_BENNY:
,, tak uz sama nic nepis. "
A co kdybys ZAČAL TY? Máš přednost.
,,vylizana xenofobni nanyna ktera je schopna zavidet i ukrajinske hajzlbabe ze se ma lip jak ona." Můžeš mi tedy v rámci tvýho na nějakou dobu posledního příspěvku, třeba alespoň než si dáš pohov tak minimálně na týden, pak já asi taky, když si ho daj další, ODKÁZAT NA JEDINEJ MUJ PŘÍSPĚVĚK, KDE JÁ BYCH SE SROVNÁVALA S NĚJAKOU UKRAJINKOU A PSALA, JAK SE ONA MÁ??!!
A pokud myslíš muj příspěvek s rostoucím počtem BYTY vlastnících PŘISTĚHOVALCŮ a často i fešných bohatých cizáckých KORPORÁŤÁKŮ, V POROVNÁNÍ S Čechy, počtem Čechů, co úměrně tomu nemaj v Praze BYT, s přihlédnutím k tomu, kdo mi třeba psal možná seriózní žádost do pošty nebo na seznamce a byt nemá a nemá skoro nikdo v Praze z mužů kolem 30-35...
tak nutno podotknout, že stále myslim platí, že bydlení častěji na založení rodiny KUPUJE MUŽ, že hnízdo zařizuje muž, ať už otec ženy nebo její partner a manžel.
A že často si ženy vybíraj muže s bytem, co se umí a jsou ochotni postarat o rodinu. Co maj ,,hnízdo".
A ta úvaha, že bych snad JÁ BYLA XENOFOBNÍ PROTO, CO JSEM napsala O VLASTNĚNÍ BYTŮ CIZINCI VS. Čechy, ta úvaha, že mě to nějak ohrožuje, i když taky, MÁ JEDNU VADU NA KRÁSE v tý TEORII.
A to, ŽE JÁ JSEM (, TEDY I KDYŽ TO TAK MOŽNÁ Z NĚKTERÝCH PROJEVŮ NEBO SNAD OPILECKÝCH VÝJEVŮ NEVYPADÁ, ALE TO TYS NIKDY NEVIDĚL), ŽE JÁ JSEM (sorry for gender/role expression usage):
ŽENA.
Jako sice převážně platí, že cizince s byty si spíš budou chtít vzít cizinky bez bytů.... Ale nejen ty!
A že zrovna já nechci cizince NEmusí NUTNĚ platit PRO ČESKÝ ŽENY OSTATNÍ. (viz jeden korporát a asi nebude jedinej a to místo, kde daj nejen cizinky, ale i český ženy přednost cizincům s byty před čekými ubožáky a sobeckými a ještě sociály bez bytů, takový místo nebude asi jedno jediný.)
A nevim, kdo by se měl spíš bát nebo víc děsit týhle představy, že se nerozmnoží kvůli absenci vlastnictví bytu. Neřkuli jak jsem viděla pohlednou blondýnu českou, jak si vykračovala na večeři s bohatym Rusákem nebo bývalý kolegyně, jak si braly bytnatý cizince, nejen ty z korporátu... Tak nevim, kdo by se měl spíš bát nebo víc děsit týhle představy, že se nerozmnoží kvůli absenci vlastnictví bytu. A kdo by tu měl být vlivem toho xenofobní. Protože já jsem (sorry for gender/role expression usage again):
ŽENA!
bu bu bu: