• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    REBORNA: jou je to tady o seznamováni akorát už tady delší dobu vedeš monolog a pořád se najde někdo kdo na tebe reaguje jako třeba teď já, takže bys už mohla konečně sklapnout a začít si to psát do Wordu ať pak můžeš vydat knížku místo zasirani to tady nesmyslama.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ty jo, nemá to tu být NÁHODOU O SEZNAMOVÁNÍ??!!

    Třeba i o seznamování INŽENÝREK KOLEM 35 LET??!!

    Na seznamce vidláci s bytama daleko, nebo humusáci nebo dětnatý strejcové a dědci.

    Co třeba zas nějaká párty nebo tak?!!

    Kolik je těmhle? 26/28 třeba??

    Já už se v tom občas ztrácim. Ale všechno je to asi pod 30 :/




    ad "Pedofilie je v odborném pojetí trvalá nebo dlouhodobá náklonnost či reaktivita s erotickým rozměrem převážně nebo výlučně vůči nedospělým osobám, chlapcům nebo dívkám. Pedofil je člověk, kterého sexuálně přitahují převážně nebo výlučně předpubertální děti nebo děti v rané pubertě a rovněž se do dětí je schopen zamilovat. "

    Pedofilie – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie

    Kde mám odborníka, když ho potřebuju??!!



    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TOREIP: Coldhere tu byl na skok nekdy pred pul rokem, pohrozil a zmizel :(
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    KULA: Ja jen chci videt co se stane az ji sem nekdo zakaze pristup. Zacne zamrdavat ostatni kluby, ale ty uz nejsou tak benevolentni.
    Me to uz sere fest, protoze nyx projizdim vyhradne na kompu a kdyz se ta pica probere tak mam zasranou celou zed z toho jejiho nekonecnyho mazani a opakovani prispevku.
    KULA
    KULA --- ---
    TOREIP: a není to úplně krásná ukázka jak promrhat rok svého života? Úplně zbytečně být a existovat?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *ŽE TAK MOC zas NESPĚCHÁM, že abych neslyšela DARK A STIHLA FULL ON A že abychom se od 1 ráno dýl vyspali, než budeme v 5 ráno vstávat kdy měl v tak blbou hodinu hrát, ŽE ZA TO 800,- ZA TÁGO TO zase NESTOJÍ.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SARAJ:

    ,,Bydlela jsi celou VS de facto zadara"

    No to u nás na VŠ skoro všichni!!! Na koleji nebo u rodičů. Tedy jeden se nějak chystal na vojnu, toho pak tak vyrazili. Mezi TĚMI 50 % studentů, co první dva roky vyhodili, byli takoví, pak nějaký hloupí, pak i nějaký co nepochopili, že to neni ekonomka, a že práce na HPP a neučit se a meškat praktika jim neprojde, pak taky ty maminky asi vyarzili, pak vyrazili někjaký, co onemocněli, nebo kvůli nějaký nehodě zmeškali něco.. ale někdo měl individuál výjimečně...

    ,,pracak stridas s praci"

    TAK POŘÁD LEPŠÍ NEŽ PO TOM, CO JSEM PŘIŠLA NA TO ZNÁSILNĚNÍ, SKOČIT Z OKNA, JAK tu CHTĚLI, NE??!!

    Pořád lepší, ne to udělat jako některý ženský, prostě po znásilnění SKOČIT Z OKNA NEBO SI PODŘEZAT ŽÍLY, JE PODLE MĚ ZKUSIT SE Z TOHO VZPAMATOVAT A VRÁTIT DO PRÁCE, HLEDAT RADŠI ZASE PRÁCI, NE?Ale padl do toho ještě ten koronavirus, že se rozjela krize naplno.

    ,,pracak stridas s praci" PŘEDTIM JAKO? No to bylo v krizi, NEBYLA PRÁCE, pak jsem měla stálou práci zase 3 roky, pak sice podpásovka - doba určitá, ALE pak práce zase v oboru, návrat do oboru, což byl důvod k oslavě.... i když to nevyšlo kvůli tý pomluvě, tak - dělala jsem to dobře, měsíc i za dvě, rozumim tomu...dalo se to využít...v dalších pracech na který jsem se hlásila.

    ALE ZMIZEL MI PŘED SVATBOU MUŽ! No tak jsem nemohla pracovat, ALE JÁ MU PSALA, ŽE MĚ POZVALI NA POHOVOR NA MORAVU A ZVALI BY MĚ I NA DALŠÍ!!

    Ale pak táta mi nedal slíbený podíl nebo moje dědictví po mámině mamince prostě toho prodanýho bytu, ABYCH NORMÁLNĚ ODEŠLA NA MORAVU A ZAČLA TAM PRACOVAT.

    A bývalý snoubenec pak řekl, že se vrátí, jako že ke mně, když se objevil, ale pak byla ledovka, a psal, že ne.

    No tak bylo pak už jasný, ŽE ZŮSTÁVÁM ASI V PRAZE, ŽE MUSIM HLEDAT BYT V PRAZE A PRÁCI V PRAZE TAM, KAM SE PŘESTĚHUJU.

    Ale táta mi zadržoval moje peníze z prodeje mýho bytu! A já nevěděla, tedy, KDE KOUPIM BYT, A KDE BUDU PRACOVAT...

    Pak se ukázalo, že chtěl peníze i přesto, že ségra nechtěla nic a vypadalo to nejdřív, že když ona z TOHO MÝHO A SÉGŘINA BYTU DRUHÝHO BYTI MÁMY PO BABIČCVE Z MÁMINÝ STRANY NECHCE SÉGRA NIC, když má v zahr. barák a děti s manželem nechce, že táta by měl dát peníze mě a že si to doplatim a někde ZA TO BUDE MÍSTO 2+KK MALINKÁ GARSONEČKA...A ŽE SI NAJDU PRÁCI POBLÍŽ.

    Ale pak už jsem si práci našla 2018/2019 i tak a stále čekala na peníze a stěhování ... no a skončila jsem v nájmu, co jsem si hledala marně v práci, abych ho utáhla a na seznamce jsem hledala náhradního muže v tý práci, že v bytě už snoubenec odpojil internet a nemohla jsem nic hledat tam.

    No a pak jsem si dokonce našla tu práci vysněnou vloni.

    ,,Bydlela jsi celou VS de facto zadara" To ale od nás z VŠ skoro všichni:

    Buď na koleji nebo ti pražští u rodičů, některý pak tak přešli během studií od bytu od rodičů - to chtěla máma, abych už šla DO TOHO BYTU A NEZVYŠOVALA JÍ STOČNÝ...nájem byl regulovanej, nebyl drahej.

    Já fakt nemohla ve čtvrťáku nic, to bylo všem jasný, že mám skluz a že sotva zvládám... a to jsem prosím byla pvní dva roky ještě před tim rozchodem skoro pořád nejlepší studentka i na VŠ.

    Ale bylo jasný, že v tom čvrťáku jsem nemohla nic, pak byla stáž a pak už jsem byla právě OK, školu dohnala, vše se dalo do normálu, už jsem měla i novýho přítele, i když jako z něj rodiče nebyli nadšený, ale měla ty poslední dva roky na VŠ.

    No a dalo se to do normálu, ve škole jsem vše dohnala, začla i po stáži, když jsem s vrátila po několika měsících ze stáže, chodit na brigády a na praktika k diplomce a učila se na státnice a dokončila školu.

    Prostě tak to bylo.

    A jak to bylo před svatbou mohlo být jedno....odvíjelo s to od věku, ne od úspor přeci, to mimino, byl čas už prostě, čas na mateřství a moje úspory by stačily...




    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Proc uz ta kunda nema ban?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Neměli bychom se jít radši KOUPAT??!!


    Tak NEVOTRAVUJ!



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,ty jsi řvala na (ex)přítele za jízdu taxíkem" Taxík byl v roce 2017 a jen jsem řekla taxíkáři, že nenastoupim, PAK, když chtěl vokat policii, jsem jen řekla, že mu dáme těch 500,- nástupku a že po 2 km to chci dojít pěšky...DRUHOVI JSEM JEN PAK PO VYSTOUPENÍ A JEHO ZAPLACENÍ lehce prskala, že neměl beze mě, když já to tam nám, že by nás někdo vzal, část se dá dojít nebo že taxíky tam jezdí po tý rychlostce bez objednání, bez nástupní sazby, jen vyhubovala, že se má přístě poradit, když si sedne v autobuse jindy, ŽE TAK MOV C NESPĚCHÁM, že abych neslyšla DARK A STIHLA FULL ON A že abychom se od 1 ráno dýl vyspali, než budeme v 5 rádno vstávat kdy měl tak blbě hrát, ŽE ZA TO 800,- ZA TÁGO NESPOJÍ.

    A to bylo 2017...

    Pak jsme se k sobě vrátili a měli se brát a kdyby dal i 70,- míso 29,- za mango i objednal taxík i zaplatil ve Šp. bez mý jazykový a vyjednávací pomoci parking u hotelu i za den po půlnoci, kdy už jsme MĚLI VRÁCENÝ AUTO DO PŮJČOVNY, bylo by mi to ŠUMÁK. Nechtěla jsem si to u něj pokazit a bylo by mi to volný....proč ne, s prací a vlastním bytem, co jsem měla pakm mít a mít mimíse, co by se už nějak zvládnul a I BEZ 800,- UŠETŘENÝCH ZA TÁGO BY MIMÍS PŘEŽIL ASI...

    Ty jo, některý lidi tady vypadaj, že maj snad FAKT buď humanitní vzdělání, nebo že by si dokonce asi dobře rozuměli s některejma individuaama v kriminále bylo by jim tam líp a veseleji, mezi svými.


    ASI 80 X SEM NAPÍŠU, ŽE JSEM SE MĚLA 2018 VDÁVAT, PAK JSEM PŘIŠLA O PRÁCI KVŮLI POMLUVĚ KOLEGYNI, CO SE VRÁTILA PO MĚSÍCI Z DOVOLENÝ.

    A že jsem jen doma v sobotu ráno mluvila o vyhlášce.

    A JEN ŘEKLA, že jsem něčemu rozuměla...

    A že jsem plakala a když do mě bývalej snoubenec dloubl blbou poznámkou, že ano, že jsem se začla v PMS vztekat a křičet chvíli, asi 10 min...

    ale moc dobře věděl, že to není na něj, ale na TU SITUACI...

    a že jsem se pohotově pak nalíčila a řekla mu, ať balí na akci, že jedem, že si nebudeme kazit víkend.-..během cesty milá, tam vše ok...PŘI KOUPÁNÍ TAKY.

    Pak jsme se v neděli v noci vrátili, šla jsem po 4 h spánu ráno to doklepat do práce.

    A že jsem jen na procházce = v metru, kam mě dal místo procházky, kde jsem mu to chtěla vypravovat mimo jiné, řekla, že jsem se dozvěděla o změnách a že bych dál vedle kolegyně ani neseděla, že vše umim a rozumim tomu A ŽE MOHLA POČKAT A JEN ŘEKLA ŽE JE TO KRÁVA.

    Na to měl přítel prudil cestou domu o pohledu pani z metra a když jsem se chtěla pomilovat, což nepochopil a pak jít spát, sama dřív, dospat deficit a druhej den do práce dřív, TAK ŽE MĚ VYTOČIL DO NEPŘÍČETNOSTI POSTUPEM VEČERA ON.
    Vzal si osobně, že jsem jen, pže jsem chtěla sex ještě před menses A NEŽ PŮJDU UŽ V 21 H SPÁT DOPSÁVAT DEFICIT, , ŽE JSEM MU JEN ŘEKLA, ŽE NECHTĚL NA PROCHÁZKU A ŽE PŮJDEME PŘECI ZASE SPOLU BĚHAT NA PODZIM A NE VE ČTYŘICÍTKÁCH, a ať jde do poslete ke mně,...nepochopil...

    A vytočil mě zase narážkama a ponámkama, KDY MI RUPLY V PMS NERVY A ZAČALA JSEM BREČET A KŘIČET , CO JSEM JAKO UDĚLALA TAK HROZNÝHO (že se se mnou nechce ani pomilovat něž usnu, což nevěděl, že přesně to chci), ŽE JSEM NIC V TOM METRU NEUDĚLALA..

    A ať už mě nechá proboha bejt! (Stylem: Nech mě už ty rozvedená tlustá bezdětná brejlatá uštěpačná krávo, kvůli který jsem přišla o jedinou práci v oboru, co je v okruhu 20 km, ty krávo z práce, BÝVALÝ MILOVANÝ SNOUBENČE BEJT A NEŠIJ UŽ DO MĚ!!)

    A pak že jsem TO ZKIUŠELA PO PŮLNOCI, RUPLY MI NERVY ZNOVU, UŽ Z VYČERPÁNÍ A PAK už šla co mě osouložil, další den NAPROSTO KLIDNÁ A VESELÁ z práce naposled a Z PLAVÁNÍ,

    už i rozeslala životopisy a těšila se do Itálie ještě využít od jeho dědy z Moravy vyplůjčený auto, než ho vrátíme.

    Pask už je chvíle další den nadávání o tátových SMS, že nesmim dát na hlídání zvíře k babičce, což jsem měla ale s ní domluvený..

    A na mou odpověď ať radši řeší byt, AŤ SE O BYT NEZAJÍMÁM (moje dědictví po máminýžch rodičích mrtvých)

    Tak jsem tam jen nadávala, co si to táta dovoluje a proč mi to píše,a že do toho bytu tahal i přítelkyni, tak ať si s ní prodaj byt po mamince táty 92 letý t.č. za pár let.

    Na popud snoubence jsem se koukla do katastru po asi jen 15 min nadávání na tátu a zjistila, že je byt prodanej - plomba zatím.

    A když jsem jela za babičkou z tátovi strany, zda mi tedy pohlídá to íře, že odjíždíme a že se mám vdávat a chci už dítě a plakala, co to táta dělá s bytem...že já nechci její byt, že co to povídá, co si to myslí, že chci přeci ten druhej mámy...

    Pak tam táta volal. A vyhrožoval mi.

    A když jsem pak volala bývalýmu snoubenc, co byl s tátou na schůzce o doplacení bytu a i a trochu nadávala do telefonu na tátu, jen jako udiveně a naštvaně,,.,.



    Tak pak bývalý snoubenec nebyl doma a napsal mi, že jede na víkend pryč, že toho na něj bylo moc... JÁ ODPOVĚDĚLA: ,,No snad na mě, ne?" (jako že zráta práce který jsem rozuměla a dělala jí i za dvě během její dovolený, kvůli kolegyni, PAK TO CO TÁTA VYVEDL S BYTEM, no moc toho bylo na MĚ , ta práce, i takový ohlášky, že mi táta k babičce do telefonu vyhrožoval a křičel na mě jak na cizí)

    za dva dny býv. snoubenec, že zůstane na Moravě (kde má tátu)....

    "ty jsi řvala na (ex)přítele za jízdu taxíkem" Takže po OSMDESÁTÝ, JÁ JSEM NEŘVALA NIC Z TAXÍIKEM, TEN BYL 2017 A PODOBNÝ VĚCI SE 2018 NEVYSKYTOVALI NEŘVALA JSEM NA NĚJ NIC, JÁ JSEM JEN BREČLA A CHVÍLI NADÁVALA ASI 2X 10 MIN V TÝDNU, KDY JSEM PŘIŠLA O PRÁCI.

    A ne na něj...

    To on prudil mě, já chtěla klid.

    A jen mi ruply nervy o situaci ztráty práce v oboru, a ztráty nároku na mateřskou před svatbou!

    A ani jsem se neprosila o ty SMS od táty!!

    Ty mi poslal on!

    Po rozhovoru s babičkou, co ho jen asi poprosila, ať pohlídá těch 10 dní tom zvíře místo ní.


    Takže jí neudělala sama od sebe NIC.

    Jen řekla v metru, že je kolegyně kráva, jinak nic.

    Jinak jen chtěla byt, pomilovat se, jít běhat až nebudou čtyřicítky, a radši se pomilovat před PMS a jít po 4 h spánku a párty druhej den radši dřáv spát a dřív do práce, pak už jen do Itálie, na pohovory do jiný práce a svatbu.

    Tu taky v klidu.


    Takže já neudělala špatně nic!


    A nadávání nebo pláč po ztrátě práce, nějaká reakce, JE NORMÁLNÍ,. NAPROSTO. KOR KDYŽ JE TO V PMS, co bylo měsíce před tím v klidu.








    SARAJ
    SARAJ --- ---
    A jen mala vsuvka ke studiu- pokud mas vystudovano a nejsi schopna pouzit to vzdelani a studium k tomu, ze se o sebe samostatne postaras, sezenes si praci, tak te ten titul fakt nespasi. Titul ti muze dat plus, ze mas mit znalosti z oboru, ale pokud je neumis predat a pracovat s nima a lidma okolo - je to fakt na dve veci. Nikoho nezajima, kolik hodin jsi cucela do skript, delala zkousek a system za tebe trati dvakrat - jednou za vzdelani, ktere nedokazes zuzitkovat - i klidne mimo obor - podruhe za podporu, kterou pobiras, protoze nezvladnes sehnat praci.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NAVARA: Chodila jsem napr. do Motola k tezce nemocnejm detem a do duchodaku, fakt chces fotky?

    NAVARA: neprehanej, vis kolik lidi by neproslo?:D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Máš připraven posudek od psychologa na pohovor? Tuplem, pokud půjdeš na manažerskou pozici se zodpovědností, tak bude AC...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    REBORNA: Tobe unika jako vzdy pointa. Bydlela jsi celou VS de facto zadara a jeste pindas a fnukas, jak tezke jsi to mela. Ze nebyla kolej, ze malo penez od rodicu, ze tohle, ze tamto..
    Vypadnes ze skoly, pracak stridas s praci za penize jsou total mimo. Fnukas dal.
    Jedine - zcela mimo - konstrukty ke zlepseni urovne zivota mas postavene na:
    1) socialnim systemu CR - podpora, materska, podpora.
    2) chlapovi, kterej se o tebe ma postarat.
    Jedinej tvuj prispevek je pripadne vyuziti tve vaginy a milostiva brigadka - jakoze kapesne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Možná kdyby jsi psala krátké příspěvky s pointou, místo neustálého citování dějepisu, tak by to nezapadlo... Kdy nastupuješ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tady to jede. Neco novyho nebo furt buli?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: zápočty byly fajn - vzal jsem vhodný komerční projekt pro klienta, probral s vyučujím jestli ok - a většinou ano, protože i při ně byl reálný projekt osvěžením mezi těmi všemi smýšlenými od lidí co to viděli poprvé - a dvě (někdy i více) mouchy jednou ranou.

    Ale praxe SARAJ by mohla být zajímavá, nejlépe s fotkami :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Tak pak to musí být větší a prosperující česká firma, když dá kvalitářce čtyřicítku, asi je to nějaká co měla zkušenosti v tom přímo v tý daný práci delší než jen pár měsíců že dělala nějakou tu práci jen pár měsíců na stáži a chvíli po VŠ. NO A TŘEBA JE TO NĚJAK NÁROČNÝ, nějakej obor s přísnějšíma podmínkama, nevim. Jo a kvalitářka není NA DVĚ PÍSMENA, KVALITÁŘKA JE KVALITÁŘKA.

    Ale jako jo, někde je to asi sloučený, že lidi dělaj jakoby dvě věci nad sebou a zastane to jeden člověk.

    A kolik tedy bere?

    Je to práce v Praze a okolí??




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Poslední pohovor v červnu? S takovou si práci nenajdeš…"

    Píšu, že jsem se už v květnu jakž takž vzpamatovala a měla pohovor už v červnu a že mám pohovor jednou až dvakrát týdně a pak tu je:

    ,,Poslední pohovor v červnu? S takovou si práci nenajdeš…"

    Některý lidi tady vypadaj, že maj snad buď humanitní vzdělání, nebo že by si dokonce asi dobře rozuměli s některejma individuaama v kriminále bylo by jim tam líp a veseleji, mezi svými.

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyve tak to si jdu o ten prispevek zazadat..platit 28k mesicne najem me fakt nebavi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam