TUILE:
No ano, je to vtipný, ale pravda a první jsem to psala já.
Alkoholismus se dá vyřešit těhotenstvím - tak minimálně na roky (těhu a první dva roky kojení).
A kdyby býv. sn. neodešel, právě bych abstinovala porodem a kojením.
Nebyl by ani dlvod, aby se ze mě vloni alkoholička stala.
Pokud by se býv. sn. dozvěděl, že mě někdo dal zdrogovat a znásilnit, ještě za vztahu se mnou, tak by mi s tím on nebo táta naopak pomohli, místo aby mě v tom nechali....
A někdo by byl asi u hodně drahýho zubaře nebo docela dlouho seděl, já bych si užila ,,ZNÁSILŇOVACÍ ROZLUČKU SE SVOBODOU" A vdala se za býv. sn. a měla mimíse i přesto a abstinovala...
Naopak přikládám jak ztrátu bydlení, tak mou potřebu sem něco psát, tak i nedorozumění, kdo jsem a proč co vlastně píšu, co jak myslím, tudíž i naplánování mýho zdrogování a znásilnění, JEN A POUZE ZMIZENÍ BÝVALÝHO SNOUBENCE,...
Ať už by to bylo naplánovaní druhýho nejzávažnějšího zločinu proti mně, nebohý ženským, kvůli nějakýmu krámu bývalýho snoubence, kterej navíc v jeho Prdelákovicích nepotřebuje a potřebovat nebude, NEBO AŤ UŽ BY S TÍM NEMĚL SPOLEČNÝHO VŮBEC NIC A BYL TO AKT A BLBEJ NÁPAD ÚPLNĚ CIZÍCH LIDÍ,
stejně za to MŮŽE...
Protože já sem psala o mně a mym seznamování a bytu jen a pouze kvůli němu, SEZNAMUJU SE TOTIŽ KVŮLI NĚMU, ŽE MĚ OPUSTIL A psala jsem sem, buď aby mu to někdo řekl a on se vrátil, tedy když bylo jasný, že ještě neměl jinou, což rok neměla, nebo pak jsem to psala prostě o seznamování, což jsem musela proto, že ON ODEŠEL, KDYBY NEODEŠEL, TAK BYCH NA SEZNAMCE NEBYLA, NIC SEM NEPSALA A NIKDO BY TAK NENAPLÁNOVAL MOJE ZDROGOVÁNÍ A ZNÁSILNĚNÍ.
A na akci bych navíc jela zase s nim, jako obvykle.
Takže za to může on tak jako tak. Za to bydlení, moje znásilnění, no prostě za všechno.