CRAZY_IVAN:
No dyť jo. Ale tu pomoc máš ty! A ten ,,shit" taky: Byt v Praze a zbytek v kalhotách a v chámovodech, nebo kde se to sperma tvoří?
A ten muj shit pořešíme.... dala bych to zepředu, tedy jako shora! Já sice radši zezadu, ale když budu dole, tak to bude účinnější asi.
Hypo už máš doplacenou? Nebo narozdíl ode mě už něco i od rodičů nebo dokonce už po nich?
Nebo na kdy mám tedy objednat ty podvazky? A na kdy porodnici??!!
Jestli byt nemáš, obávám se, že by to chtělo prodat ten tvuj smradlavej vehikl, ale pak ti koupím k oslavě ultrazvuku angličáka, kolo a lítačku!
Ještě mám u mámy jednoho angličáka od kluka, co se mi líbil kdysi ve školce a schovala jsem si to jeho autíčko ve školce do spoďárů a za-aretovala ho pod zástěrku punčocháčema, aby nevypadlo...pak jsem se bavila tím, jak pláče, že mu to auto někdo sebral, ( chtěla jsem mu ho vrátit pak z lásky, ale bála jsem se družinářky a úči! )
To je asi podobný, jako prasečí radost zdegenerovanejch internetovejch bezcitnejch zákeřnejch úchyláků tady, co zkazej ženský, co se měla vdávat, ostentativní tramp na jinou scénu, než je ta nafrněná intelektuálskejch drbnů od zrádce bývalýho snoubence, zkazej rekreační tramp po rozchodu a cestu na jinou scénu a určo super megapárty, kde by se i mohla seznámit nebo alespoň pobavit a zastanovat a zakempit, tím, že jí tam daj najít, drogovat a možná i znásilnit, pak ji ještě když píše upřímně a chce lidem poradit, obtěžujou půl roku tím, že z ní tu dělaj blázna a ještě jí tak připravěj, když už je v drahym nájmu, soustavnym otravováním a terorem o jednu práci a lidi, ze kterých by se mohli vyvinout časem, když už má na to a na ně po rozchodu čas, i její přátelé..a ještě maj z toho humor.