Co to zas je??
V tý době jsem měla 63 kg, teď mam 62 kg, ale asi je víc tuku vzadu na stehnech a zadek víc povolenej. Jak se tu psalo, záleží v jaký formě kila jsou - tuk nebo svaly.
V sobotu např. flaška bílýho kokosovýho Božkovu, což je tak top strop, co jsem v množství alkáče na akci dala, s váhou ani nehla. Asi to bude tím, že prdelákovický soukmenovec se místo dalšího psy rozhodl zařadit raggajungly a dost hutný raggatek, tak jsem skákala na paloučku celý dopolodne.
Sice bych si spíš měla po tom, co jsem tam pro mě KLASICKY VE 3 h ráno vystřihla za scénu, radši právě vyhledávat protialkáčovou léčebnu, ale vim, že nemusim.
Protože tentokrát za to všechno může nějaká piča z klubu.
Já tam totiž minule vzala nějakýmu klukovi cigáro od pusy a jako že ho kouřila a odešla s ním - další už si nezapálil...pak jsem k ránu řekla slušně nějakým týpkům, ať přestanou kouřit, TAK PŘESTALY.
Ale nějaká KRÁVA SCHVÁLNĚ SI ZAPÁLILA DALŠÍ CIGÁRO, tak jsem jí ho vyrazila z ruky a sprdla jí, protože ona viděla, že jsem tamtomu ukázala, ať nekouří a on byl s tim v pohodě, a mám pocit, že ONA MI TO UDĚLALA A IGNOROVALA TO SCHVÁLNĚ.
A když jsem jí ho jen srazila a sprdla jí, ať si jde kouřit k MÁMĚ DO OBEJVÁKU, že tamto je klub, tak ať s probere a jde s tim ven, TAK ONA NA MĚ ZAVOLALA SECURITY, a poroblém mám teď paradoxně JÁ, že tam asi nebudu moct chodit.
Což mě tedy jako naštvalo, protože stran seznamky a seznamování, to je jeden z posledních lovných revírů.
Protože do Crossu choděj hlavně cizinci a daleko víc vyhulenejch dementů a feťáků.
Kdežto do tohohle klubu sice převážně mladší, ale sem tam se tam muži kolem 30 let najdou a dokonce i ti nekuřác, což se pozná tak, že necouraj pořád ven a jsou na stagei.
Takže když jsem se teď OŽRALA jako prase, tak jsem nejdřív běžela k lesu a něco si zpívala, ale za hodinku po dalším napití z TOHO VZNIKLA VELKOSCÉNA, ŽE NEMÁ NIKDO KOUŘIT, protože v tom davu, i když je to venku, to prostě strašně tam smrdělo, když si okolo zapálilo 20 lidí (..a já na to vůbec nejsem zvyklá, jak se už v těhc klubech nekouří, Avatar z části český a z části exotický sbalený v klubu, co mě vezl na akci naposledy a byli jsme se koupat a na jídle, TAKY NEKOUŘÍ, takže na ten kouř vůbec nejsem zvyklá a o to je to horší), i když jsme byli normálně venku a pak, co si tak pamatuju, než jsem odpadla u ohně a prochrápala to od 4 do 10 ráno, ale to stejně hráli naši pražáci = co moc nemusim, TAK POSLEDNÍ VĚC, CO SI PAMATUJU, JE, ŽE JSEM NĚJAKÝMU DREADAŘOVI ZALILA JAHODU OD CÍGA MINERÁLKOU.. pak odběhla a odpadla.
Takže sice bych měla vyhledat tu protialkáčskou léčebnu a poradit se, ale RADŠI TU, KDYŽ JSEM VSTALA TAK BRZO, ŽE JSEM VČERA ODPADLA V 18:00 HNED PO PŘÍJEZDU DO PRAHY z jednoho nejkrásnějších míst a hudebně snad nejlepší a nejrozmanitější akce, TU ODPOVIM JEŠTĚ NA NĚCO...