RAINBOF:
,, honby za mimiskem a bohatym manzou" - NO JO, ALE TO JE TO SMUTNÝ, ŽE CHLAP, CO TU MÁ V PRAZE BYT, SE HODNOTÍ JAKO NADSTANDARDNÍ BOHÁČ.... tak jsem kontrovala nacionalistickými výpady, že by mělo být víc Čechů, co maj v Praze byt.
,,prachy jako jediny meritko uspechu" - TAK JAK BYLO VIDĚT Z MÝCH PŘEDCHOZÍCH PŘÍSPĚVKŮ, TAK PRACHY NEBO BYDLENÍ BYLO NAOPAK TO JEDINÝ, CO JSEM JÁ U PARTNERA NIKDY ZATÍM NEŘEŠILA...
viz
[ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]
a část o tom bez bytu a práce u rodičů nebo tom bez bydlení a práce toho času úplně, nebo o tom, co měl jen auto, co jsem ani nevyužila moc s ním v Praze a bydlel s rodiči a měl plat nic moc a stejně mi to mohlo být šumák jakej měl, protože mi nikdo nikdy nic nekupoval a já měla slíbenej byt, tak mi to bylo jedno...
A že jsem ani nevěděla, když jsem zmerčila bývalýho snoubence na akci, co dělá a zda vůbec něco a že je krom DJování taky programátor.
MILIONÁŘ BOHATSTVÍ PŘÍMO ZÁVRATNÉHO = ŽE MĚL NEBO JEŠTĚ MÁ (, POKUD JI PO PRONAJATÍ NEPRODAL PO JEHO OPĚTOVNÉM ZMIZENÍ PO 15 LETECH ZPĚT NA MORAVU BLÍŽ RODIŠTI, ALE ASI NE), V PRAZE GARSONKU.
Tedy extra-supr trupr partie a boháč, protože měl práci a v Praze garsonku...
(snad všichni chápu ironii a sarkasmus, ALE TAK TO NENÍ, PROTOŽE KDO JI MÁ, JE MILIONÁŘ A BOHÁČ.
Zatímco u mě přijít o slíbenej byt, to bylo v minutě jako ,,Chcete být milionářem." resp. před svatbou ,,milionářkou", ale OPAČNĚ..
,,hromadit majetek" - jakej majetek, já chtěla jen mít bydlení na miminko!
,,kdyz ti to evidentně nejde" - co mi nejde?? Práce mi vždy šla...ale hromadit lze těžko, v čase, kdy člověk nepracuje, ať už z důvodu absence práce nebo pak těhotenství, mateřství atd.
,, Jakto ze mladej kluk se zakladkou utece ve 17 a ve 20 ma prvni mega v 25 dluh nekolik mega a ve 32 zaklada rodinu bez dluhu a ma pohodovou praci?"
To nevím, mě zajímalo při jeho kontrolování něco jinýho, na to jak žije, jsem se ho v práci neptala...
A nejsem typ, co by rád dluhy.
,, dela co ho bavi a tesi." - to já dělala TAKY!
,,Ty si akorat linej postelovej cestovatel co mu uz pres 10let tikaj hodiny" - ALE JE ZAJÍMAVÝ, ŽE SKORO CELOU TU DOBU JSEM PRACOVALA.
Sice kvůli jednomu z těch tři vztahů a dojíždění za ním někde nenastoupila, ale pak si našla jinou práci po rozchodu...a v jedný práci , kde jsem byla tři roky, mě naopak to, že se se mnou ten mladší rozešel, motivovalo a pak jsem si za vztahu s bývalým snoubencem našla práci lepší...
O jednu bohužel zároveň taky i kvůli němu přišla...to je složitý...ale pak našla zase lepší, když se ke mně vrátil a vše mohlo být jen lepší..
To tedy ten průřez těmi 3 vztahy za těch předchozích 12 let.
(ke konci VŠ a od konce VŠ)..
,,Tobe na kazdy kilo chybi metrak pokory." - POKORY PŘED ČÍM? NEBO PŘED KÝM?