SUBVERSION:
REBORNA:
,,Jak rozvije teorie že za všechny její problémy můžou cizinci a pak si ještě třeba bere do huby moje dítě?"
Tak tys psala první mně. a já tu psala o seznamování a rozchodu a identitu býv. snoubence původně nezmínila. a nepsala tu tehdy toho moc!
A jen jsem psala, proč jsem sama, ne abych ho pomluvila, jen jak se to semlelo a uznala chybu! Ale bytem vyjídřila problém zásadní!
A ani to nebylo určený tobě!
TO TYS PSALA PRVNÍ MNĚ. Takže je jako jako bych JÁ NAPSALA, PROČ SIS TY BRALA DO HUBY, V DISKUSI, kde jsem psala o seznamce, MNĚ, PROČ SIS BRALA DO HUBY MNĚ A NĚJAKÝ TVÝ DOJMY Z JEDNÝ CESTY Z Ovy z párty, když já tam tehdy ani moc nechtěla, chtěla jsem na jinou akci, kterou organizovali známý ode mě z roku 2003 a ne tvoji.
A já si ten odvoz přeci od tebe nenutila! To on tam jel hrát! A jindy jsme ta jeli už sami a spal v mym stanu!
A já se pak s tebou nebavila, ani ve zlym, ani v dobrym, nijak...
A jeho názor na cestu z Ovy byl asi jinej než tvůj, protože pak se mnou 4 roky chodil, tři roky bydlel a u nás doma jsi nebyla, aby jsi viděla, jak mě obvykle moc miloval a fakt nějaký cesty z Ovy a chvíli pruzení neřešil a cesta z Ovy na našem vztahu a soužití neměnila.
Takže je jako jako bych JÁ NAPSALA, PROČ SIS TY BRALA DO HUBY, V DISKUSI, kde jsem psala o seznamce, MNĚ, PROČ SIS BRALA DO HUBY MNĚ A NĚJAKÝ TVÝ DOJMY Z JEDNÝ CESTY Z Ovy a psala to tu, KDYŽ JÁ O TOBĚ A I NĚM A JEHO IDENTITĚ NIC!
A to ne já! To někod jiný psal, že za to, že nemůžu bejt ve městě , kde jsou moji předci po staletí, v bytě, chvíli být v domácnosti a nepracovat, abych mohla mít dítě a být pět nebo deset let v domácnosti ve vlastním nebo levnym bytě...to někdo jiný tu psal, že za to nemůže ani muj táta, co prodal ten byt, ani pak bývalý snoubenec, co pak blíž rodišti zmizel a z garosnky, ze který jsem po jeho boku věrně chodila pracivat a starala se o ni i o něj dost často a vařila mu, jsem nedostala nic.
To někdo jiný tu psal, že za to, že nemůžu bejt ve městě , kde jsou moji předci po staletí, v bytě, chvíli být v domácnosti a nepracovat, abych mohla mít dítě v levnym nebo vlastním bytě, může snad někdo jiný... ale já, žena co může třebas chtít tu být pár let v domácnosti (, a to si piš že byly moje babičky i prababičky tady docela dlouho) asi ne že...
A já psala o mužích cizincích kupujících si 20 % bytů v Praze zase de facto původně mužům, českým, se kterými bych se chtěla seznámit, aby se třeba někdo víc snažil nebo si něco uvědomil...
Původně jsem to nepsala tobě!!
A TY A TVOJE DÍTĚ a zda budeš mít další je mi fakt jedno.
Jen jsem tě uvedla jako příklad, aby viděli, že se to týká každý ženy nějaký PMS někdy, nebo krátkodobý poruchy nebo cokoli, že jsme citlivější....
A u chlapů z drog jsou poruchy, ale krátkodobý.
A u mě fakt ne a na fámy nevim proč jsem reagovala...
Kdysi po rozchodu před víc jak 12 lety a co se mi pak stalo a co pak bylo se školou a po mym přetíženbí a nevyspání...to jsem na žádný párty 4 měsíce nechodila, rozodně žádný drogy neměla, nebylo by přeci logicky ani od koho a nikdy jsem žádný dlouhodobě ani krátkodobě neužívala, jen jsem něco v opilosti a smutná kdyi zkusila a v takový formě a množství a odstupem času, že by to jistě ani podle odborníků na psychiku dopadající nebo dokonce poruchu dlouhodobou, kterou mi tu cpou a vymýšlí si něco, co neni pravda, když mě ani neznaj, a ani nikdo tehdy pravdu nevěděl a nemohl vědět, ani tehdy ten muj přítel tehdejší, protože ten mě pak už nevídal, dozvěděla se něoc ode mě ZÁMĚRNĚ JINAK, ŽE TO BYLO MOJE SOUKROMÍ a nějaký motivace hloupý mladý holky, co ho měla ráda a protože vše bylo doma a pak za zavřenými dveřmi...a táta se mnou a mámou už nebydlel a taky se pak ode mě, co se řešilo za zavřenými dveřmi dozvěděl jinak, že jsem mu nejdříve nějaký soukromí věci, a věci před a po rozchodu, neřekla! A to je to prosim víc jak 12 let!
A je nevkusný to sem tahat a to téma tahat celkově, ať už někym, kdo ženu opustil, a dělá z ní labilní, tak už holku, co si ublížila, ať už dědičně nebo z lásky nebo kvůli drogám, tak holku, co byla kvůli chlapovi na mini-interrupci a sesypala se pak z traumatu, tak nějakou, co z toho pak potíže nebo z drog chvíli měla, nebo mně, co mě záměrně bývalý snoubenec kvli tátovi něco psal a táta nějakej mujm rozchod před víc jak 12 lety, jen aby zamlubvil, že prodal ten byt, vytahoval a nějakou soukromou informaci z dřívějška a fakt hodně hodně starou a za mě záležitost uzavřenou a nepříjmnou smutnou, kdy jsem jako ladá nepříjemnou věc strpěla, ale co jsem ale léty zapmněla a vytěsnila, mi připomínal,
.... a taky je nevkusný to téma celkově sem vytahovat,
kor nějakým grázlem nebo hajzlíky, co mě ani neznaj a nikdy se mnou nemluvily,ale proti gustu - já se tu k tématu naivně a možná i příliš důvěřivě, ale i schválně v zájmu nějkaých lidí problémových, což já fakt ještě před rokem určitě nebyla a to ani pár měsíců po rozchodu už pak nebyla, vyjádřila, problémová, to jsem leda tak teď, po tom, co mi provedli, ale stejně jsem se k tomu vyjádřila a k on topicu se tehdy vrátiti chtěla...
ale někdo si hold nedal pokoj a nedal a nedal...ať už jsem byla v tématu nebo nebyla prostě nedal..a už je jasný proč.
K tobě jsem měla vždy vztah neutrální, jen tě jakožto lidi, co z roku 2003 nebo 2009 neznám, prostě ignorovala a ne VE ZLYM! Prostě jsem tam měla už jeho, ne jinýho kluka a zdravila jen jiný lidi.
Ale po tomhle v týhle diskusi?? AŤ to byl od tebe záměr mi škodit, nebo nepochopení a nevím před kým, ale bezdůvodná snaha hájit bývalýho snoubence, co mě opustil a já jen vysvětlovala, že jsme se měli brát a že se něco semlelo náhle během 14 dní a proč, a když on je na Moravě a je off line, tak nevim proč hájit jeho jako a před kým, když on odešel, navíc už po roce někoho pak už měl, to jsem psala a proč tady jako, když tady nebo na akcích po jeho odchodu pryč a od nás daleko s Vámi být a seznámit jsem se TU mohla tak max já!