REBORNA: A principem sdělení bylo nejen to, že jsem po letech šílených stresů se školou a prací a sotva jsem stíhala všechny naše plány, sporty a cesty s bývalým snoubencem, nebo ten vztah vůbec, že teď mám pracovat, ale naopak mám denní plán jak důchodce.
Ať už kvůli znísilnění přes nyx nebo čemukoli jinýmu.
Taky bylo principem sdělení:
kdy v mym věku maj jiné ženy už druhýho mimíse (, byť některý bohužel už zas na druhou stranu dle statistiky, kdy žena po 10 letech prý je obvykle je nucena si hledat/hledá druhého partnera, mimíse v samoživitelství, případně pak už v tomto věku mimíse druhýho s druhým mužem, popř. některá i třetího s třetím mužem, ale každopádně skoro 50 % z těch dětnatých provdaných a s mimísem prostě...
Že jsem našla informaci statistickou, že ženy si obvykle po 10 letech musí hledat/hledají partnera jinýho.
Tak pokud chtěj mimino jen s jedním, co s nimi bude až do smrti, JE ZAS MOŽNÁ NA JEDNU STRANU I VÝHODA TOHO MIMÍSE TĚCH 10 LET, NEŽ TO PADNE STATISTICKY DO TÝ ZMĚNY, TOHO MIMÍSE NEMÍT.
Pak taky principem sdělenÍ JE, ŽE NE NE, já nesedním celej den V PRÁCI A NENUDÍM SE A NEMUSÍM U TOHO SEDĚT, U PC.
Ale že je nádhernej den, pro mě volnej, kdy můžu ven a že jsem takových dní měla během gymplu a VŠ, kdy bych nemusela být ve škole nebo se permanentně něco učit, ale mohla jít VEN a pak za 10 let v práci, KDY JSEM TAM SEDĚLA DO VEČERA a pak o víkendu obvykle lilo,
že jsem takových hezkých dní, kdy bych mohla ven, měla zdoposud sakra málo.
A brzy ty dny se budou krátit nebudou tak hezký nebo zase budu makat.
A že jsem měla vonej krásnej den, měla jít na poštu a jen splašit obživu A PAK SE MOHLA JÍT KOUPAT NEBO NĚCO,
ALE MÍSTO TOHO SI TU VZÁJEMNÝM ODPOVÍDÁNÍM SE VZÁJEMNĚ CELEJ DEN OTRAVUJEME a zdržujeme, tedy mě určitě, protože já už v práci sedět celej den jak přikovaná u PC nemůžu, ani nemusim, otravujeme a zdržujeme S NĚJAKEJMA mejma TEORETICKEJMA HYPOTÉKAMA, KTEROU SI TEĎ STEJNĚ ZALOŽIT NEMŮŽU.
A opáčko, kdy se jde vlastně do důchodu, ŽE AŽ V 65 LETECH, SE HODILO.
Ale myslim, že jsem možná ještě ten ročník, co se mu děti počítat budou, pokud ho ještě stihnu to dítě a že bych měla jít dřív.
Nevíte, jakej ten ročník to má ještě jinak?
Třeba 1982 a 1983 a 1984 snad ještě maj těch 63 let a děti se počítaj, nevim.
Ale i info o hypotéce se hodí a jak to maj ostatní, co nejsou z Prahy nebo co jim rodiče faKT NEDAJ NIC, JAKO NEDALI ZATIM NIC MNĚ, TO SE TAKY HODÍ.
.