• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    TUILE
    TUILE --- ---
    REBORNA: pronajmi si dvoupokojak a druej pokoj pronajimej cizincum pres airbnb.
    snizi se ti najem a treba i zjistis, ze to nejsou takovy hovada, za jaky je mas :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TUILE: Je mi už víc letos a chodí se myslím v 63 letech, ale to neznamená, že můžu spoléhat na to, že si mě ten zaměstnavatel nechá a do důchodu.

    Často lidi končí už v 57 a pak pytlíkují různý brigády před důchodem.

    Jo a docela mě zajímá, ZDA SE PŘÍPRAVA NA POVOLÁNÍ TEDY VŠ, těch 5 let strávených na VŠ, počítá do těch cca 35 let, co musí člověk pro nárok na důchod odpracovat.

    Já myslela, že ne, pak jsem zas někde zaslechla, že jo. Tak si to chci ověřit někde.

    Ale jedna slečna je názoru, ŽE požadovaných asi 35 LET minus 10 let (, který od 25 let od konce VŠ odpracovala) minus 5 let, co hodlá bejt v domácnosti s dítětem a nechat si mužem platit důchodový pojištění = že jí zbývá od 43 do 63 let akorát 20 let práce.

    A že když od toho odečte ještě 5 let na VŠ, že jí zbývá na HPP odpracovat JEN 15 LEZ MEZI TĚMI 43 A 63 ROKY.

    Nevim.

    Může mi to někdo najít...ale můžu UTFG a najít a potvrdit a vyvrátit to sama...

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MOODYCAT: ale mohla by si najit nejakyho bohatyho chlapa a vymrdat si treba audinu nebo medoura. nebyla by prvni ani posledni.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: Proste bez pracovat, ses lina jak ves. Normalnimu cloveku by bylo trapny, ze nemaka a neumi se o sebe postarat.
    AMANT
    AMANT --- ---
    TUILE: pokud si na tohle nevybeha plnej invalidni
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MOODYCAT: pojisteni na smrt je hezka vec, ale umrti pod vlivem alkoholu ci drog jsou z toho vyjmuty. to by si takhle mohl vzit hypoteku kazdej a pak se treba zabit, aby mimisek dedil byt...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI: Tak když ne v nájmu, kde mám tedy bydlet? Postavit si zatím stan? Už ani to se snad mnohde v Praze nesmí...a k momentálním možnostem hypotéky jsem se vyjádřila...

    Jakým stylem??

    A jakým jiným stylem bych měla uvažovat?

    Jeden muž odejde, tak je třeba najít jinýho a mít dítě s tím jiným, ne?

    TUILE
    TUILE --- ---
    REBORNA: je ti 35, takze do duchodu pujdes (nejdriv) za 30 let.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: Bud v klidu, k hypotece musis u vetsiny bank mit vetsinou pojisteni na smrt, takze tohle je vyreseny.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    REBORNA: jestli mas problem s alkoholem, a hodne by to vysvetlovalo, zajdi si za odbornou pomoci. protialkoholni sit je v cesku relativne dobre zajistena, preci jen tu rizikove chlasta skoro milion lidi..
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT: A na kolik on má tu hypotéku?

    ,,Hypoteky na vlastni bydleni si lidi zpravidla berou na 20-30 let."

    Za 20 let možná ještě výdělečně činná budu, za 25 let už NE, ZA 30 HÁDÁM BUDU MOŽNÁ UŽ PO SMRTI. Nepředpokládám, že s mým alkoholismem rok po VŠ, co jsem začla rok víc pařit a mým alkoholismem, když začal známej mýho před-před-před-před bývalýho domlouvat bývalýmu snoubenci častěj hraní, nebo mým alkoholismem, co byl po 4 měsících, když jsem se začla zmátořovat a vycházet mezi lidi cca už 5 měsíců po zmizění bývalýho snoubence, nebo mým alkoholismem, co pak byl po to tady na nyxu a co mi provedli, že jsem i měla blbý pocitiy mezi známými na akcích, nebo mým alkoholismem, co začal zase tenhle a minulý měsíc), dožiju 76 let jako se dožila babička z máminý strany, nebo 92 let, co zatím žije ta z tátovy strany...(a že bych se dožila 97 let jako praděda z máminý strany, kterej nepil a nekouřil a celej život makal na čerstvym vzduchu na zahradě a v lese, kam odešli zpět z Prahy s prababičkou na stáří, co měla jediná v rodě nějaký i mimopražský, to taky nečekám.)

    Takže muj plán výdělečnosti byl a teď když se to posunulo, je:

    v 39 mimís, do 41 mateřská, pak asi 2 roky do 43 let zkrácenej úvazek, pak od 43 do 60 práce na HPP, ale tam je to dost nejistý....

    Asi tak 15 let na HPP.

    Teoreticky by stačilo už 10 asi na vznik nároku na důchod, nevim... to leda, kdyby mi ten muž platil pár let, co bych byla v domácnsoti s dítětem, to důchodový pojištění,...



    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: prosím tě, co jsi to vystudovala za vysokou školu, že "pořádně placená práce v oboru" je u tebe za 30k?
    To má momentálně učitel na základce tabulkovej nástupák - a prodavačka na kase v LIDLu.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE: Naopak, chci vzít JEN PRÁCI, VE KTERÝ VYDRŽIM TAK, ABYCH V NÍ NESKONČILA NA KONCI ZKUŠEBKY NEBO NEMUSELA PAK PRCHAT JINAM.

    To by mateřskou pak zas vyerasovalo, jako ta práce víc v oboru, ale pak hyserák byl nejen kvůli PMS a proto, že taková práce se už nenajde, že jinde to outsourcují, což vim, že jsem to už kdysi dělala, že taková práce moc v Praze není, ale hysterák taky proto, že když jsem v tý práci kvůli kolegyni musela skončit , tak mi to vyrušilo nárok na mateřskou.
    A pak tedy tam bylo i to nadávání na tátu o bytě...jinak fakt nic...

    A pak viz zmizení býv. snoubence...



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF: ,,Proc bych si mel brat rebornu a nezbouchnout VE 40 nejakou mladou 25yo cubicku."

    No tak protože ta bude chtít po VŠ ještě cestovat a mimíse třeba až za 5 let a to už bude mít v 45 letech zkažený sperma a možnost erektilní dysfunkce. A až bude tamta od 30 do 35 na ženskym sexuálním vrcholu, tak je možný, že takový padesátník ji nebude schopen v životě jejímu rytmu ani v posteli stačit a takhle nějak podle mě vznikaj ty nevěrný zoufalý manželky, jinak si to moc nedovedu vysvětlit, proč by žena muže podváděla.

    Věkový rozdíl mezi partnery + - max 6 let klapalo mně... takže 40 letýmu bych doporučila 34 letou, jako jsem ve 30 měla pak další rok od 31 svého 36/37-42 letého bývalýho snoubence...

    Takže jsem ho opravdu milovala, neměla důvod ho podvádět, nemusela se za něj před známými nebo mezi lidmi kolem 30 - 36 let stydět, že JAKO CO TO MÁM S SEBOU ZA DĚDKA, když jsem vypadala na těch 27-32 třeba.

    ,,Proc bych si mel brat rebornu a nezbouchnout VE 40 nejakou mladou 25yo cubicku."


    Jako jednoduchou odpověď bych viděla: TŘEBA ABY TĚ MILOVALA A CHTĚLA A VŮBEC MOHLA S TÍM PARTEREM PAK SPÁT I ZA 20 LET, KDY OVŠEM S TÍM 40 LETÝM BY PAK NEMOHLA, JESTLI MILOVAT NEVÍM, ALE SPÁT S NÍM TĚŽKO, PROTOŽE TOMU 40 LETÝMU BUDE ZA 20 LET ŠEDESÁT A NEBUDE MU STÁT.

    A ženy obvykle normálně sexuálně žijou a jsou sexuálně žádostivý a žádoucí po pravidelnym sexu a aby se jim muž společensky a sexuálně věnoval, ASI TAK TAKY DO 60 LET.

    Takže jako jednoduchou odpověď bych viděla: Aby neměl ten muž a priori ženu, CO HO ZŘEJMĚ BUDE 15 LET JEHO ŽIVOTA MUSET PODVÁDĚT NEBO HO DŘÍV NEBO POZDĚJI OPUSTIT A NAJÍT SI NĚJAKÝHO, CO JÍ BUDE ROZUMĚT, DRŽET S NÍ TEMPO A ŽIVOTNÍ ELÁN A BUDE JÍ MOCT SOULOŽIT.

    No muj argument, když mi napsal nějakej S VĚKOVYM DISTANCEM TĚCH 15 LET ODE MĚ, KDY JÁ BYCH CHTĚLA MAX o 6/7 LET mladšího/staršího,

    muj argument byl mimo jiné:

    ,,Muži umíraj dřív."

    ,,a já bych nechtěla být pak na stáří sama jako babička, když umřel dědeček, byla pak 20 let sama!

    A to prosim byli skoro stejně staří, když se brali."







    TUILE
    TUILE --- ---
    REBORNA: brigady sou porad. i muj ukrajinskej spolubydlici byl schopnej si ted najit brigadu, kdyz kvuli korone prisel o praci.
    jo, je to prace na hovno a hleda neco jinyho, ale na najem a jidlo si vydela (a ve spolubydleni plati pod 10k mesicne se vsim vsudy :) )
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RAINBOF: Peknej vesnicelajf:)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOUDY: ja vajicka toust kafe. A cekam kdy se ozve prvni soused s cirkuli abych mohl zacit s motorovkou
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RAINBOF: cokoladu s oriskama
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: ale ztratilo se to v tom tvym veledlouhym vyjadrovacim stylu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOUDY: co mas dobryho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam