• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TRISSIE: vsiml. Ja sel spat a kdyz me v noci vzbudil jezevec tak jeste jela.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TRISSIE: jop, taky se dá ta asi manická fáze/deprivace/všechno dohromady pojednou vysledovat počtem zvyšujících se překliků a chyb...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MMCH všimli jste si, že Reborna včera jela s kadencí rotačního kulometu 24 hodin v kuse?
    První příspěvek 3:43:00 17.8.2020
    poslední 3:47:17 18.8.2020

    mezitím celou dobu minimálně jeden příspěvek za hodinu, v exponovaných časech řádově víc.

    to teda taky není úplně zdravý, spánková deprivace dělá ošklivé věci i se zdravýma lidma, natož s lidma s narušenou psychikou/CNS.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIBILLE: i mistr tesař... však to znáš
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SUBVERSION: A na každý takový komentář R reaguje 3x, to pak naroste hned :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SUBVERSION: Jo, včera si tak trochu zadiskutovali i lidé, kteří spíše jen přihlíží a kroutí hlavou :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SUBVERSION: Nezaměstnaná žena okolo 40 let, zhrzená z rozpadlého vztahu s nevyřešenou minulostí, okradená, zdrogovaná a znásilněná kdesi a nelegální technopárty hledá muže: Vysokého, štíhlého, co by měl vlastní byt, vlastní hezký nos a chtěl s ní mít děti.

    No něco jako Mama ožeň ma, ale z nyxu.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    co píše R je jasny, tam se nic moc nového neděje, až na opilé historky z party.. Ale že se to rapidne rozjelo do 300 nových? Asi hodně nudné pondělí včera, co :o)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    SUBVERSION: musí ti stačit jedno slovo... reborna
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SUBVERSION: byt, snoubenec, rodiště, znásilnění a mimís.
    něco mi vypadlo?
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    +282? Může někdo říct ve zkratce o co go?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: To je přesně ono. My víme, že to nebyl sopl ani hemoroid, ale řadí se to vše do jedné společné skupiny "Soukromé záležitosti". Řada z nás ty hemoroidy a kondylomata taky v životě zažila, ale zdravý rozum velí: nechat si to pro sebe, max pro doktora, vyjímečně pro kámošku. Psát to o sobě na internet a pak se ještě divit, že se nad tím něko pozastavuje, to už opravdu značí o jakési absenci sociální inteligence. A ta se neučí ani na VŠCHT.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOUDY: vstavas moc brzy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska rano nic? Uz mam hotovy vajicka.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: twl ty mazej do riapsu a to hned, a koukej delat co ti rikaji. Protoze jinak skoncis v mnohem horších srackach.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: protoze to nutne potrebujes. Da ti medikaci kterou potrebujes a posle te za vhodnym terapeutem
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF:

    A jak jsem mu to mohla nabídnout, že bych šla s ním, když už ten jakoby muj byt v Praze byl prodanej a já to věděla teprve den, ale on zmizel a jen napsal, že jede na víkend pryč.

    A pak si mě, když jsem se mu snažila v sobotu zavolat, jen jako že kdy se v neděli vrátí, že jsem uklidila a byla trochu dotčená, že mě nevzal s sebou někam na víkend, když já už měla náhle čas a volno a bylo ještě hezky, ale on SI mě zablokoval a jen poslal SMS, že už bude dělat v Brně a že se mnou bude komunikovat už jen e-mailem.

    A na tu chvíli nechci ani pomyslet, nebo musim plakat, to i po dvou letech.

    Já vim, že sebelítost je trapná a blbá.

    Ale na tu chvíli už nechci pomyslet, ten šok, tu hrůzu, kor pak když jsem pomyslela, kam jako půjdu, když ten byt už byl prodanej.

    Já už tu o tom psala, jak jsem padla na kolena a začla se klepat a křičet bolestí, jak kdyby někdo umřel, tak skoro, muj tedy budoucí manžel, už jsem tu o tom psala a stačilo.

    Pak jsem tomu nevěřila, myslela, že to snad bude vtip nebo jen jeho pomatení asi, protože já viděla nadčasově ty měsíce před tím a jak jsme ten čtvrtej rok spolu už velmi spokojeně žili.

    Neviděla jsem tam ten 20 min afekt z tý práce, muj křik nebo pláč, já byla v afektu a rýsovalo se to ppé návratu tý kolegyně z její měsíční dovolený postupně, a vše se nejdřív jevilo fajn, i v tý práci. Tedy skoro vše, tak 99 % a zbytek bychom spolu dotáhly, až by si zase dělala svoje věci.

    Takže já nevim, nevěřila jsem tomu, pak uvěřila, začal strach, pak bolest, smutek se měnil ve vztek, ale to díky mailům táty hlavně. O tom bytě/penězům/vs. jak mě posílal za nějakými odborníky, ale já jen chtěla podíl z bytu a zkusit prchat na tu Moravu a zachránit situaci.

    A jak jsem plakala za vrátky u jeho z tatínka, ale ten mi řekl, že on už se mnou nechce být, tedy že už v Praze nechce být, to už jsem psala taky.

    A když jsem se snažila z toho měsíce nějak dostat, abych z toho neumřela, no musela jsem, protože už se to začlo na mě podepisovat...

    Tak jsem našla i ČLÁNEK, JAK TAKHLE NĚJAKEJ CHLAP TIM GHOSTINGEM OPUSTIL ŽENU, ALE TEN JI VYMĚNIL ZA MLADŠÍ A VESELEJŠÍ HNED, PROTOŽE TA JEHO ŽENA MĚLA NÁHLE NĚJAKÝ PROBLÉMY, A UŽ PROSTĚ NEBYLA TAK USMĚVAVÁ A POHODOVÁ, I KDYBY JEN DOČASNĚ...

    Ale ,,vyskytly se problémy, a to jsou pak hned chlapi fuč"

    No tak ji opustil, a psal, že se pro věci vrátil AŽ KDYŽ TU JEHO ŽENU ,, TEN NEJHORŠÍ VZTEK PŘEŠEL."

    Tak to mě na tom zaujalo, JAK OMEZENÝ NEBO ALIBISTICKÝ CHLAPI JSOU, ŽE TO NAZÝVAJ VZTEKEM A VIDĚJ V TOM, CO MILUJÍCÍ ŽENA, KDYŽ JI MUŽ ZNIČEHO NIC OPUSTÍ, JEN VZTEK.

    Jak u blbejch na písku nebo jak kdyby snad ani neprožili lásku, ale tvrdí se, že muži ji vnímaj některý jinak.

    Ale není to ,,jen" vztek, JE TO CELÁ ŘADA POCITŮ OD BOLESTI, PŘEVÁŽNĚ BOLESTI, SMUTKU, BILANOVÁNÍ, LITOVÁNÍ, ŽE HO POTKALY, ZA TU ZPŮSOBENOU BOLEST, a to utrpení, PAK JE TO TAKY POSTUPNĚ VZTEK, ODHODLÁNÍ SI NAJÍT JINÝHO, ALE TO SE PAK MĚNÍ V MARNOST, PROTOŽE KDYŽ ČLOVĚK NĚKOHO MILUJE, TAK TO PODVĚDOMĚ NECHCE, JEN ,,MUSÍ" A TAK TO NEJDE....

    Prostě různě.

    Hodněkrát jsem si říkala, že si MUSÍM DOBŘE ZAPAMATOVAT JEDEN ROZCHOD KDYSI A JAK TO BOLELO, VÝVOJ UDÁLOSTÍ MI PAK ZPŮSOBIL PROBLÉMY NA ČAS I ZNIČIL ŽIVOT.

    Ale překonala jsem to, už bych s tím člověkem nikdy nechtěla být a je pro mě minulostí.

    A že se z toho jako poučím, vzpomenu si na to, a další rozchod překonám už pak lépe, o to lépe.

    Ale já se měla vdávat, chtěla s ním dítě, měli jsme se rádi a pak jsem přišla o to bydlení a nepřekonala jsem to zatím, i když občas i lzačínám litovat toho, že jsem ho poznala, ŽE VŮBEC KDY PŘIŠEL DO PRAHY, ALE JDE TO TĚŽKO, TY SPOLEČNÝ LÉTA BYLY KRÁSNÝ A BYL TO NEJPLNOHODNOTNĚJŠÍ VZTAH, CO JSEM MĚLA, SE VŠEMI VĚCMI PŘÍJEMNÝMI A I TĚMI PROBLÉMY.

    A když si třeba vzpomenu TU RADOST, KDYŽ SE KE MNĚ PO TÝ PAUZE VRÁTIL, I TU JEHO, JAK SE USMÍVAL A JÁ TAKY, NEZAPOMENU, A NEMŮŽU TOHO LITOVAT, I KDYŽ KVŮLI TOMU VLASTNĚ TEĎ NENMÁM TEN BYT, ŽE JINAK, KDYBY TO NEUDĚLAL, BYT VARTOVALA DENNĚ VYCHÁZEJE Z BYTU MATKY NEDOČKAVĚ ČEKAJÍC, AŽ V TOM DRUHYM BYTĚ SKONČÍ NÁJEMNÍKOVI SMLOUVA A BUDU SE MOCT NASTĚHOVAT A TÁTA BY BYT PROSTĚ NEMOHL PRODAT, NEDOPUSTILY BYCHOM TO A ZŘEJMĚ BY SI TO NELAJSNUL ANI ON, POSÍLAT MĚ DO NĚJAKÝHO NÁJMU A PRODAT TEN BYT, KDYŽ BY VIDĚL TY CENY TĚCH NÁJMŮ A ŽE TO ASI NEZVLÁDNU, KOR BEZ PRÁCE.


    Neprodal by ten byt.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    [ _BENNY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    ,,I want more!"

    A já ne, zlou noc!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A operátor výroby = dělník/dělnice a žádná dvoupísmenná zkratka pro to asi není, to nevím, to jsem nedělala nikdy..


    (Jen kdysi dávno jako brigádu dva dny v týdnu.)

    Jo a tahle práce neměla noční ani víkendy, nikdy, tedy až na jeden den v roce max, on site nebo služebku dvakrát za rok, a ta nebyla ani nutná, což se někde taky nepoštěstí.

    Ale jak vidím, tak asi tímto byla myšlená ta práce, kvůli mimo jiné konci v níž jsem přišla o snoubence a bylo toho víc, že.

    Tak tam mi to, zda operátor/ka výroby do tý sušenky správně S ČOKOLÁDOVOU NÁPLNÍ (, ŠPATNĚ uvedeno Slovenkou, JEN KAKAOVOU NÁPLNÍ), jen u dodavatele místo čokolády v prášku nakaká nebo nafluše nebo to ještě ozdobí částmi mobilu a naušnicemi nebo vlasy, mohlo být zrovna jedno.

    Tam to řešila kolegyně, co odcházela z firmy a jen dostala nepřímé informace. Takže jsem věřila v čokoládu (v prášku, což je v tomto případě taky čokoláda) a Slovenka jen v kakao (což je taky jen kakao, ale jinak), a i kdyby tam byla místo toho reálně pak místo náplně rozemletá myš nebo čepička (, co by tam v jiný firmě schváně dal jeden zákeřnej skladník, co mluvil tak, že bych ho podezřívala možná i terorismu), a co dělaj oparátorky u dodavatele, TO MI ZROVNA tam mohlo být úplně jedno...

    Já bych řekla, že podobný ,,podružnosti" mi byly jedno i jinde chvílema, a to třeba v den, kdy jsem viděla po roce zase v Praze zahrát, asi naposled, bývalýho snoubence..

    Ale snažila jsem to tam moc neprojevovat a jindy tam byla s elánem a ráda tu práci měla.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Protože to surně potřebuješ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam