TRISSIE:
REBORNA:
Jo, takže je to takto.
Když já odváděla po VŠ plný sociální poj. necelý dva roky, pak po ztrátě práce byla za povolenou čtyřku na brigoškách a blbě se mi hledala práce opět v oboru, že byla ještě krize, pak part time a ve stejný firmě HPP a plný sociální necelej rok, skončil projekt,...
Pak jsem odváděla sociální fakt hodně vysoký tři roky.
Pak tedy podpásovka - vyšší plat, práci jsem našla obratem, že nebyla už dávno krize několik let, ale smlouva suma sumárum jen na rok, ale odváděla jsem tak plný sociální...už tam bych měla nárok na mateřskou u př sml. na dobu určitou...
Pak jsem sice byla zase po asi 5 letech zase pár měsíců hledala práci v oboru 2017/2018, ale pak našla....
Tak kdybych tam pak skončila po zkušebce, TAK S TIM, ŽE JSEM PŘEDTIM V PŘEDCHOZÍCH DVOU LETECH ODVEDLA:
SOCIÁLNÍ ROK, pak pár měsíců ne, ale pak zase těch pár měsíců = 9 měsíců nebo kolik za dva předchozí roky jsem ho odváděla určitě.
Tak když jsem s měla vdávat, a kdybych tam skončila po zkušebce a byla bych už pak TĚHOTNÁ.
tAK VIM JISTĚ, ŽE I KDYŽ UŽ BYCH TAM NEPRACOVALA, BYLA UKONČENÁ, UŽ TAM NEPRACOVALA, ALE BYLA UŽ TŘEBA DVA MĚSÍCE NEBO TŘI MĚSÍCE TĚHOTNÁ, ŽEN POKUD BYCH RODILA DO 180 DNÍ POTÉ , OD KONCE V TÝ PRÁCI:
ŽE bych pak 100 % -ně nárok na mateřkoskou od STÁTU MĚLA. PLNOU, TĚCH x % Z PLATU.
Pak bych byla tři roky doma, pak klíďo píďo part time, dva roky, pak asi ve 42 letech bych pomalinku hledala zase práci v oboru....
Abych si tam seděla hezky 20 let až do důchodu... tam bych šla v 63 letech, u ročníků snad 1985 ještě to jde, nevim,...