• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Vidíš, tvůj vlastní článek ti dává odpověď - "Ideálním věkem pro mateřství je u ženy - biologicky - přibližně pětadvacet let, u muže žádný takový limit neexistuje. S věkem sice většinou klesá tvorba spermií, nicméně pokud je dítě počato, žádný rozdíl v jeho vývoji z toho neplyne."
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    +dohledáno pro páry 40+ nebo spíš 45+, co už mohou mít potíže s početím :

    Konkrétně: Poslaneckou sněmovnou prošel návrh, podle nějž by zájemci o umělé oplodnění starší 40 let museli využít vajíčko nebo sperma pouze od mladšího dárce. "To diskriminuje zejména muže," soudí Pilka.

    ..Zatímco ženám usilujícím o početí prostřednictvím umělého oplodnění bývá většinou méně než 40, mužů tohoto věku je mezi zájemci až jedna třetina.

    Zákon zakazuje lidem starším čtyřiceti let darovat sperma nebo vajíčko. A to i v případě, že jde o jejich vlastního partnera. Jinými slovy, pokud by zákon byl schválen, znamenalo by to třeba, že se pár, v němž bude muži více než 40 let, bude muset spoléhat na sperma od dárce.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/dokdy-mohou-mit-lide-deti.A051211_151807_zdravi_ad

    Jo a jak je to s tím nesmyslným zákonem teď, nevím.

    Ale že když nebude moct pak 45+ muž zbouchnout ženu, že jí pak nastřelej nějakýho ze spermabaňky, místo jeho vlastního spermatu, stejně bude vychovávat mimíse cizího, jako by si našel přes seznamku už samoživitelku, to hrozí.

    Takže nekouřit a taky po pětatřicítce i muži ,,TLAČIT NA PILU." jako 35+ a čtyřicítky.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A co jako? Rusáci jsou Rusáci prostě.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ale my se bavíme o možnosti mít dítě, o tom, že žena může mít děti zhruba do 50 let, některý i dýl. A to naprosto zdravý.

    Rizika postižení už jsme tu probrali.

    Na to dále navazuje společný život, v páru, šťastně, což podle mě u sexy pětačtyřicítky a 60+ letýho dědka jaksi nejde... za mě, i kdyby to byl Gott nebo Talamasca 60+ a aby se muž taky postaral a ne se seznámil v 45, pak měl dítě v 50 a pak byl už OD 10 LET VĚKU DÍTĚTE jednou nohou v důchodu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Začíná mnohem dříve, první rozpoznatelné příznaky klidně v 45 - a se stářím spermatu to souvisí, rizikovost těhotenství se odvíjí od věku obou. Proto mladá samička může fungovat i se starším pánem, obráceně ovšem již nikoli. Děvčata jsou varována už na základní škole, leč moc toho nedbají a vyhlížejí princů na bílém koni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Hele co máš proti Ruskám? :)

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Přechod je asi v padesáti.

    A se stářím spermatu to nemá nic společnýho.

    A že mladá sexy pětačyřicítka (nyní ta pětadvacítka) nebude pak chtít za 20 let šukat 65 letýho dědka (nyní 45+ strejce), i kdby mu na chvíli stál, než dostane infarkt a taťka od mimíse a manža tak bude kaput a ona bude dědit, místo aby ho musela v jejích 45 a jeho 65+ dalších minimálně 10 let podvádět, že mu buď nebude stát nebo se jí bude hnusit, narozdíl od 55+ ženy o deset let starší (=nyní 35+ letý), který by se nehnusil a měla by ho i třeba pak stále ráda a i by ji stále přitahoval, na tom nic nemění....

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: Dyť už je před přechodem, co chce na poli dětí řešit?

    REBORNA: Bude dost peněz na viagru nebo robotický stavěč :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    Ani nechci dostat popelníkem a nikoho deportovat takto, ani naštvat nebo urazit SUB.

    Ale tohle fakt sedlo:

    sexy přízvuk, dark psytrance, jasně:

    a já: ,,když se najdou dva přistěhovalci, to je asi ... .... jako když si ta TRPASLICE NAŠLA TOHO SLEPÝHO, JAK BYL TEN DOKUMENT...

    ,,Já tě nevidim, že jsi trpaslice" a "Já tebe vidim, že jsi krásnej a je fajn, že nevidíš, že jsem trpaslice a neřešíš,

    to je jako: ,,Ty jsi taky zkurwenej Rusák? No já jsem taky zkurwená vlezlá Ruska, to je jako supr, že to neřešíš...a ještě mluvíš rusky a nevadí ti to poslouchat...

    No bájo, tak jdem na věc. .. "

    Sorry, jsem sama sebe fakt pobavila... snad ani po tom všem tady, v tom vývoji, ani nešlo jinak..na diplomacii už jaksi po tom všem zlym napsanym mně tady nezbylo místo.

    Jsem se tu alespoň zasmála. Jen na sobě ještě mám ty plavky, přes který jsem chtěla hodit tílko a chtěla původně v 17 h vyrážet.




    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Ja chapu jak to myslis, ale pocitum porucit nejde. Mozna si za 15 let budu rikat, jo kdybych poslechl Rebornu, to bych mel ted za vystarano. Ale na to je zatim brzo. Na druhou stranu proc si asi platim seznamku, ze? ;o)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    NAVARA: Povídej. :) I když do tohodle bych to nenarval. Ale zkoušel jsem to na to i česky, takže umí odpovídat i slovensky a maďarsky. To znamená že jsem psal jak tatar. :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NAVARA: Zhrouti se system ;o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROLAND: Zadej tam některý Reborny monolog, schválně jak na ní bude reagovat :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Ale měl bys. Brou.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    No ty to nečteš! Já tu psala minimálně dvakrát, že je blbost, že bych někomu podobnýmu nebo jí záviděla. Přistěhovalkyním děti atd. Já psala i konkrétně pak i k ní, snad i 3x, že ani nevim, kolik tu má její ruský klan bytů, zda tu vůbec nějaký klan má nebo zda je tu z rodiny sama.

    A zda má svůj byt nebo z části svůj. Že nevím nic, protože ona se tu do mě sice navážela, což JÁ TEHDY nechápala proč, ani nic rasistickýho jsem tu tehdy nepsala, ale my se ve skutečnosti neznáme, jen jsme někde se zahlídlY na akci.

    A já jí předtím vůbec neřešila! Proč taky?!

    Já vůbec ani nevím, zda je nějak zabezpečná nebo zda jen (zatím, na 50 % zatím vdaná) a tudíž jen zatím, třeba jen na chvilku zabezpečená a má kde s mimísem bydlet (zatím, na 50 % zatím). Já ani nevím, jak bydlí, zda ve vlastním bytě a zda je vůbec vdaná.

    A ať už za kohokoli, tak pokud by NĚJAKÁ se TU chtěla tak zvaně dobře vdát, ať už za KOHOKOLI, TAK TO SI VYBRALA ŠPATNOU ZEMI, ZLOU A KAPITALISTICKOU, KDE ROZVODY A VYSTĚHOVÁVÁNÍ S MIMÍSY Z BYTŮ MUŽŮ A S MALÝMI ALIMENTY, TU JEDOU U SOUDŮ STEJNĚ PRO RUSKY I ČEŠKY, PRO KOHOKOLI, PRO VŠECHNY.

    A ani nevim, zda je to 50 % a jaká je rozvodovost v Rusku a jaká mezi dvěma přistěhovalci, co se našli tu a maj mimíse tu...třeba maj nižší rozvodovost, že by je tu jinak nikdo nechtěl, tak se nerozváděj, nevim.

    Když se najdou dva přistěhovalci, i když Rusů třeba je tu požehnaně, někde i většina, ale stějně, když se najdou dva přistěhovalci, to asi bude jako když se najdou dva gayové, co se maj rádi a ten jeden ví, že už jinýho V BĚŽNÝ populaci tak snadno nenajde, co by ho měl rád a co by si ho nechal strkat tam a tam, tak si toho pasiva váží a nechce ho nechat hlavně ženě a žárlí na ženy, co toho krásnýho pasiva obletují, že neví zatím, že je gay, i to jsme zažila,

    nebo jako když se najdou dva postižený, co se zamilujou .... nebo jako když si ta TRPASLICE NAŠLA TOHO SLEPÝHO, JAK BYL TEN DOKUMENT... (právě jsem dostala záchvat smíchu a to ne že bych se smála trpaslici nebo tomu slepýmu,

    jen ta paralela, já vim, asi mě moc lidí nechápe :D :D :D

    Ale ju, jako:

    Když se tu najdou dva přistěhovalci, to jako když si ta TRPASLICE NAŠLA TOHO SLEPÝHO, JAK BYL TEN DOKUMENT...

    Jako že:

    ,,Já tě nevidim, že jsi trpaslice" a "Já tebe vidim, že jsi krásnej a je fajn, že nevidíš, že jsem trpaslice a neřešíš,

    to je jako: ,,Ty jsi taky zkurwenej Rusák? No já jsem taky zkurwená vlezlá Ruska, to je jako supr, že to neřešíš...a ještě mluvíš rusky a nevadí ti to poslouchat...

    No bájo, tak jdem na věc. A už se nesmíme rozvést, protože ostatní nás tu nenáviděj, furt si jedou ty píčoviny s těma tankama ze šedesátýho osmýho, dementi, a ti osatatní jsou Ukroši a ti nás nemaj rádi taky.


    Tak to už se nerozvedem." Jo jako, třeba např., nevim, jako jo, je to trochu přitažený za vlasy, ani tu nechci urážet SUB., já ji neřešila, to ona tu původně řešila tady mě, ale je to prostě legrace to takto napsat. Směju se tomu.

    A v tom, že někdo poslouchá muziku tak divnou, že by tam normální ženská nevlezla, nebo že já taky jako ostatní bohužel měla bývalýho snoubence a i předtím byla permanentně ve vztahu a nemohla sloužit a nelíbí se mi blonďáci.

    To si SUB vykládá jako něco o sexy přízvuku. Jo možná, i holky jsou to hezký, Sub. je nejen hezká, je krásná, fajn.

    Ale já v tom u těch ostatních přistěhovalkyň a úspěchu a nerozvodovosti přispěhovalců vidim spíš to jakoby něco jako o tý ,,trpaslici co našla toho slepýho...

    A je to láska na celej život!

    A taky je trpaslice zajištěná a dokonce se i rozmnožila. JAKO FAKT NIC PROTI. Nic proti gayum ani trpaslíkům.

    Tak jako ale tohle jsem si po sobě přečetla a mám hysterickej záchvat a sama sobě říkám u ntb: Ty jsi ale blbá ! a směju se.

    Jsem se rozesmála, když už to t dlouho neudělal nikdo jindej.

    :D :D :D



    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Pises, ze bych mel tlacit na pilu, ale ja to tak necitim a nemuzu si porucit. To jsem mel na mysli.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Zlo je nepřítomnost dobra - a ty, plná zášti, zásvisti, zbloby a ukřivděnosti, v sobě již žádné nemáš, ergo jsi zlá.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Hrotis konverzaci do extremu. Dobrou noc. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    ,Btw tlacit na pilu a spechat na cokoliv nejde, kdyz to neni v genech."

    Nechápu... co tím myslíš.

    A odpověď stačí zítra.

    Dobrou noc.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: To nemá s pordloužením života lékařskou péčí nic společnýho.

    Jde o stárnutí spermatu, to je pořád stejný a postupný vdávání a zmimísovaní všechn tvých potenciálních partnerek v tvý kategorii a těch o 10 mladších postupně jinými muži. Až nezbyde žádná, jen ty, co tě pošlou leda do hrobu a bloknou tě s úšklebkem, co je ten 45+ nebo 50 dědek plešatej nebo pupkatej nbo starej otravuje, ty 25-30 letý.

    Tedy já bych to v mých 25 dělala a ve 30 asi taky, to jsem měla 26 letýho, pak 37 letýho a to byl strop a dělám to i teď že o 10 let starší ,,dědky" blokuju, předtím jsem jen neměla seznamku.


    Protože vím, že i když jako ve 45 nejsi děděk, že za 5 let budeš A ZA 10 LET STOPRO BUDEŠ DĚDEK 55+ SKORO 60 LETEJ, ZATÍMCO JÁ NÁRUŽIVÁ PĚTAČTYŘICÍTKA.

    A nechci bejt sama až za 20 let zemřeš třeba, mohlo by se stát, až mně by bylo jen něco přes 55 a mimís by vyžadoval péči.

    Takže tak.

    Ale myslím, že mnoho 35 letých bezdětných dědky 45+ hledá zatím, ale pak už třeba nebudou za pár let, že i ty se pak vdaj a zmimísujou.

    I ty šeredný taky, i tlustý, i blbý, a nezbyde nic.

    Taky musíš spěchat. Taky.








    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ono tam zachvili pribude jeste neco a ubude neco jineho, tim se clovek nemuze ridit a musi cist mezi radky. je docela legracni jak moc dovede evolucne neuspesny tvor zavidet jakesi holce z Ruska ktera se narozdil od dusevniho mrzaka dovedla vcas rozmnozit a zabezpecit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam