KOUDY:
Na mě jsi moc vysokej trochu, nejsem na blonďáky, nejsi ani nějak muj typ, na některých vypadáš i malinko zženštile, no jako tvoje máma...no jako i takoví se mi líbí, androgynní s hezkými obličeji po mamice..
ale trochu jiný, no nejsi muj typ a taky jsem na hubený.
Při 192 cm 95 kg je asi jako při 182 cm 81 kg a při 176 cm 74 kg, asi tak nějak, nechci tom teď přepočítávat přesně, BMI atd.
Ale muj bývalý skoro-manžel měl při výšce ca těch 175 nebo 176 cm ASI TAK 69 kg, i když nhy měl svalnatý a hrál florbal.
Takže já jsem na hubenější.
A jsem z Prahy, na lyže ráda busem a nevadí mi lítání, když už bych chtěla na dovču, TAKŽE ANI AUTO NECHCI.
Co se peněz týče, nejsem na prachy, nikdy jsem nebyla a nikdy mě u muže nezajímali, bylo mi i jedno, že neměl třeba jeden práci, skoro dva roky!, takže nejsem na práci, ale momentálně bych měla být na byty, a to nově je proto, že se ten muj prodal, ale možná bude jinej na revanž, po tý tátový mamince, uvidí se...malej, ale dal by se spojit s tím, kdybych měla muže, co by se pak zasnažil.
Ale penězi ani autem mě nezaujmeš, leda bych ho chtěl prodat a dát to na bydlení.
Jestli umíš vařit a jestli si do práci uvaříš kraqbikču nebo si tam koupš oběd v restauraci je mi skoro jedno...na péči o mimíse se pak dá naučit vařit každej.
O domácnost se dokáže postarat každej, jen o tom neví nebo spíš nechce vědět.
Ale nejsi úplně muj typ. Tak je mi to jedno.
Proc by mi meli odpovedet na inzerat na seznamce? No měli, pokud hledaj vztah. Já nevim proč, někdo je na blondýny někdo na brunety.
Ale já vyjádřila, že nevim, proč mi ti některý neodpovídali...
Dlouho nebyli online nebo hledaj mladší, než sami jsou, ale důvod není - muži umíraj dřív a mělo by to být naopak...