• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NAVARA:
    mohla by udelat novej foto set aby nas poucila jak se to dela. Predtim byla vyprofilovana jako zlatokopna a tedka jak vidim to ma v palici furt. Ja vzdycky pred temahle typkama co mely presne srovnany "co musim" zdrhal protoze to je totiz skvelej vklad do vztahu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: Teď bude mít nahlastáno aspoň 10kg navíc
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Nejaky zari 2011 :).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Oplodnitel s bytem se hleda prece takhle

    reborna-renak
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak trochu OnT. pokud chcete někomu demonstrovat svou tělesnou konstituci, dá se použít toto:
    Dirty Code | The Most Direct Dating App
    https://dirtycode.io/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    _BENNY: Přesně, zřejmě je to postižení dědičné - měla ho matka, má ho dcera, ještě aby to chytla vnučka…
    Sestře se to zřejmě vyhlo, tak to půjde jen po mateřské linii - a i by to vysvětlovalo, proč si otec nechal dceru a ne Rebornu; sestra dost možná gen nemá a proto má ta linie budoucnost.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: radši pěknou a rozumnou vysportovanou cizinku s plochým břichem a pevným zadkem, než českou sociopatku jako jsi ty…

    REBORNA: "abych měla mermomocí cizince, taky nechápu"
    Protože nikdo, kdo ti bude rozumět, si o tebe ani kolo neopře…
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: A nevim, kdo by se měl spíš bát nebo víc děsit týhle představy, že se nerozmnoží kvůli absenci vlastnictví bytu.

    ja se nebojim, ja v podstate doufam ze se ti to rozmnozeni se za stavajici situace nepovede. vyhraje tim tvoje nenarozene dite, pripadny neoplodnitel, rodina, zeny, lidstvo, proste vsichni.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,, tak uz sama nic nepis. "

    A co kdybys ZAČAL TY? Máš přednost.

    ,,vylizana xenofobni nanyna ktera je schopna zavidet i ukrajinske hajzlbabe ze se ma lip jak ona." Můžeš mi tedy v rámci tvýho na nějakou dobu posledního příspěvku, třeba alespoň než si dáš pohov tak minimálně na týden, pak já asi taky, když si ho daj další, ODKÁZAT NA JEDINEJ MUJ PŘÍSPĚVĚK, KDE JÁ BYCH SE SROVNÁVALA S NĚJAKOU UKRAJINKOU A PSALA, JAK SE ONA MÁ??!!

    A pokud myslíš muj příspěvek s rostoucím počtem BYTY vlastnících PŘISTĚHOVALCŮ a často i fešných bohatých cizáckých KORPORÁŤÁKŮ, V POROVNÁNÍ S Čechy, počtem Čechů, co úměrně tomu nemaj v Praze BYT, s přihlédnutím k tomu, kdo mi třeba psal možná seriózní žádost do pošty nebo na seznamce a byt nemá a nemá skoro nikdo v Praze z mužů kolem 30-35...

    tak nutno podotknout, že stále myslim platí, že bydlení častěji na založení rodiny KUPUJE MUŽ, že hnízdo zařizuje muž, ať už otec ženy nebo její partner a manžel.

    A že často si ženy vybíraj muže s bytem, co se umí a jsou ochotni postarat o rodinu. Co maj ,,hnízdo".

    A ta úvaha, že bych snad JÁ BYLA XENOFOBNÍ PROTO, CO JSEM napsala O VLASTNĚNÍ BYTŮ CIZINCI VS. Čechy, ta úvaha, že mě to nějak ohrožuje, i když taky, MÁ JEDNU VADU NA KRÁSE v tý TEORII.

    A to, ŽE JÁ JSEM (, TEDY I KDYŽ TO TAK MOŽNÁ Z NĚKTERÝCH PROJEVŮ NEBO SNAD OPILECKÝCH VÝJEVŮ NEVYPADÁ, ALE TO TYS NIKDY NEVIDĚL), ŽE JÁ JSEM (sorry for gender/role expression usage):

    ŽENA.

    Jako sice převážně platí, že cizince s byty si spíš budou chtít vzít cizinky bez bytů.... Ale nejen ty!

    A že zrovna já nechci cizince NEmusí NUTNĚ platit PRO ČESKÝ ŽENY OSTATNÍ. (viz jeden korporát a asi nebude jedinej a to místo, kde daj nejen cizinky, ale i český ženy přednost cizincům s byty před čekými ubožáky a sobeckými a ještě sociály bez bytů, takový místo nebude asi jedno jediný.)

    A nevim, kdo by se měl spíš bát nebo víc děsit týhle představy, že se nerozmnoží kvůli absenci vlastnictví bytu. Neřkuli jak jsem viděla pohlednou blondýnu českou, jak si vykračovala na večeři s bohatym Rusákem nebo bývalý kolegyně, jak si braly bytnatý cizince, nejen ty z korporátu... Tak nevim, kdo by se měl spíš bát nebo víc děsit týhle představy, že se nerozmnoží kvůli absenci vlastnictví bytu. A kdo by tu měl být vlivem toho xenofobní. Protože já jsem (sorry for gender/role expression usage again):

    ŽENA!

    bu bu bu:







    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: me by to teda i zajimalo, kolik lidi to pripadne cte :)
    Podobnej slovni chaos jsem naposledy mel kdyz jsem cetl koran nebo mein kampf...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ok, mas pravdu, je to s tebou jeste mnohem horsi nez jsem psal. radeji Koudyho, pokud si oholi nohy.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,, zatimco Reborna je troska, co nad krabicakem mumla cosi o tom ze kdysi davno mela skoro chlapa, byt a mimise"

    Tak to je omyl, obvykle to je po třech dvojkách vína cestou z nějakýho klubu, tedy dvou nejmenovaných střídá se to z výpady, že nemá nikdo kouřit, že mě to sere a nebo že jsem se měla vdávat a měla tu byt a mít mimino a že by se tudíž měli všichni cizinci, co maj byty i turisti, co jsou v bytech jen dočasně, DEPORTOVAT, ŽE PÁRTY SKONČILA.

    Nezvracím a často se tomu jen opilecky směju.

    Zatímco ve středu jsem chvíli před tím, když se večer v klubu objevil známej muj a bývalýho snoubence, utekla s pláčem na záchod.

    Jindy se to stalo už jen výjimečně a pak jsem zjistila, že asi proto, když jsem hloubala v paměti, že to bylo ve chvíli, kdy někdo hrál třeba track, na kterej jsme se s bývalým snoubencem na zahraničním festivalu v davu líbali...takže jen podvědomá reakce...už to snad jen doznívá..,.bylo to za ten rok a půl nebo už dva roky různě, to náhlý propadání v pláč nebo opíjení nebo naštvanost, boje v kombinaci i v reakci na tohle auditko a co mi tu kvůli němu, že jsem o něm jen napsala, když já na něj jen ještě před rokem oddaně čekala a byla v tom nevinně a ještě přišla o byt, provedli...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KOUDY: Vždyť já se nesrovnávam ani nevymlouvam. A škola je na hodně věcí, nekterý ženy by bez ní ani nenašly práci slušnou, některý zas naopak těžko ji v oboru hledaj, různě...Každý má svůj úděl/účela ten se během života mění... žena má za život do důchodu odpracovat asi 33 let, když jí muž zaplatí 5 let důchodko a nechá ji pár let válet doma s mimísem, tak ještě míň, to je na každym, jak si to a studia rozloží...

    ad hubnutí: Neni tu ,,co žrat" a v koroně se mi nechtělo do metra, tak jsem jezdila na kole a chodila s krokoměrem pěšky i přes půl Prahy, tak mám už jen 60 kg.

    Vařit umim. Mlčet moc ne, ale tímto postižením trpí více žen.

    A viz reklama se Slovenkou z dnešního dopoledne...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: Pro to, abych se dalších 20 let práce zase dívala na Čechy nebo Ukrajince, jak hezky pracujou třeba? No nevim, to se ještě uvidí...

    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    KOUDY: :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TERAMORPH: Jen mana..At si drzime figury
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    KOUDY: Jsem ochoten to tocit! Bude obcerstveni?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    _BENNY: To jsi me hezky popsal v dobe tak pred dvanacti lety tyvole..Ted z toho neplati ani jedno..ale za spravne i/y ve slove virivka mas bod. To ne kazdej zvladne napsat spravne...Adamira jako znamej nyxackej nacek nam samozrejme muze nosit piti a honit si ho pod rucnikem.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ADAMIRA: jak to vidim ja - Koudy je takova vystajlovana umela povrchni jednoducha micina z mestskyho wellness, zatimco Reborna je troska z nadrazi co poblita nad krabicakem mumla cosi o tom ze kdysi davno mela skoro chlapa, byt a mimisa. za me osobne neni co resit, Koudy priprav virivku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ty vole ta to Sofie měla lehčí volbu....
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PALEONTOLOG: hele ty kdyz bys byl bisexual, sel bys radeji za Koudym nebo za Rebornou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam