• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ne, proč jako?

    Tady se dnes řešily hypotéky hlavně a to tam neřeší... málo nebo spíš vůbec.

    Ale zahnat tam nějakýho ze seznamky, ať maká a koupí nám byt, bych mohla...to je fAKT, nic proti ničemu...

    Třeba TOHO, CO bydlí ve 30 u matky a dělá jen pár měsícu v roce něco s kolam nebo lyžema nebo už ani nevim,,,a jinak celej rok nic.



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: a už jsi se objednala?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: aha, tak ne "ochutnávačka kakaa I", ale "operátorka výroby II" - to vysvětluje ten plat :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A co já vim, tak první tu na mě čekaly odkazy, zasílající mě ne k psychologovi, ale na psychiatrii...

    Po tý párty vloni.

    A tak vzniklo i zasílání k terapeutům, k psychologům a tak dále...a otravování mě do práce i večer po práci, věru rozmanité.

    Teď dnes to byla zase hypotéka, ovšem pro rodilou Pražačku po generace...anebo odchod do důchodu, ale ten jsem začla kdysi jako argument asi já.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,radit jako furie"

    Tak kdy se mi nepodařilo zůstat v práci, ve který se mi naopak už velmi dařilo, tak jsem řádila jako furie nebo brečela, snažila se ještě na něco v sobotu ráno podívat, pochopit to, i když už to bylo asi zbytečný a přišla jsem na to, že jsem to chápala a ani nepochopení Slovenky mladší, tedy stylem mluvím česky a AJ, ale nerozumět jazyku tvého kmene, jsem věděla, že mě nezmátlo až tolik, když jsem to věděla na první dobrou, že nějký údaj tam nemusí být.

    Ale mně to vrátila ta, co odcházela z firmy, že ho tam chce, ale to nebyla pravda a kdo do toho pak dál první šťoural, jsem nebylá já, naopak jsem kolegyni řekla, co a jak to chápu a jen jí chtěla ukázat matoucí mail od dodavatlky, co to divně a blbě označila, NO A PAK JEN ČÁST MAILU OD KOLEGYNĚ SLOVENSKÝ, CO DO TOHO TAHALA VĚCI NAVÍC, CO K ŘEŠENÍ TOHO PROBLÉMU NEBYLY VŮBEC POŘEBA A ČÁSTI JEJÍHO MAILU JSEM NEPOROZUMĚLA NEJDŘÍV JEN, ŽE BYL MÍSTO Anglicky, jak bylo běžný, SLOVENSKY, ALE PO VLOŽENÍ ČÁSTIC A PŘÍSLOVCÍ DO TRANSLATORU JSEM ROZUMĚLA VŠEMU, MÁTLA MĚ JEN JEDNA VĚC, ALE JÁ MĚLA PŘECI UŽ vyřešno.

    A DOKONCE I SPRÁVNĚ SUŠENKU S ČOKOLÁDOVOU NÁPLNÍ.

    To naopak SLOVENKA JI MĚLA STÁLE BLBĚ, A TO JEN S NÁPLNÍ KAKAOVOU.

    Takže kdo to měl dobře, jsem byla JÁ.

    A spoustu jiných věcí taky, když ostatní ne...

    A byla bych asi dál postupem času a s další prací, už jen lepší a lepší.

    Asi jako KDYSI JSEM VE ŠKOLE BYLA PAK UŽ NEJLESPŠÍ.

    Jen občas mezi těma holkama, co tu školu nemaj některý, někde hold ne.

    A ještě nechápu jak to, když vim, že i jedna, kvůli který bych měla někde málem, problémy, na mě působila, jako že by měla nějaký předměty, co já kdysi měla jediná za jedna, TAK MINIMÁLNĚ ZA TŘI.

    Tak čím to, že ve škole bych byla lepší a chytřejší asi já, ŽE V PRÁCI, KDYŽ MĚ HODNOTILA ONA, co by podle mě ve škole byla dozajista výsledky pode mnou, TO BYLO NAOPAK, že mě hodnotila nejen paradoxně hůř než sebe, ale málem bych neuspěla vlůbec, i když se mi jevilo, že mi vše šlo líp a líp a dělala jsem pokroky.

    A kdysi jsem i zaslechla v souvislosti s jendou těhulí, za kterou jsem nastupovala, když jsem zase pak z tý firmy odcházela a předtím se mě ona tehdy ptala, těhule bez VŠ zvídavě: ,,ty asi nemáš vysokou školu..."

    A já na to že jo, ale podpásovku, že oni trvdily, že už se pak do tý firmy nebude vracet, přitom ona jistě chtěla, jsem ji ani neřekla:

    ,,Žárlej na ni, ŽE SE TO TAK RYCHLE NAUČILA."

    Ale třeba to byla halucinace...

    A je to dávno,. to pak v krizi na nějakou dobu skončila nebo se přerušila moje kariéra v oboru a nevim.

    Ale je možný, že už stárnu, nejsem chytrá a dobrá jako dřív, i to je možný.

    A bývalýho snoubence mi to nevrátí. Tyhle pracovně frustrační úvahy.











    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,A musim říct, že je to divný, ale doposud kdyby se mě někdo zeptal, co bych změnila nebo udělala jinak v mym životě, dodatečně chtěla vrátit, vždy jsem byla názoru, ŽE VŮBEC NIC, ŽE VŠE BYLO, JAK BYLO A JAK MÁ BÝT." jako že i včetně něčeho velmi nepříjemnýho kdysi, ještě před vztahem s bývalým snoubencem, že asi to jsem a bych po letech nechtěla jinak.

    ,,,chyba se stala az v momente kdy si dovolil od tebe odejit, cimz ti zpusobil ujmu zcela mimo plan a vsechno zkazil" - ano, jestli tak nazýváš to, že zmizel do rodiště a to jen kvůli sobě a jeho tátovi, protože to rodiště je jeho, ne moje, a TOU ÚJMOU MIMO PLÁN TO, ŽE MUJ TÁTA, co to nečekal nebo s tim po schůzce s nim o bytě, kd jsem bydlela s ním, napočítal a tak nemám rodinný byt, co jsem mohla mít a to byt na založení rodiny, pak jistě.

    Že jsem, ho milovala a rvalo mi to srdce, taky.


    ,,. jak se celou dobu citil on, jake byly jeho duvody a motivace k odchodu, co by na to vsechno rekl, WHO CARES? ta vec prestala poslouchat, takze je treba tak dlouho PROSTE RVAT, dokud ta vec zase nezacne znovu fungovat."


    NECHÁPU, CO MYSLÍŠ, TA VĚC, CO NEFUNGOVALA A KVŮLI KTERÝ JSEM BREČELA A PAK DOMA KŘIČELA, TO JEST MOJE KOLEGYNĚ, POTAŽMO MOJE PRÁCE, O KTEROU JSEM PŘIŠLA, JEN TAKY ŽE ON OD MĚ DLOUBNUL, ALE TA VĚC, ta už přeci BY NEFUNGOVALA!!!

    Protože já už v tý práci SKONČILA PŘECI A BYLO JASNÝ, ŽE FUNGOVAT TUDÍŽ UŽ NEBUDE, ANI TA KOLEGYNĚ, NEBO TA PRÁCE, A ŽE I KDYŽ JSEM JÍ ROZUMĚLA, ŽE UŽ JI ASI DOST PRAVDĚPODOBNĚ NEBUDU MOCT NIKDY DĚLAT, ALE CHTĚLA JSEM TO ZKUSIT JEŠTĚ V TĚCH POSLEDNÍCH DNECH ZACHRÁNIT, V NADĚJI ŽE SE NĚCO STANE A BUDU TAM MOCT POKRAČOVAT, ALE MARNĚ...

    A on mě poslouchal chvíli, poslechl si to s tou prací, ale byl v sobotu ráno rozespalej.

    Pak v pondělí ano nevim proč v tom všem vůči mně trochu bezohledně do nevyspalý ženy v PMS, c o přišla o práci, měl potřebu večer, když jsem si chtěla jít lehnout ve spánkovym deficitu a předtím se pomilovat, MĚ VYDRÁŽDIL JEŠTĚ I S PANÍ Z METRA A PODOBNĚ.

    To fakt nevím.

    Bylo vidět, že už nemůžu, že mám nervy v kýblu, z tý práce, nevyspání, i asi PMS, ale stejně toho nenechal.

    Tak nevím, proč to dělal.

    Proč mě nenechal si jen postěžovat a neobejmul měa jen nenamotivoval do hledání jiný práce, jak by to udělal každej empatickej člověk podle mě...

    Nevím.


    Asi že to byl muž, co o práci nikdy nepřišel.

    A asi měl taky dojem, že jsem tam udělala něco špatně, nesprávně nebo tak a jen mě vyprovokoval, ale já bych se na chvíli potřebovala nad tím zamyslet a vybrečet i sama, pak teprve jsem byla zase veselá, šla do bazénu a byla milá zase, ale pak stejně zmizel.

    No a jak to vidí ON NEVÍM.

    ZMIZEL NA MORAVU, ZNÁMÍ, CO TO TU ČETLI, NEBO LIDI, CO JSOU Z PRAHY, BUDU VÍDAT JÁ, NE ON.

    A seznámit bych se tu tehdy mohla a chtěla taky leda já.

    Tak jak tom vidí on a dost možná stejně, že prostě ,,měl jsem si tě brát, věrně jsi mě milovala a věřila mi a nemáš teď kvůli mně kde bydlet a možná i nebudeš mít ani další vztah a nestihneš dítě, HM..."

    ale ,,Mám to tam blíž domu..."

    Tak to je jedno, jak to vidí, není už na nyxu.

    Proto jsem mohla leda o pomoc s jeho návratem požádat náhodně lidi už, nebo pak JEN VYSVĚTLIT, PROČ JSEM SAMA.


    I KDYŽ VÁŽNEJ DŮVOD K ROZCHODU (NEBO SPÍŠ ROZVODU JAKOBY) PODLE MĚ NEBYL.



    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: I want more!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,tak se na to vyser, bez zaplatit najem, res svou existenci, a sem se prihlas az budes mit aspon neco splneno. fakt te nikdo nenuti tady ze sebe delat píču , nemusis to delat, nedelej to."

    No to ty nechápavýho necitlivýho dementa bez kousku empatie, co se tu měl potřebu navážet do cizí ženský už dávno, to jest ještě v době, kdy jsem byla v tématu a stručná, TADY ZE SEBE NEMUSÍŠ DĚLAT TAKY, a VEŘ ŽE TAK PŮSOBÍŠ.

    (Nápodbně: Nemusis to delat, nedelej to....)

    A vsaď se, že ne jako jedinej. A VEŘ, ŽE TAK občas PŮSOBÍŠ. A jistě ne jen na mě, tim si BUĎ JISTEJ.

    Každá druhá by to k některým tvým příspěvkům, nebo příspevkům jiných uživatelů potvrdila.

    Tak je otázka, zda nemáš něco lepšího na práci.

    Co nadřízená/nadřízenej, nedali ti víc práce. Nemáš práci?? Kdo ti přiloží? No já to nebudu, to je fakt.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: no jasne, ty to proste nepoznas, ptz na to v mozku nemas obvody. jak poznat jestli si ze me nekdo utahuje nebo jestli by mi poridil byt, nez ze tady budu radit jako furie a budu tak dlouho frflat, az z nekoho neco kapne?? a proc to vubec resit, kdyz stredobodem celeho sveta je retardovana princezna Reborna okolo ktere se vsechno toci?

    a mezitim jses prede vsemi co maji mozek za <|>
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: bylo by to jinak, kdyby sis konečně přiznala že máš problém a obrátila se na psychologa - odkazů na bezplatné i anonymní poradny jsme ti tu dávali hafo
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    ,,bez ohledu na to jak moc si z tebe utahuje."

    Tak to je právě ono, já nevím, proč myslíš, že někdo , kdo si ze MĚ TADY PŘED LIDMI UTAHOVAL, NEBO SPÍŠ MI VLONI NĚCO PROVEDL.

    Tak nevím, proč jako myslíš, že NĚKDO, KDO SI TADY ZE MĚ UTAHUJE, A TO PŘED LIDMI, CO PAK MŮŽU NĚKDE POTKAT NEBO JSEM JE I DŘÍV VÍDALA PRAVIDELNĚ, NEBO BYCH SE S NIMI TEORETICKY MOHLA CHTÍT NĚKDY SEZNÁMIT A NAOPAK JE NEZNÁM VŮBEC, ANI OD VIDĚNÍ.

    Proč si myslíš, že by se mi jako ,,divák" nebo spíš ,,komentátor" mý osoby tady, měl hodit právě takovej člověk/ takoví lidé.

    Co si ze mě utahují, jsou na mě bezdůvodně hnusný, navážej se do mě, nebo mi dokonce i vloni něco provedli.

    A ne lidé naopak jiní. TI OSATATNÍ, TI CO TO NEDĚLAJ, TI HODNÍ A NORMÁLNÍ.

    A někdo se mě i zastal, ale právě i kvůli tomu jsem zjistila, co je tu taky mimo jiné za hajzli, zdegenerovaný pošahaný grázly, šmejdy a taky řekněme slušně svině.

    Proč si myslíš, že by se mi jako ,,divák" nebo spíš ,,komentátor" mý osoby tady, měl hodit právě takovej člověk/ takoví lidé. A na radši jiní.

    Ale já někdy prostě REAGUJU NA VŠECHNO A VŠECHNY, JAK SIS ASI VŠIML, TŘEBA I PODLE SEBE.


    Ale to lze ovlivnit JEN IGNOREM, ŽE PŘÍSPĚVKY TĚCH LIDÍ NEUVIDÍM, TŘEBA ANI TVOJE, TO JE JASNÝ, ŽE....


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: tak se na to vyser, bez zaplatit najem, res svou existenci, a sem se prihlas az budes mit aspon neco splneno. fakt te nikdo nenuti tady ze sebe delat <|>, nemusis to delat, nedelej to.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Tak já občas vidím, kdo z lidí, co vídám, nebo co jsem je vloni viděla a s některými se dřív i docela bavila, to tu čte.

    Takže na něco reagovat chci, na něco ani ne, ale reaguju stejně.

    A ne, třeba dnes jsem chtěla jít radši platit ten nájem, koupat se, umýt si hlavu, třeba i zkusit napsat někomu, podívat se po týdnu na seznamku nebo zas po nějaký dobře placený práci a pak jít třeba i na chvíli večer ven.

    A ne bejt tady a odpovídat na různý dezinformace, narážky nebo urážky.

    Ale část byla i vtipná, četl to jeden bývalý spolužák, pak tu byl i známej, co jsem se s ním dřív hodně bavila na akcích a tak.

    Pak jsem když jsem už chtěla odejít, jsem tu zas viděla tady reakci SNOW., což ani nevím, co je to jako zač.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: Tak já občas vidím, kdo z lidí, co vídám, nebo co jsem je vloni viděla a s některými se dřív i docela bavila, to tu čte.

    Takže na něco reagovat chci, na něco ani ne, ale reaguju stejně.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: A musim říct, že je to divný, ale doposud kdyby se mě někdo zeptal, co bych změnila nebo udělala jinak v mym životě, dodatečně chtěla vrátit, vždy jsem byla názoru, ŽE VŮBEC NIC, ŽE VŠE BYLO, JAK BYLO A JAK MÁ BÝT.

    me to prave VUBEC neprekvapuje - dokud dotycny poslouchal a "drzel", bylo vsechno v nejlepsim poradku, chyba se stala az v momente kdy si dovolil od tebe odejit, cimz ti zpusobil ujmu zcela mimo plan a vsechno zkazil. jak se celou dobu citil on, jake byly jeho duvody a motivace k odchodu, co by na to vsechno rekl, WHO CARES? ta vec prestala poslouchat, takze je treba tak dlouho PROSTE RVAT, dokud ta vec zase nezacne znovu fungovat.

    opakuji: jsi evidentne mentalne postizena

    PS: SUB. nemuze za tvuj posrany zivot
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Bývalýmu snoubenci jsem asi 3x nebo 5x za náš 4 letý vztah pod vodou v moři nebo rybníku počůrala nohu, amála se tomu a byly ty moje nedávný poseldní velmi šťasntý chvíle i předloni, než na konci 2018/2019 byl definitivní konec, moc na to to vzpomínám a i na jiný věci, co bych ráda vrátila...víckrát mi ani nedal příležitost..nic světabornýho ani pohoršujícího na tom neshledávám...


    A bylo to v návaznosti na jinej příspěvek.

    A musim říct, že je to divný, ale doposud kdyby se mě někdo zeptal, co bych změnila nebo udělala jinak v mym životě, dodatečně chtěla vrátit, vždy jsem byla názoru, ŽE VŮBEC NIC, ŽE VŠE BYLO, JAK BYLO A JAK MÁ BÝT.

    A že i něco nepříjemnýho, dokonce smutnýho, co šlo možná jinak, bylo i v jiný věci asi možná pro něco jinýho dobrý, tak jsem se s tím smířila.

    Ale často , velmi často myslím na to, JAK RÁDA BYCH VRÁTILA CHVÍLE S BÝVALÝM SNOUBENCEM ABY BYL ZASE SE MNOU.

    Třeba i tu chvíli, jak jsme spolu bydleli už v tom nájmu drahym, a jak jsem ho počůrula v tom rybníku, pak se tomu smála a byli jsme tam jen my dva.

    A já vim, že mě v tý době miloval. To vim jistě.

    A i tu blbou chvíli bych chtěla vrátit a je pro mě důležitá, jak tam tak jsme, u špinavýho rybníka, kde jsem s nim v tu chvíli byla snad ještě šťastnější než týdny před tím u moře, tak jsem si na ni jen v reakci na něco tady, vzpomněla, na
    tu veselou a moc šťastnu chvíli, jednu z mnoha, na který vzpomínam.

    Ale ty samozřejmě nemohl nidko jiný vidět, ani SUB., ani nikdo z jeho znájmých.

    Věděli a zažili jsme takový chvíle spolu jen my dva.

    To samý jako s tim falešnym hovínkem, co jsem udělala dle Stahováku z ruličky od toaleťáku navlhčený a roztrhaný a v prstech slisovaný.


    Jak jsme s ho pak na SEBE vždy nastražili v tý jeho garsonce, asi rok nebo dva předtím.

    A bylo víc i daleko radostnějších chvil, při sportu, na těch akcích, na dovolený taky, i když jak který...i při běřný zcela obyčejný cestě z práce kdysi nebo opbyčejnym blbym nákupu jídla, i třeba při blbym úklidu, nebo i v obyčejnej večer před spaním, tolik těch chvil, kdy bylo jasný, že jsme šťastný a patříme k sobě, možná do konce života...

    Bylo jich hodně.

    A mně jen moc mrzelo, že na ně zapomněl, na všechny, tak rychle nebo je nechtěl vidět nebo si to nejdřív neuvědomil, co ničí a pak už jen zůstal prostě na tý Moravě, když už tam byl...

    Mrzí to, i udivuje, nedá se to pochopit nebo se to chápe těžko, jak málo pro něj a jak moc, tak moc pro mě znamenaly.

    ;(

    A nešlo o žádný moje sobectví nebo potřeby,...proč ode mě odešel...

    To byl jen nějakej šest let starej blud SUB., na základě jedný akce...a o zbytku neví nic, njen nějaký stresy při cestách někde, ale bylo to z mýho úhlu pohledu jen lepší a lepší rok od roku právě, že jsem věděla, čemu se vyhnout, co dělalo dřív problémy...

    A nešlo o žádný moje sobectví nebo potřeby..to byl jen výplod SUB., (co mě ani nezná a viděla jen na akci, kde on potřeby neměl žádný, tak proč bych jako neměla svoje nebo čí jiný bych tam měla řešit, když jsem byla jen s ním a on jako muž nepotřeboval krom piva nic....) Nebo vaše blbý narážky.

    Šlo při tom konci jen o moje nervy při a po ztrátě práce, PMS, nadávání o bytě chvíli po SMS, (o který jsem od táty ani nestála, s babičkou jsem měla hlídání morčte předem domluvený a ještě by to ten rok zvládla), a hlavně šlo o to jeho rodiště, kde má tátu.



    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: to je docela dobra otazka, na koho se tady snazis tak intenzivne a zarputile zapusobit. podle me jenom sama na sebe. potrebujes si kazdy den rekonstruovat ten svuj vymysleny (sebe)obraz, a kdokoliv jako divak se hodi, bez ohledu na to jak moc si z tebe utahuje. je ti to jedno, protoze cela tahle show o tobe je stejne jenom pro tebe, a tobe muze byt jedno co si o tobe kdo mysli. hlavne ze te porad nekdo cte a reaguje na tebe.

    jsi proste takovy hladovy duch, co zije z ozven ve sve vlastni hlave.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    A mám se tu snažit zapůsobit na TEBE? Nebo na bývalou spolužačku, co jsem léta neviděla a myslela že je v zahraničí.. ne jednoho, co mi do pošty psal a nelíbí se mi.

    Na ruskou SUB. což mi mohla pomoct s návratem bývalýho snoubence, ale už je pozdě a spíš udělala opak u ostatních, že.

    Nebo z mužů na toho emigranta s Red lightem.

    Nebo na týpka, co patří spíš do kriminálu, než mezi lidi nebo holky...

    Víš ono se to tu blbě rozlišuje.

    A ke KOUDYMU JSEM SE SNAŽILA BÝT MILÁ, NEŽ JSEM PŘIŠLA NA TO, JAK V TOM TADY FIGUROVAL.

    A je blond a má holku.

    Jen CRAZY_IVAN: -a jemu podobných, je škoda, na technaře jsem údajně moc konzervativní, na další scéně jsou naopak na tom, tak že maj děti už úplně všichni, nebo je maj objednaný předem prostě, a třeba bych si s někym jako je pošahanej I. nebo kdo, rozuměla, ale mám smůlu, někdo ho vloni předběhl a veze se to tu....



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,, dbala akorat na "spolecne" plany ktere se tykaly hlavne tebe" - tak krom sportů společných se mě tento plán týkal taky, no mně hlavně, protože já tam byla přeci ze všech skoro PRVNÍ, SINCE 2003 , první a je to moje scéna, jen moje, já SKORO PRVNÍ!!, SKORO, ale na tý akci, kterou myslela SUB. , hrál bývalý snoubenec, tak to byl jeho plán.




    ,,ale V SEXU A NA DLOUHODOBEJSI BAZI jsi na neco spolecneho uplne dlabala. " - NE, nejdřív já a pak společně...

    nebo nejdřív on a pak já...

    A bývalý snoubenec navíc nic extra nechtěl, ani docela běžný věci, co jiní mí přítekové dva po mně chtěli nebo vyžadovali, tak nebudu konkretizovat a pohoršovat, abych se nemusela dle tebe ,,,stydět"...

    A že mytí nádobí nebylo vykoupeno ani žádnými spešl praktikami, co předchozí přítel chtěl, ani nebylo vykoupeno ,,análem" ani ničím podobným, jsem tu psala, a klidně i použiju to slovo, I KDYŽ SAMA JSEM HO NEPOUŽILA TEHDY A POUŽIL HO TU ZNIČEHO NIC NĚKDO JINEJ, ŽE.

    To když už jsme u toho, kdo by se měl ,,stydět" už jen za výrazivo.

    Takže já to nepoužila tehdy...Ale použiju, ať má K. ráno radost. A líp se mu snídá.


    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    _BENNY: REBORNA:

    :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam