REBORNA: nevím, co je "fufínek", ale máš pravdu v tom, že existují takoví, co by klátili klidně i holku v takovým stavu. nedá se ani vyloučit, že někdo takový by se zrovna objevil na nějakým takovým open-airu.
JENŽE: pokud nechceš listovat zpět a pročítat všech svých tisíc příspěvků a stopovat, kde ses od poměrně galantního mladíka, co tě uložil k spánku, protože viděl, žes přebrala, dostala k znásilnění organizovaným na dálku tady Navarou, tak v tomhle v tomhle jediným příspěvku se skrývá odpověď
"Ale já si matně vybavuju stromy a měsíc a že jsem dýchala volně...
Tak jsem napsala, že jsem se během toho pozvracela prakticky hned a že toho snad proto pak zanechal!!
Protože by pak skutečně musel mít muj pozvracenej obličej on v obličeji, kterým nade mnou začal dýchat.
Já jen vim, že předtím říkal normálně česky: ,,Pojď, chyť se mě." A dal mě do lesa....a říkal to mile a ochranitelsky.
.................
A pak jsem...........domyslela nebo dovybavila zřejmě nějaký dotaz na sex, a to říkal spíš zvídavě a nejistě a pobaveně a ne jako zločinec!!"
".......já cítila jen osahávání a oblíkání!"
"....A doufám, že snad slušný mládenec toho opravdu po pozvracení zanechal...ale když už mě tam tak měl, tak mě osahal...a nevim co dál..."
myslím si, že se to stalo přesně tak, jak jsi barvitě mnohokrát popsala. klukovi ses možná i líbila a doufal, že třeba u lesíčka něco proběhne, ale protože jsi nebyla ve formě a většina normálních kluků prostě fakt netouží znásilňovat pozvracenou holku v bezvědomí, tak toho nechal. pak jsi asi usnula a třeba tě i chodil kontrolovat, jestli jsi v pořádku. ale NIKDE v tom tvým vyprávění nefigurovalo žádný násilí nebo náznak pokusu o znásilnění.
to přišlo až později a evidentně je to úplně smyšlená paranoia, co vyprodukoval tvůj mozek na základě fórků zde. všechny ty teorie o tom, jak tě někdo naháněol s injekcí ketaminu, sis tady postupně sama vymyslela, stokrát napsala a následně jim uvěřila. už vůbec nerozumím, jak se mohlo stát, že kápo tohoto spiknutí je Navara, protože ten tě tady jen opakovaně, stejně jako já, vyzývá k tomu, aby ses už konečně obrátila nna nějakýho odborníka a opakovaně ti tu posílá kontakty na psychologický poradny.
takže ne, jsem si 100% jistá, že k žádný intoxikaci ketaminem nedošlo a k znásilnění taky ne. máš strašný bludy a měla bys s těma hlasama ve svý hlavě něco dělat:
"o kterých jsem pak slyšela na párty anebo dokonce i od dvou procházejících kluků na ulici, co jen nabyli dojmu o nějakým brutálním hromadným znásilnění nějakými technaři. Tak jsem to totiž zaslechla, ale tak jsem to já přeci vůbec nepsala..jen jsem psala, že to svedem na Francouze...."
jinde jsi tu popisovala, jak jsi slyšela nějaký náhodný lidi na ulici v okolí svýho bydliště, jak o tobě mluví a ukazují si na tebe. tomu se říká paranoia a evidetně se ti rozjíždí čím dál tím víc. není to žádná hanba a ostuda, je to signál, že nejsi duševně v pohodě a měla bys to začít řešit!
"Psala jsi, že mi někdo ublíží, že si o to koleduju. Ale nevím, jak jsi to myslela."
myslela jsem to tak, že tím, jak postupně víc a víc ztrácíš kontakt s realitou, jsi velmi snadno manipulovatelná a zneužitelná. je možný tě přesvědčit, že se stalo něco, co se vůbec nestalo, jen tím, že někdo řjkne neuváženě nějakej fórek. to je fakt nebezpečný. ty si tu jedeš trauma z něčeho, co se vůbec nestalo, brečíš kvůli tomu, skládáš se kvůli tomu.....škodíš si a nechceš to zastavit tím, že ten svůj sychický rozkol začneš řešit s odbornou pomocí.
1) když jsi popisovala něco o kámošoví, co má plnej trezor kvérů a vyndal je kromě kvéru na tebe mával taky svým pérem.....no prostě sorry, ale takhle se kamarádi normálně moc nechovaj.
2) barvitě jsi tu celý týden popisovala, cos prováděla a jak se tě snažila ochranka dostat ven, až na tebe nakonec museli použít pepřák.
ne všichni lidi jsou dobrý a může se stát, že uděláš nějakou podobnou show před někým, kdo se s tebou prostě nebude mazat anebo tě dokonce záměrně zneužije. to není zastrašování, to je dobře míněný varování, že podle toho, co tu všichni čteme, ta paranoia a odtržení od reality u tebe celý poslední rok nezadržitelně eskaluje a sama sebe dostáváš do nebezpečí.
i ty tvoje vykalenecký demence, kdy se opiješ a začneš vykřikovat rasistický urážky, není v pořádku - on se opravdu nějakej negenleman brzo může naprosto adekvátně nasrat a bouchnout v zcela neadekvátní násilný reakci a ublížit ti.
od nás všech se jedná o dobře míněný varování, že si svým chováním koleduješ o průser. nikdo tady proti tobě nic nepunktuje, jen čteme tvoje příběhy a vidíme, že je to čím dál tím horší. proto, prosím, použij některý z kontaktů, co ti tu všichni opakovaně postujeme, a řeš svůj momentální psychický stav, sama vidíš, že jsi v háji na sama to v posledních příspěvcích přiznáváš.
tady
GRANTORINO: ti navrhla skvělý řešení, jak místo 700 za jednu noc, ze který si pak půlku ani nepamatuješ a stane se ti tam spousta nepříjemností, můžeš ty stejný peníze investovat do 7mi návštěv terapeuta, kde můžeš začít pomalu rozplétat celý to zašmodrchaný klubko křivd, aby ses konečně mohla přestat babrat v minulosti, vymýšlet si věci, co se nestaly, a dokázala se postarat o sebe svůj blahobyt dnes a v budoucnu.
NÁPOVĚDA, NEŽ MI NĚCO ODEPÍŠEŠ: na tohle všechno nechci znova dlouhej popis toho, co se kdy stalo a četla jsem to už 100x. jediný, co bych si teď o tebe ráda přečetla, je ujištění, žes pochopila obsah mýho varování a rozumíš, že to není zle myšlený zastrašování, ani proti tobě neorganizuju žádnou kampaň nebo znásilnění, ale snažím se ti vysvětlit, že jsi s tímhle momentálním poškozeným mindsetem snadná oběť a měla bys s tím něco dělat, aby pro tebe byl pohyb ve společnosti bezpečnější a taky dřív, než budeš mít tu smůlu a opravdu narazíš na někoho zlýho a špatnýho, co se nebude váhat tenhle tvůj stav neužít.
rozumíme si?