• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRISSIE:
    SARAJ:


    ,,ty jsi, kočičko, hlavně zadarmo doma bydlela"

    U mámy jsem se v těch 26/27 letech, když jsem dokončila VŠ, VYSKYTOVALA NA PŘESPÁNÍ TŘEBA JEN 2 DNY V TÝDNU.

    2 dny v týdnu, že jsem jí tam uklidila a vzala si tam jen nějaký věci a přespala a zase zmizela za přítelem nebo pryč, bych neklasifikovala, jako že jsem u ní bydlela.

    Přítel, se kterým jsem tři roky chodila, měl byt a tak jsem nešla do toho bytu, po máminých rodičích, kterej blokoval táta, i když už tam ségra nebyla...PROČ - VIZ NA KONCI. Takže u mámy jsem se v těch 26/27 letech, když jsem dokončila VŠ, VYSKYTOVALA NA PŘESPÁNÍ TŘEBA JEN 2 DNY V TÝDNU.

    2 DNY V TÝDNU, JINAK BYLA U PŘÍTELE, SE KTERÝM JSEM BYLA 3 ROKY TEHDY , (NEŽ JSEM MĚLA 3 ROKY TOHO MLADŠÍHO A PAK 4 ROKY BÝVALÝHO SNOUBENCE, SE KTERÝM JSME BYDLELI SPOLU.)


    A co se týče let na KOLEJI, TEDY NA VŠ, přičemž mi kolej nedali a musela jsem to přetrpět místo toho u mámy: Ty si jako myslíš, že PALTIT TĚCH ASI 700 KČ ZA KOLEJ BY BYL PRO MĚ TEHDY TAKOVEJ PROBLÉM??

    V roce 2005 až snad do ROKU 2010 stály ty koleje JEN PÁR STOVEK.

    Když já měla za to hip-hop předtancování a za veletrh nebo hosteskování, tacování na nějakejch reklamních akcí, třeba na benzinkách nebo různě, ASI TAK 1000 KČ 1x za 14 dní...

    Tak když mi dal táta první dva roky na VŠ každej měsíc TO VÝŽIVNÝ 700 KČ na měsíc, pak další rok mi to posílala sociálka jako nezaopatřený studentce, pak tedy mi táta jeden rok dal pár stravenek, PROTOŽE JSEM ZAŽILA ROZCHOD PO TŘECH LETECH, PAK BLBÝ OBDOBÍ, TAKY JSEM PAK BYLA V NEMOCNICI A MĚLA DALŠÍ SKLUZY A PAK NEZVLÁDALA.

    Každopádně až do třeťáku jsem ty 2000,- kč měsíčně vy-brigádničila takto, TAKŽE NA TU KOLEJ BYCH TĚCH PÁR STOVEK MĚLA.

    A měla bych tam třeba klid, KLID NA UČENÍ I VÍC, MOHLA SI V KLIDU UVAŘIT A VYPRAT ANIŽ BY NA MĚ NĚKDO ŘVAL A USURPOVAL MĚ, takže ne aby na mě někdo křičel jako máma kvůli tátovi, ať už jdu do toho jejího druhýho bytu, že tam táta je jen na půl a ŽE SETRA, KVŮLI KTERÝ TÁTA MOHL OBÝVAT TEN DRUHEJ MÁMY BYT PO ROZVODU, ABY SE O NI STARAL, UŽ TAM BYL JEN NA PŮL ( než se za 6 let asi byty kupovali a pak ho táta bez našeho souhlasu prodal).

    ALE VE ČTVRŤÁKU JSEM MĚLA ZE ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ PŮL ROKU INDIVIDUÁL NA PŮL ROKU A FAKT NESTÍHALA...

    NO A VE ČTVRŤÁKU BYLA STÁŽ A TO UŽ JSEM BYDLELA TĚCH PÁR MĚSÍCŮ V ŘEDITELSKÝ BUDOVĚ NA STÁŽI.

    Pak ten páťák a diplomka?

    To už uteklo jako voda.... a zbytek, jak už jsem začla pracovat na HPP a pak brigádničit a že už JSEM U MÁMY MOC NEBYLA, ALE PROČ JSEM STÁLE NEMĚLA PENÍZE NA TO SI PLATIT TO V TOM JEJIM DRUHYM BYTĚ, KDE JEŠTĚ TÁTA BYL, ALE NA PŮL...

    A že jsem ani v to zmatku nevěděla, že mám byt opbsadit co nejdřív, že by tátu napadlo ho pak po letech prodat, to jsem taky psala.

    Měla jsem totiž 90 km od Prahy přítele, co TAM BYT MĚL, 2,5 ROKU a ten druhej/třetí rok, tedy na přelonu těch let, jsem přišla o práci a MĚLA JEN BRIGÁDU ZA TY POVOLENÝ 4 TIS. MĚSÍČNĚ.

    Tak to znamenalo, že když jsem hledala práci, TU, VE KTERÝ JSEM PAK BYLA NA ZKRÁCENEJ ÚVAZEK A PA MI DALI NA CHVÍLI HPP, než jsem si našla TU PRÁCI, KDE JSEM PAK BYLA NA FULL TIME 3 ROKY..


    Tak právě před tím, v tom mezičase jsem měla jen tu brigádu = 2 dny v týdnu a hledala práci od PC u toho přítelE MIMO PRAHU, CO MĚL BYT.

    Takže to jsem byla třeba 4 dny v týdnu u něj, pak jsme byli někde v tahu a u mámy se v těch 26/27 letech, když jsem dokončila VŠ, VYSKYTOVALA NA PŘESPÁNÍ TŘEBA JEN 2 DNY V TÝDNU.




    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TRISSIE: plus teda narok na kolej pri prazske VS, kdyz mas bydliste v Praze, tak jasne. Dalsi vtipnej element. Neco jako BOZP - pracovat se nesmi!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: ty jsi, kočičko, hlavně zadarmo doma bydlela.
    uklízet CELOU domácnost běžně musí i puberťáci, snad všichni moji spolužáci měli svůj seznam už na začátku druhého stupně.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VYHULENY_UFO: na neschopenku by měla být zdravotní indikace, ovšem když je doktor lemra a těhotná hodně urputná, tak může odejít i s nějakou pseudoindikací, protože ne všechno jde objektivně doložit.

    jinak ovšem rizikové těhotenství se rozhodně nerovná postižené dítě, dokonce rizikové ani nemusí nutně znamenat tu neschopenku - ono i "blbá" těhotenská cukrovka automaticky znamená "rizikové těhotenství", což znamená primárně to, že je potřeba zvýšený dohled.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRISSIE:

    Ne tak docela. Spíš bych to klasifikoivala TAK, ŽE JSEM DĚLALA ZDARMA UKRAJINSKOU UKLÍZEČKU A MYČKU NÁDOBÍ, A ZADARMO.

    Máma mi nevařila, nedávala jídlo ani peníze a já jí tam zatím vedla a uklízela celou domácnost, TAKŽE KDYŽ JSEM V 25 LETECH DOKONČILA ŠKOLU, NÁROK NA KOLEJ ZANIKÁ VE 26 LETECH.

    Tak jsem 4 dny v týdnu dělala zdarma po brigádě v krizi nebo pak po první práci uklízečku zdarma doma matce,

    následně jsem se ve čtvrtek večer sbalila a ve čtvrtek, pak když jsem našla tu druhou práci s menším dojížděním, tak v pátekm hned po práci jsem odjela z Prahy za tím mimopražským přítelem 100 km.

    Takže jsem uklidila u mámy a od ČTVRTKA DO PONDĚLÍ 4 DNY TAM NEBYLA.

    a POBÝVALA A NAKUPOVALA A VAŘILI JSME SI pá-po ráno u toho přítele.

    Původně byl z Prahy, ale bydlel 100 km od Prahy, kam jsem za ním 2,5 roku dojížděla, dělalo mi to pak problém i v jedný práci.

    Od něj jsem jela v pondělí ráno do práce.


    U mámy jsem dělala ULLIZEČKU, když jsem přišla večer domů najedená z práce a cesty domů nebo hned jak jsem si nakoupila (za svý) a uvařila večeři...

    ZASE MÁMĚ ZDARMA UKRAJINSKOU UKLIZEČKU, TO DĚLÁ DOMA VŠE, UKLÍZÍ A MYJE NÁDOBÍ I PO NÍ, (uvařit si máma tedy zvládla),


    uklizečku OD PONDĚLNÍHO VEČERA ZASE DO ČTVRTEČNÍHO VEČERA.

    Třetí rok už bydlel ten přítel už jen 50 km od Prahy blíž firmě, kde dělal a tam měl spolubydlícího.

    Pak se nám to nějak rozpadlo. Byl na jednu stranu v něčem problémovej, pak se rozešel se mnou, pak se chtěl vrátit, ale já už nějak nechtěla.

    Takže po mym dokončení školy od v 25, 26, 27 letech.

    Pak jsem měla od mých 27 let asi toho o pár let mladšího TAM TO BYLO STEJNĚ, JEN NA TY TŘI DNY V TÝDNU JSEM BYLA U NĚJ, KDYŽ JEHO RODIČE VYPADLI, NEBO NĚKDE PO AKCÍCH UŽ JSME SPALI V AUTĚ, VE STANU, NEBO JELI K NĚMU NA CHATU...

    Nebo po akci jsme se v sobotu probudili dopoledne vypadli někam ven, v neděli obvykle an acelej den na kolo, koupání, různě.

    Snažili jsme se nevadit jeho rodičům.

    Já už zároveň od mých 27 do 30 let minimalizovala POBYT U MATKY.

    Tam jsem už měla 3. rokem stálou práci... a chtěla lepší, že už opadla krize, ale váhala, neudělala bych to sama, i když jsem měla plat do 25 tis. jen....

    Pak jsem teprve, když mi dal ten mladší kopačky, po 3 letech, že to nebral tak vážně a kvůli nějaký demenci, s jeho kámošem, co podváděl holku a nějak jsme se pak nepohodli i my, prostě pak...

    Jsem se půl roku na to v mých 30/31 seznámila s bývalým snoubencem.

    A vypadla od mámy definitivně, že už jsem bydla jinde úplně, v mých 31 LETECH, během 2. roku ze 4 s bývalým snoubencem, takže vypadla od mámy v 30/31, COŽ JE AKORÁT U VYSOKOŠKOLÁKŮ Z PRAHY.


    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: pred vsema. Kdybys ji mela nejsi to co jsi. At uz jsi cokoliv. Jsi na zvraceni a politovani. Uz na spinu jako ty nehodlam reagovat. Svy jsem ti rekl. Bez papiru z riapsu se nevracej. Nulo.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TRISSIE: tu pulku pondeli si pekne odmakas jeste:D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VYHULENY_UFO: tehotenstvi muze byt rizikove a zaroven se ti muze narodit zdrave dite a naopak. Sablonu nevytvoris.
    Ale to je jina otazka, R se odkazovala na nesmysl v BOZP.
    TUILE
    TUILE --- ---
    VYHULENY_UFO: tak muze a nemusi bejt.
    znam i takovou, ktera prakticky nesmela vstat z postele. dite je zdravy, protoze to matka dodrzovala...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SARAJ: tak u prvních tří dětí jsem pracovala ještě den před porodem, zkazila to čtvrtá, která přišla na svět v pondělí v poledne, že :-)
    ale to bude asi ten důvod, proč na byt jsem si vydělala sama a barák splácíme s manželem.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRISSIE: nestaci, kdyz doktor napise, ze tehotenstvi je rizikovy a pak se da praci v kanclu vyhnout ne?
    manzelka znamyho delala v kancelari na ucetnim oddeleni v jedny statni nemocnici a byla doma snad 6 nebo 7 mesicu., prej s rizikovym, ale dite je uplne zdravy.
    ja se tomu docela tlemil, protoze napriklad nase pani jednatelka chodila za byznysem i s brichem, doma byla par tejdnu a majitel firmy ji koupil do kancelare stul na prebalovani, kdyz nahodou musela prijet..
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TRISSIE: :D tohle je uplne super, jsem si vzpomnela na prakticky vsechny kolegyne, co odchazely na materskou jeste s compem v ruce, nesmi nic delat.. kancl prace, aha, aha...:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    INSEQUI: nene, takové se musí ukázat objednávka, že za 14 dní to teprve přijde na pobočku ;-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: a
    ,,aby tys nemusela delat vubec nic" - tak tak je to v normě a standardu BOZP, ŽE TĚHOTNÁ ŽENA A KOJÍCÍ ŽENA NEMÁ DĚLAT NIC, JÁ TO NEVYMYSLELA, TO DOKTOŘI.

    A já, tim že jsem dělala v kaclu, jesem naopak chtěla dělat tak do 6. měsíce, odejít pak...


    ani smykem, kočičko. Těhotné a kojící nesmí vykonávat práce, které by ohrožovaly zdraví těhotné nebo dítěte, ale to je tak všechno. V kanceláři se sedí hezky až do nástupu na mateřskou, což je 6-8 týdnů před porodem.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT:
    REBORNA:
    REBORNA:
    RAINBOF:

    Já jsem se ptala JEHO. POKORU PŘED ČÍM A PŘED KÝM MYSLÍ.

    ,,Pred lidma" A pokoru před jakejma lidma??

    ,,Vsechny chces jenom o neco obrat" Jak obrat, JAK MŮŽU OBRAT BABIČKU (tu máminu maminku, jejíž byl ten původní byt, co se dělil) A DĚDU, CO UŽ JSOU PO SMTI? Ona víc jak 10 let a ten děda mě viděl v peřince a pak umřel, protože jedinej od nás z rodiny kouřil.

    A měli mě moc rádi, přímo počítalis tím, že ten byt bude pak můj. Na založená rodiny. Rozhodně by v žádnym případě nechtěli, že když se to měnilo z velmi výhodnýho nájmu na vlastnictví, aby na ten druhej táta dal malou částku, půjčil si, pronajal, nedoplatil z toho ani třetinu, pak mě byt nenechal ani doplatit a prodal. A obohatil se na něm.

    Urazili by mu ruku, co prodej bytu podepsala.

    Gr. má děti taky v bytě od rodičů, tak běž poučovat ji a urážet ji.

    ,,aby tys nemusela delat vubec nic" - tak tak je to v normě a standardu BOZP, ŽE TĚHOTNÁ ŽENA A KOJÍCÍ ŽENA NEMÁ DĚLAT NIC, JÁ TO NEVYMYSLELA, TO DOKTOŘI.

    A já, tim že jsem dělala v kaclu, jesem naopak chtěla dělat tak do 6. měsíce, odejít pak...

    Celý to tu bylo o mých obavách na dobu po seznámení, v těhotenství, mateřství první 3 roky, což jsi nečetla.


    Vsadila bych se, že pokud má taky VŠ, co dokončila a začla práci pak, že mám odpracovány tak o 4 roky víc než ona...Jinak tak stejně.

    Že jsem měla pár měsíců na přelomu roku 2017/2018 podporu v nezaměstnanosti, než jsem si zase našla práci a vrátil se ke mně po pauze druh, tj. bývalý snoubenec, jehož odchod mě prvně taky na chvíli paralyzoval, ale práci jsem hledala, ŽE JSEM BYLA PÁR MĚSÍCŮ NA PODPOŘE?

    Ale ta je z mých daní! Z toho, co jsem předtím léta odvedla státu na sociáolním POJIŠTĚNÍ za asi 9 lůet práce STATICÍCE....

    Ty přesně na to, aby člověk z toho čerpal, než si najde zase práci, slouží.

    Ale teď podporu v nezaměstnanosti nepobírám, nepobírám na jídlo NIC.

    A že mám teď zkusit zažádat o příspěvek na bydlení opravdu není muj nápad, PSALI TO TU, BYLO TO I V NOVINÁCH. Muj nápad mě zdrogovat a znásilnit a obtěžovat do práce a po večerech půl roku fakt NEBYL! ...je to jen malá část z nájmu, ani ne třetina a to je proto, aby mě nevystěhovali, protože byhc nemohla ani shánět práci a pracovat pak, když byhc tam neměla odkud chodit.

    A myslíšk, že jí to tak chtěla?!

    Já měla být ve svym vlastním bytě, s miminkem a vdaná.

    V nejhorším bych ho při ztrátě práce teš pronajala a šla do menšího.


    ,,stvoreni, ktery jen vysava cely svoje okoli, nestoji" - na koleje měli NÁROK VŠICHNI, JÁ JI NEDOSTALA, TAKŽE JSEM MĚLA NÁROK NA BYDLEDNÍ U MÁMY, NEDÁVALA MI ANI NA JÍDLO ANI VŮBEC NIC!

    Žádnej z chlapů mi nedal nidky nic!

    A jediný, s kým jsem pár let bydlela, byl bývalý snoubenec.

    Původně jsem se mu o to nestála.

    Se stavem, že se vracím z práce ve 20/21 h po nákupu, sportech a jdu tam jen 4 dny v týnu přespat a na 3 dny v týdnu tam nejsem, že jsem razila na víked pryč, byla máma ten rok v mých 30/31 už spokojená.

    Byla tak zvyklá i v tom mym předchozim tříletym vztahu s tim mladším.

    Ale za vztahu s bývalým snoubencem kterej narozdíl od toho mladšího nebyl skorosoused, ale z druhýho konce Prahy a ne na metru ta jeho pidi-garsonka, my začly problímy v práci, KDYŽ JSEM SE OD NĚJ VRÁTILA DOMU V NEDĚLI V NOCI A RÁNO VSTÁVALA DO PRÁCE A KDYŽ JSEM PEDLOVALA MEZI PRACÍ P-10, PRAHOU PERIFERII NA P-5 U MÁMY A PAK NA VÍKENDY K NĚMU,VĚČNĚ JSEM NESTÍHALA PŘEVÁŽET KOLO, LYŽEMM VĚCI NA TY AKCE KDE HRÁL A PAK JSME SE HÁDALI.

    Pak morče potřebovalo denní péči a ATB po operaci a tak jsem se definitivně nastěhovala k němu.

    Ale já mu o to nestála.

    Nekupoval mi nic, NIKDE MĚ NEVOZIL, PŽE AUTO JSME NEMĚLI, JEN DVAKRÁT MI K NAROZKÁM KOUPIL LÍSTEK NA FESTIVAL, doma večer po práci SVÍTIL tak jako tak, RÁNO JSEM SE NALŮÍČILA A HNED JSME PÁDILI DO PRÁCE, na víkendy jsme vypadávali skoro pořád, A ZA CEJEK ROK, ZA CEJER ROK NA NEDOPLATKU NA VODU, VODNÍM ROZDÍLU PO MYM PŘISTĚHOVÁNÍ, A TO BYLO HLAVNĚ NA VAŘEN PRO NĚJ, PRANÍ POŘÁDNÝ A MOKREJ ÚKLID,


    ZA CELEJ ROK JSEM HO STÁLA NA TÝ VODĚ JEN 3000 KČ!!

    Takže ZA TŘI ROKY JSEM HO V TÝ JEHO PIDI.-GARSONCE, ŽENA VĚRNÁ HODNÁ ČISTOTNÁ, CO MU VAŘILA A UKLÍZELA, JSEM HO STÁLA JEN:



    9000 KČ ZA TŘI ROKY, SLOVY DEVĚT TISÍC KORUN ZA TŘI ROKY JSEM HO STÁLA.

    A byl to programátor, vydělávat 40, pak 60 tis. kč hrubýho.

    Tak buď jistá, že si to mohl dovolit.

    A to jsem i kvůli němu přišla o jednu práci.

    Zůstat čtvrtej rok v nájmu za 18 tis., kam odešel během pauzy, byl jeho nápad.

    Já tam s nim po pauze byla jen pár měsíců, a chtěla řešit svuj stejně velkej byt.

    Byl pak prázdnej, vážnej důvod ho prodat nebyl.

    Takže i kvůli snoubenci jsem ještě přišla o byt, možnost si doplatit byt.

    G. dostala na mateřství od rodiny byt.

    Já ho měla původně slíbenej taky. A půlku jsem ho chtěla zodpovědně do milionu zaplatit., Znám holky, co dostaly byt celej.

    Všichni stojí za mnou, ŽE PRODAT TEN BYT BYLA CHYBA TÁTOVA, ŽE BYTY SE NEPRODÁVAJ!!

    Kór cizí.

    To nebylo jeho dědicvtí, bylo moje,...co do bytu dal, bychom mu vrátili do roka nebo dvoun zpět, těch tátových asi 350 tis. a byt mohl bejt muj.

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Na druhou stranu zase tady slečna R má sice vysoké požadavky, ale nabízí toho ze by to stačilo tak na Jožku co bydlí v malebné vesničce deset kilometru od Bruntálu. Tomu by sice mohla vysát bedlu třeba jenom jednou do tejdne pokud by byl zrovna strizlivej, ale jako benefit by ji rozbil klapačku pokazdy když by mu nevyzehlila vasilo a monterky večer když zrovna v místní nalevne pije svejch 25 kousku, 4 zelený a hraje bedny. Ale domeček po mamince která se utopila v kaluzi když šla před rokem z kulturaku z koncertu kabatu, to on by měl, to zase jo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: Se stavem, že se vracím z práce ve 20/21 h po nákupu, sportech a jdu tam jen 4 dny v týnu přespat a na 3 dny v týdnu tam nejsem, že jsem razila na víked pryč, byla máma ten rok v mých 30/31 už spokojená.

    takže ty jsi byla ještě v jednatřiceti v mamahotelu.
    notyvole.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PALEONTOLOG: To má podle mě ještě levný, dneska když na seznamce klofnes vosumnactku tak ti do jinyho než audi nesedne a pokud chceš vyprásknout rákos, tak si příprav minimálně novej ajfoun.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    INSEQUI: tos mi připomněl jednoho borce z hospody. ten se seznámil s ostravačkou, zajel za ní z brna do ovy vlakem, pozval na večeři, opil ji, omrdal na hotelu a přijel zpět. tak nám to v hospodě počítal tak na trojku, tak mu říkáme, gabrieli, příště běž radši rovnou do bincárny :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Možná si mysli ze tu kuřbu sežene na seznamce levněji, takový to jako když jedeš koupit vojetyho moskviče na Slovensko v naději ze ho tam sezenes za půlku toho co v ačkach.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Tak za posledních 14 dní na seznamce napsali (a to tam mám že jen Praha od 30 do 37 let, max 42 let): chlap s dětmi, co jen proto, že tam mám něco o sportech a párty mi napsal, že moje děti by byly chudáci (spíš je nasranej, že chci bezdětnýho), dva pražský dědci, zas jen nějaký vidláci, resp. z Horních Prdelákovic, jedinej, co se mi líbil s úzkym nosem byl samozřejmě, no odkud asi pak: z Jižní Moravy.

    Pak nějaká lesba (tedy ne Snow. s umělákem).

    A pak už jen tohle.

    Zkurwenci zajebaný zdegenerovaný debilní!!!!!! (grrrrrrr):


    Von, pátek, 14.8. 17:09

    Ahoj sympatacko, omluvam se za uprimnost a primost nechci urazit nebo nastvat ale hledám tady jednu ženu na pravidelny oralek (1-3x týdně) za odmenu. pokud te to zaujalo budu rád když se ozveš, pokud ne krasny den:) S pozdravem Kristian

    Já, teď: (už se s tim nemažu)

    Tak co takhle prostitutku a ne seznamku a ženu s VŠ, co hledá vztah?!

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam