• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: a s terapeutickým efektem.
    pro všechny zoufalce na světě je tady reborna, která za každých okolností připomene, kdo je na tom hůř
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    bomba, od me posledni navstevy minuly tyden +457

    tohle je nejlepsi a nejaktivnejsi auditko na nyxu a i veci verejny mistnich gymnazialnich studentu ci auditka pro prvomatky s mimiskama nekypi takovym zivotem :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Tak to abych doufal, ze si nadale nebudu na eDarlingu povidat s automatem ale s zivymi bytostmi. ;o)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    How I hacked online dating | Amy Webb
    https://www.youtube.com/watch?v=d6wG_sAdP0U
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: Mhm, vsechny ucebnice genetiky :D?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: úplně ve všem

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Existuje na toto tvrzeni nejaky relevantni zdroj?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: To prave vubec neplati, i muzsky bunky mutujou a starnou. Coz zapricinije casto vznik zavaznejsich vad u ditete, nez starnuti u zen.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Tady, koukám, byla velká party frustrátů.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,S věkem sice většinou klesá tvorba spermií, nicméně pokud je dítě počato, žádný rozdíl v jeho vývoji z toho neplyne."

    A TO PRÁVĚ NENÍ PRAVDA A ŘADA NOVODOBÝCH VÝZKUMŮ A STUDIÍ TO POTVRDILA!


    ,,Ideálním věkem pro mateřství je u ženy - biologicky - přibližně pětadvacet let" - Stará pověra...ze starých socialistických učebnic a předpotopních trvrzení, kdy ještě v 80. letech nebylo moc bezproblémových rodiček 35-40 letých, že prostě ženy rodily dřív a nikdo to už pak dlouho nepřezkoumával a stále doporučuje tento věk,

    , kdy ale většina žen studuje a nebo ani nemá partnera nebo na pořízení dětí vhodnýho a připravenýho a zajištěnýho partnera, ani není mentálně připravená na mateřství a tu radikální změnu v životě, to má vliv i pak na péči a ochotu o péči o to dítě a obětování života mladýho jemu, tomu dítěti, ze strany obou v tom mladym páru, ještě ANI nemá třeba KDE BYDLET, COŽ JE TAKY BLBÝ A PLYNOU Z TOHO PAK POTÍŽE A ŽE SE NÁM TU PAK POFLAKUJOU 10 LET POTÉ NEZAJIŠTĚNÝ SAMOŽIVITELKY ZÁVISLÝ NA SOCIÁLNÍM SYSTÉMU ... A I TA BIOLOGICKÁ STRÁNKA NENÍ PRAVDA, DO 35 SE TO SKORO NEMĚNÍ, PAK LEHCE STOUPÁ RIZIKO A JE JEN TŘEBA TO pak po 35 VÍC SLEDOVAT.

    A že často je vhodnější, aby dítě měla žena později než jako 24 letá studentka, se potvrdilo.

    Takže ideální věk je 25-38 let asi....jen je dobrý, aby to žena neprošvihla, aby pak nezaplakala...ale jinak mohou mít zdravý dítě běžně ženy do 45 let asi, a mít dítě mohou do 50-55 let, ALE JEN SE DĚLÁ HYSTERIE, ABY SI ŽENY RADŠI POSPÍŠILI, ŽE SE JAKO VYSKYTLY PÁRY, CO PAK DÍTĚ NEMOHLI UŽ MÍT..TAK JE TŘEBA JE VAROVAT, TO JO.




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Konkrétně vypadají asi takto...viz muj příspěvek:

    ,,Pak jsme tam zas měli chvíli od Rusáků Rusy - tedy NE Rusy, ale rus domací, ten mravenec, taky pěkně otravnej vlezlej invazivní hmyz. To jsem likvidovala a musela udržovat pořádek.."

    Konkrétně vypadaj asi takhle. My tam tedy měli ty zrzavý mravence, to je podobný.

    Nejdřív mi sežrali koláč, pak obsadili na sídláku byty.

    Že maj některý delší tykadla nebo větší kozy tedy mléčnice, i když to oni nemaj, jen mízu jakousi, jako žížala, ale vypadá to jako kozy a že je maj některý větší a že maj některý pevnější hlavohruď a zadeček, to je jedno.. tim skoro hůř....





    Diskutovat s nima na netu o místní politice taky nemá moc smysl, je jasný, že když se Češkám a Čechům vmontujou do debaty o politice nebo potížích na seznamce nebo koupalištích, nepochopí, polovině neporozumí a nepomůže nic, leda možná:




    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Vidíš, tvůj vlastní článek ti dává odpověď - "Ideálním věkem pro mateřství je u ženy - biologicky - přibližně pětadvacet let, u muže žádný takový limit neexistuje. S věkem sice většinou klesá tvorba spermií, nicméně pokud je dítě počato, žádný rozdíl v jeho vývoji z toho neplyne."
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Hm, tak to je fajn, že nejsme v Rusku a že toto nám může být volný. A Rusky jsou Rusáci, národnost: rusácká, státní příslušnost taky, označení Rusák žena, Rusák muž.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    +dohledáno pro páry 40+ nebo spíš 45+, co už mohou mít potíže s početím :

    Konkrétně: Poslaneckou sněmovnou prošel návrh, podle nějž by zájemci o umělé oplodnění starší 40 let museli využít vajíčko nebo sperma pouze od mladšího dárce. "To diskriminuje zejména muže," soudí Pilka.

    ..Zatímco ženám usilujícím o početí prostřednictvím umělého oplodnění bývá většinou méně než 40, mužů tohoto věku je mezi zájemci až jedna třetina.

    Zákon zakazuje lidem starším čtyřiceti let darovat sperma nebo vajíčko. A to i v případě, že jde o jejich vlastního partnera. Jinými slovy, pokud by zákon byl schválen, znamenalo by to třeba, že se pár, v němž bude muži více než 40 let, bude muset spoléhat na sperma od dárce.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/dokdy-mohou-mit-lide-deti.A051211_151807_zdravi_ad

    Jo a jak je to s tím nesmyslným zákonem teď, nevím.

    Ale že když nebude moct pak 45+ muž zbouchnout ženu, že jí pak nastřelej nějakýho ze spermabaňky, místo jeho vlastního spermatu, stejně bude vychovávat mimíse cizího, jako by si našel přes seznamku už samoživitelku, to hrozí.

    Takže nekouřit a taky po pětatřicítce i muži ,,TLAČIT NA PILU." jako 35+ a čtyřicítky.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A co jako? Rusáci jsou Rusáci prostě.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ale my se bavíme o možnosti mít dítě, o tom, že žena může mít děti zhruba do 50 let, některý i dýl. A to naprosto zdravý.

    Rizika postižení už jsme tu probrali.

    Na to dále navazuje společný život, v páru, šťastně, což podle mě u sexy pětačtyřicítky a 60+ letýho dědka jaksi nejde... za mě, i kdyby to byl Gott nebo Talamasca 60+ a aby se muž taky postaral a ne se seznámil v 45, pak měl dítě v 50 a pak byl už OD 10 LET VĚKU DÍTĚTE jednou nohou v důchodu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Začíná mnohem dříve, první rozpoznatelné příznaky klidně v 45 - a se stářím spermatu to souvisí, rizikovost těhotenství se odvíjí od věku obou. Proto mladá samička může fungovat i se starším pánem, obráceně ovšem již nikoli. Děvčata jsou varována už na základní škole, leč moc toho nedbají a vyhlížejí princů na bílém koni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Hele co máš proti Ruskám? :)

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Přechod je asi v padesáti.

    A se stářím spermatu to nemá nic společnýho.

    A že mladá sexy pětačyřicítka (nyní ta pětadvacítka) nebude pak chtít za 20 let šukat 65 letýho dědka (nyní 45+ strejce), i kdby mu na chvíli stál, než dostane infarkt a taťka od mimíse a manža tak bude kaput a ona bude dědit, místo aby ho musela v jejích 45 a jeho 65+ dalších minimálně 10 let podvádět, že mu buď nebude stát nebo se jí bude hnusit, narozdíl od 55+ ženy o deset let starší (=nyní 35+ letý), který by se nehnusil a měla by ho i třeba pak stále ráda a i by ji stále přitahoval, na tom nic nemění....

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: Dyť už je před přechodem, co chce na poli dětí řešit?

    REBORNA: Bude dost peněz na viagru nebo robotický stavěč :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam