MOODYCAT: No jasně, ale já ten základ, tu základní část na ni probendila teď za loňskej rok a letošek v tomhle nájmu, NÁJEM se spotřebou JE TOTIŽ ASI 160 TIS. ZA ROK, 320 TIS. ZA DVA roky, já tu jsem v nájmu něco přes rok a půl.
A k hypotéce jsem psala, protože vloni se to ještě jevilo, ŽE BYLO DOST ŠANCÍ SPLAŠIT NÁHRADNÍHO SNOUBENCE (, TEDY NÁHRADNÍHO MANŽELA), místo do rodiště zmizelýho snoubence, NAJÍT PŘES SEZNAMKU A ještě zachránit situaci a narychlo s nim domluvit a zpunktovat náhradního mimíse, aby se stihl do mých 40 a nehrozilo postižení, I KDYŽ ODBĚR PLODOVKY už jo.
A že před mateřskou není dobrý si dávat hypotéku.
A otázka je, zda by to byl dobrý nápad u mě po dítěti pak, protože jak jsem psala, po čtyřicítce je u dětnantých žen kariéra nejistá a že bych vydělala těch 5 MILIONŮ (, a to ještě s výdaji na to dítě, kdyby byla nehoda a byly dvojčata, ještě vyššími), abych z toho zvládla ušetřit ty 2 miliony na půlku hypotéky na byt nebo ty 4 miliony na celej, to se zdálo dost nereálný.
Ale jak jsem psala, ještě je ve hře byt, co bude po mamince z tátový strany 92 letý, ale ten je bohužel fakt malinkej a slíbenej ho ani tátou (jako kompenzaci za to, že mě nenechal doplatit do milionu a prodal a i pro sebe a jeho přítelkyni zpeněžil druhej byt, co měl výhodně jen že to byl druhej byt vzniklý z bytu po mámině mamince a tatínkovi a bytů jejích předků, a táta na něj dal jen malou část, ale pak prodal a zpeněžil, i když já a máma jsme si to nepřály), tak ten malinkej, garsonečku, tý tátovi maminky, slíbenej NEMÁM. Nelze s tim počítat.