlený zastrašování, ani proti tobě neorganizuju žádnou kampaň nebo znásilnění, ale snažím se ti vysvětlit, že jsi s tímhle momentálním poškozeným mindsetem snadná oběť a měla bys s tím něco dělat, aby pro tebe byl pohyb ve společnosti bezpečnější a taky dřív, než budeš mít tu smůlu a opravdu narazíš na někoho zlýho a špatnýho, co se nebude váhat tenhle tvůj stav neužít.
    rozumíme si?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    CRAZY_IVAN:

    No dyť jo. Ale tu pomoc máš ty! A ten ,,shit" taky: Byt v Praze a zbytek v kalhotách a v chámovodech, nebo kde se to sperma tvoří?

    A ten muj shit pořešíme.... dala bych to zepředu, tedy jako shora! Já sice radši zezadu, ale když budu dole, tak to bude účinnější asi.

    Hypo už máš doplacenou? Nebo narozdíl ode mě už něco i od rodičů nebo dokonce už po nich?
    Nebo na kdy mám tedy objednat ty podvazky? A na kdy porodnici??!!


    Jestli byt nemáš, obávám se, že by to chtělo prodat ten tvuj smradlavej vehikl, ale pak ti koupím k oslavě ultrazvuku angličáka, kolo a lítačku!
    Ještě mám u mámy jednoho angličáka od kluka, co se mi líbil kdysi ve školce a schovala jsem si to jeho autíčko ve školce do spoďárů a za-aretovala ho pod zástěrku punčocháčema, aby nevypadlo...pak jsem se bavila tím, jak pláče, že mu to auto někdo sebral, ( chtěla jsem mu ho vrátit pak z lásky, ale bála jsem se družinářky a úči! )

    To je asi podobný, jako prasečí radost zdegenerovanejch internetovejch bezcitnejch zákeřnejch úchyláků tady, co zkazej ženský, co se měla vdávat, ostentativní tramp na jinou scénu, než je ta nafrněná intelektuálskejch drbnů od zrádce bývalýho snoubence, zkazej rekreační tramp po rozchodu a cestu na jinou scénu a určo super megapárty, kde by se i mohla seznámit nebo alespoň pobavit a zastanovat a zakempit, tím, že jí tam daj najít, drogovat a možná i znásilnit, pak ji ještě když píše upřímně a chce lidem poradit, obtěžujou půl roku tím, že z ní tu dělaj blázna a ještě jí tak připravěj, když už je v drahym nájmu, soustavnym otravováním a terorem o jednu práci a lidi, ze kterých by se mohli vyvinout časem, když už má na to a na ně po rozchodu čas, i její přátelé..a ještě maj z toho humor.





    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: prosimte, to prozivas... policie se ji taky vytlemi. policie ma co delat, aby vyresila dementy, co pisou na fejsbukach debilni komentare k detem z ulice plynarenska...

    policajti takovej dementu a dementek videli hromadu, prave proto, ze se pohybou hlavne v offline realite a maximalne ji doporuci psychiatrickou pomoc.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Bu bu bu, ty malá píčo, abys nepřišel brzo taky o práci! :)

    Nejdřív jsem se mile bavila se známými a dokonce i s přáteli, něco adresovaný někomu tady bylo upravovaný a opravovaný, že to bylo pro tu osobu, ale hlavně pro někoho, kdo si to pak přečte a bude vědět, jen, že já v tom rozchodu nebo s tou prací nebo bytem byla nevinně, ale ostatní lidi jsem neznala a nevěděla ani, že by věděli kdo jsem já a kdo bývalý snoubenec, takže to nebylo pro Vás, pro velkou část z Vás a nevěděla jsem tak přesně u některých IDs, kdo je kdo..ale teď už to vím. Tak nějak.

    U někodo identitu, u někoho jen povolání.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam