SNOWWHITE:
REBORNA:
Já nejsem zlá, jen jsem se tu zamýšlela nad politikou v mý zemi a jaký má ta a ta která, i kdyby v něčem dobrá, nevýhody a třeba i v dlouhodobym horizontu nějaký negativní důsledky...
Jo a btw jeden týpek z techna mi psal do pošty, na základě toho, co si tu přečetl, že jedna je prej moudrá, ale že ty jsi prej DILINKA. To jen na okraj.
Mně byl volnej, že má širokej nos a názor si umim udělat sama, ale to je třeba na základě osobního setkání a rozhovoru a ne přes net! Tady to zkresluje.
Jinak: Jsou to názory většiny, smiř se s tím ty. Nejsme Amerika ani Francie. Jsme maloměsto i tady v Praze. Nejen plešky, ale i ostatní si tohle ,,vykládaj doma", jen málokdo to někam napíše.
Protože se nechce hádat s omezenci, co neviděj všechny faktory věci a nadávali by jim tupě do PÍČ, což jsem tu schytala paradoxně já, NEBO do RASISTŮ, což je ovšem úplně jiná věc než střípky národní hrdosti a nacionalismu že někdo chce byty nebo práci primárně pro místní lidi, až pak co zbyde pro případnou menšinu.
Ale 20 % ??? 20 % lidí, co tu žijou nebo kupujou byty, že nejsou Češi?! To už je nějaká trochu větší menšina, ne??! Bez diskuse!
A to by řekl každej. Úplně každej.
Jen zapastěnec ve svý tolerantní politice to neuzná a radši každýmu, co mu na ni sáhne, sprostě nadává, že je ubohej a nic jinýho neumí.
Ale kdyby si jeho bejvalka vzala cizince, že ten má byt, když on sám ne, pak by mluvil jinak - to by bylo keců o ,,děvce", co se kurví z cizáky, jak u toho Slováka.
Protože ti chlapi jsou naprosto průsvitný - jakmile jsou sami nějak nedostatečný, že by je slušná česká holka nechtěla, tak kurvit se s přistěhovalkyní to jo, za doprovodu Che Guevary na triku.
Ale kdyby si jeho bývalka našla cizince, co tu má byt, tak to by byla jiná věc.
Jsou to trapáci a ubožáci, CO MĚŘEJ DVOJÍM METREM.
Ale 20 % ??? 20 % lidí, co tu žijou, pracujou nebo kupujou byty, že nejsou Češi?! Je to doslova alarmující číslo.
A to by řekl každej. Skoro každej.
Ano, jsou v tom zahrnutý i ty, co maj ten byt investiční a nebydlej v něm ani v ČR, ale většina z toho ne! A je to alarmující číslo. Daleko převyšující to, co se tu mělo povolit a líp regulovat, kdo tu bude a nebude...a už jsem psala, že já bych naopak i schválila nějakýho muslima, v ohrožení života sem dát místo několika Ukrajinců nebo Rusů.
S G. bychom ho propleskli, po zavedení zákony o nemožnosti koupě byty cizinci bychom mu vysvětlili, že na hlavu nám nic dávat nebude, pokud chce s námi bydlet v našem bytě bydlet (tedy ona byt má, já už bohužel ne), poslali bychom ho do kursu péče o domácnost a byl by klid.
Mně se náhodou fakt líbí víc než Rusové nebo Ukrajinci ti arabský a chtěla bych jich tu pár radši. Radši než šikmookýho s malým penisem, co je mi tu tudíž k ničemu nebo těch ostatních, co sice GENERUJOU ZISK FIRMÁM, ALE JAKMILE SE TU ROZMNOŽEJ, TAK VIM, ŽE SE MNOU TO NEBUDE A ŽE MI TU PAK PO JEJICH KOUPI BYTU JEN BUDOU PŘEKÁŽET JAKOBY.
Tak mě jen zajímalo, že i to si někdo, kdo bere tu politiku narozdíl ode mě bezvýhradně, uvědomuje, že chápe i tyto důsledky tý politiky.