TRISSIE:
Ne tak docela. Spíš bych to klasifikoivala TAK, ŽE JSEM DĚLALA ZDARMA UKRAJINSKOU UKLÍZEČKU A MYČKU NÁDOBÍ, A ZADARMO.
Máma mi nevařila, nedávala jídlo ani peníze a já jí tam zatím vedla a uklízela celou domácnost, TAKŽE KDYŽ JSEM V 25 LETECH DOKONČILA ŠKOLU, NÁROK NA KOLEJ ZANIKÁ VE 26 LETECH.
Tak jsem 4 dny v týdnu dělala zdarma po brigádě v krizi nebo pak po první práci uklízečku zdarma doma matce,
následně jsem se ve čtvrtek večer sbalila a ve čtvrtek, pak když jsem našla tu druhou práci s menším dojížděním, tak v pátekm hned po práci jsem odjela z Prahy za tím mimopražským přítelem 100 km.
Takže jsem uklidila u mámy a od ČTVRTKA DO PONDĚLÍ 4 DNY TAM NEBYLA.
a POBÝVALA A NAKUPOVALA A VAŘILI JSME SI pá-po ráno u toho přítele.
Původně byl z Prahy, ale bydlel 100 km od Prahy, kam jsem za ním 2,5 roku dojížděla, dělalo mi to pak problém i v jedný práci.
Od něj jsem jela v pondělí ráno do práce.
U mámy jsem dělala ULLIZEČKU, když jsem přišla večer domů najedená z práce a cesty domů nebo hned jak jsem si nakoupila (za svý) a uvařila večeři...
ZASE MÁMĚ ZDARMA UKRAJINSKOU UKLIZEČKU, TO DĚLÁ DOMA VŠE, UKLÍZÍ A MYJE NÁDOBÍ I PO NÍ, (uvařit si máma tedy zvládla),
uklizečku OD PONDĚLNÍHO VEČERA ZASE DO ČTVRTEČNÍHO VEČERA.
Třetí rok už bydlel ten přítel už jen 50 km od Prahy blíž firmě, kde dělal a tam měl spolubydlícího.
Pak se nám to nějak rozpadlo. Byl na jednu stranu v něčem problémovej, pak se rozešel se mnou, pak se chtěl vrátit, ale já už nějak nechtěla.
Takže po mym dokončení školy od v 25, 26, 27 letech.
Pak jsem měla od mých 27 let asi toho o pár let mladšího TAM TO BYLO STEJNĚ, JEN NA TY TŘI DNY V TÝDNU JSEM BYLA U NĚJ, KDYŽ JEHO RODIČE VYPADLI, NEBO NĚKDE PO AKCÍCH UŽ JSME SPALI V AUTĚ, VE STANU, NEBO JELI K NĚMU NA CHATU...
Nebo po akci jsme se v sobotu probudili dopoledne vypadli někam ven, v neděli obvykle an acelej den na kolo, koupání, různě.
Snažili jsme se nevadit jeho rodičům.
Já už zároveň od mých 27 do 30 let minimalizovala POBYT U MATKY.
Tam jsem už měla 3. rokem stálou práci... a chtěla lepší, že už opadla krize, ale váhala, neudělala bych to sama, i když jsem měla plat do 25 tis. jen....
Pak jsem teprve, když mi dal ten mladší kopačky, po 3 letech, že to nebral tak vážně a kvůli nějaký demenci, s jeho kámošem, co podváděl holku a nějak jsme se pak nepohodli i my, prostě pak...
Jsem se půl roku na to v mých 30/31 seznámila s bývalým snoubencem.
A vypadla od mámy definitivně, že už jsem bydla jinde úplně, v mých 31 LETECH, během 2. roku ze 4 s bývalým snoubencem, takže vypadla od mámy v 30/31, COŽ JE AKORÁT U VYSOKOŠKOLÁKŮ Z PRAHY.