• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jinak k eDarlingu, zacal mne ted nabizet samy holky ze Slovenska. A to jsem nic nemenil v nastaveni, takze se zrejme za ten rok co tam jsem vycerpaly vsechny ceske moznosti ;o) Na Slovensko se mne na rande moc nechce teda.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SIBILLE: to je TAK legracni koukat se jak se to manipulatorce nepovedlo a jak se ted sama krouti a sviji v krecich, protoze je k manipulovani preurcena a nic jineho v podstate neumi. vadny zivocisny druh.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ..pak i čtvrtej rok doznívali ještě náznaky jakýsi jeho nežádoucí svobodný vůle..

    chudák malej.. jak mohl vydržet tolik let?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Je spoustu dávno zapomenutých příběhů.
    KULA
    KULA --- ---
    ...já jsem tak rád, že můj příběh je už zapomenutý :D....
    MANDALA
    MANDALA --- ---
    Ja bych ji i docela chtela poznat v realu, jestli to z ni takhle pada i pri beznym rozhovoru...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Ona si, podle mě vůbec neuvědomuje, jaký hovna z ní padaj.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    uz je to odhadem cca rok co jsem tu poprve nakouknul...moje tipy, ze je to troll nebo student psychologie ktery nas ma jako nejakou bakalarku, se ukazaly jako spatne tipy

    nechtel bych takhle dopadnout
    MANDALA
    MANDALA --- ---
    Jen houst a vetsi kapky...nestacim se divit, kam se to jeste da posunout. A teda musim rict, ze cist pochody tyhle zvraceny mysli mam vlastne jako guilty pleasure.
    KULA
    KULA --- ---
    jo vlastně, za to, že jsi neschopná můžou ostatní co tě pomlouvají na nyxu....
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: už máš práci? Už jsi v 36 letech soběstačná a nebo potřebuješ pomoc od státu aby jsi měla co do pusy a kde bydlet? Jaký to je, koukat se na ukrajince, co si na svoje živobytí dokážou na rozdíl od Tebe vydělat?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: tou svojí intelektuální úrovní myslíš úroveň white trash zlatokopku? :o

    #děkujeme #odejděte
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: * ,,a proč musíme spěchat na tu akci, že jako ty chceš slyšet něco jinýho a bejt tam dřív" (viz den s taxíkem)

    ,,proč to jako řešíš, ostatní holky to tam vůbec neřešej, kdy tam budou a co chtěj slyšet..." ,,tahám tě tam sice já, vzala sis kvůli tomu v pondělí část dne volno..." ,,ale mělo by ti to být jedno..."

    vs. ,,I like music that you like." ... viz video.

    To samý s braním fénu na festival, kde prej nebude proud, ale pak tam měli vedle v náklaďáku Frantíci skoro celou trafostanici.

    A jak nechtěl první rok ani jednou uvařit, když jsme přišli z nákupu a mně se nechtělo vařit, že mi šel Hellboy a jeho výrok: ,,ty se chceš na něco koukat?" ,,mělo by ti to být jedno..."

    Jo, začátky jsou vždycky těžký, první rok byl náročnej, pak i čtvrtej rok doznívali ještě náznaky jakýsi jeho nežádoucí svobodný vůle, kdy chtěl jít v tom největším vedru běhat, i když za dva dny už byla bouřka a po ní chládeček ideální na běhání, dle všech spartovců, jak jsem správně předem zjistila na radaru já a mohli jsme jít běhat spolu oba jako obvykle, a předtim v tom vedru jen na procházku, jak jsem chtěla - logicky...


    Tohle už fakt i přestává bejt smutný a začíná bejt i tragikomicky vtipný...

    A pak do toho doprostřed tý diskuse přistála ještě Rusanda:

    ,,ženy něžné, vnímavé, chápavé, nezaseklé na svých potřebách a plánech... + výrok muž ti velmi rychle vysvětlí....", že: ,,Bark like the dog."... viz video. :



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Ale pravda, jedno se jim nedá upřít. To šikmooký frndy to jen filmujou. Ale tyhle občas ne. Jak že to tu bylo??:

    Jsou to ženy: (co sice často dělají tak max práci uklizečky nebo asistentky v pracovní agentuře), ale zato zvládají tak ,,náročný sport jako je mít a vychovat dítě", to by žádná česká žena možná fakt nezvládla, no určitě ne tak dobře....

    Člověk by řekl, že dítě se ženě narodí a pak to ona prostě zvládne, začne ty dva roky uvažovat prostě jinak a přizpůsobí tomu normálně dočasně svuj život, ale vono ne, to český ženy ne, to leda tyhle to zvládnou, jasně, jen ony na to maj patent a buňky...

    ....navíc jsou to ženy (Jak že to tu bylo??), co nejsou ,,zaseklé na sobě / svých potřebách a plánech a jsou to ženy něžné, vnímavé, CHÁPAVÉ"

    Krásně to vystihuje toto video, nelze než doporučit, obzvlášť mužům hledajícím plnohodnotnou rovnocennou partnerku, se kterou budou na stejné intelektuální úrovni a se kterou (jak že to tu bylo??) ,,budou mít jistotu, že to spolu dají"

    Vskutku ženy ,,CHÁPAVÉ", podivej jak pěkně chápe, NELZE OPRAVDU NEŽ ZÁVIDĚT, KAŽDÁ ČESKÁ INŽENÝRKA NECHŤ SE INSPIRUJE, JAK TO MÁ VYPADAT...

    +Nějaký další tipy??? :

    Coming to America: Bark Like a Dog
    https://www.youtube.com/watch?v=ugUaxot1UgE


    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Kriste, co je to za člověka
    https://www.youtube.com/watch?v=aqA0jPJhBGg
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Já si tu nezačala, já si jich jen nevšímám! Já psala jen poctivě o seznamce, o mym bytě a jak to souviselo s býv. snoubencem. A proč jsem sama a proč se mi blbě seznamuje. Já si nějaký útoky nezačala.

    A o klubech a kanclech plnejch cizáků a koupáku plnym Ukrošů, Rusáků a Romajzlů a jak tedy s kym se tu má pak člověk v létě seznamovat, jsem psala až dávno potom.

    Ještě doplním.

    Ono totiž když člověk vidí tohle (třeba jako mohli moji rodiče), tak ví:



    Nebo potkal v devadesátkách a 2000-2014 na sídláku tohle, tak věděl:



    Ovšem matoucí jsou právě takové Psireny, jsou na různých portálech dodávajících nedostatečným ubožákům, co ani nejsou schopný si normálně najít holku, údajně hodné poslušné manželky. Najdeme je i v tramvaji, na sídláku taky - živí se zejména muži a jejich penězi a byty, pod záminkou poslušnosti a oddanosti, vyskytují se občas i na psytrancu, to taky.

    Možná je tam zatáhl kdysi DJ Transdriver, tak hezky hrával, ale ten pak vždy zase odjel, v žádnym bytě se tu neusadil, vše ok.

    Někdy je z počátku obtížné je odhalit, obzvlášť v tom hluku, kde nejdřív zaujmou vzhledem, člověk neslyší, jaké osnují plány a jaký jazykem, ale pak náhle zaútočí:



    Ale to je mně vesměs jedno.

    Každopádně nejvyšší čas, aby některý fracky z nyxu, obzvlášť ty původně mimopražský, co ani nebyli snad nikdy na sídlištích na Praze 5, vzali rodiče konečně na zmrzku.




    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Vždyť je to citace z toho článku co jsi posílala :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    AVATAR: Nebo tak, Martensky prodam a koupim prestizky a vyrazim na koncert kapely Mogul Rock. Soucasna moderni muzika uz me nemusi zajimat. ;o)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OVERWATCH: prestižky :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kdyz nad tim tak premyslim, tak misto tech Martensek, jsem si mel zrejme minuly tyden koupit duchodky. Usetril bych a byl bych na svym. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam