REBORNA:
,,K tomu táborák - to je tramp - česká klasika, jen pak s úprkem před bedny..."
K tomu trampu....
Když jsem opilá, tak si zpívám. Ne u táboráku, spíš běhám po louce a zpívám:
Není to tedy Michal Tučný ,,Když si báječneou ženskou vezme báječnej chlap..."
Ale spíš nějakej raggajungle, což tak jediný, z těch asi 5 stylů, co poslouchám, má souvislej vokál tedy text..občas rapuju, to už tu bylo.
PAK JSEM NOVĚ ZAZNAMENALA MINULÝ VÍKEND JEV, ŽE KDYŽ SE flaška rumu kokosovýho stala z poloplné , poloprázdnou,..
ŽE JSEM BĚŽELA JAK DĚLO Z TOYKY, KOUKALA JAK PADAJ HVĚZDY, byly vidět na tom krásným místě skoro v horách desítky komet a meteorů tedy převážně...
TAK JSEM OŽRALÁ JAK SLÍVA BĚHALA PO LOUCE, KOUKALA JAK PADAJ HVĚZDY A MÍSTO ZPĚVU PŘÁLA NAHLAS BÝVALÝMU SNOUBENCI NEBO SPÍŠ TÝ JEHO, která ovšem neměla s prodejem mýhom bytu nic společného, ale využívá teď prachy, co vydělal bývalý snoubenec za spolu-chození do práce SE MNOU A CO JSEM ZA ZBYTEČNÝ MANGA A ZBYTEČNÝ TAXÍKY A HLAVNĚ DALŠÍ VĚCI, NAŠETŘILA JÁ...
A to na svýho mimíse pak, ne pro nějakou moravskou pizdu!
...TAKŽE JSEM BĚHALA PO LOUCE, KOUKALA JAK PADAJ HVĚZDY, NAHLAS JIM PŘÁLA OŠKLIVÝ VĚCI, mimo jiné i aby ho opustila, až bude on ještě starší a 44-47 + a plesnivější a on zůstal starej a sám nebo aby ani s dítě nechtěla, TO ABY POTRATILA JSEM ODVOLALA, to přeju jen tý od grázla, co mě dal znásilnit, nahlas, tak se TO možná stejně nesplní,
, NO A BĚHALA JSEM OPILÁ PŘI TĚCH PADAJÍCÍCH HVĚZDÁCH A PŘÁLA JIM HNUSNÝ VĚCI A PROKLELA JE.
Ale KDYBYCH de facto vypila na trampu placatku rumu A ZPÍVALA ZASE JAKO KDYSI NA VODÁKU: ,,Červená se line záře" NEBO ,,Chtěl jsem to ráno" nebo ,,Stánky" , TAK BY TO BYLO ZCELA V NORMĚ A TAKY BY TO ASI MĚLO NA ORGANISMUS ÚPLNĚ STEJNÝ EFEKT...