KULA:
Ne, já nejsem ten, kdo když já psala o seznamce a proč co nevyšlo a byla i někdy stručná, NEBYLA TEN, KDO asi 7000 x dokola jako gramofonová deska odpovídal,
MNĚ NEVYŽÁDANĚ ODPOVÍDAL A OBTĚŽOVAL MĚ TU ANIŽ BY MĚ ZNAL A NĚKDY SE MNOU MLUVIL...
..že jsem jako ve vztahu ASI nějaká problémová...
...a co jako ASI dělám v domácnosti blbě... co způsobilo že snoubenec chtěl blíž rodišti za tátou - fakt logika!!
....a co asi jako píšu na seznamce blbě nebo říkám o miminu blbě (ale to alespoň byla rada k tématu) - takže tento bod pominu,..
...kdo asi 7000 x tu mně nebo mým známým nebo popř. mužům, co by se se mnou mohli chtít pak seznámit třeba i na nyxu psal,
ŽE JSEM BLÁZEN, NEBO ALKOHOLIČKA...
...kdo případným nápadníkům psal o mně urážky...
...navážel se tu do mně...
Různě oponoval mým nárokům na to si doplatit byt..
A takhle asi 7000x...
a obtěžoval mě s tím tehdy i do práce a po večerech...vytrvale a auž nad míru obtěžujcně...a už jsem na to slyšela i z davu odezvu na akcích a vemi mě to rušilo i tehdy v práci a uže nebavilo na to tu muset kvůli mým známým odpovídat...
KDO JAKO NEUSTÁLE OPONOVAL, NAVÁŽEL SE TU DO MĚ, ODPOVÍDAL MI NA VŠECHNO A OBTĚŽOVAL MĚ , i když jsme byla v tématu a třeba i vtipná a věcná,...obtěžoval mě PŘED MÝMI ZNÁMÝMI NEBO PAK TEORETICKY I PŘED NÁPADNÍKY, CO BYCH MOHLA MÍT NEJEN NA SEZNAMKÁCH, ALE TŘEBA I NA NYXU,...
Nebo na akcích, kam chodím, kde potkávám i lidi, co jsou na nyxu,,..,
...a před nimi se tu do mě navážel, ODPOVÍDAL MI, OPONOVAL MI , URÁŽEL MĚ A TAK POŘÁD DO KOLA,,,
A TAK ASI 7000 X
Jak ohraná deska a já nevěděla proč, proč to jako dělá A CO PROTI MNĚ JAKO MÁ.
a JASNĚ JSEM PSALA VĚTY ,,Tak už toho nech."
Dokonce i ženský tu psaly, že na mě UŽ VY ANI TEN GRÁZL NEBO POTENCIÁLNÍ KRIMINÁLNÍK NEMÁTE REAGOVAT A OBTĚŽOVAT TU TAKY!!
já ZATÍM TEHDY nevěděla proč...Proč mi jako kazí vztahy s lidmi Z akcí, proč se tu do mě před dalšími naváží, proč MĚ TU JAKO OBTĚŽUJE.
A to prosím dělali i v době, KDY TU BYL O MYM BYTĚ (= i o snoubenci, co byl na schůzce o mym dědictví po babičce z máminy strany s člověkem, co se ho to dědictví nemělo týkat, tedy s mym tátou potažmo nepřímo jeh přítelkyní, co na schůzce nebyla stejně jako já),
to tu byl tehdy o mym bytě na mimino tehdy jen jedinej příspěvek snad tehdy...
.,,.a stějně se tu do mě naváželi...
NEDĚLEJ BLBÝHO A NEVOTRAVUJ!
Nahoď jak jde seznamování leda.