**bylo tu nedávno, že prej budu muset kvůli svýmu věku nad 35 přejít na Egypťany a mít Egypťátka nebo co? A já předtim psala, že nechci cizince...
REBORNA:
Ale tedy přesvědčili jste mě, že tedy alespoň z 1/4 nebo 1/2 Čech stačí a pokud mluví plynně česky, pracuje, nekouří, narodil se tu a není třeba Rus nebo Rom nebo nevim, kdo ještě, tak bohužel pro tentokrát musím vzít zpět své prohlášení.
(Seznamka opět tragédie!
Dokonce jeden mladík, co slíbil na přelomu června a července rande, se ozval až teď, PO MĚSÍCI, že měl prej autonehodu..přitom online byl celej měsíc!! )
Co se seznamování v reálu týče. Sotva jsem zas opilá někomu řekla, aby se deportoval, že mám totiž právo bydlet a mít mimino a ne s nim, tak jeden klub nasadil do odboje proti mýmu FAŠOUNSTVÍ RESP. NACIONALISMU v rámci zakládání vztahu, zabírání bytů a pořizování mimíse, těžkej kalibr tedy.
Czech tekk jsem sice prošvihla, že se mi nechtělo v pátek v noci, když jsem šla z párty chvíli po SUB., něco hledat dál, než mělo být původní místo, ale dala jsem druhou akci v klubu a mám alespoň novýho ,,kamaráda". I když je odtud, sice asi taky nebude v ČR věčně, chce ještě cestovat, je o dost mladší a na mimíse to asi nebude, bohužel.
Ale na čajík zašel a šli jsme se druhej den alespoň vykoupat. A v neděli venčit morče a na večeři.
Při prvním potkání v tom klubu asi před měsícem to VYPADALO, ŽE JE Z ČÁSTI CIZINEC nebo Rom.
Ale při bližším zkoumání jsem zjistila, že nejen že z části není Čech, ale že je ve skutečnosti dle své tělesné konstituce dozajista Z VESMÍRU, prostě vesmířan a mimozemšťan, ZROZEN Z KONJUNKCE MÉ VZPOMÍNKY NA JEDNU DOVOLENOU u moře KDYSI (a tamního nápadníka, kterýmu jsem se líbila s i 65 kg ,,tlustá! ) A Z POSTAVY Z JEDNÉ UV-čkové PÁRTY PLACHTY alá meditace, space buddha, nirvána a pod.
Jo a prej nemůžem na nějakou akci, že by mu to připomínalo bejvalou...no mně bejvalýho ještě víc. Dost smutný. A opruz tedy!
Btw měla jsem za tu noc, kdy jsem skejsla místo openairu naštvaná v Praze na spravení nálady a paření skoro litr vína a k ránu od něj dvě vodky, ale pamatuju si z něj i z naší společný procházky domů z párty tedy úúplně všechno!
Je tak ,,trochu vyšší",v obličeji a postavou vypadá asi takhle, jen není modrej a zatím mi bude dělat společnost, tedy doufám, tak zdravíme.