• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Hele mám to vůbec cist? Dostal jsem se hele slovům téňo a pže... dál to asi nedam
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A jaký je plán na 2020?
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    REBORNA: Ty se hlavně koukej hodně rychle seznámit s nějakým psychiatrem.

    Btw - zná tu někdo její reálné jméno? Vůbec by mě nepřekvapilo, kdybych o ní četla, že na někoho zaútočila... Pak by printscreeny pomohly.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MARA1113:
    TRISSIE:


    JAK NA KRIMINÁLKÁCH TAK U DOKTORŮ JSOU NÁZORU, ŽE NEMOCI JAKO ŽLOUTENKA A SYFILIS BY SE PROJEVILY UŽ PO ROCE....MŮŽEŠ TO S NIMI ZKONZULTOVAT.

    Já sice vzdělání jakýsi mám, i na lékařskou fakultu jsem se mimo jiné hlásila a testy z ní s přehledem zvládala, ale nejsem doktor.

    Měla jsem se 2018 vdávat, 2019 se začla seznamovat a pokud vím, tak ještě nedávno jsem sem psala, jak to jde blbě, jak blbě se hledá ten pohledný bezdětný částečně sportovec a nekuřák 30+ z Prahy se zájmem o vztah.

    Pokud bych ho našla a chtěla začít pohlavně žít, tak bych si za doktorem zašla, ale to bych se načekala, tak jsem to udělala dřív, doslova hned jak jsem se vzpamatovala z toho, že mi tu de facto zabili morče a začla po zjištění věho zase spát a jíst a byla schopná po svých opustit byt a začít něco z toho řešit, ať už kdekoli.







    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    solidni bramboracka :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ano ano, svatá pravda.

    Bohnice!

    Běžná manažerská dávka whiskey byla 2 panáky. já během manažerování preventivně nepila nic.

    Ale s Avatarem (ne tim v diskusi, ale s jinym, kterej prej nechtěl na psy open, aby mu to nepřipomínalo bejvalku, mně zase bývalýho snoubence a nechtěla jsem dark, tak jsme se shodli, že Brno nebo téňo, vyhrálo téňo, pže on je o víc jak 10 let mladší soušl, co dělá internet a nechtěl dát víc za béňo a já zas takovou pálku za dark), tak na openu to bylo víno, pak mi někdo nabídl Morgana a já to v tý tmě neviděla, napila se a byla to whiskey.

    Dávka překročila běžnou manažerskou nebo obchodnickou porci asi tak o dva panáky.

    Pak jsem myslim řvala na nějakýho Frantíka, že s nim nechci děti, tak by se měl ukouřit k smrti a deportovat, dala jsem to i přes zjevnou indispozici ve všech 3 jazycích AJ, NJ, FrJ.

    Pak na nějakou kedru, že je píča a že učí chlapy kouřit, abych byl sama, nebo tak něco.

    Já se tak stydim.

    Jinak tedy minulý týden jsem našla, že z nacionalistických spolků coby skoro nevěsta, kterou místo oplodnění po obsazení mýho býtu bývalej skoro-manžel po letech soužití vystěhoval a nemám byt na mimíse ani už díky mýmu věku šanci na českýho bytnatýho bezdětnýho věrnýho partnera 30+ a mimíse, nekuřáka a slušně pracujícího, co by na mě přepsal půlku nějakýho bytu v mym městě, z nacionalistických spolků mám na výběr údajně z 42 možností !!

    Musím prozkoumat, čím se třeba zabývá spolek Naštvané matky, pak je tam něco proti islámu.

    Ze spolků, který by zabránili cizákům si tu kupovat byty, abychom je radši použili pro český ženy a jejich děti, aby nemuseli kvůli výskytu cizáků v bytech na potrat nebo šlapat nebo vybírat s miminem kontejnery popř. dramatizovat soužití lhaním, že je muž mlátil, aby po rozvodu dostaly s miminem alespoň pokoj v azyláku, takovej nacionalistickej spolek jsem ještě neobjevila.

    PS: kdysi jsem chtěla možná mimino s nějakym FREEGANEM podobnym tomu, CO BYL V DOKUMENTU A BYDLEL taky VE SQUATU!

    Nevim tedy, zda by se ideálně živil oplesnivělejma jahodama plnejma mykotoxinů a dělal z nich ovocný salát, jako tamtem, co se mi krom Ra. v tom dokumentu taky líbil...


    Jenže kdybych mu řekla, že nechci dítě v dodávce ani ve squatu, ale že ho miluju a chci byt a že je tudíž třeba zrušit v katastrech vlastnický právno nějakejm cizákům nebo přistěhovalcům a instatně je deportovat, že prostě chci ve svym městě konečně taky bydlet a navíc dítě a to chce taky bydlet nebo dle zákona musí, TAK BY V RÁMCI TOLERANCE URČO NESOUHLASIL!

    A nutil by mě počít a rodit ve squatu a byty by nechal bohatejm korporáťákům a cizákům, porodnici Ukroškám.

    A mě by nutil počít a porodit v tom squatu!!

    Tak nic! Mrdam jeho politickou stoku!

    A ať si jde někdo jemu podobnej znásilňovat a votravovat svym tolerantním názorem někoho jinýho!

    A tamta ať si klidně počne s celou DUMOu nebo Al Kaidou nebo Romajzlem nebo těma cizákama z korporátu, ale JÁ TŘEBA NECHCI, NEVIM, ALE I TAK CHCI BYT! A i kdyby to byla nuda, schválně si udělam dřív nebo pozděj mimíse a záměrně budu minimálně 5 let v domácnosti, VŠEM ZA TREST Z POMSTY!

    Protože mě za studií řikali po rozchodu po 3 letech, že nesmim mít z finančních důvodů dítě. Takže mi fakt přišlo vtipný, jak mi tu nějaká psala, že na mimino jsem měla myslet před 10 lety!!

    Jako ž před těmi 10 nebo víc jak 10 lety?? Jako v tom 3 letym vztahu po rozchodu nebo v tom dalším 3 letym vztahu??!!

    Tak v tý době to bylo poslední, co by moje rodina nebo gynekolog chtěli !

    Jako by snad někdo chtěl živit 23 nebo 25 letou studentku a to ještě s miminem!! To bylo to poslední, co by přítel nebo moje rodina nebo lidi ze školy nebo gynekolog chtěli.

    A ANI SOCIÁLKA ANI UNIVERZITA POTRATY NEPLATÍ... TO UŽ JEN PAK POJIŠŤOVNA LEDA PSYCHOLOGA NA KONZULTACI NA PŘÍJMU V TĚCH BOHNICÍCH K TOMU POST-MINI-INTERRUPČNÍMU SYNDROMU, co doporučí psychologa ambulantního, nebo v horších případech rozchodů a komplikací popř. psychiatra a nějaklý pojišťovnou hrazený prášky...TO JE TAK JEDINÝ, CO STUDENTKY Z KOHO V RÁMCI TĚHOTENSTVÍ VYRAZEJ...

    ALE PRACHY NA ANTIKONCEPCI NEBO POTRAT NEBO DOKONCE SNAD BYDLENÍ PRO NI A PRO MIMINO, že by jako nějaká studentka 20-24 let od jednoho z rodičů nebo snad od přítele 20-23 letýho vyrazila, TAK TO TEDY FAKT NE!

    A v krizi jaký byly platy..jakej byl tehdy muj pvní plat?? Asi 23 hrubýho, 16 čistýho!! Z toho jako tehdy v krizi platit 8-12 tis. nájem a ještě živit dítě??!!

    Takže mi fakt přišlo vtipný nebo spíš úúplně zcestný, jak mi tu nějaká psala, že na mimino jsem měla myslet před 10 lety!!

    Takže já jsem si na rady všech počkala, až budu mít po VŠ práci a našetřim nějaký peníze, ještě jsem prodělala další 3 letej vztah s mladším, co nevyšel, našla jsem si bývalýho snoubence, PO 4 LETECH SE KONEČNĚ ODHODLALA POČÍT, ŽE TO JAKO s našetřenými 300 tis. na doplacení bytu už bude lepší, I PAK RPTO TO MIMINKO, v rámci všech rad že zajištěná starší maminka kolem 34-36 je pro miminko pak lepší, když má nějaký peníze a že se o něj dovede líp postarat než 19-25 studentka, co nemá ani floka....

    Tak jsem si počkala a před svatbou táta prodá byt, místo aby mi na ni něco dal a snoubenec jen kvůli mýho hysteráku v PMS po neoprávněný ztrátě práce konečně zase víác v oboru kvůli nějaký rozvedený bezdětný troglodytce brejlatý bez VŠ, ještě jen kvůli jeho tátovi, se zdejchl do rodiště!!

    To jsem si tedy v kariéře a V REPRODUKČNÍ SFÉŘĚ a v životě vůbec pomohla!! Fakt jako!

    A pak ještě na netu místo pokeců o seznamkách dalších 20 nechápavejch dementů!

    Neserte mi !


    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    tak mi to ominusujte a ja zas bezim :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    nebo se třeba zaměřit na sebe ? ale chápu tohle je snažší...
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    a banda dutých hlav nemá na práci nic jiného než řešit labilní holku ... sorry, ale co takhle si vybrat težší cíl ...
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    omegalul
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: omg ja fakt 2x napsal nemoc, misto pomoc? bych ji mel vyhledat ja :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---

    Myslím si, že by Reborna měla

    51 hlasy od 51 respondentů

      KULA
      KULA --- ---
      Reborno, tak už přiznej, že Tě vyhodili z práci a jsi závislá na sociálce. A jestli ne, tak bych Ti ten invalidní důchod i přál. Je to legrační, jsi legrační, ale tak sakra, uznej, že jsi v úplným kelu a investuj už svoji energii konečně do něčeho reálnýho. Tyhle tvoje plky tady, akorát přiléváš olej do ohně sama sobě.

      Máš strach a nemáš kuráž? Absolutně reálně, za hodinu Tě může před bytem čekat kočár a ten Tě vezme direct do Bohnic. Není na tom nic špatnýho. Špatná je ta troska ve kterou se měníš. Chci Ti říct, že přestože jsi tu všem k smíchu, pořád tu je možnost, že Ti komunita pomůže s prvním krokem. Přestaneš tak být všem pro smích a získáš nějaký sociální kredit do začátku.

      TERAMORPH
      TERAMORPH --- ---
      AVATAR: Ja ne....ale kdovi co dela Reborna. Furt jen same zahady a otazniky :D
      AVATAR
      AVATAR --- ---
      TERAMORPH: hele a ty chodis s morcetem plavat casto? :)
      VERSONNENHEIT
      VERSONNENHEIT --- ---
      Jsem tu po půl roce a zdá se mi to nějak podstatně horší...
      _BENNY
      _BENNY --- ---
      REBORNA: Chocholousek, a honem
      REBORNA
      REBORNA --- ---
      TOREIP:
      REBORNA:
      REBORNA:
      REBORNA:
      REBORNA:
      REBORNA:

      Málem bych zapomněla: A ještě obrázek.

      Sice předpokládam, že o mym rozchodu před víc jak 10 lety víš houbelec, o tom, co jsem pak prožila, neví prakticky pravdu vůbec nikdo (, jen možná nějakou verzi, kdy jsem záměrně něco řekla jinak, protože šlo o moje soukromí a taky že se mi to směrem vůči dvěma lidem na párty prostě hodilo do krámu jim říct záměrně něco tak, jak se mi to hodilo a přišlo mi to v tu chvíli dobrý a prospěšný jim něco říct nebo je varovat s něčím, o čem jsem ale tehdy před těmi ca 12lety ani moc zatím nevěděla) a je jasný, že si mě asi navíc ani nepleteš s tou podobnou slečnou, jen mladší, co se přifařila na tu naši scénu v době, kdy já z ní na chvíli na pár let zmizela na jinou, že tu asi ani neznáš, ŽE PROSTĚ JEN NAVAZUJEŠ NA BLUD NĚJAKÝHO GRÁZLA, co mi něco schválně provedl, pak mi tu schválně škodil a dělal tu ze mě blázna..tak jsem se chytla tématu PMS, ale pak se tu odváděla řeč jinam a nevim proč jako ne jen od něj, ale od ženských!! a vim, že je zřejmý, že nevíš nic ani o mě, tedy resp. ani o NÍ, o tý SLEČNĚ, o který před pár lety na nyxu skutečně psali, že je psychicky labilní, a to zcela vážně...

      ...ale všeobecně k tomu všemu, rozejít se se ženskou a vyprávět o ní, že byla magor, je fakt dost starý.

      Jen v kontextu mě, kterou skoro-manžel opravdu opustil jen kvůi jeho tátovi a jeho rodišti a po mý scéně o vyhazovu z práce a o prodeji bytu tátou a skutečně jen to bylo umocněný PMS, takže de facto mě opustil kvůli jedinýmu PMS po roce! kdy mi se za 4 roky hádali podle mě tak asi 10 x míň, než ostatní páry!! nebo spíš v souvislosti s tou slečnou z nyxu, co měla skutečně nedávno psychický problémy a hlavně v kontextu dalších žen, co měly z mužů a věcí kolem toho, vztahů nebo dětí nebo mrtvých dětí nebo nenarozených dětí nebo toho všeho všeobecně nějaký psychický problémy, VZPOMNĚLA JSEM SI NA TO, JAK JSME BYLI SE ŠKOLOU V KINĚ NA FILMU BABIČKA.

      A vedle mě a mý tehdejší kamarádky spolužačky seděli DVA KLUCI, který se při scéně s Viktorkou děsně smáli.

      Prostě jim téma psychicky labilní ženy s laktační psychózou přišlo náramně vtipný... on třeba ten post-miniinterrupční nebo postabortivní syndrom, co jsme tu společně s dalšími poruchami probírali, vlastně taky vzniká v šestinedělí po interrupci, takže je to taky taková jakoby laktační nebo spíš šestinedělní psychóza přechodná...

      ..no a léčit ji léky může být i vyhánění čerta ďáblem, protože ty léky zase mohou způsobit sekundární poruchy přechodný, který sice po vysazení léků, co tu poruchu způsobí, odezní, což jsem tu psala, že jsem náhodou narazila v souvilosti s mým PMS nebo paní Julčou z metra na nějaký články, ABY Z TOHO NĚJAKÝ PSYCHICKY LABILNÍ KÁMOŠKY SUB., o kterých tu psala, neměly jako ještě kvůli ní depku a nemyslely si kvůli blábolum, co tu psala, že by jen proto, že si někdy vzaly nějakou drogu, co jim způsobila poruchu nebo že by snad proto, že by kdysi potratily nebo prodělaly kdysi mini-interrupci a měly z toho poruchu a pak z léků na to nějakých krátkodobou poruchu, ŽE BY SNAD KVŮLI TOMU NEMĚLY MÍT NIKDY DĚTI - JE TO NAPROSTÁ KRAVINA, TAKŽE FAKT NEVIM, PROČ A O KOM TO TU VLASTNĚ PSALA, PROTOŽE JÁ ZNÁM DOST LIDI, CO ZDRAVÍM, svěřili se mis psychickými problémy, asi jsem působila důvěryhodně a opravdu jsem, nikoho / žádnou konkrétně z nich jsem nejmenovala! A O NIKOM, KDO BY MĚL SKUTEČNĚ NĚJAKOU VROZENOU PSYCHICKOU NEMOC, TŘEBA SCHIZOFRENII A NE JEN NĚJAKOU KRÁTKODOBOU PORUCHU, TAM na těch dvou scénách NEVÍM....

      Vím jen klasicky o holkách, co měly poruchu z potratu samovolnýho a pak z léků na to a jen přechodnou krátkodobou a pak jen o těch, co si v souvislosti s rozchodem, nebo samovolným potratem a poruchou po tom nebo v souvislosti s mini-interrupcí prostě v souvislosti s tím splínem, nebo samotou, pak vzaly nějaký drogy třeba...což zase generovalo jen krátkodobou max několik dní nebo max let trvající poruchu, takže jak jsem psala, všechny další s podobnými problémy normálně pak děti měly, co já vim, tak nevím, proč by nějaký kámošky SUB. děti neměly mít... tak nevim, co tu ona mystifikovala a z čeho tak soudí, s kym vlastně muvila A KOHO TÍM MYSLELA, ŽE SE ROZHODL NEMÍT DĚTI.

      A fakt jako nevim ani, proč to psala mně!

      Já znala ze dvou scén post-abortivních a post-mini-interrupčních a tak post-drogových pacošek docela dost a VŠECHNY OPRAVDU DĚTI PAK NORMÁLNĚ MĚLY NEBO SE NA TO JEŠTĚ CHYSTAJÍ! Normálně se seznamují a normálně děti mít budou a můžou! Některý se dokonce seznámily a měly pak dítě už hned další rok po tom původnim nevydařenym vztahu, co je do psychických problémů přivedl!

      A prakticky snad každá ženská někdy v životě prožila vztah nebo rozchod nebo něco podobnýho nebo nějakýho chlapa pRostě, co ji dostal taky skoro na pokraj blázince...

      To už je úděl psychicky labilní poloviny populace.

      Ale jak v souvislosti se mnou nebo spíš v souvislosti s tou slečnou, o který se tu psalo, že byla psychicky labilní.

      Neni to ani vkusný, a to ani účelně, A UŽ VŮBEC NE VTIPNÝ, TO SEM PSÁT, AŤ UŽ V JAKYMKOLI KONTEXTU.


      Jako sice jsme na internetu, ale ani tak to neni vtipný a nikdy nebude..PROTOŽE TĚM KLUKŮM, KTERÝ SE TÝ SCÉNĚ z babičky SMÁLI A KTERÝM JEDINÝM PŘIŠLO téma psychicky labilní ženy náramně VTIPNÝ, BYLO ASI JEN 9 LET !!! Což uživatelům tady předpokládám není! Takže tak.


      cituji: TOREIP - babička: "Viktorko, ty PSYCHOTICKÁ NULO!"




      TERAMORPH
      TERAMORPH --- ---
      Neni Avatar jmeno toho morcete?
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      No aby to uz nebyl jeji vlastni avatar a rozdvojena osobnost v primym prenosu...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam