Ale hlavně ty český pohádky a český učebnice a ta otázka je, kdo mu je bude česky, ty pohádky, a pokud možno bez přízvuku, předčítat.
A pak se s ním během základky v češtině učit a vysvětlovat mu věci, kdyby něco nepochopilo.
Zda Arab nebo Francouz nebo Helmut (Španěláci se mi moc nelíbí a serou mě, Romové se mi moc nelíbí, Taliáni jsou některý naprosto k sežrání, ale málokterej tu plánuje zůstat celej život, k Rusům mám averzi (a nebudu to tu tajit jen kvůli SUB., prostě jí se to netýká a nemusí si to brát osobně), mám ji i k Helmutůma a Araba, co by měl vztah a domácnost zrovna se mnou by mi bylo spíš líto, měl by kulturní ŠOK, a některý další národy jsou tu považovaný za podřadnej póvl, se kterým by nechtěla dítě Češka snad žádná, ale za to si ti chlápci mohou i sami z toho, jak se tu projevují nebo co tu jejich předci dělali v 90. letech...nejde jen o nacionalistickou diskriminaci nějakých národů, ale spíš o něco jinýho!)/ zda Ukrajinka nebo Francouzka nebo Romka nebo co já vim kdo, anebo zda není tedy lepší, když si najdu Čecha a bude to dělat se mnou Čech.
Krom zaječích úmyslů vrátit se zpět do přímořské rodné vlasti mluví v neprospěch vztahu z cizinci/cizinkami i tento fakt.
Každej ať zváží podle sebe, s kym se chce seznámit a mít a starat se o to dítě a jakýho ho chce mít tvaru očí/barvy.
Já měla Čecha a chtěla jsem ideálně zase Čecha.
A dokonce i z části exotický a jen části český Avatar (ne ten nyxí, ale vyšší hubenej týpek z klubu, o kterym jsem si původně myslela, že je Rom a nechtěla ho balit, jen mě zajímal prostě, že už jsme se tam náhodou bavili jindy, že jsme na sebe nějak narazili, ale konverzaci nám přerušil security a rozsadil nás, že se odcházelo, tak jsme se seznámili až za měsíc, když jsme tam na sebe narazili příště), který se tu narodil a mluví plynně česky má kvůli svým zčásti nečeským kořenům zaječí úmysly, že plánuje zmizet žít někam k moři.
Jeho genetická výbava způsobuje např., že když jsme si přišli ke mně chvíli odpočinout po párty, (tentokrát to neskončilo mým 6ti násobným zvracením jako po první párty po několikaměsíční pauze bez alkoholu po korona-stop-stavu s Čecho-taliánem, co mě šel doprovodit tehdy taky, že jsme měli z poloviny společnou cestu a byl tu na návštěvě několikrát, pak už jen na film a vyzvednout po procházce a jídle nějaký moje věci, než jsme šli zase ven), ale skončilo to jen snídaní a krátkým šlofíkem, alw nemohli jsme ani spát, protože nás budilo snuníčlo a bylo tu vedro a když jsem chtěla spát, tak do mě šťouchla, tak pak jsem mu půjčila plavky, co koupila kdysi máma pro bývalýho snobence a zůstaly v tom předchozím bytě, pak byl v nich Avatar (ne ten nyxí, ale z klubu), byl vhozen do českýho rybníčku, tak se mi tam pak klepal jako osika a musela jsem ho objímat a zahřívat, aby neopruzoval, že jdeme domu, protože já měla zaplacenej vstup, i když malej, ale chtěla se tam ještě opalovat a on se klepal.
Tak jsem mu řekla, že příště ho vhodim leda u bazénu do polívky, do horký vířivky, ale ta je teď stejně mimo provoz a funguje jen hříbek pro haranty.
Ale on, že je mu zima a že už příště nejde a že prej leda na skejta, pokud prej vůbec nějakýho ještě doma najde, že už léta od 22 let nejezdí...
No a pak zmizel bez ohlášení do Šp., já myslela, že už na furt, ale on pak odepsal SMS a už je zpět...ale to jsem doufala, pže tu má nějaký lekce zaplacený a chce to dodělat.
Ale je mu 24, tak stejně nic...
Ale je alespoň vidět, že ty zaječí úmysly hrozí, a to by mohly stejně tak i u cizinek.