• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Ad ty jiný obory: v HW to bylo leda na tu pomocnou asistentku...to by jako po místě ve vedení podniku a pak po manažerování v oboru nebylo dobrý...

    A nechci se rouhat, ale i kdyby mě někdo naučil cokoli v automotive nebo ze stavebnictví, nějakej autocad nebo projekty snad, tak fakt ne e , stejně by mě mezi absolventy těch oborů nevybrali a STEJNĚ BYCH TO NEDĚLALA!

    ani cokoli s masem, chodit kolem lidí v masně třeba...

    A do tý jedný se člověk bez auta ani nedostane - jako dojiždět hodinu klidně, ale hodinu a půl?? Já? Princezna co ráda snídá a ráda si dává ráno oční make up a sprchu?? Asi fakt NE!

    heslo: opravdu užitečná práce a neškodit ničemu a nikomu, sobě ani svému okolí....

    To ať si dělá někdo jinej!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *Anebo vybrat si trochu jinej obor, ze kterýho vim houbelec a dělat tam za dvacku hrubýho někomu pomocnou asistentku, to je nápad, to je krok vpřed, paráda!

    Tohle mě napadlo nebo spíš mou matku naposled po ztrátě mý první práce v oboru po VŠ v krizi 2009-2014, tedy v krizi 1., když jsem už potřebovala nutně na jídlo a bydlení prachy, proto jsem asi neměla pak roky pořádnej plat, klid a kde bydlet a neměla šanci mít dítě a bydlení, tedy než se mě ujal, když už jsem byla v o něco lepší práci jako koordinátor, ujal bývalý snoubenec...

    Ale zkusit to teď po čase manažerování pro změnu v koronakrizi , tedy krizi 2., zase odejít z oboru, kam jsem se vrátila a doučila vše potřebný, tak jako zase zkusit vybrat si trochu jinej obor, ze kterýho vim houbelec a dělat tam za dvacku hrubýho někomu pomocnou asistentku a nechat si zase kálet nějakym línym vyděračem,co nechce skoro nic dělat, na hlavu?! Hmmm! Jak jo, proč ne!

    JENŽE ZÁDRHEL JE TEN, ŽE JÍ CHCI DĚLAT PRÁCI, VE KTERÝ BUDU DÉLE JAK 3 MĚSÍCE A NEBUDU JI UŽ MĚNIT, A BUDU JI CHTÍT DĚLAT!

    Protože jinak, pokud bych ji měnila za adekvátní hned jak to půjde a odešla z ní hned za tři/čtyři měsíce, tak by mi zanikl CO?

    NO TAK BY MI PŘECI ZASE ZANIKL NÁROK NA TU MATEŘSKOU!

    Na SEZNÁMENÍ S OPLODŇOVAČEM!

    Ať už ze seznamky nebo s jinym...


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ale chápu, jestli se na pohovoru na ně rozeřveš, jak to že se tě troufá pohovorovat nějaká cizinka, tak moc úspěchu mít nebudeš.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Ne úplně jiný obor, podobný - abys nezačínala na začátku, ale mid-level pozici a na seniora (již za vyšší peníze) se dopracuješ.

    Na jedno teplý místo až do konce života narazíš leda ve státním - pokud budeš tedy chtít někde razítkovat formuláře. Všude jinde je to o trvalém vzdělávání a posunu napříč zaměřením.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *Bezva! Easy! Dyť jo: Mám motivaci, VŠ, umim spoustu věcí, jeden jazyk skvěle, další dva obstojně, ovládám různý systémy a databáze, mám 7 let praxe, z toho 3 v oboru, mám školení a certifikát, úsměv na rtech a ohromně si věřím, asi jako 200 ostatních, co se taky hlásej, ale já si věřím, že jsem nejlepší, tak vyšlu nějaký vlnění a energii, vono je to nějak ovlivní, aby vybrali a pozvali zase zrovna mě nebo když mě pozvou, tak ukážu místo diplomu třeba pro změnu kozy nebo něco upeču a zaměstnaj třeba zrovna mě a určitě to vyjde! Jasně! Pracovat! Strašně jednoduchý, že mě to jako nenapadlo dřív! Já fakt nemít tohle auditko...co bych si počala, vždyť bych byla místo prezidentování ještě znuděná v tý předchozí práci a měla třicítku měsíčně a manažerovala! To bych tomu dala!

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nenapadlo tě, že ta nemoc může být vidět na venek a prostě se na ty pozice nehodíš, dokud se nevyléčíš?

    Pokud se na tou samou pozici hlásí dalších 200, co se něco doučit a vybrat si specializovanější?
    Změna oboru do nějakého podobného také může přinést "čerstvý vzduch" (vyzkoušeno několikrát)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A teď už jsi schopna přiznat si, že jsi nemocná?

    Btw. v tvém věku už nemáš zkoušet pracovat - to jde ve dvaceti, ale makat. Jestli pro nemoc nemůžeš, tak léčba a invaliďák - ve finále by se ti splnil ten sen, nechat se vydržovat.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Mimochodem dobrej nápad. V poslední práci jsem se chvílemi nudila tak, že mě i zajímalo, jaký nesmysly tu o mně čtou známí ode mě nebo od bývalýho snoubence...tak jsem se zdržovala nejen hledáním manžela na seznamce, ale hlavně tady.

    To poslední, co bych si tehdy myslela bylo, že bych snad byla nemocná, nebo že bych sem měla dát svoje nahý fotky resp. za účelem seznámení běhat s holou buchtou po Václaváku.

    Nyní mezi všemi aplikacemi a interwiews a zamítnutími nebo nesouladem v přesnym oboru nebo mou přílišnou kvalifikací na práci horší, než jsem před tím na konci roku dělala, mě ještě nenapadlo do těch firem napsat, že by mě přeci jen měly vzít, že bych fakt jako zkusila pro ně pracovat, tak ať to ještě zváží a na další zájemce, i ty vybraný, se vykašlou.

    Nebo co takhle zavolat Andrejovi, že bych ráda dělala zase manažerku, ale proč troškařit, když jsem se nevdala a nezabřezla kvůli lidem v korporátu a bytu a rodišti bývalýho, proč troškařit v rámci traumatu bytím radši v malý český firmě bez open space a v klidu, že bych jako radši manažerovala a kontrolovala celej Agrofert.

    Nebo co takhle zkusit zavolat na hrad, že bych jako chtěla ZKUSIT PRACOVAT, že jako tamta inženýrská pozice do který mě otravovali, mi nestačila, ŽE RADŠI BUDU TOHLE ŘEŠIT z hradu!

    Že chci jako ,,zkusit pracovat"a dělat nějakou práci v krizi skoro tak děsný jako byla ta, kdy jsem vylezla z VŠ a hledala práci nebo na hrad zavolat, že chci dělat prezidentku, to je NÁPAD!

    Nebo co takhle si vytvořit pracovní smlouvu a podepsat ji a rozeslat někam do vedení společností v Praze v mym nebo příbuznym oboru, schválně kdo se jako chytne a jen tak pro srandu králíkum mi ji podepíše. Bezva! Easy! Mám motivaci, úsměv na rtech a ohromně si věřím, určitě to vyjde! Jasně! Pracovat! Strašně jednoduchý, že mě to jako nenapadlo dřív! Já nemít tohle auditko...






    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Co zkusit jít pracovat? Tedy pokud tě nemocnou někam vůbec vezmou…
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    PSYCHO: Každý má nějaký důvod proč tu je a čte to tu, asi nemá smysl si nalhavat, ze to je kvůli novým trendům v internetovém seznamování. Pak je tedy otázka proč to tu člověk sleduje, když to evidentne nemá smysl. No a pak si muzu říkat, ze to má ušlechtilé důvody a nebo si muzu proste přiznat ze jsem tu kvůli nějaké formě sebeuspokojeni, ať už je to uspokojení zvědavosti, touhy po bizardnosti, atd., atd. Další otázka je, zda to je nějak užitečné, ušlechtilé, morální či etické tady sledovat pro svou zábavu/apod. osobu, která je nejspíš nemocná. Odpověď je, ze není, ale je to lidské. Každopádně je fakt hloupe, se ptát proč asi (opravdu dotyčný očekává upřímnou odpověď, ze nekdo otevřeně přizná například “sleduji to, protože si pak js sám připadám dobre”) a vlastně tímhle hloupým dotazem tak nenapadne moralizovat (zatímco sám tu taky okouni).
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    + ZE SEKCE ČASOPISU PRO ŽENY A MATKY:

    Vyzkoušely jsme za Vás. (obvykle se to týká líčení nebo nějakej čičur a serepetiček nebo voděodolný řasenky do aquaparku atp.)

    Ale z jinýho soudku:

    Vyzkušely jsme za Vás, milé ženy, snažilky a maminky samoživitelky.

    Promovaná inženýrka, sinus cosinus pivot table :

    Při plném nároku na příspěvek na bydlení A POKUD PLATÍTE KLASICKÝ PRAŽSKÝ NÁJEM SE SPOTŘEBOU 13 TIS., část máte paušálně, což neproplácí..

    Tak z těch 13 tis. měs., co platíte, Vám přispějí na bydlení sotva 6 tis. (pokud máte na účtě, co jste si chtěly dát před svatbou na byt, nebo část z toho, tak samozřejmě na příspěvek na jídlo a hmotnou nouzi nárok nemáte:

    bilance:

    6 tis. příspěvek - 13 tis. nájem = MÍNUS 7 TIS. A TY JE TŘEBA SI VYCUCAT Z PRSTU NEBO VYKOUZLIT...

    ŽRÁT DOPORUČUJEME WHISKEY OD CIZÁKŮ, CO TU MAJ BYTY, JSOU ŠTĚDRÝ NA NĚJAKÝ OPENAIR PÁRTY, TA WHISKEY MÁ SPOUSTU KALORIÍ A VYSTAČÍ VÁM JAKO OBŽIVA V ŽALUDKU NA CELEJ MĚSÍC, doporučujeme si sáhnout do krku a výblitky pak doma nakrmit mimíse!

    Jako doplněk stravy místo MANY atp. popř. sperma kolouše, co někde sbalíte, ne fakt, to je důležitý - hlavně prvidelný sex, úsměv, psychická opora, konečně si po roce zasouložit a neztrácet hlavu, mně ten muj DOKONCE ZPLATIL VSTUP NA KOUPALIŠTĚ!! Na 24 let dobrý, co bych jako chtěla, že...mohlo toho být víc, ale prej se chystá tak za 3 roky odjet ze země a pracovat v zahraničí...takže keep on SEZNAMKA!! Tedy tam jsem byla a většina profilů někam zmizela... pak jsem blokla jednoho Slováka, jinak nic novýho)

    Toliko k ,,Vyzkušely jsme za Vás." a příspěvek na bydlení pro odloučené snoubenky, těhulky, snažilky a manželky.

    Meanwhile: bývalý snoubenec nebo manža a otec: Yachting nebo vožení se dokolečka dokola tim drahym zbytečnym taxíkem s nástupní sazbou 500,-, kvůli kterýmu jsme se kdysi s bývalým snoubencem pohádali a málem rozešli..





    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nic z toho. Naznačujeme ti, včetně ankety, že máš vyhledat odbornou pomoc. Bez toho se tvá situace nezlepší a nikoho soudného neulovíš.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,a jeste ti to trauma nikdo neproplatil, zejo. a to ze ses totalne vykalila a udelalas svou obvyklou scenu a ztrapnila ses pred svym moznym budoucim otcem svych deti, za to taky muzou vsichni ostatni, jenom ne ty, ze. fascinuje me tento jednoduchy svet, jakpak se v nem asi zije?"

    ŽÁDNÝ OBVYKLÝ SCÉNY U MĚ NEBYLY! S bývalým snoubencem jsem byla na všech akcích až na dvě na všech za celý 4 roky v klidu a vesele tančila a opití snášela normálně ... že jsou okolo nějaký muži na drogách nebo kouřící mi bylo úplně jedno nebo zda nějaký bohatý cizinci blokujou byty, abych nemohla bydlet a počít a chtěli by mi to ,,kompenzovat" leda tím že mi místo vyklizení jimi okupovanýho bytu koupí drink a tak max ,,poskytnutím" sexu cizáckým penisem, mi bylo jedno, protože jsem měla přeci bývalýho snoubence a spokojeně bydlela.

    ,,udelalas svou obvyklou scenu a ztrapnila ses pred svym moznym budoucim otcem svych deti" NEBO KOHO TÍM MYSLÍŠ??!!


    ,,Nikdo ti to trauma neproplatil..." Ne. Spíš naopak! Byla jsem pohledná žena plný elánu na opětovnym rozjezdu kariéry v oboru, měla všechny možnosti na to konečně v klidu počít a mít dítě a měla jsme se vdávat... místo toho mě chtěli vyhodit z bytu jako starý fusekle.

    Tak jsem se zhroutila a nebyla několik měsíců schopná práce...dokonce to mělo přesah i do dalšího roku, že mi při změně práce an 3 měsíce, ne jsem našla lepší a i teď v korona-krizi a při ztrátě neuvěřitelně dobrýho adekvátního zaměstnání vytrollením formou znásilnění nebo spíš otravováním do práce ještě před tím, než jsem to vůbec zjistila, že to někdo naplánoval záměrně, nevznikl nárok na podporu a zůstala jsem v nájmu za 13 tis. měsíčně s příjmem 0,- kč .



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Jo, jasně.

    Když jí se měla po letech vdávat a měla slíbenej ještě byt, kterej se pak prodal a snoubenec jako na potvoru hned druhej den, co jsem to zjistila po letech kvůli jeho rodišti jakoby nic zmizel, zrovna když já už neměla kam jít, tak se tu do mě ještě sotva se za rok z toho zvednu a najdu si práci, která se uvolní v nějakym podniku v Praze tak 1x za 7 let, do mě navážet, zesměšňovat mou snahu si zajistit na těhotenství důstojný 2+kk bydlení po mrtvých máminých rodičích a dělat ze mě magora a dělat si z toho legraci....

    ...ohromná POMOC!

    A s nějakejma dalšíma expertkama mi naznačit a vyzradit, že ne jako že by mě někdo vloni pomohl a dal opilou unavenou do lesa a osahal mě a zachránil mi vlastně před zloději věci, že jsem měla část tašky i mě abych se nezalkla zvratky z opití...

    ...ale zcela JASNĚ MI NAZNAČIT, NEBO V JINÝCH PŘÍPADECH VYSVĚTLIT, že ve skutečnosti mě fakt někdo něčím píchnul, zdrogoval a znásilňoval... a ostatní z toho tady měli roku humor a někdo mě místo pochopení a pomoci s návratem bývalýho snoubence naopak kvůli tomu zámerně obtěžoval do práce a psal mým známým, co to tu četli nějaký kraviny a zdržival v práci...

    A ještě mi vyhrožovat nebo naznačovat, ještě když jsem ani moc nehcápala souvislost, že mi někdo někde ublíží a zastrašivat se, abych se bála...

    ...abych se znovu sesypala, začla tu bezmoceně po nocích koukat do toho, co mi tu povedli a pošlo mi morče...a nebyla v rámci sesypání než začal koronavirus a zhroutil se pracovní trh, schopná ničeho.

    ...taky ohromná pomoc!



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *ten čtvrtej rok dal, než jsme se měli brát... ne čtvrtek rok...oprava
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,byla jsi to ty, kdo narikal a nadale narika, ze prece uz zbyvalo jenom se nechat naprcat, a pak uz by se proste nekdo MUSEL postarat."

    Mateřskou by mi platil stát, stačilo tehdy přežít v nějaký další firmě zkušebku a opětovně by mi vznikl nárok i přes nepřející kolegyni, co mě dala schválně vyhodit společně s ženskou, co už měla za pár dní ve firmě končit, i když já jsem během její dovolený už vše zvládla za dvě a moc se zlepšila a sotva se vše naučila levou zadní a chápala a vybavila si ze školy i po letech z předchozí praxe a začla už i jistit a opravovat jí i ostatní, když oni dřív v prvním měsíci taky pomohli mně.

    Tkaže NE, JÁ SE CHTĚLA POSTARAT PŘECI, JÁ SI CHTĚLA TEN BYT DOPLATIT SVÝMI PENĚZI !!

    Dát na něj třetinu!!

    Dát to, co jsem našetřila za 6 LET PRÁCE = 300 tis. kč


    Já přeci 3 roky dělala po škole brigády, součtem suma sumárum 7 let pracovala na HPP za 22 tis. hrubýho, pak někde i v oboru a na inženýrský pozici pár let za 28 tis. hruibýho, v jedný firmě chvíli za 30 tis. hrubýho....

    A vydělala jsem nevim kolik, část jsem využila v měsících, kdy jsem v krizi prácvi hledala a směla při pracáku vydělat jen 4 tis. měsíčně, ale odpíráním zbytečností, taxíků, absencí auta atd. jsem SI FAKT ZODPOVĚDNĚ ZA TĚCH 7 LET PRÁCE UŠETŘILA 350 TIS. KČ a z těch jsem chtěla dát na ten byt 300 tis., což společně s mým stavebkem 100 tis., co jsem měla od máma a táty z dřívějška a knížkou, co jsem měla na 80 tis. u mámy, co byla po jejích mrtvých rodičích, ale fakt jen pro mě,

    TO BYLO OPRAVDU SKORO NA POLOVINU CENY TOHO MÝHO BYTU, KTERÝ JSEM SI CHTĚLA NA POČETÍ A MOJE DALŠÍ BYDLENÍ TÁTOVI DOPLATIT.

    a na schůzce byl bývalý snoubenec programátor, co nevím, jak jako vedl konverzaci s tátou o mym bytu a vaječníkách, CO TAM JAKO TÁTA VYMEJŠLEL a jak jako osnoval že nám zabrání byt doplatit a mě nechta bezdětnou.

    Fakt nevim, vim jen od bývalýho snoubence jednu větu z toho!!

    Ten pak zmizel a tak už jsem se zbytek nedozvěděla, jen mu psala bezmocně maily, že táta mi zadržuje podíl a nechce mi místo toho co prodal koupit jinej byt a že mě posílá za nějakými odborníky místo toho, aniž by mě vůbec viděl a mluvil se mnou a že tvrdí, že se mě babička bojí, přitom tý jsem jen ještě za přítomnosti bývalýho snoubence šla říct, jestli tedy ,mi pohlídá morče a proč mi to jako táta zakazuje a jen že se budu vdávat, že má fakt domluvit tátovi, že už za chvíli chci končit v práci na 5 let a mít mimino, ale že táta blábolil do telefonu něco o prodeji bytu, ségře a jejích hypotéce, přitom ta kvůli hypotéce pak nikdy neměla dítě nebo ho s manželem nechtěla...to už je jedno...časově vychází stejně, ŽE V DOBĚ, KDY JÍ BYLO JAKO MĚ A MĚLA MÍT DÍTĚ, MÍSTO TOHO VYDĚLÁVALA A PROTO DÍTĚ MÍT NIKDY NEBUDE.

    Takže já věděla, co bylo správně, ale oni dva mě nenchali, budoucí matku si zajistit na početí, narození a život dítěte v prvních letech bydlení a vše potřebné pro můj klid a blaho dítěte !!

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Takže já věděla, co bylo správně, ale oni dva mě nenchali, budoucí matku si zajistit na početí, narození a život dítěte v prvních letech bydlení a vše potřebné pro můj klid a blaho dítěte !!

    a jeste ti to trauma nikdo neproplatil, zejo. a to ze ses totalne vykalila a udelalas svou obvyklou scenu a ztrapnila ses pred svym moznym budoucim otcem svych deti, za to taky muzou vsichni ostatni, jenom ne ty, ze. fascinuje me tento jednoduchy svet, jakpak se v nem asi zije?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FATTY: přemýšlela jsem nad tím velmi a: je to čistá fascinace. nechci vědět, kolik času jsem strávila snahou o pomoc a promluvu do duše, a ještě víc mě děsí, kolik času už mi zabralo čtení všech těhlech výplodů. občas mě to až fyzicky bolí, ale.....fascinuje.
    paralela s bleskem asi není úplně přiléhavá, IMHO úplně jiný typ reality show.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    "ten komunisticky zakon, ktery by donutil ostatni rodinne prislusniky poridit ti bydleni v momente kdyz bys ze sebe vyvrhla to nebohe dite, nechtel tvuj otec, ale ty sama."

    No naopak! Já do telefonu říkala na kecy o možnym prodeji bytu: ,,A co kdybych měla dítě??!" To můj táta říkal: ,,No snad se postará tatínek."

    To on chtěl ten starje komunistickej zákon, že muž manželce a dítěti má zajistit bydlení, tedy bývalý snoubenec pak mně. Já chtěla bezpečně počít ve svym, tj. v druhym bytě po předcích rodičů mámy, kde měl ale tátak, co už tam nebydlel, nájemníka a na byt dal jen malou část zatím a napsal se do katastru.

    Načež máma po roce se chytala za hlavu, že táta se taky kdysi nastěhoval do bytu k ní a jejím rodičům a nepostaral se...že vše musela ona a odstupný na jinej byt jejím rodičům platit taky ona a ten byt zařídit taky ona, táta ho jen pak po invazi Italů rozdělil na ty dva, z nichž jeden měl být můj a jeden sestry, ale jelikož ten si za ten milion splácela a koupila a blokovala máma, tak prostě ten dřív volnej můj, což byl ten, kde měl místo mě táta už nájemník, když já bydlela s býv. sn. v jeho pidigarsonce a ten pak platil z jejího nájmu nájem za 18 tis. 2+kk, kam si mě po pauze po našem usmíření z tý jeho pidigarsonky ještě ten čtvrtek rok dal, než jsme se měli brát, a nevim, jak vůbec mohlo tátu napadnout ten muj byt prodat ještě než bylo vůbec jistý, kde počnu, nevědělo se zatim, kam vůbec jako půjdu po početí z porodnice, já to říkala a muselo být každýmu jasný, že z nájmu za 18 tis. za 2+kk fakt ne e!!

    Takže ten starý komunistický zákon, co by donutil druha/manžela = bývalého snoubence, coby toho rodinného příslušníka, aby mě a tomu dítěti zajistil a pak nechal část nebo celý bydlení, chtěl můj otec! Přeci aby mohl prodat ten druhej byt po MÁMINĚ MAMINCE, co měl díkymámě jen za milion a dal na něj 350 tis. a na základě toho se zapsal do katastru, i když sestra už tam nebyla a nárok na něj tak tátovi zanikal a obohatit se na něm, prostě ho prodat a já zatim vůbec nechápala proč prodat, čim by to jako pro koho bylo lepší, když ségra byla vdaná, stavěla barák a dítě předtim nechtěli a pak už ani nemohli, tak čim to jako bude pro mě a ní lepší, že by se byt prodal a mě nezůstal, protože já nevěděla, jakou už měl ten byt cenu. Táta jen slíbil, že zisk rozdělí mezi mě a ségru, ale ta na večeři přeci říkala předtim mě a mámě, že je jí jedno, zda táta byt prodá a něco o tom, že chce, aby on měl peníze...

    Ale zajišťování dědečků do důchodu a jejich přilepšení na důchod na úkor dcer a vnoučete se snad řeší, až když jsou na světě ty děti = vnoučata a to podle momentální situace, co jako po nich a matce od nich = po mně, zbyde, zda něco..

    A ne v době, než se vůbec to vnouče, tedy dítě, narodí!! Prodat byt na to vnouče, než se má vůbec možnost narodit! Když mi si teprve řekli, že se vezmem, s bývalým snoubencem ten rok a já ten byt začla hrotit hned jak končila tomu nájemníkovi smlouva.

    Já v pidi-garsonce bývalýho snoubence dítě nechtěla, takže žádnej komunistickej zákon opravňující manželky s dětmi k bydlení v bytě, kterej jim nepatří a patří muži, JÁ CHTĚLA DO TOHO SVÝHO BYTU PO BABIČCE, kde měl táta zatím nájemníka a chtěla di ho před těhotenstvím a před svatbou DOPLATIT a bývalý snoubenec mi na to přidat mimořádnou splátku na jeho pidigarsonku taky chtěl a s tátou na schůzce byl, my na ten byt těch 800 tis. pro tátu měli a kdyby ne on, tak já, máma a v nejhorším jinej, co by mě chtěl zbouchnout a platit tam ty poplatky, kdyby tedy bývalý snoubenec zmizel - peníze bych mu pak těhu vrátila, nezhroutila bych se, že jsem bezdéčko, tak bych to vydělala nebo by mu to dal jeho náhradník nebo bych mu těch 200-300 tis., co by mi před oplodněním dal na záchranu toho mýho bytu, dala za pár let z toho, co bych dostala po prodeji bytu po tátově mamince, nebo by mu to dal nějakej kolouš ze SEZNAMKY, co by chtěl radši platit jen poplatky, než nájem se 4 kluky až za letištěm (viz Avatar z klubu) nebo bydlet s dědečkem nebo ve 29 s rodiči (viz dva z loňska ze seznamky) a tak by mě zbouchnul místo zmizelýho bývalýho snoubence a jeho právníkovi by těch 200-300 tis., co mi chtěl opravdu na ten byt bývalý snoubenec dát, ten kolouš do toho mýho bytu po svatbě se mnou nastěhovanej za pár let vydělal a vrátil!

    Po padesátý!

    Vsadila bych se, že říct na těch randíčkách PŘED TĚMI 29-33 LETÝMI, CO BYDLÍ PO 4 NEBO S RODIČI NEBO S DŮCHODCI, že mám svuj byt nebo to zmínit před nějakym, co by chtěl do Prahy za prací, UŽ BYCH BYLA DÁVNO VDANÁ A TĚHOTNÁ!

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: vypadla z tebe spousta nesouvisejicich hoven

    byla jsi to ty, kdo narikal a nadale narika, ze prece uz zbyvalo jenom se nechat naprcat, a pak uz by se proste nekdo MUSEL postarat. a byla jsi to ty kdo zoufale hledal jakesi irelevantni duvody proc by tobe jakozto budizknicemu (ktere narozdil od ciganu fakt neni schopno se jakkoliv rozmnozit) melo byt cosi priznano.

    kolikrat to jeste budes mazat, princezno?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    *JEN OPRAVIM: Stockholmský syndrom je specifická pozitivní emoční i afektivní vazba a závislost oběti (např. rukojmí) na pachateli (např. únosci) vyskytující se též ve vztazích některých vězňů a jejich vyšetřovatelů. Často se Stockholmskému syndromu nesprávně říká Helsinský syndrom. Opakem je Limský syndrom, který se projevuje vytvořením vazby pachatele na osobu oběti, (TEDY R.)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam